27.6.19

Η άγνωστη ζωή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ GIS ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ). 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ...!!! 
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΥΔΤ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ...!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΣΚΑΓΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.dimokratianews.gr/content/23414/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ή ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.

2 comments :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ said...

ΕΒΡΑΙΟΣ;

ΚΟΥΡΗΤΗΣ said...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΛΕΜΑΧΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 2015 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ 2015 ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΟΥΡΝΙΕΣ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ" (ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90) ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4.000.000