18/09/2019

Μπολσεβίκος και ο νέος επικεφαλής του "ΑΜΠΕ"

Από τις 22 Αυγούστου έχει αποκαλύψει ο «Στόχος» ότι ο Κυριάκος έχει προσλάβει (με βαρβάτο μισθό) στο Μέγαρο Μαξίμου μισή ντουζίνα μπολσεβίκους δημοσιογράφους:
  • Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου είναι ο Δημήτρης Τσιόδρας που υπήρξε ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ στην Πάτρα και επί χρόνια πολιτικός συντάκτης της «Ελευθεροτυπίας». 
  • Έμμισθη σύμβουλος προσελήφθη η γνωστή μπολσεβίκα παρουσιάστρια Μαρία Χούκλη, όπως και ο δεδηλωμένος οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, Γιάννη Βλαστάρης, επί χρόνια διευθυντικό στέλεχος της ανθελληνικής «Ελευθεροτυπίας».
  • Τώρα μαθαίνουμε ότι και στην κρίσιμη θέση του Γενικού Διευθυντή του «Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων» πάλι αριστερό δημοσιογράφο διόρισε ο Κυριάκος. Πρόκειται για τον 65χρονο Ευτύχη Παλλήκαρη, που ξεκίνησε ως δραστήριος Κνίτης φοιτητής στο Φυσικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, συνέχισε ως αριστερός πολιτικός συντάκτης στον διαβόητο Ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» του Έβερτ επί εποχής Γιάννη Τζαννετάκου και διέπρεψε ως διευθυντικό στέλεχος διαφόρων αριστερών ΜΜΕ.

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ: Όχι μόνο ουδέποτε υπήρξε δεξιός ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ, αλλά και μια ζωή μισούσε θανάσιμα την Δεξιά ο Ευτύχης Παλλήκαρης. Άλλωστε, εμείς το είχαμε προβλέψει... "Στην «πείνα» θα μείνουν και επί Κυριάκου οι Νεοδημοκράτες δημοσιογράφοι. Όλα τα καλά πόστα οι αριστεροί θα τα αρπάξουν, για να έχει άλλοθι ο Κυριάκος και να μη τον κατηγορούν για ακροδεξιό οι μπολσεβίκοι".

Είναι απίστευτο το «νταβατζιλίκι» που πουλάνε επί 40 ολόκληρα χρόνια αυτοί οι κύριοι…

Κοινός Νούς - Εφημερίδα «Στόχος»
https://www.stoxos.gr/2019/09/blog-post_808.html

No comments :

Post a Comment