28/03/2020

Λιβύη: Η επιχείρηση «Ειρήνη» της Ε.Ε θα αντικαταστήσει την «Σοφία» - Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να υποδέχεται όσους "διασωθούν" σε ελληνικό λιμάνι...

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η Ε.Ε (ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ. ΘΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗ Ε.Ε ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ, ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ  ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΜΟΡΙΑ", ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 

[ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ  ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ (ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΙΣΘΟΘΟΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ... ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ... "ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.]

ΑΝΑΝΕΩΣΗ  30/3: Οι μισθοφόροι θέλουν να φύγουν γιατί η Τουρκία τους έχει εγκαταλείψει 

ΕΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΩΣ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ... "ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ", ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ, ΤΟ ΚΕΝΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ. (ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ  ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ). ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΥΔΟΣ , ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ "ΚΟΒΕΙ" ΜΙΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υλοποιήσει μια νέα μεσογειακή ναυτική και αεροπορική αποστολή τον Απρίλιο για να σταματήσει την παροχή όπλων στις αντιμαχόμενες πλευρές στη Λιβύη, δήλωσαν οι διπλωμάτες της Ε.Ε την Πέμπτη, με την Ελλάδα να συμφωνεί να δεχθεί όσους λαθρομετανάστες διασωθούν στη θάλασσα. Η αποστολή ‘Ειρήνη’ θα αρχίσει τις περιπολίες στην ανατολική Μεσόγειο τον Απρίλιο, αφού η παλαιότερη επιχείρηση «Σοφία» λήγει στα τέλη Μαρτίου. «Η Ελλάδα επέτρεψε την αποβίβαση των μεταναστών που θα  διασωθούν στα λιμάνια της», δήλωσε διπλωμάτης της ΕΕ που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις, προσθέτοντας ότι άλλες κυβερνήσεις της Ε.Ε συμφώνησαν να βοηθήσουν στην κάλυψη των εξόδων από τη μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα, για την αποφυγή περαιτέρω οικονομικών πιέσεων στην Αθήνα.

Η νέα αποστολή έχει την ονομασία «Ειρήνη»/«Irini» και θα αντικαταστήσει την τρέχουσα στρατιωτική αποστολή της ΕΕ που αποκαλείται «Σοφία»/‘Sophia’, η οποία σταμάτησε τη δραστηριότητά της πριν από ένα χρόνο, αφού η Ιταλία αντιμετώπισε ένα αντιμεταναστευτικό κύμα αντιδράσεων. (δήλωσε ότι δεν θα δέχεται πλέον μετανάστες που διασώζονται στη θάλασσα).  Η απόφαση που καθυστέρησε λόγω της διαμάχης για τους μετανάστες, ακολούθησαν προειδοποιήσεις από τον επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, ότι η Ένωση κινδύνευε να καταστεί ανενεργή αν δεν λάβει πρωτοβουλία, αφήνοντας ενδεχομένως τη μοίρα της Λιβύης στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Naval News, Libyan Express

The Hellenic Information Team

Η αποδοχή της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν τα κράτη – μέλη της ΕΕ σχετικά με την ενεργοποίηση της ναυτικής επιχείρησης «Ειρήνη» για την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη, συνοδεύεται από την αποδοχή της Αθήνας να οριστεί ελληνικός λιμένας ως «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» προσφύγων και μεταναστών που θα διασωθούν στο πλαίσιο των περιπολιών. Η συμφωνία προβλέπει ότι οι διασωθέντες θα διανέμονται στη συνέχεια σε όλες τις χώρες που θα παρέχουν εναέρια ή πλωτά μέσα στην επιχείρηση.  Η Ελλάδα θα μπορεί ανά τετράμηνο να αποσύρει το λιμάνι της αν κρίνει ότι επιβαρύνεται δυσανάλογα. Το κόστος της μεταφοράς και της διαμονής των διασωθέντων θα καλύπτεται από κοινοτικούς πόρους.

https://www.militaire.gr/i-ellada-symfonise-na-ypodechetai-metanastes-kai-apo-tin-livyi-gia-nea-moria-stin-kriti-mila-o-kotzias/

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 1/4: Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ Facebook ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

"Τί θα σημαίνει για τη Σούδα η επιχείρηση "Ειρήνη" της ΕΕ;

Η επιχείρηση "Ειρήνη" της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή του εμπάργκο εξαγωγής όπλων προς τη Λιβύη, έχει δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με το ενδεχόμενο αποβίβασης λαθρομεταναστών στη Σούδα.Επικοινώνησα με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και του εξέφρασα την ανησυχία μου. Μου διευκρίνισε τα εξής:
1. Η επιχείρηση έχει στόχο την επιβολή του εμπάργκο όπλων και όχι την διάσωση λαθρομεταναστών. (Αυτό είναι βέβαια γνωστό, καλό είναι όμως να τονίζεται).
2. Η Ελλάδα προσέφερε λιμάνι της για τη διευκόλυνση της επιχείρησης, χωρίς να προσδιορίζεται πιο ακριβώς θα είναι αυτό.
3. Σε περίπτωση που κατά την επιχείρηση επιβολής του εμπάργκο διασωθούν λαθρομετανάστες, υπάρχει ήδη συμφωνία ότι ασχέτως του σημείου αποβίβασης αυτοί τελικά θα μεταφερθούν στη Γαλλία και τη Γερμανία. (Δε θα παραμείνουν στη χώρα αποβίβασης).
4. Σε κάθε περίπτωση, η υλοποίηση της επιχείρησης θα αξιολογείται ανά τετράμηνο, με δυνατότητα μονομερούς αποδέσμευσης, για όποια χώρα αναθεωρήσει ενδεχομένως τη θέση της στη βάση των δεδομένων που θα προκύψουν.

Η προσωπική μου άποψη:
Εφ' όσον η επιχείρηση υλοποιηθεί όπως περιγράφεται παραπάνω, ιδίως συμπεριλαμβανομένου του σημείου 3, δεν θα υπάρξουν για την Κρήτη αρνητικές συνέπειες από την επιχείρηση "Ειρήνη". Υπό τον όρο βέβαια ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες στο εσωτερικό της χώρας θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη υλοποίηση του όρου για μεταφορά στη Γαλλία και τη Γερμανία των όποιων λαθρομεταναστών από Λιβύη ενδεχομένως συλληφθούν. (Στο σημείο αυτό θα επανέλθω, με συνεννόηση με τα συναρμόδια Υπουργεία Μετανάστευσης και Προστασίας του Πολίτη).
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε μια αναβαθμισμένη επιθετικότητα της Τουρκίας σε όλα τα μέτωπα. Στα συνηθισμένα πεδία αντιπαράθεσης, προστέθηκαν και τα συνδεόμενα με το γνωστό Σύμφωνο Λιβύης - Τουρκίας. Η επιχείρηση "Ειρήνη" της ΕΕ πιστεύω ότι θέτει φραγμούς στις αποσταθεροποιητικές για την περιοχή κινήσεις της Άγκυρας. Η πατρίδα μας πρέπει λοιπόν να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση αυτή, συνεισφέροντας κατά δύναμιν. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε τη συμμετοχή των ευρωπαίων εταίρων μας στην προσπάθεια αποκατάστασης της διεθνούς νομιμότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Κι αυτό είναι απολύτως θετικό για την Ελλάδα."

https://www.facebook.com/pg/mvoloudakis/posts/

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ-ΕΙΠΑ ...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 6/4/: Το ρωσικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωση του τόνισε ότι η επιχείρηση IRINI θα πρέπει να είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο και την απόφαση 2229 του ΣΑ του ΟΗΕ και προειδοποίησε την Ε.Ε. ότι η Μόσχα θα παρακολουθεί στενά την ευρωπαϊκή Δύναμη, καθώς όπως επισημαίνει «εν μέσω παραβιάσεων του εμπάργκο όπλων στην Λιβύη, η ναυτική αποστολή της Ε.Ε. θα πρέπει να καλύψει το σύνολο των ακτών της Λιβύης καθώς κάθε έλλειψη ισορροπίας θα πλήξει τις προσπάθειες διαλόγου..». Και δηλώνει ότι θα λάβει υπόψη της όλα τα στοιχεία, όταν τον Ιούνιο θα κληθεί το ΣΑ στο οποίο διαθέτει βέτο, να ανανεώσει την εντολή σε διεθνείς ναυτικές αποστολές για την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων. Η Μόσχα θέλει με την προειδοποίηση αυτή να κλείσει κάθε παράθυρο που θα επιτρέψει την μεταφορά όπλων στο καθεστώς Σαράτζ στις ακτές της Δυτικής Λιβύης καθώς η IRINI θα αναπτυχθεί κυρίως στην ανατολική πλευρά, την οποία ελέγχει ο στρατηγός Χαφτάρ.

Η προσωρινή κυβέρνηση που ελέγχει την Ανατολική Λιβύη και υποστηρίζεται από τον στρατηγό Χαφτάρ χαιρέτισε την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία καθώς όπως είπε ο εκπρόσωπος της θα πρέπει να αποκλεισθεί η μεταφορά όπλων και τρομοκρατικών ομάδων, ενώ επανέλαβε ότι η Τουρκία συνεχίζει να εξοπλίζει το καθεστώς Σαρατζ παρά το εμπάργκο.

Αντιθέτως ο ο πρόεδρος του Προεδρικού Συμβουλίου της κυβέρνησης της Τρίπολης Φαγιεζ Αλ Σαράτζ εξέφρασε ενστάσεις για την επιχείρηση λέγοντας ότι δεν περιλαμβάνει εναέρια και χερσαία επιτήρηση για την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων καθώς όπως υποστήριξε ο στρατηγός Χαφταρ εξοπλίζεται και από τα χερσαία σύνορα με την Αίγυπτο. Και ουσιαστικά εμφανίσθηκε να θέτει ως όρο για την αποδοχή της επιχείρησης IRINI την επέκταση του πεδίου επιτήρησης της κάτι όμως που είναι εκτός εντολής της.

Η Τουρκία δεν έχει αντιδράσει ακόμη για την απόφαση της Ε.Ε να δρομολογήσει την επιχείρηση IRINI, καθώς πιθανότατα αναμένει τις τελικές αποφάσεις και τους όρους εμπλοκής που θα έχει η Ευρωπαϊκή Ναυτική Δύναμη.

ΑΜΠΕ

11 comments :

  1. Anonymous28/3/20 15:13

    ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Η ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΚΟΡΟΝΟΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ", ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ!

    ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣ(Η)ΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

    Άγρια επεισόδια στη Χουμπέι όταν απαγόρευσαν σε κατοίκους να βγουν από την επαρχία!

    The melee erupted when Jiangxi police stopped Hubei residents from crossing a bridge linking the two provinces. Authorities have begun lifting travel restrictions on Hubei and its capital Wuhan. The coronavirus now spreading around the globe first emerged in Wuhan late last year.

    https://www.youtube.com/watch?v=Bn8SkrNi8ZY&feature=emb_title

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/3/20 15:43

    "Έκκληση στη Γερμανία να μην απελαύνει μετανάστες εν μέσω πανδημίας"

    "Η οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Pro Asyl απηύθυνε χθες, Παρασκευή, έκκληση στην κυβέρνηση της Γερμανίας ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ"

    https://www.makthes.gr/ekklisi-sti-germania-na-min-apelaynei-metanastes-en-meso-pandimias-269300

    Η "ανθρωπιστική" Pro Asyl αφού νοιάζεται για την υγεία των "μεταναστών" γιατί δε τους βοηθάει να μετακινηθούν από τις μολυσμένες και επικίνδυνες Ιταλία και Ισπανία σε κάποιο άλλο ποιο θερμό και ασφαλές μέρος;

    Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας. Η λαθροεισβολή είναι προσπάθεια Ισλαμοποιήσεως της Ευρώπης και Ελλάδας στα πρότυπα ενός αντίστοιχου θεοκρατικού Ιράν, για να μειώσουν την πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική επιρροή των Λευκών Αμερικάνων/Ευρωπαίων (White supremacy το αποκαλούν).

    Το παρών status Λιβανοποίησης (πολυπολιτισμός) δημιουργεί συνθήκες "διαίρει και βασίλευε" καθώς και πληθώρα εργαλείων συστηματικής κατηγορίας και οργανωμένων "αντιρατσιστικών" επιθέσεων κατά των Ευρωπαίων ιθαγενών!

    ReplyDelete
  3. Anonymous28/3/20 19:39

    Για την Γαύδο προσυπογράφω κι εγώ!

    12G

    ReplyDelete
  4. ΠΑΟΚαρα28/3/20 22:34

    Μείνετε σπίτι....
    Μείνετε σπίτι....
    Μόλις τελειώσει η καραντίνα στις 13/5 λέω εγώ τώρα υποθετικά, θα βγούμε σε έναν νέο κόσμο.
    Η νέα τάξη πραγμάτων (που λέει και ο ΓΑΠ) είναι εδώ, μπροστά μας.
    Με μια Μακεδονία προδομένη, με όλη την Ελλάδα γκέτο και με κατάληψη των ελευθεριών των ιθαγενών της που πήρανε τα καθρεπτακι τους παλι.
    Άντε και με το τσιπακι.... Για το καλό μας βεβαίως, βεβαίως.

    ReplyDelete
  5. Anonymous29/3/20 11:57

    https://infognomonpolitics.gr/2020/03/%e1%bc%90me%e1%bf%96s-menoume-spiti-%e1%bc%80lla-%e1%bd%81-kathe-%e1%bc%84donis-meni-stin-%e1%bc%90xousia/

    ReplyDelete
  6. Anonymous29/3/20 15:12

    As-salāmu alaykum

    Ο Guardian επιβεβαιώνει το pronews.gr: «Στην Κρήτη οι παράνομοι μετανάστες από την Λιβύη»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/862822_guardian-gia-tin-nea-epiheirisi-tis-ee-i-ellada-tha-dosei-ta

    ReplyDelete
  7. Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΕΡΥΣΙ:
    https://www.youtube.com/watch?v=FYqoE2TzvbQ

    Τσιόδρας πέρυσι: «Ἡ ἐποχικὴ γρίπη κάθε χρόνο στοιχίζει τὴν ζωὴ σε 290-650.000 ἀνθρώπους σὲ παγκόσμιο ἐπίπεδο»....ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;;;ΕΠΟΧΙΚΗ ,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ...ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..
    .ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
    ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ...............

    1. ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ
    2. ΦΟΒΟ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    3. ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

    4. ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ
    5. ΕΞΟΙΚΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
    6. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ
    7. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΚΑΡΤΕΣ κτλ.)
    8. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (5G,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ)
    9. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ
    10. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
    11. ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
    12. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
    13. ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
    14. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    15. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΚΟΙΤΟΥΝ» ΑΛΛΑ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ»...
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ»...

    ReplyDelete
  8. Anonymous29/3/20 18:14

    Αυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ του κρατιδίου της Έσσης: «Δεν θέλω να ζήσω την οικονομική καταστροφή που περιμένει την Γερμανία»

    https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/862883_aytoktonise-o-yp-oikonomikon-toy-kratidioy-tis-essis-den-mporese
    -----------------------------------------

    Στις πολυφυλετικές, πολυθρησκευτικές κοινωνίες η μόνη κόλλα για την ομαλή συμβίωση είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!
    Όταν η οικονομία καταστρέφεται ο καθένας αναζητεί την φυλετική, θρησκευτική ή εθνική ομάδα στην οποία ανήκει και συσπειρώνεται μαζί της για να προστατευθεί και να επιβιώσει.

    Η Ρωμαική αυτοκρατορία είχε λύσει το πολυφυλετικό και πολυθρησκευτικό πρόβλημα της αχανούς έκτασής της διαδίδοντας μέσω του Χριστιανισμού - ως μίας και μόνο θρησκείας - το "Αγαπάτε αλλήλους".
    Σήμερα οι Δυτικουρωπαικές και Ελληνικές κυβερνήσεις εργάζονται για το ακριβώς ανίθετο!

    Όταν η πλειοψηφία των λαθροεποίκων στη Δύση ζούνε με επδόματα, τότε κυβερνήσεις και Υπηρεσίες ασφαλείας να προετοιμάζονται για τα χειρότερα, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των κυβερνήσεων αλλά και της ίδιας της ΕΕ στη μορφή που βρίσκεται και τις πολιτικές που ακολουθούν (βλ. συνεχιζόμενες λαθροεισροές αγνώστου ταυτότητας, ποινικού και υγειονομικού μητρώου εισβολέων, αποφυλάκιση ποινικών λόγω κορονοιού...)!

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    «Όπως επισημαίνει η έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα Breitbart , απόπειρες να επιβληθεί η καραντίνα σε περιοχές του Παρισιού με πυκνή παρουσία μεταναστών αποδεικνύονται «αδύνατες», επειδή ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΒΙΑΙΗ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ».

    https://infognomonpolitics.gr/2020/03/germanika-synora-klista-se-polites-tis-e-e-paramenoun-anikta-gia-tous-metanastes/

    INFOteller

    ReplyDelete
  9. ΠΑΟΚαρα29/3/20 19:32

    http://www.thepaper.gr/o-bill-gates-tha-chrisimopoiisei-emfyteymata-mikrotsip-gia-tin-katapolemisi-toy-koronaioy/

    Ουπς....
    Έρχεται....
    Σε συνεργασία με τους δορυφόρους του Ελον Μασκ καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει....

    ReplyDelete
  10. Anonymous30/3/20 20:44

    Σε συνέχεια σχολίου σου για τα αποθέματα πετρελαίου:
    https://www.zerohedge.com/energy/unthinkable-happening-oil-storage-space-about-run-out?utm_campaign=&utm_content=ZeroHedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter

    ReplyDelete
  11. Anonymous31/3/20 00:02

    INTERNAL SECURITY

    - «Η ηγεσία εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ μεταφέρθηκε στα πυρηνικά καταφύγια του όρους Cheyenne λόγω κορωνοϊού!»
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/863137_i-stratiotiki-igesia-ton-ipa-metaferthike-sta-pyrinika

    - «Φοβάται ταραχές η Μέρκελ; Έδωσε εντολή για ανάπτυξη 11.500 στρατιωτών για «εσωτερική ασφάλεια»»
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/863384_germania-kinitopoioyntai-15000-stratiotes-gia-na-voithisoyn

    - «Οριακή η κατάσταση στην Ιταλία - La Stampa: Ο Τζ.Κόντε φοβάται λαϊκή εξέγερση και λεηλασίες!»
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/863031_oriaki-i-katastasi-stin-italia-la-stampa-o-tzkonte-fovatai
    -----------------------------------------------------

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    - «Στις πολυφυλετικές, πολυθρησκευτικές κοινωνίες η μόνη κόλλα για την ομαλή συμβίωση είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!
    Όταν η οικονομία καταστρέφεται ο καθένας αναζητεί την φυλετική, θρησκευτική ή εθνική ομάδα στην οποία ανήκει και συσπειρώνεται μαζί της για να προστατευθεί και να επιβιώσει.»
    INFOteller

    - Κομισιόν: «Στηρίζουμε την Ελλάδα αλλά... πρέπει να επαναφέρει το άσυλο στους παράνομους μετανάστες!!»
    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/863279_komision-stirizoyme-tin-ellada-alla-prepei-na-epanaferei-asylo-stoys

    - «Άγρια επεισόδια στη Χουμπέι όταν απαγόρευσαν σε κατοίκους να βγουν από την επαρχία! »
    «The melee erupted when Jiangxi police stopped Hubei residents from crossing a bridge linking the two provinces. Authorities have begun lifting travel restrictions on Hubei and its capital Wuhan. The coronavirus now spreading around the globe first emerged in Wuhan late last year.»
    https://www.youtube.com/watch?v=Bn8SkrNi8ZY&feature=emb_title

    INFOteller

    ReplyDelete