07/01/2019

Το Πακιστάν είναι στο πλευρό της Τουρκίας για το Κυπριακό πρόβλημα

Το Πακιστάν στηρίζει τη Τουρκία στο θέμα του Κυπριακού προβλήματος, είπε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Imran Khan, σε επίσκεψη που είχε στη Τουρκία τη Παρασκευή. Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν είχε επισκεφτεί την Τουρκία σε επίσημη επίσκεψη σε ένα πλαίσιο συζήτησης με τον Τούρκο πρόεδρο για το θέμα του ΦΕΤΟ.
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Πρωθυπουργός του Πακιστάν είπε πως η Τουρκία στήριξε το Πακιστάν στο θέμα του Κασμίρ και το Πακιστάν στήριξε την Τουρκία στο Κυπριακό πρόβλημα.
Imran Khan: "Η Τουρκία έχει στηρίξει τη θέση του Πακιστάν στο θέμα με το Κασμίρ, και το Πακιστάν υποστήριξε τη Τουρκία στο Κυπριακό πρόβλημα. Το Πακιστάν ήταν και στο πλευρό της Δημοκρατίας το 2016"
Οι δύο χώρες δήλωσαν επίσης ότι συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις για το παλαιστινιακό ζήτημα, το καθεστώς της Ιερουσαλήμ, το Κυπριακό ζήτημα και τη διαμάχη στο Τζαμού και Κασμίρ.

Με την «ίδρυση» της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Κύπρου» το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές είχαν αναγνωρίσει την ΤΔΒΚ από την ανακοίνωση κιόλας της ανεξαρτησίας της, αλλά οι δύο αυτές χώρες είχαν υποχρεωθεί να υποχωρήσουν εμπρός στην διεθνή πίεση, σύμφωνα με τον τέως ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς. Τον Ιούλιο που μας πέρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, και ο Ύπατος Αρμοστής του Πακιστάν στη Λευκωσία (με έδρα τη Βηρυτό), Aftab Ahmad Khokher είχαν συνάντηση για να βρεθούν τρόποι με τους οποίους μπορούν να ενισχυθούν, τόσο στο κοινοβουλευτικό, όσο και σε άλλα επίπεδα, οι σχέσεις Κύπρου–Πακιστάν. Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Βουλής οι δύο άνδρες «αναφέρθηκαν στην πρόσφατη Συνεδρία της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της Ασιατικής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης (ΑΚΣ), η οποία φιλοξενήθηκε από τη Βουλή στην Κύπρο μεταξύ 25 και 28 Ιουνίου 2018 και στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπία του Πακιστανικού Κοινοβουλίου». Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει πρεσβεία στο Πακιστάν.

ΚΥΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;  ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΟΗΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ "ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ"; ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ; ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ;

7 comments :

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

    ReplyDelete
  2. ΣΩΣΤΟ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ" ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ..."ΘΕΟΜΗΝΙΑ"... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΣ ΤΙ "ΒΥΣΜΑ" ΕΒΑΛΕΣ ;;; ΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/1/19 12:01

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ,ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ;ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ή ΕΝΑΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΩΙΚΟ;ΚΑΜΜΙΑ!ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ 2 ΗΛΙΘΙΟΙ:

    https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/948584/aytoi-einai-oi-anthropoi-poy-vaftizoyn-tis-kakokairies-pics

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΛΕΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΕΑΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ "ΠΟΝΟ", ..."ΚΟΥΡΗΤΗ". ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/1/19 14:09

    Σ'ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ''ΣΟΦΟ ΛΑΟ'',ΕΤΣΙ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  6. ΧΑΧΑΧΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΒΛΕΠΩ! ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    ReplyDelete