31/08/2021

"τι θα έκανες αν από αύριο απολυόσουν"

ΣΗΜΕΡΑ , PCR , ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΣ. ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΑΓΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ:

1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ PCR ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ, ΔΛΔ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ gov.gr ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΙΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΙΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

2) ΧΡΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ TAXISNET ΑΛΛΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ. ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, photoshop ή paint, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Η ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Η ΣΑΡΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ) ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΛΑΣΤΟ. ΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΡΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXISNET ΑΛΛΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΑΤΟΜΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

3) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ή ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ "ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ-ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΕΙΤΕ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ:
  • ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ)
  • ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ)
  • ΕΠΕΙΔΗ ΧΛΕΥΑΖΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. (ΝΟΜΙΚΟΙ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π)
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ "ΠΡΟΦΙΛ". ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ (ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ) ΠΟΥ ΟΝΤΕΣ ΠΟΛΥ ΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ (Ε.Α) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΘΑΝΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ...

32 comments :

  1. Anonymous31/8/21 19:50

    Σφάλμα σε έναν ιστότοπο που μεταβιβάζει τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ για την Covid που πραγματοποιούνται στη Γαλλία στην κυβερνητική πλατφόρμα κατέστησε προσβάσιμα τα προσωπικά δεδομένα και τα αποτελέσματα των τεστ 700.000 ανθρώπων, αποκάλυψε σήμερα ο ιστότοπος Mediapart. Τα ονοματεπώνυμα, οι ημερομηνίες γέννησης, οι διευθύνσεις, οι τηλεφωνικοί αριθμοί, οι αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), καθώς και τα αποτελέσματα των τεστ 700.000 ανθρώπων περιλαμβάνονταν σε έναν φάκελο που ήταν προσιτός σε όλους έως και την Παρασκευή λόγω «ενός ανιχνεύσιμου κωδικού πρόσβασης» στον ιστότοπο Francetest, γράφει ο ενημερωτικός ιστότοπος.

    Η Francetest είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο και ειδικεύεται στη μεταφορά των δεδομένων τεστ Covid που διενεργούνται στα φαρμακεία προς την πλατφόρμα SI-DEP. Το SI-DEP ((système d’informations de dépistage — πληροφοριακό σύστημα ανίχνευσης) είναι μια ασφαλισμένη πλατφόρμα όπου καταγράφονται συστηματικά τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 προκειμένου «να διασφαλιστεί ότι όλα τα θετικά κρούσματα έχουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη και να προσδιοριστούν οι ύποπτες επαφές», εξηγεί το υπουργείο Υγείας στον ιστότοπό του. Η πλατφόρμα αυτή, «που κατασκευάστηκε από την AP-HP ((Assistance publique-Hôpitaux de Paris) επειγόντως τον Δεκέμβριο (…) δεν είναι πολύ εργονομική», εξηγεί ο Φιλίπ Μπεσέ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας φαρμακευτικών συνδικάτων της Γαλλίας (FSPF). Αποτέλεσμα: πολλοί φαρμακοποιοί αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ενδιάμεσους προκειμένου να εισαγάγουν τα αποτελέσματα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο SI-DEP. Ο ιστότοπος Francetest χρεώνει έτσι ένα ευρώ για τη μετάδοση, σύμφωνα με τoν Mediapart.

    Προχθές Κυριακή, η Γενική διεύθυνση υγείας (DGS) έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους φαρμακοποιούς προκειμένου να τους υπενθυμίσει τα εγκεκριμένα λογισμικά που είναι συμβατά με το SI-DEP, στο οποίο δεν ανήκει ο Francetest. «Επί εβδομάδες προειδοποιούσαμε τις αρχές για τις εταιρίες αυτές που παρουσιάζονται ως πιστοποιημένες και διευκολύνουν το έργο των φαρμακοποιών για να μεταβούν στο SI-DEP», υπενθυμίζει ο Φιλίπ Μπεσέ. «Δεν έχουμε απολύτως καμία ανάγκη οι αρχές να μας παρέχουν ένα εργαλείο που μεταβιβάζει δεδομένα στο SI-DEP με το δικό μας λογισμικό του επαγγέλματος, που είναι ασφαλές και εγκεκριμένο», είπε, διευκρινίζοντας πως ακόμη και τα λογισμικά που έχουν εγκριθεί από την DGS δεν είναι επαρκώς ασφαλισμένα.

    Η εταιρία Francetest με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ήταν προσώρας διαθέσιμη.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  2. Anonymous31/8/21 19:52

    Από 13 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα έναρξης του νέου διδακτικού έτους 2021-2022, οι εκπαιδευτικοί θα οφείλουν να προσέρχονται στην εργασία τους με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορονοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα με ευθύνη του εργαζομένου.

    Οι μαθητές θα προσέρχονται στη σχολική μονάδα με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει για μαθητές 12 ετών και άνω) ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται επίσης δυο φορές την εβδομάδα.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/9/21 00:53

    Θα διαφωνήσω κάθετα με τη θέση του Κουρήτη για απόκτηση πιστοποιητικού με τέτοιο τρόπο, γιατί το ζήτημα είναι να μην αποκτηθεί ποτέ πιστοποιητικό! Ο λόγος είναι ότι προορίζεται και για περεταίρω φακέλωμα έπειτα, όπως να αποτελεί τη νέα μας ταυτότητα και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι του ψηφιακού χρήματος. Οπότε σίγουρα θα πιαστούν μετά τα πλαστά μέχρι τότε πιστοποιητικά. Η λύση είναι μαζικές διαδηλώσεις εκεί έξω ώστε να αναγκαστεί να κάνει πίσω η κυβέρνηση υπό το φόβο απώλειας ψήφων που θα της στερήσουν επανεκλογή και νομικές προσφυγές που θα επεκτείνονται όμως και σε ευωρπαϊκά δικαστήρια μιας που τα ελληνικά είναι πουλημένα! Όπως ακριβώς έπραξε αντιθέτως η Δανία πρόσφατα και κατήργησε όλα αυτά τα αντισυνταγματικά μέτρα. Για αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη όταν η δανέζικη με το δικό της πολιτικό σύστημα έπραξε διαφορετικά πάνω στο ίδιο θέμα!

    Έτσι μας δίνεται η απόδειξη πλέον για το ποιες χώρες ελέγχονται σήμερα από τη Νέα Τάξη και ποιες όχι. Σίγουρα το όχι υπήρξε πρωτύτερα και στον αμερικανικό νότο σαν τη Φλόριντα που επίσης απέρριψε υποχρεωτικότητες και πιστοποιητικά. Τα γράφω αυτά, γιατί για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει πραγματικά στον κόσμο σήμερα, δεν θα πρέπει να θεωρούμε ότι παντού συμβαίνει ότι και στην Ελλάδα, για να μη βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα και στρατηγικές! Προσωπικά τι θα έκανα εγώ; Αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και δεν θα μπορώ να επιβιώσω πλέον με τέτοια μέτρα, θα μετανάστευα σε χώρες σαν τη Δανία που δεν ισχύουν εκεί πλέον ή θα αυτοργανωνόμουν έξω στη φύση για να ζήσω ελεύθερος εκεί πέρα.

    ReplyDelete
  4. Anonymous1/9/21 10:07

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/1013755_ypohreotikos-emvoliasmos-stis-ed-se-kindyno-i-asfaleia-tis-horas-epistoli

    ReplyDelete
  5. Anonymous1/9/21 13:10

    Δύο γυναίκες διώκονται διότι φέρονται να δημιούργησαν κύκλωμα πώλησης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού για την COVID-19 μέσω λογαριασμού στο Instagram και καταχώρισης των ονομάτων των πελατών τους στη βάση δεδομένων της πολιτείας της Νέας Υόρκης για τους ανοσοποιημένους, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Μανχάταν χθες Τρίτη. Ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς ο νεότερος απήγγειλε κατηγορίες στην Τζάσμιν Κλίφορντ, 31 ετών, κάτοικο Λίντχερστ (Νιού Τζέρζι) και στη Ναντέιζα Μπάρκλεϊ, κάτοικο Μπέλπορτ (Νέα Υόρκη), για πλαστογραφία επίσημου εγγράφου κατά συρροή και συνωμοσία, κατηγορίες σε πλημμεληματικό βαθμό.

    Ο κ. Βανς απήγγειλε επίσης κατηγορίες σε 13 εργαζόμενους σε νοσοκομεία, γηροκομεία και ιατρικές και νοσηλευτικές σχολές για αγορά και κατοχή πλαστών δημόσιων εγγράφων, που φέρονται να αγόρασαν από την κυρία Κλίφορντ. Η κυρία Μπάρκλεϊ φέρεται να καταχώριζε τα ονόματά τους στη βάση δεδομένων των εμβολιασμένων πολιτών της Νέας Υόρκης. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα καθώς η ζήτηση για πλαστές κάρτες εμβολιασμού κατά της COVID-19 αυξάνεται στις ΗΠΑ τελευταία, αφού ολοένα περισσότερες πολιτειακές κυβερνήσεις και τοπικές αυτοδιοικήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, νοσοκομεία και επιχειρήσουν καθιστούν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των εργαζομένων, των μαθητών και φοιτητών τους.

    Ο εισαγγελέας τόνισε πως οι εταιρείες που διαχειρίζονται ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως η Facebook, στην οποία ανήκει το Instagram, οφείλουν να λάβουν μέτρα άμεσα για την αποτροπή της απάτης στις πλατφόρμες τους. «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για να αρκεστούμε σε μερικές διώξεις εναντίον ανθρώπων που πουλάνε πλαστές κάρτες εμβολιασμού, ενώ ξεπετιούνται άλλοι στη θέση τους», εξήγησε ο κ. Βανς. «Η παραχάραξη, η αγορά και η πώληση πλαστών καρτών εμβολιασμού είναι σοβαρά αδικήματα, με σοβαρές συνέπειες για τη δημόσια υγεία», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κυρία Κλίφορντ, που αυτοχαρακτηρίζεται επιχειρηματίας με διάφορες ψηφιακές εταιρείες, άρχισε να διαφημίζει τις πλαστές κάρτες εμβολιασμού για την COVID-19 μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με όνομα χρήστη @AntiVaxMomma, τον Μάιο. Πούλησε κάπου 250 πλαστές κάρτες έναντι 200 δολαρίων έκαστη μέσω του ιστότοπου, κατά τον κ. Βανς.

    Αν οι πελάτες κατέβαλαν επιπλέον 250 δολάρια, η κυρία Μπάρκλεϊ, εργαζόμενη σε κλινική της Νέας Υόρκης, καταχώριζε το όνομα του πελάτη ή της πελάτισσας στη βάση δεδομένων για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί. Έχει καταχωρίσει τουλάχιστον 10 ονόματα ανθρώπων οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν έχουν εμβολιαστεί στη βάση δεδομένων της πολιτείας. Δεν ήταν διαθέσιμοι οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο γυναικών για να σχολιάσουν την υπόθεση. Τα εμβόλια για την COVID-19 στις ΗΠΑ είναι ευρύτατα διαθέσιμα και χορηγούνται δωρεάν.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  6. Anonymous1/9/21 13:29

    "Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ) ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΦΡΑΓΜΕΝΟΙ!"

    http://greeknewsondemand.com/2021/09/01/%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b1/

    ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ.
    ΣΤΟ ΗΒ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΩΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...

    ReplyDelete
  7. Anonymous1/9/21 17:23

    Κουρήτη, κατά τη γνώμη σου, αν στους επόμενους μήνες εμπλακούμε με τους τούρκους, τι θα κάνουν τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ; Θα συνεργαστούν/συνταχθούν με κάποιους ή θα κινηθούν αυτόνομα, όπως πάντα; Άραγε, έχουν κρυμμένα όπλα; Πόση ζημιά μπορουν να μας κάνουν; Ρωτάω, γιατί διαβάζω αλλού ότι "θα οδηγηθούμε σε νέες εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις προσεχώς", αλλά εγώ δεν έχω πειστεί, επειδή δεν έχουν όπλα. Άρα πως θα μας βλάψουν, με πορείες, μπλόκα και σαμποτάζ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝΔΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.

      ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΡΝΜΗΝΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

      ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ 3/4 ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΦΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ. ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ , ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ.

      Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

      πως θα μας βλάψουν
      ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΦΩΤΙΕΣ, ΔΗΛΗΗΙΡΙΑΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΟΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ, ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΉΘΥΣΜΟ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ-ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΓΜΕΝΩΝ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ...
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΙΡΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΩΝ

      ΜΗ ΦΟΒΟΥ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ , ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΛΔ ΤΟΥ ΑΝΟΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. (π.χ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ)

      ΦΟΒΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΛΑΚΩΝ, ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΠΕΤΥΧΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΕΨΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

      ΑΡΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ , ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ-ΑΠΟΙΚΟΙ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

      Delete
    2. Anonymous2/9/21 10:28

      Σε ευχαριστω πολυ. Αυτη ειναι απαντηση!

      Delete
    3. Anonymous2/9/21 11:01

      "ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΛΔ ΤΟΥ ΑΝΟΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΤΟΥ"

      το κκε εχει ελεγκτες;;; μαφου ολοι λενε οτι εκλεισε το εργοστα☭ιο κ εμεινε η αντιπροσωπια;;; ουτε με τον κιμ κ τους σινες δεν μιλανε... αρα ποιοι ειναι οι ελεγκτες τους;;; αυτοι δεν ειναι εντελως μονοι στην καρακοσμαρα τους κ περιμενουν φαξ απο τον σταλιν;;;

      Delete
    4. ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ , ΑΤΥΠΟΙ -ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ή ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΓΙΩΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΩΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ..."ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ"

      ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΜΙΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚ ΚΙΝΑΣ ΜΙΛΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΣΙΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ -ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΟΝΟΝ) ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΣΗΓΑΓΕ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

      Delete
    5. Anonymous5/9/21 19:14

      KOYRHTH,

      ΑΨΟΓΗ, ΛΙΤΗ, ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

      Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (IQ) ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Σ' ΕΝΑ ΤΡΙΠΤΥΧΟ.
      ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΜΕΣΗ ΤΑΞΗ), ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ).
      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΩΣ, ΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ!

      ΣΗΜ.: ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ (REFORMED) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ). ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ!

      Delete
  8. Anonymous1/9/21 19:30

    "Νεκρός φανατικός με τα διαβόλια από ανακοπή καρδιάς Αντισυνταγματάρχης του Γ΄ΣΣ σε ηλικία 44 ετών."


    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous24/9/21 20:10

      https://armagedon2020.blogspot.com/2021/09/blog-post_24.html


      Delete
  9. Anonymous2/9/21 08:35

    https://amazonios.net/okto-emvoliasmoys-tha-kanoyn-synolika-oi-polites-nomos-toy-2010-den-epitrepei-ta-test-na-ta-plironoyn-oi-ergazomenoi/

    ReplyDelete
  10. Anonymous2/9/21 12:44

    https://zcode-gr.blogspot.com/2021/09/blog-post.html

    ReplyDelete
  11. Anonymous5/9/21 22:49

    https://www.pronews.gr/ygeia/1014960_karditsa-ereynoyn-skandalo-maimoy-pistopoiitikon-emvoliasmoy-ston-palama-katoikoyn

    ReplyDelete
  12. Anonymous6/9/21 00:01

    Το Covid αναποδα γραφεται divoc που στα εβραϊκα σημαινει αυτος που κατεχεται απο κακο πνευμα, που εχει προσκολληθει (σαν ακιδα) πανω του κακο πνευμα.

    ReplyDelete
  13. Anonymous6/9/21 11:04

    Ιταλίδα νοσηλεύτρια, η οποία εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Τρεβίζο, παύθηκε τον καθηκόντων της, θα περάσει από πειθαρχικό και η δράση της είναι αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας. Σύμφωνα με τον Τύπο, φέρεται να έκανε ότι εμβολίαζε κατά του κορονοϊού φίλους και συγγενείς της που ήταν, όμως, αντιεμβολιαστές. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, πετούσε το σκεύασμα μέσα σε μπαμπάκι.

    Όπως διέρρευσε, μάρτυρες πρόσεξαν ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια επέλεγε πάντα την πιο απομονωμένη θέση του εμβολιαστικού κέντρου, ώστε οι συνάδελφοί της να μην μπορούν να βλέπουν από κοντά τι έκανε. Οι αντιεμβολιαστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν εμβολιάστηκαν, υπολογίζεται ότι μπορεί να μην υπερβαίνουν τους είκοσι. Στο μεταξύ, όμως, είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν «πράσινο πάσο εμβολιασμένου». Η φερόμενη ως άκρως επικίνδυνη νοσοκόμα δεν είχε εκφραστεί ποτέ κατά των εμβολίων και η ίδια είχε υποβληθεί, χωρίς κανένα πρόβλημα σε εμβολιασμό κατά της covid 19.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6/9/21 12:07

      ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ", ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΤΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ", ΤΑ LOCKDOWN, ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΒΙΟΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ) ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΓΜΟΚΡΑΤΙΑ!

      Delete
  14. Anonymous6/9/21 13:52

    "Πιάστηκαν στα πράσα γιατροί και μεγάλες φαρμακευτικές να σχεδιάζουν την εξάλειψη μεγάλων ποσοστών φτωχών πληθυσμών!!!"

    http://greeknewsondemand.com/2021/09/06/%cf%80%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb/

    ReplyDelete
  15. https://gr.pcmag.com/social-media-1/37381/antiemboliastes-khrestes-tou-instagram-poulouse-plastes-kartes-emboliou

    ReplyDelete
  16. Anonymous7/9/21 13:27

    Το φαινόμενο των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού δεν περιορίζεται μόνο στους απλούς πολίτες που εκβιάζονται από το κράτος να εμβολιαστούν και ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και να σώσουν τη δουλειά τους. Είμαι βέβαιος ότι κανείς από όλους αυτούς τους κυβερνώντες που κραυγάζουν κάθε μέρα υπέρ του εμβολιασμού και επιβάλλουν απάνθρωπα μέτρα υγειονομικού απαρτχάιντ στους ανεμβολίαστους δεν έχει εμβολιαστεί πραγματικά ο ίδιος. Αν γινόταν σήμερα ένα ΤΙΜΙΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ τεστ μέτρησης αντισωμάτων στους βουλευτές, στους υπουργούς και στον πρωθυπουργό που υποτίθεται ότι έχουν εμβολιαστεί και αποτελούν τους αυστηρούς τιμητές των ανεμβολίαστων τους οποίους χαρακτηρίζουν συλλήβδην ως "ψεκασμένους" και "κοινωνικά ανεύθυνους", τα αποτελέσματα που θα έβγαιναν θα προκαλούσαν την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα και θα ζούσαμε μια νέα Μεταπολίτευση. Βιώνουμε ένα τεράστιο ψέμα, μία κακόγουστη φάρσα όπου οι μεγαλύτεροι ψεύτες και απατεώνες είναι όλοι αυτοί οι μεγαλοσχήμονες Φαρισαίοι υποκριτές που απειλούν και εκβιάζουν τον απλό κοσμάκη ο οποίος δεν έχει τον τρόπο και τις γνωριμίες για να παρακάμψει ανώδυνα τον εμβολιασμό όπως το έκαναν αυτοί.

    Σε όσους πιστεύουν ότι λέω υπερβολές, θα θέσω το εξής απλό ερώτημα. Μετά τον πρώτο εμβολιασμό του ο Μητσοτάκης είδε ότι προκλήθηκε τσουνάμι καχυποψίας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, από ανθρώπους που ισχυρίζονταν ότι κορόιδεψε τους πάντες και δεν έκανε το πραγματικό εμβόλιο. Αν ήθελε πραγματικά να βουλώσει τα στόματα όλων αυτών που τον κατηγόρησαν, θα μπορούσε άραγε να κάνει τη δεύτερη δόση με τρόπο που να μην επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση ως προς την καθαρότητα και την ειλικρίνειά της; Σαφέστατα και θα μπορούσε. Το έκανε; Όχι!

    Stirlitz

    ReplyDelete
  17. Anonymous8/9/21 16:41

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "τεστ μέτρησης αντισωμάτων" ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ BLACK LIGHT ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ".

    "Luciferase enzyme in Hydrogel Vaccine (Lucifer-race)"
    https://www.bitchute.com/video/c5fRUKmw2VrA/

    ΤΑ ΒΙΟΤΣΙΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ IoB (Internt of Body) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ HACKER/CRACKER, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ PC, Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ SMART PHONES.

    ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΑ GENETIC ENGINEERING "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ Η' ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ HACKERS, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ HACKERS ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....

    "Δε θα κατέχεις τίποτα, δε θα έχεις ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ζωή (ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ HACKERS/CRACKERS) θα είναι καλύτερη όσο ποτέ άλλοτε"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/9/21 18:01

      PLACEBO ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ" ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ VIPs ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΚΕΡ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ.

      Delete
  18. Anonymous11/9/21 01:22

    https://attikanea.info/%CE%A4%CE%9F-%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%BD%CE%BF%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%9F-%CE%9C%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B5-t%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C/

    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η IsR Prepotency, ΠΑΡΑΥΤΑ. ΝΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ;

    ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΣΧΕΔΟΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ, Κ.Τ.Λ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΕΝΩ, ΣΧΕΔΟΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    ReplyDelete
  19. Anonymous15/9/21 01:22

    https://www.cnbc.com/2018/04/11/goldman-asks-is-curing-patients-a-sustainable-business-model.html

    Goldman Sachs analysts attempted to address a touchy subject for biotech companies, especially those involved in the pioneering "gene therapy" treatment: cures could be bad for business in the long run.

    "Is curing patients a sustainable business model?" analysts ask in an April 10 report entitled "The Genome Revolution."

    "The potential to deliver 'one shot cures' is one of the most attractive aspects of gene therapy, genetically-engineered cell therapy and gene editing. However, such treatments offer a very different outlook with regard to recurring revenue versus chronic therapies," analyst Salveen Richter wrote in the note to clients Tuesday. "While this proposition carries tremendous value for patients and society, it could represent a challenge for genome medicine developers looking for sustained cash flow."

    Richter cited Gilead Sciences' treatments for hepatitis C, which achieved cure rates of more than 90 percent. The company's U.S. sales for these hepatitis C treatments peaked at $12.5 billion in 2015, but have been falling ever since. Goldman estimates the U.S. sales for these treatments will be less than $4 billion this year, according to a table in the report.

    "GILD is a case in point, where the success of its hepatitis C franchise has gradually exhausted the available pool of treatable patients," the analyst wrote. "In the case of infectious diseases such as hepatitis C, curing existing patients also decreases the number of carriers able to transmit the virus to new patients, thus the incident pool also declines … Where an incident pool remains stable (eg, in cancer) the potential for a cure poses less risk to the sustainability of a franchise."

    The analyst didn't immediately respond to a request for comment.

    The report suggested three potential solutions for biotech firms:

    "Solution 1: Address large markets: Hemophilia is a $9-10bn WW market (hemophilia A, B), growing at ~6-7% annually."

    "Solution 2: Address disorders with high incidence: Spinal muscular atrophy (SMA) affects the cells (neurons) in the spinal cord, impacting the ability to walk, eat, or breathe."

    "Solution 3: Constant innovation and portfolio expansion: There are hundreds of inherited retinal diseases (genetics forms of blindness) … Pace of innovation will also play a role as future programs can offset the declining revenue trajectory of prior assets."

    ReplyDelete
  20. Anonymous15/9/21 20:34

    https://www.youtube.com/embed/-QNZnLDeQF8

    ReplyDelete
  21. Anonymous17/9/21 02:32

    https://www.epithesiellinwn-a120s.com/post/%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD

    ReplyDelete
  22. Anonymous19/9/21 23:34

    https://www.nytimes.com/interactive/2020/science/coronavirus-vaccine-tracker.html#click=https://t.co/fFWhLHmMPI

    ReplyDelete
  23. Anonymous24/9/21 06:17

    https://1.bp.blogspot.com/-m1CbkkZp1ew/YUy9Jd0QjHI/AAAAAAAArQw/b_dw-c1HBcAxv099xaMnlQWJm_tguQiYQCNcBGAsYHQ/s679/Just%2Ba%2Broad%2Bmap..%2Bto%2Bshow%2Byou%2Bwhere%2Byou%2Bare...jpeg

    ReplyDelete
  24. Anonymous27/9/21 10:48

    https://hugelolcdn.com/i/782320.png

    ReplyDelete