14/12/2018

Ο εθνοφυλετισμός καταδικάστηκε σε Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε το 1872 στην Κωνσταντινούπολη, ως αίρεση.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Κες και Κοι του Εθνικού-Πατριωτικού-Εθνικιστικού χώρου. Η Ελλάς και οι Έλληνες χρειαζόμαστε Εθνική και όχι διεθνιστική Θρησκεία. Πλείστα προβλήματα και βάσανα έχουν επιπέσει πάνω μας διότι πολλοί δεν αντιλαμβάνεστε αυτήν την αναγκαιότητα.

Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

1) "Ο Πατριάρχης, εξήγησε ότι τέτοιες λυπηρές καταστάσεις δημιουργούνται όταν στα δικαιοδοσιακά, τα καθαρώς εκκλησιολογικά και Κανονικά πράγματα της Εκκλησίας, αναμειγνύονται ο εθνικός και ο φυλετικός παράγοντας. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι ο εθνοφυλετισμός καταδικάστηκε σε Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε το 1872 στην Κωνσταντινούπολη, ως αίρεση."

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.defence-point.gr/news/sfodri-epithesi-oikoymenikoy-patriarchi-sti-moscha-airesi-o-ethnofyletismos

2) Σε μήνυμά του, προς τους αξιωματικούς της Σχολής Εθνικής Αμύνης, στις 8 Ιανουαρίου 2007 -λίγους μήνες πριν ασθενήσει βαρύτατα και έναν περίπου χρόνο προ της κοιμήσεώς του-, ο Χριστόδουλος ανέφερε κατά λέξη τα εξής: “Ανέκαθεν οι Έλληνες, στους αγώνες για την διατήρηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας τους, έβαζαν μπροστά την πίστη και μετά την πατρίδα... Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία που απευθύνεται σε όλους. Αυτή η οικουμενικότητά του δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον εθνικισμό, καθώς άλλο είναι ο εθνικισμός και άλλο ο γνήσιος πατριωτισμός”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

411 comments :

  1. Anonymous7/2/19 17:58

    @Mustafa

    2.600 χρόνια πριν, οι πρόγονοί μου έφτιαχναν υδραγωγείο, σε 2.500 μέτρα αμφίστομο όρυγμα...


    https://www.youtube.com/watch?v=AJTwxCaOODM

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/2/19 10:29

    According to the 2001 census, there were 762,000 people in Greece without Greek citizenship, or about 7% of the population. Of non-citizens, about 49,000 were EU nationals and 17,000 were Cypriots with privileged status. Most came from Eastern European countries, including Albania (56%), Bulgaria (5%) and Romania (3%).

    The 2011 census found the population was comprised of Greek citizens (91%), Albanian citizens (4.5%), Bulgarian citizens (0.7%), Romanian citizens (0.4%), Pakistani citizens (0.3%) and Georgian citizens (0.25%).


    Statistas

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/2/19 06:57

    Δεν ξέρω αν ο εθνοφυλετισμός είναι η μόνη θρησκεία που θα πρέπει να έχουμε, όπως λες; Διάβασα όλα τα σχόλια, αλλά εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλοι έχουν τη δική τους θρησκεία μέσα στο μυαλό τους. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι προσωπικές οπτασίες. Όλοι σε κάποιο μαντρί του μυαλού μας είμαστε. Παπαδομαντρί, επιστημομαντρί, αρχαιομαντρί, στο μαντρί του μικρόκοσμου της οικογένειας και του σογιού μας, της κοσμάρας μας, κουλουπού, κουλουπού...

    Δες πουχού αυτόν τον Δημ. Καραγιάννη, τον τρελογιατρό. Αν αντέξεις 2 ώρες. Εγώ άντεξα και το μετάνοιωσα.

    https://www.youtube.com/watch?v=jCPXJWu64JE

    Με γύρισε 30 χρόνια πίσω, πρίν το ίντερνετ. Στην εποχή της κερα-Τένιας Μακρή (έτσι την έλεγε ο Σεφερλής), την οικογενειακή σύμβουλο που την κεράτωσε ο άντρας της, αλλά παρόλα αυτά έδινε συμβουλές στις κυράτσες, εξ αποστάσεως και μέσα σε 5 λεπτά από το τηλέφωνο, πως να κρατήσουν τις οικογένειές τους. Πήξαμε στον κάθε Πολύξερο Πολυξέρου. Αυτός που λες μου θύμισε και τον άλλο τρελογιατρό, τον Ματθαίο Γιωσιφάκη (παιζει να'ναι και μακρινοί συγγενείς). Κάτι τέτοια έλεγε και εκείνος, αλλά τουλάχιστον ήταν πιο ειλικρινής και παραδέχτηκε ότι η ψυχολογία ίσως είναι και ψευδοεπιστήμη. Τι ίσως δηλαδή, που είναι.

    https://www.youtube.com/watch?v=4IDWYGWltXI

    Αυτός λοιπόν ο τύπος κάνει τουρνέ για να πουλήσει βιβλία, κάτι σαν τον φιδέμπορα Λιακό. Στη συνέντευξη που έδωσε ο Καραγιάννης στην Κρήτη, σε έναν τρελό ψυχοπαθή που μοιάζει με τον Άκη Παυλόπουλο (θα'ναι μακρινοί συγγενείς φαίνεται, αυτά τα έρμα τα γονίδια δε κρύβονται), είπε ένα κάρο μ@λ@κίες. Τον άκουσα να μιλάει για αλλαγή και είναι κολλημένος δεκαετίες στα ίδια. Όλη η σαπίλα του συστήματος σε μια συνέντευξη.

    Δεν ξέρω πως συνοψίζονται αυτά που πιστεύεις εσύ, αλλά άμα το τρίπτυχο του παπαδαριού είναι:
    Ο Ιησούς αναστήθηκε.
    Τα πάθη είναι καθαγιασμένα.
    Πίστης και εγκράτεια.

    Ε λοιπόν το τρίπτυχο της (ψευδο)επιστήμης του Καραγιάννη είναι:
    Ζήσε
    Αγάπα τον εαυτό σου
    Βρες κάτι δημιουργικό να ασχοληθείς

    Δηλαδή, με το ζόρι ζήσε (γιατί δε θα σου πούνε όπως ο περιπτεράς, σύρε κόψε το λαιμό σου), με το ζόρι συμβιβάσου, και με το ζόρι βρες κάτι να απασχοληθείς. Α ναι και στο καπάκι, ζήσε κάθε στιγμή με νόημα.

    ReplyDelete
  4. Anonymous11/2/19 06:58

    Ρε δε μας χ@ζεις ρε Νταλάρα, λέω γω. Άμα τραβάω εγώ κουπί, άμα τραβάω ζόρι, άμα έχω προβλήματα υγείας, άμα δεν έχω δουλειά, άμα πάμε ντουγρού για πόλεμο, θα το παίζω Βούδας και Παΐσιος μαζί. Ναι μάγκα μου, το άλλο με τον Τοτό το ξέρω. Αυτοί είναι οι θεματοφύλακες της νομιμοφροσύνης. Καμαρώστε τους. Όπου δε φτάνει η αγιαστούρα του παπά, όπου δε φτάνει η βέργα του αρχιδι-δασκάλου, όπου δε φτάνει η πλύση εγκεφάλου του πολύχρωμου κρατισμού, όπου δε φτάνει το νταηλίκι του γείτονα, όπου δε φτάνει η μίρλα της γυναίκας, όπου δε φτάνει το γκλομπ του δάρτη, όπου δε φτάνει το μικρόφωνο του δημόσιου κάφρου, όπου δε φτάνει η ανάκριση του σαδιστή, φτάνει ο τρελογιατρός. Πρόσεξε τι λέει ο αλάθητος που τα έχει δει όλα, ότι δεν απέτυχε ποτέ με τους τρελοσυνέδριούς του, και ότι όλα τα άλλα προβλήματα που έχουμε είναι απλώς άλλοθι. Κουβέντα για το διεθνές διευθυντήριο των οβριών υδάτων. Κουβέντα για όσους την έχουν δει Μέττερνιχ. Κουβέντα για τις βόμβες που βρέχει κάθε δεκαετία και σε άλλη χώρα. Κουβέντα για τα σχέδια διαμελισμού. Κουβέντα για την εθνική κλοπή σε χρηματιστήριο, ομόλογα και υπέδαφος. Κουβέντα για την Έκθεση Πόρτερ. Κουβέντα για τον Αθ. Στριγά που αποκάλυψε ότι οι πολιτικοί είναι φυτευτοί της NSA. Κουβέντα για τη δολοφονία Τσεβά που έδειξε ότι αφεντικό της 17Ν ήταν ο Κ.Καραμανλής. Όλα κατάυτόν είναι ασκησούλες breath in, breath out. Νταξ, σε κουβέντα να βρισκόμαστε για να πουλάμε βιβλία και να κονομάμε επιδοτήσεις για το τρελοινστιτούτο που έχουν εξ'άδιαιρέτου με την γυναίκα του.

    Η ψυχολογία είναι ψευδοεπιστήμη, με αποδείξεις.-

    politismosena.blogspot.gr/2016/04/1.html

    Διδάκτωρ Richard Bentall:
    «...αυτοί που θα βγουν κερδισμένοι, είναι κυρίως οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας οι οποίοι επιθυμούν να δικαιολογήσουν τις διευρυνόμενες πρακτικές τους και οι φαρμακευτικές εταιρείες που ψάχνουν για καινούριες αγορές για τα προϊόντα τους.» Ο καθηγητής Til Wykes προειδοποίησε πως «αν παρομοιάσουμε το ποσοστό της λογικής με μια λίμνη, οι προτάσεις για την πέμπτη έκδοση του «Διαγνωστικού και Στατιστικού Εγχειριδίου Ψυχικών Διαταραχών» είναι πιθανόν να το συρρικνώσουν σε μια κουταλιά νερό.» Ο καθηγητής David Pilgrim περιέγραψε το ΔΣΕΨΔ ως «μια μορφή μαζικής παράνοιας για όλους αυτούς που συνεργούν στην διαιώνιση της πρακτικής της ψευδοεπιστήμης».

    Lucy Johnstone – ψυχολόγος:
    «Είμαστε σε μια κατάσταση, όπου το πιο δυνατό επιχείρημα υπεράσπισης του Ε.Ψ.Δ. είναι: "Το γνωρίζουμε πως έχει ελαττώματα, αλλά είναι το καλύτερο που έχουμε – τι άλλο να κάνουμε;" Η απάντηση σε αυτό είναι απλή: "Σταματήστε να κάνετε διαγνώσεις σε ανθρώπους".»

    youtu.be/zQegsqYhuZE
    youtu.be/_-iYngr6N60
    videoneat.com/documentaries/2711/the-marketing-of-madness-full-movie
    videoneat.com/documentaries/906/how-mad-are-you-bbc-online-free/
    science20.com/science_20/biologist_and_psychologist_square_over_definition_science-92172

    Κατά τα άλλα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

    ReplyDelete
  5. Anonymous11/2/19 08:32

    Ο άνθρωπος βασικά, αποτελείται από δύο - ας τα ονομάσω κάπως αυθαίρετα - επίπεδα. Το αντικειμενικό, το οποίο συνίσταται στο φυσικό περιβάλλον, κατά συνέπεια υπόκειται στις φυσικές αλήθειες και μόνον σ' αυτές και τίποτε άλλο, και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο έτυχε να ζει. Το δεύτερο επίπεδο είναι η υποκειμενική πραγματικότητα, η οποία είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται και αλληλοεπιδρά με την φύση και το κοινωνικό περιβάλλον και καθορίζει την συνείδηση του και την αντίληψη του λεγόμενου "εαυτού". Στον νεοέλληνα υπάρχει ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός που έλαβε χώρα πριν πολλούς αιώνες, και καθόρισε την αντικειμενική πραγματικότητα του καθώς και την υποκειμενική. Ο επώδυνος εκχριστιανισμός του, που ανέκοψε την φυσιολογική του θέση μέσα στην ροή της ιστορίας και από ένα ον που προσπαθούσε - όχι παντα με επιτυχία - να συμμετέχει στην μοίρα του και να την καθορίσει με βάση την λογική, τις τέχνες, τις επιστήμες, τον αθλητισμό κλπ από ένα ιστορικό σημείο και μετά, μετατράπηκε εξ αιτίας του (χριστιανισμού) σε ένα φοβισμένο πλάσμα, δεισιδαιμονικό που ζει υπό τον φόβο του Κυρίου. Είτε αόρατου είτε ορατού. Που εκλιπαρεί λείψανα, κόκκαλα και πτώματα, ιερείς και πολιτικούς να επέμβουν και να του χαρίσουν μια καλή ζωή. Που πιστεύει σε προφητείες, σε έξωθεν επεμβάσεις και τον ερχομό των βαρβάρων, ώστε να κάνουν όσα αυτός ο ίδιος οφείλει να κάνει για τον εαυτό του. Είναι προφανές πως αυτό γεγονός, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την υποκειμενική πραγματικότητα του, καθώς αυτό βρίσκεται πανταχού παρών. Την ίδια στιγμή, νιώθει περήφανος που είναι απόγονος ενός αρχαίου κάλους και προσπαθεί να ισοροπίσει ανάμεσα σε δύο απολύτως αντίθετα ιστορικά μεγέθη, τα οποία το ένα ακυρώνει το άλλο. Αυτή η διαχρονική τραγική και άλυτη αντίφαση, παράγει σε όλους μας μια έξω- φυσική - συμπεριφορά και χαρακτηρίζει ακόμη και την προσωπική μας ζωή. Βέβαια, είναι γεγονός πως με την ως ένα βαθμό επανάκαμψη της λογικής και της επιστήμης, ο ιερεας- ψυχοσώστης μας γίνεται ολοένα και λιγότερο απαραίτητος. Δυστυχώς όμως από την αμετροπρέπεια του ιερέα, φθάσαμε σε μιά άλλη αμετροπρέπεια. Του θεραπευτή της ψυχής!
    "Ο μόνος τρόπος να παραμείνω ο ίδιος είναι να αλλάζω συνεχώς"- Φρ. Νίτσε


    ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ

    ReplyDelete
  6. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ-ΝΟΜΙΖΩ. ΟΛΕΣ ΟΙ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ. ΟΣΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΠΤΟΥΝ. ΟΙ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΣΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΚΑΤΑ ΜΑΡΞΙΣΜΟ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑ) , ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ. "ο εθνοφυλετισμός είναι η μόνη θρησκεία που θα πρέπει να έχουμε" ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο "ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ" ΠΟΥ ΕΘΝΙΚΑ-ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΑΤΟΜΙΚΑ , ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΚΟΣ ΑΤΟΜΙΚΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

    ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  7. Anonymous11/2/19 12:40

    "ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ"

    αμα ειναι ετσι τοτε πως εξηγεις οτι στην ουκρανια η εκκλησια επεται της πολιτικης; οι πολιτικοι εγκαθετοι της δυσης εφτιαξαν νεα δομη απο το μηδεν για να υπονομευσουν τη ρωσια. οι πατριαρχες αποδειχτηκαν κομπαρσοι και οι πιστοι προβατα, αρα η αποψη σου καταρρεει. στα αλβανα η βαση τους ειναι η θρησκεια; ποια απο τις δυο; στις εκφυλισμενες, αθεες, κοσμικες, εκπουστευμενες κοινωνιες του βορρα η βαση ειναι η θρησκεια; και στη μεση ανατολη τοτε γιατι οι ισλαμιστες αλληλοσφαζονται; αμα η θρησκεια ηταν η βαση, τοτε γιατι εγινε ο ληλαντιος πολεμος; τους ιδιους θεους ειχαν, αρα η ξηρασια ηταν πιο δυνατη απο τη βαση τους, γιατι αντι να συνεργαστουν στην ιδια κοιλαδα, σφαχτηκαν 40 πολεις μαζι με τους χαλκιδιωτες και τους ερετριεις; μας λες οτι οι ελληνες εχασαν απο τον ανυπαρκτο γιαχβε επειδη κατερρευσε η βαση τους; δλδ η βαση των ανθρωπων που κοινωνουν ειναι αερας κοπανιστος; και οι ελληνες της μικρας ασιας πως εξηγεις οτι κατακτηθηκαν απο τους σελτζουκους και εγινε το ρουμ; αμα η βαση τους ηταν η θρησκεια τοτε γιατι πειστηκαν να εξισλαμισθουν οταν τους προτειναν μηδενικη φορολογια; εχεις κανει καποια στοιχειωδη μελετη κοινωνιολογικη; η κοινωνια δεν ειναι ενα πραγμα ενιαιο, ομογενες διακριτο και συμπαγες. ειναι η ενεργεια του ρηματος κοινωνω. ειναι κατι που συμβαινει μεταξυ των ανθρωπων που κοινωνουν, ακομα και οι αθρησκοι και οι κωφαλαλοι. δεν κοινωνουν ολοι οι ανθρωποι, υπαρχουν και μονοχνωτοι και εγκλειστοι, και δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι θρησκοι σημερα. μονο στους σινες υπαρχουν πανω απο 500 μυρια αθρησκοι. γιατι να μην ειναι η γλωσσα η βαση; γιατι να μην ειναι συνδιασμος πολλων; και στην τελικη δεν ξερω καν γιατι οι ανθρωποι πρεπει να εχουν καποια νοητη βαση. οπου οταν λες βαση, εννοεις δομη ε; την ισχυροτερη πρωταρχικη δομη στον εγκεφαλο ως νευρονικο δικτυο; οι αρχεγονοι πρωτογονοι στις πρωτες οικογενειες τους δεν ειχαν γλωσσα ουτε θρησκεια, μονο πρωτογνωρο φοβο, ειχαν ομως γονιδιακη φυλετικη βαση.

    ασοε

    ReplyDelete
  8. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΙ-ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ. ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ.

    ΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΠΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΣΩΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ. Η ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΜΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ. Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΑΝΑΣΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ.

    Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ) ΔΕΝ ΕΕΙΝΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΕΣ -ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΤΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΣ (ΔΛΔ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ) ΠΑΤΑΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ. Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ (ΣΙΙΤΙΕΣ-ΣΟΥΝΙΤΕΣ) ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΤΡΑ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΕΣ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ (ΘΑΛΑΣΣΑ) ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΓΕΝΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    Ο ΦΟΒΟΣ (ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ , Η ΔΙΑΝΟΙΑ, Η "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ) ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΦΥΛΗ-ΓΛΩΣΣΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.

    Υ.Γ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ (Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ) ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous12/2/19 08:48

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Χ.Ο. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΫΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ.

    ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕ, ΝΙΩΣΕ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΩΘΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΤΣΕ, ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ. ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ "ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ReplyDelete
  10. Σοβαρή ερώτηση προς τον εθνικιστή ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.


    Εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι εντός της επόμενης τετραετίας και η Τουρκία διαμελιστεί, και η φτωχή Ελλάς βρεθεί με τα παράλια της Μ.Α. και ίσως και την συνδιαχείριση της Κων/πολης, με τα στενά υπό διεθνή εποπτεία, πώς φαντάζεστε ότι είναι εφικτό να διαχειριστεί η εκάστοτε διοικητική αρχή έναν ετερογενή πληθυσμό 20 εκατομμυρίων με διαφορετικές θρησκευτικές, γλωσσικές και εθνοτικές ταυτότητες;


    Ποιο είναι το ΦΒ σας;

    ReplyDelete
  11. Anonymous12/2/19 14:05

    https://www.youtube.com/watch?v=yyV8-Fyx9HI

    ReplyDelete
  12. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80, Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ.
    1) Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ-ΑΡΧΩΝ
    2) ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ - ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
    3) ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΟΛΑ: https://isxys.blogspot.com/2018/09/blog-post_13.html

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80, "melting pot" ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ... "diversity, cultural-multicultural acceptance" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ "ΚΟΛΛΑ" ΣΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ, (ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ) ΜΕ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ή ΨΕΥΤΙΚΟ). ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ 30 ΕΤΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΥ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ (ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ), ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ, ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ "ΔΟΓΜΑΤΟΣ" κ.λ.π, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΤΑΙ ΑΝΕΚΤΕΣ, ΥΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΕΞΩΧΩΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ. Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΟΡΑ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ.

    ReplyDelete
  13. Μάλιστα, σαφές. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.

    Και κάτι ακόμα. Αν ο διαμελισμός και η συνθήκη παραχώρησης γης συμβεί, αποτελεί λύση η άμεση εκδίωξη μέρους του πληθυσμού (λόγω θρησκευτικής ή φυλετικής ετερότητας), έναντι της μακροπρόθεσμης αφομοίωσής του στην ενσωματωμένη σε μας γη της Μ.Α. Τι είναι προτιμότερο, η αργή αφομοίωση μιας γενιάς ή μια άμεση εκδίωξη όσων πιθανόν να δημιουργήσουν μελλοντικά εθνοτικά ζητήματα σε εμάς; Έχει νόημα μια Ελλάδα πολλών εθνοτήτων; Και η ύπαρξη δύο θρησκειών δεν θα μείωνε τη δυναμική μιας Μεγάλης Ελλάδος;

    Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ΦΒ εν έτει 2019;

    ReplyDelete
  14. @Γιώργος

    ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ "ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ" ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΩΝ ΠΙΟ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΡΙΖΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΝ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΓΑΛΥΝΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ (ΦΥΛΕΤΙΚΑ -ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ) ΠΛΥΘΥΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΑΙΩΝ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2-3-4 ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
    ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ) ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΘΕΣΕΣ.

    ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ (ΑΡΓΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ) ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.
    ΑΥΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ).
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ή ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ) ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΧΩΡΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΓΙΩΣ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣ ΠΙΕΣΗ . ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΒ ΤΟ 2019. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ /ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ/ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ κ.λ.π ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΗΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ.
    ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΥΠΝΟ", ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: https://isxys.blogspot.com/2015/11/shadow-internet.html ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2019 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΕΞΥΠΝΑ" ΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩΣ ΠΩΣ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) , ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ , ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ (ΜΕΡΙΚΩΣ) ΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (π.χ "office")

    ReplyDelete
  15. Anonymous12/2/19 19:03

    ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ Ν'ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  16. Anonymous12/2/19 19:13

    ΚΑΙ ΕΓΩ "ΧΑΖΟ" ΚΙΝΗΤΟ NOKIA ΕΧΩ ΠΑΛΙΑΤΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΥΤΕ WI-FI ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΒΑΖΩ ΚΑΡΤΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ Shadow Internet ΑΛΛΑ ΤΟ BLUETOOTH ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ. ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ BLUETOOTH ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΧΑΖΗ ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ. ΤΗΣ ΧΑΚΕΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ BLUETOOTH ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΙΒΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ SONY-ERICKSON.

    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ. ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ NOKIA ΠΟΥ ΕΧΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ SIM? ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΩΣ ΤΗΛ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ 5 ΠΑΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 5 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ.

    ReplyDelete
  17. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ", ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΤΡΕΧΟΥΝ". ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ.

    ReplyDelete
  18. 12/2/19 19:13

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΣΤΟ "embedded chip" ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΟΛΑ ΤΑ "ΤΣΙΠ" ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ. Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ software ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ "ΕΞΥΠΝΑ" ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ" ΦΟΡΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - ΜΕΡΕΣ ή ΚΑΙ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΑ-ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ) ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
    Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ. ΑΡΑ ΤΟΠΙΚΑ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

    ReplyDelete
  19. Anonymous12/2/19 20:09

    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΑΥΤΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

    ΤΑ 2 WALKIE-TALKIE ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ. ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ (ΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΣΟΥΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ 100ΡΙΚΟ ΑΜΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 35 ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ WALKIE-TALKIE). ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ Baofeng ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Ή ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ.

    https://www.skroutz.gr/s/9340436/Baofeng-UV-5R-5-8W-Earphone.html

    ReplyDelete
  20. Anonymous12/2/19 20:17

    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ...ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΩ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ''ΖΟΥΜΙ'' ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ,ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ID ΤΗΣ SIM ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.Η ΖΕΥΞΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΑΣΗΣ),ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ (ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ).ΑΥΤΟ ΤΟ ID ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ - ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  21. Anonymous13/2/19 11:48

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΤΛ) Ή ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ReplyDelete
  22. 13/2/19 11:48

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ (ΑΝ ΚΑΝΩ) ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ . ΤΑ WATT ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ. Η "-ΔΗΜΗΤΡΑ-" , ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ.

    https://www.smart-tech.gr/recent-rs-589-10w

    https://www.smart-tech.gr/intek-kt-980-hp

    https://www.smart-tech.gr/asyrmatoi-pompodektes-hf-all-mode

    https://www.skroutz.gr/s/6137614/Midland-G7-Pro-Twin.html?

    https://www.e-smarteck.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9/%CE%95%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/Kenwood-THK40E

    https://www.e-smarteck.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9/%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-UHF-VHF

    https://www.e-smarteck.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-CB/Midland-Alan-42-Multi

    https://www.e-smarteck.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9/cobra-am-1035-walkie-talkie-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-12Km

    http://www.dxsignal.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF/621-POLMAR-DB-10-VHF-/-UHF.html

    http://www.dxsignal.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF/852-POLMAR-DB-10-VHF-/-UHF-10Watt-%CE%A0%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-3.html

    http://www.dxsignal.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-VHF-/-UHF/910-TYT-TH-UV8200.html

    http://www.dxsignal.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-VHF-/-UHF/919-Anytone-AT-D868UV-GPS-DMR.html

    http://www.dxsignal.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-VHF-/-UHF/901-CRT-FP-00.html

    ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ. (ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ)
    http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=6032.0
    https://www.adslgr.com/forum/threads/621612-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7-UHF-VHF

    ReplyDelete
  23. Anonymous13/2/19 16:18

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ. ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.


    ΥΓ. ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΟΝΑΧΑ. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 5W Ή 10W ΚΤΛ, ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΔΕΙΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Ε, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ? ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΔΕ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ, (ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ).

    ReplyDelete
  24. http://www.yme.gr/index.php?tid=1184

    http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=404&id=&tid=404#2

    http://www.opengov.gr/yme/?p=1635&cpage=1

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΠΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ (ΕΩΣ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ , ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ , ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.
    ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ "ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ" ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ.

    ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

    ReplyDelete
  25. Anonymous13/2/19 17:58

    Φίλε δες και εδώ

    http://hag.gr/portal/

    ReplyDelete
  26. Anonymous13/2/19 18:00

    Είκοσι σφαίρες, δεκαεπτά βολίδες φυσιγγίων, σαράντα πέντε κροτίδες και δυο φορητούς ραδιοπομπούς χωρίς την προβλεπόμενη άδεια είχαν στην κατοχή τους, δυο άνδρες ηλικίας 32 και 37 ετών αντίστοιχα τους οποίους συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

    ReplyDelete
  27. Anonymous13/2/19 18:38

    https://www.pentapostagma.gr/2019/02/%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2.html

    ReplyDelete
  28. Anonymous13/2/19 20:45

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.PMR ή ΦΟΡΗΤΟ CB ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΔΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΑΠΛΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΓΕΩΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ (ΑΠΟ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ).ΜΙΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΚΕΡΑΙΑ ΜΕ ΜΗΚΟΣ 1,5m ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΤΟ:

    https://www.freebytes.com/catalog/product_info.php?products_id=1691

    ΔΕΣ ΚI ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ:

    https://www.youtube.com/watch?v=_KrH86Dzhnc

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  29. Κύριοι, δεν είστε δημοσιογράφοι, είτε το δηλώνετε είτε όχι. Ούτε το «Πενταπόσταγμα» που παραθέτετε άνωθεν, με το κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα, είναι δημοσιογραφικό. Μεταπράτες είναι, τίτλους πωλούνε, το γράφουν από μόνοι τους και στους όρους χρήσεως, εάν προσέξετε. Σχεδόν όλο το ελληνόφωνο διαδίκτυο, έτσι, λειτουργεί. Με αναδημοσιεύσεις και σχολιασμό κατηχητικού που προφητεύει, οσονούπω, το τέλος του κόσμου. Καθώς μια δεκαετία χρειάστηκαν μονάχα τα εγγόνια των εκμαυλισμένων παίδων της προηγούμενης γενιάς του Ιταλικού Έπους των Ελλήνων, από την εποχή του adsl έως τις ημέρες μας, ώστε να προσαρμοστούν με σημείο αναφοράς την νέα, αμφίδρομη επίπεδη οθόνη τους. Δεν είναι ενημέρωση αυτή. Δεν παράγεται πρωτογενής πληροφορία, αναπαράγεται εντυπωσιοθηρικώς, αναμεταδίδεται αντάμα με φημολογία και ευσεβείς πόθους, σχολιανά καφενείου και κήρυγμα, με ή άνευ κερμάτων προς το εικονικό παγκάρι. Αυτή είναι η πραγματικότις.

    Σοκ και δέος! Αλλά εάν οι άνθρωποι ταρακουνούμεθα και φοβόμεθα κάθε στιγμή, είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, τότε θα είμεθα κλινικά άρρωστοι εις την ψυχήν. Όπερ, ουδένα σοκ και ουδένα δέος. Καθημερινή συνήθεια.

    Την ίδια νοοτροπία αναπαράγετε και εσείς, αναντάμ παπαντάμ. Η νοοτροπία του καφενέ, έγινε νοοτροπία καφετέριας, εν συνεχεία νοοτροπία café, και σήμερις νοοτροπία internet cafe. Οι ανέραστοι και ασυνουσίαστοι Έλληνες και Ελληνίδες αγάπησαν τα άλαλα και τα μπάλαλα, ήτοι τις προεκτάσεις των ανθρώπων, και ουχί τους συνανθρώπων των. Κοινωνούν, ως επί το πλείστον, λύπη, φόβο και ξιπασιά, τουτοιοτρόπως νιώθουν γαρ και με Παιάνες αυτοθεραπεύονται. Τουτέστιν, κάθεστε αναπαυτικά, θεάσθε και σχολιάζετε, τρομολαγνικώς. Ωστόσο, το τέλος του κόσμου δε θα έρθει. Η ιστορία της ανθρωπότητας δεν τελειώνει, και παρά τις τραγικές αντιξοότητες κρατάει αιώνια.

    Ο ρους της ιστορίας είναι ακατάβλητος, αδάμαστος. Όσοι αντιστέκονται στη ροή και εμένουν στη δομή, ματώνουν, αλλά κρατάνε την ιδιαιτερότητά τους. Αντιθέτως, όσοι δεν αντιστέκονται στη ροή και δεν εμένουν στη δομή, προσαρμόζονται, αλλά χάνουν την ιδιαιτερότητά τους. Το διακύβευμα είναι πάντοτε η ισορροπία μεταξύ διαχρονίας και συγχρονίας. Εν τέλει, η ίδια η ταυτότητά μας.

    Ως υποκείμενα του ιστορικού χρόνου, οι αλλαγές, και δη οι θρησκευτικές, δεν επιβάλλονται, αναβλύζουν εκ της ψυχής και του νου μας και συνυφαίνονται, υπαγορεύοντας το μόρφωμα των ετερόκλητων στοιχείων που αποκαλούμε κοινωνία, και που συνιστούν άλλωστε και την ποιοτικής της ανομοιογένεια.

    ReplyDelete
  30. ΘΡΑΞ

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟΝ...

    "Ως υποκείμενα του ιστορικού χρόνου, οι αλλαγές, και δη οι θρησκευτικές, δεν επιβάλλονται, αναβλύζουν εκ της ψυχής"

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 330-680 ; ΑΝΕΒΛΥΣΕ ΕΚ ΨΥΧΗΣ;
    ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΡΑΤΙΚΩΣ, ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΩΣ, ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ (ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟΙ π.χ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ.

    ReplyDelete
  31. Anonymous14/2/19 13:37

    καμαρωστε τον μιαουλη που θα μας σωσει.. αγκαλιες χαμογελα και γλυκολογα με τον εχθρο.. τα εχουν ολα μοιρασμενα αιγαιο πετρελαια.. σε μας θα το πουνε μετα

    https://www.youtube.com/watch?v=1IaAHQtzfvA

    ReplyDelete
  32. Το ερώτημα δε δύναται να εξαντληθεί εις μία παράγραφο ολίγων λέξεων, πολλώ δε μάλλον, μονολεκτικώς. Καλόν είναι να μην συγχέονται έννοιες ιστοριογράφησης και πίστης, εν τη ρύμη του λόγου, εν είδει επιχειρηματολογίας, καθώς αναδεικνύουν το εις άτοπον του προβληματισμού. Η ιστόρηση δεν είναι μονοδιάστατη ούτε μονολιθική προς εσκαφή ορύγματος και ανάδειξης κειμηλίων, αλλά πολυπαραγοντική, πολυδιάστατη, και δυσερμήνευτη. Η ιστοριογραφία αποτελεί πεδίο ερεύνης και αναλύσεως, διεπιστημονικής ομάδος, δια τη συγγραφή ολάκερου βιβλίου. Η επιστημονική θεώρησις, δια της ιστοριογραφίας, προγενέσθερων κοινωνικών δομών, προϋποθέτει ενδελεχή γνώση του ιστορικού χρόνου και των υποκείμενων σε αυτόν που συνυφαίνουν το γίγνεσθαι, μέσω των εγνωσμένων ιστορικών πηγών, και ερμηνευτικά εργαλεία αξιολόγησης. Επιπροσθέτως, αναφέρω δε ότι οι αξιακές καταβολές της ερμηνευτικής δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Ο αξιακός κώδικας που ενστερνιζόμεθα, και όσα υπαγορεύονται εξ αυτού, δεν είναι à la carte. Τα δε θέσφατα και το αλάθητο ανήκουν εις όσους τα προάγουν και τα σημαίνουν. Το μονοπάτι της αληθείας είναι δύσβατο.

    ReplyDelete
  33. Anonymous14/2/19 20:24

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΚ. ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    ReplyDelete
  34. Anonymous14/2/19 21:21

    Off topic. Υπάρχει περίπτωση ο Ιησούς να ήταν στην πραγματικότητα Έλληνας φιλόσοφος, ο Απολλώνιος του Τύανα;

    ReplyDelete
  35. Anonymous14/2/19 22:12

    https://jodi.graphics/wp-content/uploads/2017/11/history-greece.jpg
    https://jodi.graphics/wp-content/uploads/2019/02/ekloges2019-1.jpg

    ReplyDelete
  36. ΘΡΑΞ

    ΟΛΑΚΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ, (ΚΑΙ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ) , ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΡΑΦΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΞΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. Η ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ, ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΑΞΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ (ΕΩΣ ΠΟΛΛΕΣ) ΠΗΓΕΣ , ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ. 1) ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ 2) ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ "ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΕΙ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΣ.
    ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ "ΑΛΑ ΚΑΡΤ". ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΕΘΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ή ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ . ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ "ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΚΑΣΤΟΥ.
    ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΥΘΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ή ΔΟΓΜΑΤΟΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΡΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ReplyDelete
  37. 14/2/19 21:21

    Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ)
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΑ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΝΕΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ , ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
    ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΙΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ".
    ΚΑΤΑΝΟΩ ΔΛΔ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΧΙΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ή ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΒΑΣΗ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ...ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.

    ReplyDelete
  38. https://www.youtube.com/channel/UCzmavZuisZ4a1DvHu8-6UwQ/videos

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ
    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ 200 ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 400
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    ReplyDelete
  39. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ,
    ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΑΝ ΣΦΑΛΛΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΦΕΛΙΜΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ;

    ReplyDelete
  40. ΟΠΛΙΤΗ

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
    https://isxys.blogspot.com/2011/09/670_27.html
    https://isxys.blogspot.com/2011/09/blog-post_7534.html
    https://isxys.blogspot.com/2012/10/end_14.html

    ΑΥΤΗ ΤΟ 2017
    https://isxys.blogspot.com/2017/02/600.html

    ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ (16/2/19 08:17), ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ:
    https://isxys.blogspot.com/2019/02/blog-post_87.html

    ReplyDelete
  41. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΕΓΩ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
    ΑΔΕΛΦΕ, ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
    ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    http://www.artemis-sorras.gr/esymap/

    ReplyDelete
  42. Anonymous18/2/19 14:16

    Διαβάζοντας, βρήκα αυτό το κείμενο. Αναρωτιέμαι, η δεύτερη παράγραφος και η τελευταία παράγραφος έχουν δόση αλήθειας, άραγε;


    "I've often wondered, if Christianity was a social construct to keep the goyim under control; virtual slaves to a heinous system administered by "God's Chosen". "The meek shall inherit the Earth" -- "...whosoever shall smite thee on thy right cheek, turn to him the other also." and so on. Christians are basically taught that it is noble to sacrifice themselves in this life in order to enter heaven in the next. That's quite a clever and diabolical scam.

    Christianity was conceived as a means to get the goyim under kikejew control, during the times of the Roman empire, so that they would sit back and await the afterlife, while kikejews seized control of all the money, land, and property, using their greasy repugnant kikejew money-lending (usury), and never actually producing anything of value ever. Unless what you value is killing Europeans. In which case, they've produced a whole shit-ton of that over the last millennia (world wars, etc.).

    It's a form on Judaism, just like Islam. Only difference is that Christianity is filled with European traditions, because when paganism was destroyed by Christians, most of the pagan values and traditions were kept. Europe doesn't need Christianity or Islam or Judaism.

    Because it is a scheming, dangerous, allochthonous death cult whose defense is applicable to Judaism and Islam just the same. Also, because it is designed to dysgenically crop out the smarter Europeans and prevents them from breeding, and it's a money-grabbing hydra that uses artificially fomented wars for it's land grabs, and it fucks boys in the ass, and diverts economies into building more temples by subversion of local legal systems, and because it uses local mafias for dirty business and because it still has active inquisition, under another name and because it's actually an amalgam in the Catholic case, of Mythraism with Saturnalian Brotherhood and ancient Augurs, all of whom now use Sumerian myths as a basis for their exploitative bullshit, not to mention their ties with war industry and social engineering. Oh, and they use Khazarian "Jewish" Zionists for the banking-geopolitical schemes, mostly via America for war, and City of London for hoarding of gold, while printing money, thus driving said economies into the ground. And has completely fucked system of values that screws kids up in the head so that they can't but kneel for the rest of their miserable lives. It's Abrahamic cancer that has three heads, Christianity being one of them, Judaism and Islam being the other two.

    The Khazar empire and the Mongols empire United to create the NWO, the Mongols operation is in China enslaving the largest population and the Khazar empire runs the world out of the US, UK, CAN, GER, FRA, PORT, SPAIN, IS, AUS, DC, VATICAN, CITY OF LONDON, CHINA, not one country nearby is sovereign not even the ones listed, it's just one giant empire with Khazar and Mongols rooted dynasties and coats and shields aristocracy chosen by peers and various groups who believe the shit they say, the kings and presidents, prime minister and religion groups are fronts as is the sultans and other "leaders" of these "sovereign" nation's is the biggest lie it's a Khazar and Mongol corporation act of 1871 and communist takeover of China and soon the world."

    https://www.youtube.com/watch?v=iqawsPUyU7k

    ReplyDelete
  43. 18/2/19 14:16

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΩΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ), ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΤΟ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕ (ΒΟΛΕΨΕ) ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ , ΩΣ Η 13η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΧΕΡΙ" ΤΗΣ , Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ "ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΣΙΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΤΟΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΘ .
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  44. Anonymous19/2/19 13:27

    Αυτό σκέφτηκα και εγώ, ότι θα ήταν δύσκολο να αποδειχτεί ότι ήταν δικό τους σχέδιο εξ'αρχής, αν και ποτέ δεν ξέρεις με δαύτους. Thanks.

    ReplyDelete
  45. Anonymous24/2/19 18:25

    https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/02/blog-post_352.html#more

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ReplyDelete
  46. The founding fathers of the US of America were inspired by our ancestors. Why can you not be like them today?

    http://www.hellinon.net/NeesSelides/NEOTERES/Lakonizein.htm

    ReplyDelete
  47. Anonymous5/3/19 17:04

    https://www.dianeosis.org/2018/03/greek-beliefs-2018-graphics/

    ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

    ReplyDelete
  48. Anonymous6/3/19 18:08

    youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

    ReplyDelete
  49. Anonymous6/3/19 18:29

    esxataxronia.blogspot.com/2018/12/blog-post_12.html

    ReplyDelete
  50. Μετἀνοείτε ειδωλολἅτρες7/3/19 21:45

    https://www.youtube.com/watch?v=rvRoDzS0dlI

    ReplyDelete
  51. Anonymous9/3/19 17:58

    orthodoxathemata.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html

    ReplyDelete
  52. Anonymous13/3/19 01:15

    @ 7/3/19 21:45

    https://portalblogviral.blogspot.com/2019/01/pbv_29.html
    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

    ReplyDelete
  53. Anonymous25/3/19 16:20

    "Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής κυνηγοί στο Πίτσι Μακρακώμης.

    Σύμφωνα με την ως τώρα ενημέρωση, αναζητούσαν τα σκυλιά τους και βρέθηκαν μπροστά σε μια μικρή σπηλιά η οποία είχε στο εσωτερικό της καλάσνικοφ, γεμιστηρες, αλλα και περίπου 200 σφαίρες.
    Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί του Α. Τ. Σπερχειάδας και του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να συλλέξουν τα ευρήματα.
    Το όπλο μαζί με τα παρελκόμενα του εντοπίστηκαν στην περιοχή που οι ντόπιοι ονομάζουν “λυκότρυπες”.
    Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και τα Καλάσνικοφ εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν και σε ποια περίπτωση έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλά και να ανιχνευτούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας αυτών που τα έκρυψαν.

    Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τα όπλα να ανήκουν σε ισλαμική ομάδα προσφύγων που συνεργάζεται με ομάδα Αλβανών κακοποιών, η οποία φημολογείται ότι εδράζει στην περιοχή.
    lamianow.gr"

    ReplyDelete
  54. Anonymous7/4/19 00:26

    https://www.youtube.com/watch?v=g6qxiMF88TU

    ReplyDelete
  55. Anonymous11/4/19 07:19

    https://www.youtube.com/watch?v=Kvfn-RwTHbE

    ReplyDelete
  56. Anonymous11/4/19 07:33

    Η απάντηση στο Ελληνικό πνεύμα του κοσμοπολιτισμού και η αντίδραση στο βυζάντιο ήταν ο αραβικός εθνικισμός και συντηρητισμός που εκφράστηκε μέσα απο την θρησκεία του ισλάμ Στην ουσία χριστιανισμός που είναι η ελληνική φιλοσοφία και μουσουλμανισμός που είναι ο αραβικός φανατισμός είναι η αιώνια μάχη Ανατολής δύσης μεσα από το πρίσμα των θρησκειών.

    ReplyDelete
  57. Anonymous13/4/19 03:19

    Η πραγματική Θρησκεία ημών των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία του Κυρίου, παντοκράτορα Χριστού. Αντί λοιπόν να κόπτεσθε για μυωπικούς εθνοφυλετισμούς, ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα και με τον ορατό κίνδυνο που διαφαίνεται στην σωτηρία των ψυχών μας, διότι αυτά που σχεδιάζει για την εκπλήρωση της ΝΤΠ ο Jacques Attali σκιαγραφούν έναν εφιαλτικό κόσμο. Περί αυτών τι έχετε να πείτε, κύριοι;

    https://redskywarning.blogspot.com/2014/04/jacques-attali.html

    Χ.Ο.

    ReplyDelete
  58. Χ.Ο

    ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΙΚΟ) ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ. ΑΥΤΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ.

    ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΝΤΠ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ , ΠΡΙΝ, ΗΣΑΣΤΑΝ Η ΝΤΠ. ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΙ "ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.
    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΒΥΘΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΝΤΠ. ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    Η ΠΡΩΤΗ ΝΟΣΟΣ (ΕΣΕΙΣ) ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΝΟΣΟΥ (ΝΤΠ) ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΤΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ .

    ReplyDelete
  59. Anonymous14/4/19 12:43

    @ 13/4/19 03:19

    https://www.youtube.com/watch?v=cBWyzmOfYpE

    ReplyDelete
  60. Anonymous15/4/19 09:39

    ΠΡΟΣ Χ.Ο

    https://www.youtube.com/watch?v=2jTUQAaVm8M

    ReplyDelete
  61. Anonymous16/4/19 11:19

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 70 - 30 Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 50 - 50.ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

    ΣΤΕΝΤΩΡ.

    ReplyDelete
  62. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΟΝΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ (ΠΑΤΕΡΑ-ΜΗΤΕΡΑ -ΘΕΙΟΥΣ ΘΕΙΕΣ Κ.Λ.Π)

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΟΝΤΕΣ (ΠΑΙΔΕΙΑ , ΑΝΙΨΙΑ Κ.Λ.Π) ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ).

    ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΡΡΙΔΕΣ , ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΦΕΡΟΥΝ' ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  63. Anonymous16/4/19 20:28

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΣΤΕΝΤΩΡ.

    ReplyDelete
  64. Anonymous21/4/19 12:48

    ΠΡΟΣ ΣΤΕΝΤΩΡ

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

    Η ΕΛΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ, ΑΒΙΑΣΤΗ, ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ, ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΗΓΑΙΟ. ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑ.

    Η ΔΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΣΤΡΙΒΩΝ. ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ (ΚΡΥΦΟ)ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΩΝ (ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ). Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ 12ΘΕΟ.

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΝΟΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ. Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1000 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΒΛΑΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΟΛΟ ΕΠΙΝΟΗΜΑ ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ. ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΜΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ/Α ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/Η, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΕΝΔΟΝ.

    youtube.com/watch?v=5zpPyCvIG2s (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
    youtube.com/watch?v=LHsozuFSOB8
    youtube.com/watch?v=P_J_LtZF5lM&list=PLVydMSnXOT0AZZ85ce3wUDpIW2MrSHFBB

    theancientwebgreece.wordpress.com/2015/04/09/%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1/

    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
    ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
    ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ

    ReplyDelete
  65. Anonymous23/4/19 19:56

    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΚΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΛΔ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ.

    ΣΤΕΝΤΩΡ.

    ReplyDelete
  66. Anonymous1/5/19 16:45

    ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΕΙΣ. ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΔΙΑ ΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ. ΕΓΩ ΖΩ ΛΙΤΑ. ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΙ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ, ΙΣΩΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΛΕΦΤΕΡΟΣ.

    ReplyDelete
  67. Anonymous4/5/19 13:04

    https://www.youtube.com/user/KerberosHellas/videos

    https://www.youtube.com/watch?v=0xQeEgPhSfI (Gibraltar Breach)

    ReplyDelete
  68. Anonymous7/5/19 10:48

    Φίλτατοι, φρονώ ότι παρανοήσατε, διότι όταν λέμε "Εθνοφυλετισμός" εννοούμε «την εν τω αυτώ τόπω συγκρότησις ιδίων φυλετικών Εκκλησιών, πάντας μέν τους ομοφύλους αποδεχομένων, πάντας δε τους ετεροφύλους αποκλειουσών και υπό μόνον ομοφύλων ποιμένων διοικουμένων». Σας παραπέμπω, με καλή τη καρδία, εις το άρθρο του κυρίου Σ.Σούρλα, ώστε να διαφωτιστείτε, περί της ιστορικής πλευράς του ζητήματος, ως ξετυλίγεται το νήμα μεταξύ ομοδόξων εθνών.

    http://www.epilekta.com/2018/12/blog-post_541.html

    Χριστάδελφος

    ReplyDelete
  69. Anonymous8/5/19 00:01

    @ Θραξ 14/2/19 14:49

    Διάταγμα των αυτοκρατόρων Θεοδό­σιου και Βαλεντινιανού προς Έπαρχο Πραιτορίου Ισίδωρο "Διατάσουμε, όλα τα ιερά και οι ναοί (δηλαδή οι ναοί της ελληνικής θρησκείας του δωδεκα­θέου) όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να κατα­στραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της χριστιανικής θρησκείας... αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφανι­στεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου". ( 14 Νοέμβ. 435 μετά απαρχής Χριστιανικής Χρονολόγησης μ.α.χ.χ.)

    ReplyDelete
  70. Anonymous8/5/19 15:16

    Ἱστορία τοῦ Ἀνθελληνισμοῦ

    https://www.youtube.com/watch?v=Svt9ZBIUwO4

    ReplyDelete
  71. Anonymous9/5/19 12:11

    Προς Χριστάδελφο

    https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/10/blog-post_25.html

    Μιας και ανφέρεις το παράδειγμα της Ρωσίας, κάνε τον κόπο και διάβασε αυτό το λινκ που βάζω. Θα δεις ότι το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ. Δεν είναι απλά εκκλησιαστικά νομικό ή κανονιστικό.

    Δεν μιλάμε εδώ για τον εθνοφυλετισμό μόνο ως φαινόμενο που αφορά μόνο τους ομόδοξους ναούς που απλώς δε δέχονταν πιστούς της διπλανής χώρας και που αυτό έπρεπε να το καταδικάσουν για να σταματήσει. Αλλά μιλάμε για μια ολόκληρη σύγκρουση πολιτισμικών "τεκτονικών πλακών", με μεγάλο εστιακό σημείο σύγκρουσης (σ)την Ελλάδα. Δύση, ανατολή, βορράς, νότος. Παπισμός, Προτεσταντισμός, Ορθοδοξία, Ισλάμ. Έλληνες, Σλάβοι, Αλβανοί, Μογγόλοι, Φράγκοι, Αιγύπτιοι. Όλα συγκρούονται εδώ. Εμείς είμαστε το γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό κέντρο της σύγκρουσης αιώνων, διότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε στην ανατολή ούτε στη δύση, αλλά είναι το σημείο αναφοράς για να οριστούν αυτές οι έννοιες. Αυτά, σε συνδυασμό με το παραπάνω αποκαλυπτικό βίντεο για την ιστορία του ανθελληνισμού, αποδεικνύουν ότι η δύση έχει υπαρξιακό, νοηματοδοτικό πρόβλημα με εμάς. Δε μας ζηλεύει, απλώς. Απειλείται από εμάς, διότι ορίζει εαυτόν ως συνέχεια ενός παρελθόντος του οποίου εμείς είμαστε ακόμα ζωντανή συνέχειά του. Για να δώσει ιστορικό βάθος στον εαυτό της, καπηλεύτηκε το παρελθόν μας, νομίζοντας ότι μετά το 1453 παύσαμε να υπάρχουμε, αλλά εμείς υπάρχουμε και όχι μόνο ανασυγκροτηθήκαμε, αλλά μεγαλώσαμε και ανακτήσαμε τα χαμένα εδάφη, περισσότερο από ό,τι υπολογίζανε. Διότι ενώ εκείνοι μας "βοήθησαν" για τα δικά τους συμφέροντα (για να εμποδίσουν τους Ρώσους) και σκότωσαν μέχρι και τον Καποδίστρια (ο φάκελος είναι 200 χρόνια ακόμα άκρως απόρρητος στη Βρετανία) και μας χρέωσαν για να μας ελέγχουν, κατάλαβαν ότι τελικά εμείς εξυπηρετήσαμε τα δικά μας. Η δύση μας ζημιώνει για να δώσει νόημα σε αυτήν. Όλα τα στερεότυπα είναι αποτέλεσμα δικής της ανάγκης να ανυψωθεί, ταπεινώνοντας άλλους, για να νιώσει το μεγαλείο που εμείς είχαμε, αλλά αυτοί δεν είχαν τόσο παλιά.

    Οι γραικύλοι, οι τεμπέληδες, οι ελληνόφωνοι, ο πανσλαβισμός, το "μακεδονικό" ως άλλο έθνος, ο τεμαχισμός της βυζαντινής αυτοκρατορίας μετά την αποθωμανοποίηση, ο εκδιωγμός από την Μ.Α. και πολλά άλλα είναι επινοήματα δικά τους, ώστε να αποκοπεί η ορθοδοξία (και ιδίως ο Ελληνισμός) και να πολεμήσει μεταξύ της, ώστε να μην αναδυθούμε ποτέ ως απειλή. Χαμένες γενιές ηρώων, στο βωμό γεωστρατηγικών σχεδιασμών που κρατάνε αιώνες. Πώς να το πω αλλιώς, πιο απλά, για να γίνω κατανοητός; Τους χαλάμε την μανέστρα, απλά και μόνο με το που υπάρχουμε. Συνεπώς, όσο εξαρτιόμαστε από τη δύση ή την ανατολή, ετεροπροσδιοριζόμαστε. Μόνο αυτόνομα μπορούμε να ανθίσουμε στον κήπο των εθνών. Όπως είμασταν παλιά. Αλλά εμείς δεν είμαστε Ιαπωνία για να έχουμε τα νώτα μας καλυμμένα με θάλασσα. Συνεπώς, τώρα (δηλαδή τα τελευταία 600 χρόνια) δεν είμαστε ούτε ελεύθεροι, ούτε ανεξάρτητοι, ουτε αυτόνομοι, ούτε αδέσμευτοι, αλλά παρόλα αυτά προοδεύουμε. Επίσης, η εκκλησία δεν προάγει έθνη θρησκευόμενα, αλλά προάγει τη θρησκεία των εθνών, συνεπώς όσο εξαρτιόμαστε από την εκκλησία (που είναι διεθνιστική/αυτοκρατορική), προσδιοριζόμαστε θρησκευτικά (εν προκειμένω χριστιανορθόδοξα) και όχι εθνικά.

    Δεν ξέρω αν ο Κουρήτης έχει κάτι να προσθέσει σε αυτά που λέω, ο καθένας ας προσθέσει ή ας διορθώσει ότι νομίζει, εγώ πάντως απλά εκφράζω τη γνώμη μου.

    ReplyDelete
  72. "...αλλά παρόλα αυτά προοδεύουμε"

    Το 146π.χ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΟΙ ΡΩΜΑΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ ΒΑΑΣΙΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, (ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ). 1900 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ 1900 ΚΥΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΟΔΟΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ) ΑΛΛΗ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΛΘΕ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ-ΕΠΙΒΟΛΗΣ-ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΘΝΗ.

    Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΣ, ΒΥΘΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ (ΡΩΜΑΙΟΙ -ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ- ΑΡΑΒΕΣ -ΒΡΕΤΑΝΟΙ - ΙΣΠΑΝΟΙ-ΟΛΛΑΝΔΟΙ -ΓΑΛΛΟΙ-ΡΩΣΟΙ -ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ) ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΝΙΚΟΣ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 146π.χ. Ο ΣΙΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΥΦΗ, ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΩΡΟ-ΜΙΚΡΟ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ, ΠΗΡΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ. (ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ) . ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ , ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΙΖΟΜΑΖΩΜΑΤΑ (ΑΛΑ ΤΟΥΡΚΑ) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ, ΙΤΑΛΙΚΩΝ κ.λ.π ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ... (ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ)

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΕΝΕΤΑΘΗΣΑΝ , ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΠΑΛΙ-ΞΑΝΑ). ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΟΥΔΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 146π.χ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ReplyDelete
  73. Anonymous9/5/19 19:36

    Δυστυχώς, έχεις δίκιο, Κουρήτη. Με αυστηρά κριτήρια έχεις απόλυτα δίκιο. Αλλά εγώ είμαι λιγάκι πιο επιεικής με εμάς, οπότε το βλέπω κάπως αλλιώτικα.

    Τοποθετώ το σημείο καμπής, λίγο αργότερα, στην Αλεξάνδρεια την Εσχάτη.

    Αναγνωρίζω ότι, ενόσω οι άλλοι είχαν μεσαίωνα, ο δικός μας μεσαίωνας ήταν μια υπερχιλιόχρονη αυτοκρατορία.

    Αναγνωρίζω ότι έγιναν επιστημονικά επιτεύγματα, θεωρητικά και εφαρμοσμένα, κυρίως από Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς, κτλ., δηλαδή από λευκούς ανθρώπους της Ευρώπης. Ευκαιρία την οποία εμείς χάσαμε. Επίσης και το ταξίδι στο διάστημα ήταν, κατ'έμε, άξιο λόγου.

    Επίσης, μας πιστώνω ότι παρά την αβυσσαλέα επίθεση από όλα τα μέτωπα, υπάρχουμε ακόμα. Δεν είναι μικρό επίτευγμα. Ούτε είναι ασήμαντος ο απελευθερωτικός αγώνας και το έπος του '40.

    Και παρότι είμαστε λίγοι, κυριαρχούμε ακόμα στην ναυτιλία. Αυτό εγώ το βλέπω και ως μια κάποια πρόοδο. Καταλαβαίνω, ότι εσύ έχεις τις ενστάσεις σου επ'αυτού, και το σέβομαι, οπότε δεν επιμένω.

    Θα μου πεις ότι μίλησα για πρόοδο, αλλά αυτή είναι μηδαμινή πρόοδος, συγκρινόμενη με το παρελθόν. Το δέχομαι. Δεν έχει νόημα να παίζουμε με τους ορισμούς, ίσως η λέξη που χρησιμοποίησα δεν ήταν η καλύτερη. Εξάλλου, η ουσία της απάντησής μου δεν ήταν εκεί.

    Πάντως, επί της ουσίας, σε όλα τα υπόλοιπα, νομίζω ότι απάντησα στον Χριστάδελφο με επιχειρήματα, μεταθέτοντας τον ορισμό του εθνοφυλετισμού στη σωστή του βάση, έξω από τα πλαίσια του εκκλησιαστικού κανόνα που μας παρουσίασε.

    ReplyDelete
  74. Anonymous13/5/19 18:30

    Αντίβαρο στο παραμάγαζο του Τζήμερου και της αντορθοδοξίας σας.

    https://www.katanixis.gr/2012/05/blog-post_4155.html

    https://www.antibaro.gr/article/23091

    «Ελεύθερη Πατρίδα»

    ReplyDelete
  75. 1) ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΣΤΗΣ -ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ -ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΗΣ -"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" -ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ -ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ-ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΩΣ ΜΟΔΑ ΚΑΙ "ΛΥΣΕΙΣ" ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ.
    2) ΟΙ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ". ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΕΟ-ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΑΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΓΧΙΣΗ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΝΟΕΣ.
    3) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ. Ο ΚΟΡΑΗΣ ΟΜΙΛΟΥΣΕ ΠΕΡΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ" ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΟ ΔΙΚΑΙΟ. Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ή ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΕΔΗΛΩΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    4) ΕΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ , ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 1500 ΕΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ , "ΧΙΠΙΔΕΣ", ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΙΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕΚΤΑΣ , ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ . ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟΤΕ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ (ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ) ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
    5) ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.
    6) ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΧΡΗΖΕΙ ΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΦΕΥ. ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ; ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ; Κ.Λ.Π.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ , ΚΟΙΝΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ . ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΡΣΗ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΣ.

    ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ-ΕΠΒΙΩΣΗ-ΒΙΟΛΟΓΙΑ
    https://isxys.blogspot.com/p/blog-page_21.html
    https://isxys.blogspot.com/2015/05/blog-post_83.html
    https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_18.html
    https://isxys.blogspot.com/2010/12/blog-post_22.html
    (ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ)

    ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ
    https://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html
    https://isxys.blogspot.com/2011/12/blog-post_9597.html

    ReplyDelete
  76. Anonymous14/5/19 13:08

    Η αβάντα σας στον κ.Τζήμερο υπήρξε πρόδηλη, από αυτούς που σας παρακολουθούν τακτικά, και με ενημέρωσαν για τα γραφόμενά σας, ώστε να παρέμβω, καθότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

    Ωστόσο, ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα είχατε προβεί σε τέτοιους, άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, περί δήθεν διαταραγμένης νοητικής συγχύσεως. Λυπούμαι.

    Είναι τιμή μου να ομιλώ για πατρίδα. Λυπούμαι που εσείς δεν το καταλαβαίνετε και το υποτιμάτε.

    Οι παραπομπές είναι άκρως σχετικές με το πνεύμα αρκετών από τα σχόλια που φιλοξενείτε στην ιστοσελίδα σας και ειδικά στη δημοσίευση αυτή, την οποία κάποιοι (αν όχι κι εσείς) διαδίδουν παντού.

    Σας ευχαριστώ που επιβεβαιώνετε με τα γραφόμενά σας, για άλλη μια φορά, την αντορθόδοξη και αντιδημοκρατική νοοτροπία σας. Ίσως δεν έχετε κατανοήσει, όμως, ότι η σέχτα είστε εσείς οι νεοπαγανιστές, πλέον.

    Για οποιανδήποτε πληροφορία, επί των επικαιροποιημένων θέσεών μας, η οποία δεν καλύπτεται με μια απλή αναζήτηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες επικοινωνίας:

    https://www.antibaro.gr/contact
    https://www.eleftheripatrida.gr/epikoinonia

    ReplyDelete
  77. ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ (ΠΛΕΟΝ) "ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ" , "ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

    ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΕΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΡΑΧΥΒΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 1500 ΕΤΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ή ΕΘΝΟΣ ή ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΔΑΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΜΩΣΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ-ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ. "ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ " Κ.Λ.Π

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.

    ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΥΡΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ) ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η "ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ" (ΓΙΑ ΕΣΑΣ) ΠΡΟΤΑΣΗ....
    "Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"

    ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΒΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ , ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΡΘΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΩ ΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ (ΜΗ ΓΕΝΚΟΛΟΓΕΣ) ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ , ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΔΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΡΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
  78. Anonymous14/5/19 16:00

    https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aD1rDKd_700b.jpg

    ReplyDelete
  79. Anonymous14/5/19 16:24

    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
    https://www.antibaro.gr/article/23042

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Hillaire Belloc ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    https://www.antibaro.gr/article/23212

    ReplyDelete
  80. @ 14/5/19 16:24

    "Συντηρητικός είναι αυτός του οποίου η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων επί του συλλογικού υποκειμένου (έθνος) είναι μία προβολή των φυσικών προτεραιοτήτων του προσώπου. Δηλαδή: πρώτα η σωματική υγεία, μετά η ψυχική υγεία και τέλος η οικονομική άνεση. Για το συλλογικό υποκείμενο, δηλαδή το έθνος, ύψιστος στόχος είναι η επιβίωση, ακολουθεί η ταυτότητα και η συνείδηση της ιδιοπροσωπείας του, και τέλος η οικονομική ευμάρεια."

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Κου ΣΤΑΛΙΔΗ . ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΙΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ:
    ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο Κος ΣΤΑΛΙΔΗΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΩΣ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ , ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΒΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΗΜΑ ή ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ , ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ Κου ΣΤΑΛΙΔΗ ΔΙΔΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΣΤΑΛΙΔΗ.

    ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑ ΠΕΡΙ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Κου ΣΤΑΛΙΔΗ:

    Την Ελληνική Λύση την θεωρώ κόμμα για ανθρώπους με μειωμένη διανοητική ικανότητα. Συγγνώμη κι όλας για το σχόλιο, αν υπάρχει κάποιος που να συμπαθεί αυτό το κόμμα.
    Τον ΛΑΟΣ τον θεωρώ τελειωμένη υπόθεση. Αρχηγικό κόμμα με τον αρχηγό να έχει σοβαρές κατηγορίες εναντίον του. Είμαι βέβαιος ότι η Ελεύθερη Πατρίδα θα έχει πολύ καλύτερη επίδοση. (όπως θα έχει και καλύτερη επίδοση η Ελεύθερη Πατρίδα και από τους ΑΝΕΛ και από το Ποτάμι).
    Για τη Νέα Δεξιά δεν θα μιλήσω δημοσίως. Ούτε τώρα, ούτε μετά τις εκλογές.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ .
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΑΥΤΟΣ ή ΕΓΩ.

    ReplyDelete
  81. Anonymous14/5/19 19:45

    ΟΧΙ 1.ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας)

    ΟΧΙ 2.ΝΔ (Μητσοτάκης)

    ΟΧΙ 3.Χρυσή Αυγή (Μιχαλολιάκος)

    ΟΧΙ 4.ΚΙΝΑΛΛ (Γεννηματά)

    ΟΧΙ 5.ΚΚΕ (Κουτσούμπας)

    ΟΧΙ 6.Ένωση Κεντρώων (Λεβέντης)

    ΟΧΙ 7.ΛΑΟΣ-ΠΑΤΡΙΕ (Καρατζαφέρης, Συναδινός)

    ΟΧΙ 8.ΑΝΕΛΛ (Καμμένος)

    ΟΧΙ 10.Νέα Δεξιά (Κρανιδιώτης)

    ΟΧΙ 11.Ελληνική Λύση (Βελόπουλος)

    ΟΧΙ 12.Πλεύση Ελευθερίας (Κωνσταντοπούλου)

    ΟΧΙ 13.Ελλάδα- Αλλος Δρόμος (Μαριάς)

    ΟΧΙ 15.Ελλήνων Συνέλευσις (Σώρρας)

    ΟΧΙ 16.ΛΑΕ-Μέτωπο Ανατροπής (Λαφαζάνης)

    ΟΧΙ 18.Οικολόγοι Πράσινοι (συλλογική ηγεσία)

    ΟΧΙ 19.Οικολογία Πράσινη Αλληλεγγύη (Χρυσόγελος, Θεοδωρικάκου)

    ΟΧΙ 20.ΑΝΤΑΡΣΥΑ (συλλογική ηγεσία)

    ΟΧΙ 21.ΜΕΡΑ 25 (Βαρουφάκης)

    ΟΧΙ 22.Άρμα Συνεργασίας (Δημαράς)

    ΟΧΙ 23.Δημοκρατική Ευθύνη (Αλέκος Παπαδόπουλος)

    ΟΧΙ 24.Φιλελεύθερη Συμμαχία (Μάκης Σπυράτος - το κόμμα του Βαλλιανάτου)

    ΟΧΙ 25.Έλληνες Ριζοσπάστες (Τσιτουρίδης)

    ΟΧΙ 26.ΕΝΥΠΕΚΚ-Όρθια Ελλάδα (Αλέξης Μητρόπουλος)

    ΟΧΙ 27.Ανεξάρτητο Πολιτικό Κίνημα Οικολογικό Ελληνικό (Κολλάτος)

    ΟΧΙ 28.Έλληνες Οικολόγοι (Βεργής)

    ΟΧΙ 29.Ποτάμι (Θεοδωράκης)

    ΟΧΙ 30.Μ-Λ ΚΚΕ (Αντ. Παπαδόπουλος, πρόκειται για μαοϊκούς)

    ΟΧΙ 31.ΟΚΔΕ (Σωφρ. Παπαδόπουλος, πρόκειται για τροτσκιστές)

    ΟΧΙ 32.ΝΕΟ (Παπακώστα)

    ΟΧΙ 35.ΚΙΕΦ (Ασάφογλου - μειονοτικό κόμμα των μουσουλμάνων)

    ΟΧΙ 36.Ουράνιο Τόξο (Βοσκόπουλος-Φιλίππωφ, πρόκειται για κόμμα των σλαβόφωνων)

    ΟΧΙ 38.Πολίτες (Ψινάκης)

    ΟΧΙ 40.Διέξοδος Ελλάς (Μπιτάκου)

    ============================

    ??? 34.Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα (Τσιομπανίδης)

    ??? 39.Άλλη Ελλάδα
    www.alliellada.gr/?cat=86

    ??? 41.Πανελλήνιος Εθνεγερσία (Αϋφαντής)

    ??? 42.Κίνημα Εθνικής Ανεξαρτησίας (Χ. Τσιάρτας)
    www.facebook.com/kinimaethnikisanexartisias

    ??? 43.Εθνική Ελπίδα (Γ. Παπαδόπουλος, πρόκειται για βασιλόφρονες)

    ??? 46.Υπερήφανη Ελεύθερη Ελλάδα (Μουσσάς)
    www.youtube.com/watch?v=m8FEni8BL_0

    ??? 47.ΟΡΑΜΑ Ελλάδος (Θώδης)
    oramaellados.gr

    ??? 48.Απόφαση Ανάγκης

    ============================

    ==> 9.Εθνικό Μέτωπο-Πατριωτικός Σύνδεσμος (Μαν. Κώνστας, Μαλταμπές)
    www.ethnikometopo.gr

    ==> 14.Δημιουργία Ξανά (Τζήμερος)

    ==> 17.Ελεύθερη Πατρίδα (Ν. Βασιλειάδης)

    ==> 33.ΑΚΕ (Β. Γκίκας)
    docplayer.gr/11547150-Imokratiki-anexartiti-kinisi-epistimonon-geotehnikon-ake-geotehnikon.html

    ==> 37.Λευκό (Ντάλιος)
    www.leuko.gr/component/k2/itemlist/user/952-kwnstantinosntalios

    ==> 44.Ελληνικό Οραμα (Τσανεκλίδης)

    ==> 45.Κόμμα Νέων- Δικαιοσύνη-Αλληλεγγύη-Αξιοπρέπεια (Τοψόγλου)

    ==> 49.Λευκό-ΕΝΠΑΝ-Αγροτικό Κόμμα
    enpan.org

    ============================

    κουρητη, μιλωντας για την ελευθερη πατριδα και τον σταλιδη, ποια ειναι η γνωμη σου για αυτα τα 8 μικρα κομματα (+8 που δεν ξερω αν κοπηκαν τελικα); εχεις αποφασισει αν και τι θα ψηφισεις;

    ReplyDelete
  82. ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΩ "ΜΟΥΤΡΑ" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΩΧΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟ-ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ".

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ), ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΧΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ-ΞΑΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  83. Anonymous14/5/19 21:18

    καταλαβα.

    εσυ ξερεις καλυτερα κουρητη. αν και ειναι κριμα τοσο εξυπνοι ανθρωποι και με γνωσεις και προτασεις να μη τα βρισκουν τελικα. παντως με τοσο αγωνα που εχεις κανει εχει ξυπνησει κοσμος.

    μολις τωρα ειδα τι γραφει και η καλλιοπη σουφλη, απο οτι βλεπω εφαγαν μεγαλη πετρια. φαινεται πια σαν ολο το συστημα να ειναι αφορητα στημενο. δεν επιτρεπει εναλλακτικες ουτε για ξεκαρφωμα.

    βασικα μονο εθνικο μετωπο, τζημερο, και ελευθερη πατριδα εμειναν. αλλα στην πραξη μονο η χρυση αυγη εχει πιθανοτητες.... σαν να εχουν χασει το νοημα οι εκλογες.. αυτη ειναι η εντυπωση η δικια μου.. μερες παρακμης

    ReplyDelete
  84. Anonymous17/5/19 11:40

    https://greekasia.blogspot.com/
    https://greekasia.blogspot.com/2019/04/greco-buddhism-unknown-influence-of.html


    ΑΥΤΟΧΘΩΝ

    ReplyDelete
  85. Anonymous19/5/19 19:17

    Με αφορμή το κείμενό σας, και όσα εγείρονται εξ’ αυτού, δια την σωτηρίαν μας έναντι όσων ορθώς γράφετε ότι μας απειλούν ως Έθνος και όχι μόνον, φρονώ ότι είναι ορθόν να γραφεί εκ μέρους μου, ως ταπεινή ομολογία -αν θέλετε- από μια άλλη συνολική οπτική σκοπιά, ότι για κάποιους μεγαλόσχημους η θρησκεία, η Ορθοδοξία μας, δυστυχώς, είναι μία διαρκής ενασχόληση με συνέδρια, ημερίδες, ταξίδια, στοχασμός, τραπέζια και σχεδόν καθόλου προσευχή, δηλαδή ουσία πίστης, ως σώμα Χριστού, ως Θεία Κοινωνία, ως Θέωση. Επίσης, για μια μεγάλη μερίδα πιστών, λαϊκών, η Ορθοδοξία είναι τυπικά, τελετές, πανηγύρεις και ιεροαποδημίες σε προσκυνήματα. Σε άλλους πάλι βρίσκει κανείς ξερό δόγμα, κανόνες χωρίς εμπειρία Χάριτος και φανατισμό μέχρις άκρων, οι οποίοι εν τέλει βλάπτουν όσους από τα μικράτα τους γνωρίζουν το εκκλησίασμα κατ'αυτόν τον στρεβλό τρόπο, και τους απομακρύνουν σε άλλες ατραπούς, είτε ετερόθρησκες, είτε ετερόδοξες, είτε ακόμα και αλλόθρησκες ή και ειδωλολατρικές. Ωστόσο, σε κάποιους άλλους ενυπάρχει ακόμα κάτι πιο ουσιαστικό, το οποίο όμως γίνεται τυπικά μέσα στην καθημερινότητα και έτσι χάνει την άγιοπνευματική του δυναμική, γι αυτό και δεν υπάρχει το πνευματικό νεύρο της ψυχής ακόμα και σε αυτούς, ώστε να αντιδράσουν μπροστά στην ασέβεια, την αίρεση, και βέβαια, ενωμένοι φωτισμένα και με στρατηγική να δώσουν τον αγώνα περί πίστεως, πατρίδος και Έθνους. Δύσκολα βρίσκεις σήμερα το αυθεντικό, την χρυσή τομή. Λόγω του ότι παρουσιάζονται διάφορα πρότυπα “πνευματικής ζωής”, μοντέλα που δεν είναι αυθεντικά και ορθόδοξα, τα οποία μάλιστα, όταν εντάσσονται σε παρατάξεις, τα πράγματα δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο. Γι’αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να θέσουμε το θέμα του εθνοφυλετισμού σε αυτή την ευρύτερη εκκλησιολογική του βάση που εξετάζουμε, όχι τόσο ως ιστορικό θέμα ναών και εισόδου εις αυτών, που αναφέρεται σε προηγούμενο σχολιανό ομοδόξου, αλλά ως ουσιαστικό ζητούμενο πορείας προς την ορθή πίστη και την θεογνωσία που οδηγεί στην θέωση, δηλαδή μιας διαδρομής από την προσωπική πίστη προς την πίστη ως εμπειρία Θέωσης δια μέσου της διδασκαλίας των αληθειών της πίστεως, στην οποία μυσταγωγούμεθα εν τη Εκκλησία, και έτσι νιώθουμε την ευχαριστιακή πρόσληψη της Χάρις του Αγίου Πνεύματος. Με αυτόν τον τρόπο, τον βιωματικό, τον προσωπικό, τον κοπιαστικό και πολυετή, ξεπερνούμε τα όποια ψευτοδιλήμματα και αντικρίζουμε το υπαρξιακό δράμα της αγωνίας του θανάτου, του κατ’ εικόναν και καθ’ ομοίωσιν όντος, συνολικά και όχι μόνο εις τα στενά όρια του Έθνους. Και αυτήν τη σωτηριολογική οπτική σκοπιά που υπερβαίνει το θέμα και αναδεικνύει το πραγματικό ζητούμενο, φρονώ ότι είναι καλόν να τη γνωρίζουνε όσοι σας περιδιαβαίνουν και προβληματίζονται δια την σωτηρία τους.

    ταπεινά,

    Δάσκαλος παρά του Κυρίου

    ReplyDelete
  86. @ 19/5/19 19:17

    Τα γραφόμενα σας αναδεικνύουν και τον αξιόλογο ψυχικό πλούτο σας και την μόρφωση σας. Η οπτική την οποία αναδεικνύετε μέσω του συντόμου κειμένου σας, (η σωτηριολογική σκοπιά) όντως είναι σημαντική για την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά νομίζω και για κάθε πιστό Χριστιανό.
    Μέλημα και επιθυμία μου είναι αυτή η σωτηριολογική σκοπιά να μην εμποδίσει ουδέναν Έλληνα να εκπληρώσει το Εθνικό Χρέος του. Φοβάμαι πως αν σε αυτήν την σωτηριολογική σκοπιά πολλοί Έλληνες δώσουν την σημασία που και εσείς φαίνεται να δίδετε μέσω της οπτικής σας, τότε θα καταστούν ανίκανοι να εκπληρώσουν το Εθνικό τους χρέος.
    Επιπλέον δεν θα ήθελα προς χάριν της σωτηρίας της ψυχής τους να οδηγηθούν σε κάποιον απροσδιόριστο και άνευ όρων "πασιφισμό", ούτε αναχωρητισμό.
    Υπό αυτήν την έννοια η καθοδήγηση όλων των Ελλήνων που συμμερίζονται την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, ώστε να ισορροπήσουν αυτές τις αντικρουόμενες θέσεις εναπόκειται μόνον σε ανθρώπους όπως εσείς "Δασκάλους παρά τω Κυρίω", ειδικά αφού μέσω του κειμένου σας φαίνεται πως και εσάς σας ενδιαφέρει πολύ το Έθνος μας.
    Θέλω Ελληνες Πολεμιστές και Μαχητές για το Έθνος μας. Αν εσείς μπορείτε αυτό να το εξασφαλίσετε έναντι κάθε απειλής και όχι μόνον όταν έχουμε ως αντίπαλο, αλλόθρησκους, τότε καλώς. Ακριβώς αυτό ήθελα και επιδίωκα μέσω της "προκλητικής" προτάσεως Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

    Υ.Γ: Εγω προσωπικώς δεν έχω ουδένα υπαρξιακό δράμα, ούτε αγωνία θανάτου, πλην ίσως του τρόπου που θα επέλθει αυτός , θέλοντας να πιστεύω πως θα αποδειχθώ τυχερός και θα εξυπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα μας. Μικρή έπαρση εκ μέρους μου , από τιε ελάχιστες που επιτρέπω στον βίο μου.

    Σας ευχαριστώ για την παρέμβαση.

    ReplyDelete
  87. Anonymous20/5/19 15:16

    https://ellaniapili.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

    ReplyDelete
  88. Anonymous22/5/19 17:45

    Καλό θα ήτο οι αναγνώστες σας να διαβάσουν και το κάτωθι του π. Γ. Δ. Μεταλληνού.

    https://www.pentapostagma.gr/2019/05/%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%b3%ce%b1%cf%82-%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae.html

    ReplyDelete
  89. 22/5/19 17:45

    Ο Π.Γ.Δ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ "ΜΕΓΑ", ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
    Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

    ReplyDelete
  90. Anonymous24/5/19 12:47

    Κύριε Κουρήτη,

    Ίσως, δεν κατανοήσατε πλήρως το άρθρο που διαβάσατε. Ας εξηγήσω, λοιπόν, εν τάχει. Το θέμα του π. Γ. Δ. Μεταλληνού ήτο η κριτική που ασκείται στον Μέγα Κωνσταντίνο. Για να αντικρούσει την κριτική αυτήν, ανατρέχει στις πηγές της ιστοριογραφίας, εκκλησιαστικές και μη. Από την παράθεση των πηγών αυτών και της μεθοδολογίας στην ιστοριογράφηση, προκύπτει αβίαστα ότι οι πηγές που επικαλείστε εσείς που δεν είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι -προσέξτε πως αποφεύγω τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, εντελώς- είναι αναξιόπιστες στην μέθοδο της επιστημονικής ιστοριογραφίας. Κατά τη διάρκεια του διαλόγου επί του εθνοφυλετισμού, στην παρούσα δημοσίευσή σας, παρουσιάζονται επιχειρήματα που άπτονται της ιστοριογραφίας. Το θέμα που πραγματεύεται ο π. Γ. Δ. Μεταλληνός, περί απολογητικής, αγγίζει και το δικό σας, ως πρόταση και τεκμηρίωση, αποδεικνύοντας τα σφάλματα της επιχειρηματολογία σας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, τώρα. Σας ευχαριστώ, για τον χρόνο σας και την φιλοξενία.


    Ρομφαία

    ReplyDelete
  91. @ΡΟΜΦΑΙΑ

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΛΙΚΡΙΝΩΣ ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΤΟ ΜΕΓΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. (ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ).
    ΠΟΘΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ , ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ή/και ΜΕ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΩΣ ΗΤΟ ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ; (ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ , ΣΤΟ "ΑΙΜΑ" ).
    ΠΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ , ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΝΘΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ;
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΕΣ.

    ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Π.Γ.Δ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ (ΑΣΧΕΤΟΥ ΕΘΝΟΤΗΤΟΣ) ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΣ ΑΓΙΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ή ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΕΘΝΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΕΘΝΟΥΣ-ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    Υ.Γ: Ο Π.Γ.Δ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ; ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ; ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Π.Γ.Δ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΠΩΣ ... "Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"

    ReplyDelete
  92. Anonymous24/5/19 15:17

    "Υ.Γ: Ο Π.Γ.Δ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ; ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ; ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ."

    ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΚΟΥΡΗΤΗ.

    ΧΤΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΤ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.

    --------------

    "ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΑΣΗΜΗ" ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ."

    Έχει σημασία, γιατί ο λόγος ύπαρξης αυτού του μπλογκ ήταν να προταθούν πρακτικές λύσεις για να αναδειχτεί η ισχύς της Ελλάδας (το συμπέρασμα ήταν ότι η Ελλάδα έχει τα πάντα* εκτός από ισχύ), αλλά στην ουσία ο πυρήνας των προτάσεων ήταν ο εθνοφυλετισμός, άλλο αν δεν ειπώθηκε ξεκάθαρα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμά σου όμως το είπε ξεκάθαρα, έδειξε την ουσία πέρα από τις πρακτικές λύσεις. Τώρα πια που όλες οι πρακτικές λύσεις "κάηκαν" επί μια δεκαετία, από τους κλέφτες-ψεύτες-προδότες (τελικά από δαύτους είχαμε υπερεπάρκεια σε στοκ), μας έμεινε μόνο η ουσία, η θεωρία. Για αυτό και έγινε διάσημο, χωρίς εισαγωγικά. Γιατί η φτώχεια (και στην τσέπη και στο μυαλό), φέρνει γκρίνια. Και η γκρίνια φέρνει κρίση. Βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει και κρίνουμε, ρωτάμε, γιατί είμαστε έτσι. Τι φταίει; Φταίνε πολλά. Φταίει και το σύστημα. Το λειτουργικό σύστημα του μυαλού μας. Η διεθνιστική θρησκεία που μας έκανε μαλθακούς (μέχρι και ο χίπης Πιτσιρίκος το διαπιστώνει και το παραδέχεται). Αν νοούμαστε βεβαίως ακόμα ως Έθνος, γιατί αλλιώς είμαστε χώρος, σκορποχώρι και όχι Εθνος-κράτος.

    *κατά το stratfor, το "land-people-capital-guns" δεν το έχουμε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    "ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ."

    Μακάρι να είναι μόνο ένα εκφοβιστικό πυροτέχνημα. Το μπλογκ σου είναι ένα από καλύτερα, μια όαση στο Ελληνικό ίντερνετ και πρέπει να υπάρχει. Μαθαίνουμε όσα οι άλλοι δεν έχουν ούτε την διάθεση να εξηγήσουν. Κάθε μέρα τα αντιγράφουν αυτιστικά, αρπα-κώλα, χωρίς να ξέρουν ούτε τι αντιγράφουν, μερικοί για τα φραγκοδίφραγκα, άλλοι γιατί είναι ψωνάρες. Μια ματιά σε όσα προτιμούσαν να παρακολουθούν οι πολλοί, όταν εμείς διαβάζαμε εσένα, είναι ενδεικτική. Και μιλώ μόνο για το ίντερνετ, καθώς δεν έχω καμία σχέση με ράδιο, tv, εφημερίδες και περιοδικά. Το επίπεδο των πολλών είναι πολύ χαμηλό. Τσόντες, στοιχήματα, κλωτσοτόπι, μακιγιάζ-φρουφρου-αρώματα, ζώδια, ταινιούλες, κουτσομπολιό, αστειάκια, καιρός, γκατζετάκια, εισιτήρια, κτλ... δηλαδή ίντερνετ από τα Lidl. Ακόμα και τώρα οι πολλοί ξημεροβραδιάζονται στο πορνιούζ και το πενταπόστημα που είναι επιπέδου καφενές ραμολιμέντων. Ενώ εσύ είσαι ανεξάρτητος και αδέσμευτος και γνώστης, και παρότι όλοι το επικαλούνται αυτό, είναι σπάνιο γνώρισμα. Σέβεσαι τους αναγνώστες σου. Υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα, αντίστοιχα σε ξένες χώρες. Σου αξίζουν πολλά μπράβο που συνεχίζεις ακόμα.

    antikleidi.com/500greeksite2015/
    antikleidi.com/500greeksite2016/

    ένας ανώνυμος αναγνώστης

    23/5/19 20:12

    ReplyDelete
  93. 23/5/19 20:12

    Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙ-ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΟΠΩΣ Η "ΡΟΜΦΑΙΑ", ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.
    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΜΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΗΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ.

    ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ "ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ -ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.

    ReplyDelete
  94. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΟΔΕ (http://www.oodegr.com/) ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΠΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΤΕΛΙΚΑ Η' ΟΧΙ;

    ReplyDelete
  95. Anonymous8/6/19 11:27

    https://www.youtube.com/watch?v=BnsGWL4tW94

    ReplyDelete
  96. Anonymous11/6/19 11:53

    https://www.youtube.com/watch?v=INPVx1jjltc

    ReplyDelete
  97. Anonymous14/6/19 22:26

    https://www.facebook.com/mikes.koullias.7/videos/2934948510064491/

    ReplyDelete
  98. Anonymous16/6/19 06:37

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.

    https://www.youtube.com/watch?v=HYldYMIlvpQ

    ReplyDelete
  99. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ 99% ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.
    ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΝΟΟΣ.
    ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΣΤΕΝΑ (ΒΟΣΠΟΡΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΕΖ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΟ ,ΚΑΡΠΑΘΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΛΕΧΓΕΙ ΤΙΣ ΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΒΡΑΛΤΑΡ ΚΑΙ ΣΟΥΕΖ.
    ΟΣΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ -ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ , ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΕΚΟΨΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΦΡΟΥΡΙΟ-ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ .

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  100. ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝ.
    Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΡΟΥΤΟ, ΤΟΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ" ΤΗΣ ..."ΤΟΥΡΚΕΛΑΔΑΣ"

    https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_38.html

    ΣΕ ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Ν.ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΑ ΑΠΟΣΠΟΥΣΑΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΚΥΤΤΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. Ο ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΙΚΗ , ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΤΑ 90% , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ , ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΤΑ 99,99999%, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ "Ε" ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ. ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΑΤΟΠΗΜΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΗ ΩΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ.

    ReplyDelete
  101. ΚΟΥΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ;

    ReplyDelete
  102. Anonymous25/6/19 22:45

    Και εσείς, φίλτατε Τηλέμαχε, έχετε επιδοθεί σε μια έντονη πολεμική ενάντια στην Ορθοδοξία και τον πνευματικό λόγο της εκκλησίας μας. Τόσο πολύ σας τυφλώνει το μίσος σας που αδυνατείτε να δείτε τα προφητευμένα Θεοσημεία που συμβαίνουν γύρω μας, όπως την ανάδυση της Πριγκηπονήσου, τους σταυρούς που εμφανίζονται στην Αγία Σοφιά και τόσα άλλα. Σας παρακαλώ, ας μου πείτε εσείς ή κάποιος άλλος από εσάς, πώς εξηγείτε αυτό που έγινε στη Μύκονο από τη Μεγαλόχαρη. Περιμένω τις ερμηνείες, είμαι περίεργος να δω πώς θα προσπαθήσετε να μας μειώσετε, παραγνωρίζοντας τα σημεία των καιρών.

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/06/blog-post_25.html

    Χριστάδελφος

    ReplyDelete
  103. @ Χριστάδελφος

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΕΧΩ , ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ". ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ; ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο Κ.Βαρδάκας, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΑΤΡΙΚΩΣ. ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ "ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ , ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΑΔΕΛΦΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΙΝΗΤΡΟ; ΕΙΧΑΤΕ. ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ.
    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΙΚΙΖΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.

    ΑΝΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ, ΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ, ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ".
    https://isxys.blogspot.com/2017/12/

    ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΥΣΕΩΣ ΜΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ, ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΧΡΙΣΤΑΔΕΛΦΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.

    ReplyDelete
  104. ΧΡΙΣΤΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΖΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΤΗΛΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ Η ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ (ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ της ανάδυσης της Πριγκηπονήσου, τους σταυρούς που εμφανίζονται στην Αγία Σοφιά ΚΛΠ ΚΛΠ...)

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΠΟΥ ΣΤΗΝ Λ. ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΛΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΝΕΡΑ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ.

    ΧΡΙΣΤΑΔΕΛΦΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΑΛΙ;;; ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  105. Anonymous26/6/19 20:38

    Εμείς, ως αδελφότητα, έχουμε δώσει μάχες και με αφορμή τις ταυτότητες, και με αφορμή νομοσχέδια, και με αφορμή την ανέγρεση του Τζαμιού στον Βοτανικό, και με πολλές άλλες αφορμές, ακόμα και στους δρόμους, όταν βροντοφωνάζαμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πόρτα πόρτα επισκεπτόμασταν τα σπίτια των Χριστιανών της πατρίδος μας, ώστε να αφυπνίσουμε τη φλόγα των Ελλήνων. Δεν μπορείτε να μας κατηγορείτε δια απραξία. Τόσα ημπορούμε, τόσα κάμνουμε.

    Και ας μην βλασφημούμε, τα θαύματα συμβαίνουν. Φίλτατε, Τηλέμαχε, ξέρετε κανέναν που πέθανε από μεταδοτική ασθένεια, κατά τη διάρκεια της Θείας Κοινωνίας;

    https://www.newsbomb.gr/bomber/prionokordela/story/590488/anadythike-i-13i-prigkiponnisos-poia-profiteia-tremoyn-oi-toyrkoi-video
    https://www.iellada.gr/thriskeia/apisteyto-stayroi-emfanizontai-mesa-stin-agia-sofia

    Χριστάδελφος

    ReplyDelete
  106. Anonymous27/6/19 01:09

    https://www.pemptousia.gr/2018/07/ethnofiletismos-ke-ekklisia/

    ReplyDelete
  107. 27/6/19 01:09

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ. ΟΤΙ ΔΛΔ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ , ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΩΡΟΥΝ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ , ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ .

    ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ; ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΕΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟΙΚΗΣΕΙ-ΕΠΟΙΚΗΣΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΙΚΟΙ-ΕΠΟΙΚΟΙ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΜΟΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΑΟ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΡΩΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ . Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ.
    ΘΕΟΣ ή ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
    https://isxys.blogspot.com/2010/09/blog-post_7826.html
    https://isxys.blogspot.com/2013/03/blog-post_8631.html

    ReplyDelete
  108. ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΙ.

    ReplyDelete
  109. Anonymous27/6/19 18:00

    Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική αν δεν φύγουν οι μετανάστες
    https://www.protothema.gr/world/article/903420/dalai-lama-i-europi-tha-ginei-mousoulmaniki-i-afrikaniki-an-den-fugoun-oi-prosfuges/

    ReplyDelete
  110. Anonymous27/6/19 19:14

    @27/6/19 18:00

    ο Δαλαλάι Λάμα δεν είναι μαριονέτα της ΝΤΠ; Οι ΗΠΑ δεν τον χρησιμοποιούσαν ενάντια στην Κίνα ή κάνω λάθος; Αυτός κάθε μέρα περιφέρεται από χώρα σε χώρα και δηλώνει επί παντώς επιστητού; 40 χρόνια έτσι τον θυμάμαι. Δηλωσίας είναι; Παντογνώστης; Δηλαδή τώρα αυτός είναι η μετεμψύχωση του original Βούδα; Υπάρχει άνθρωπος που το πιστεύει αυτό; Και ο original Βούδας πάντα μετενσαρκώνεται σε ασιάτες; Και οι ασιάτες το διαπιστώνουν από το αν θυμάται το τεντζέρι του; Πόσο ανώριμο είναι αυτό το είδος που αποκαλούμε homo sapiens τελικά; Πάντως εγώ, αν είναι να επιλέξω κοσμικό θεό, προτιμώ την Αθηνά.

    ReplyDelete
  111. Anonymous28/6/19 02:53

    https://youtu.be/sih2eA1iMfA

    ReplyDelete
  112. Anonymous28/6/19 05:38

    https://www.youtube.com/watch?v=5jWwYcHWTvk

    ReplyDelete
  113. Anonymous28/6/19 12:01

    27/6/19 19:14

    --ο Δαλαλάι Λάμα δεν είναι μαριονέτα της ΝΤΠ;--

    Ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης πάντως τα αντίθετα λένε για τους μουσουλμάνους. Τους καλωσορίζουν τους υποδέχονται , τους περιθάλπτουν και τους βοηθούν. Ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν είναι μαριονέτες; Άσε τώρα...
    Πολύ καλή επιλογή η Αθηνά, βοήθησε και τον Οδυσσέα...

    ReplyDelete
  114. Anonymous28/6/19 14:23

    ΠΡΟΣ 28/6/19 05:38 & 02:53

    ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΑ. ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ. ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ 10ΧΡΟΝΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ; ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΤΡΕΛΑ. ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗ ΜΠΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ; ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ (www.youtube.com/watch?v=zV53lEQWXQM) ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ.

    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ; ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ; ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΙ ΣΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ;

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ, ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ, ΤΟ ΨΥΧΟΣ, ΤΟ ΘΕΡΟΣ, ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΕ ΦΤΑΝΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ. ΔΕ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ. ΟΧΙ! ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΗ ΒΙΒΛΟ, ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑ ΜΑΖΩΞΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΩΣ Χ.Ο, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΑ. ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ. ΣΚΙΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ. ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ;

    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΩΤΗΡΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΡΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΡΕΛΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ, ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΕΡΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ; ΟΧΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ. ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΚΤΛ. Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 2000 ΧΡΟΝΙΑ, 100 ΓΕΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

    ReplyDelete
  115. Anonymous28/6/19 14:39

    @28/6/19 12:01

    Κατ'εμέ και ο Πάπας και ο Πατριάρχης Κων/πολης είναι μαριονέτες. Αυτή η κλίκα είναι βόθρος κίναιδων. Θα το διαπιστώσεις μονος σου, αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις τη δημοσίευση του Κουρήτη που αφορά στη μηνυτήρια αναφορά που του απέστειλαν. Όλες οι ψηλές θέσεις εξουσίας φαίνεται να έχουν καταληφθεί από πιόνια. Ό,τι κινήσεις είναι να γίνουν, θα γίνουν εντός της δεκαετίας που έρχεται. Εμείς είμαστε ασήμαντοι και αναλώσιμοι, εξαρτήματα, ανταλλακτικά, στα γρανάζια του συστήματος που έλεγε και το τραγούδι παλιά. Και δεν ξέρω αν η Αθηνά όντως βοήθησε τον Οδυσσέα, ίσως ο Οδυσσέας δεν ήταν ένα πρόσωπο, αλλά η προσωποποίηση πολλών ηρώων και περιπετειών, αλλά άμα είναι να πιστεύω ένα παραμύθι, προτιμώ την Αθηνά.

    ReplyDelete
  116. Anonymous29/6/19 02:45

    Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=3SGm550FasM

    ReplyDelete
  117. Anonymous29/6/19 04:52

    https://www.docdroid.net/OdYUy5a/200-years-together.pdf

    ReplyDelete
  118. Anonymous29/6/19 15:08

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

    ReplyDelete
  119. 29/6/19 15:08

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ : http://www.biblionet.gr/author/8664/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ/ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ.

    ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ 10 ΕΤΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ:

    Είναι γεγονός οτι με την Ατλαντίδα έχουν ασχοληθεί πολλοί διαφορετικοί σύγχρονοι συγγραφείς με αποτελέσματα από φαιδρά έως σημαντικά. Κανείς όμως απο τους ξένους συγγραφείς δεν λαμβάνει υπ΄όψιν του την ύπαρξη και μιάς άλλης δυνάμεως την ίδια εποχή, δυνάμεως που ήταν τόσο ισχυρή που κατενίκησε τους Άτλαντες. Όλοι χρησιμοποιούν τον Πλάτωνα για να χτίσουν τον δικό τους μύθο της Ατλαντίδας αλλά τον χρησιμοποιούν επιλεκτικά αποσιωπόντας ταυτόχρονα την ύπαρξη των Ελλήνων-Αθηναίων. Ο Πλάτωνας ή λέει αλήθεια ή λέει ψέματα, δεν μπορεί να δεχόμαστε μόνο τα μεν και όχι τα δε.

    https://isxys.blogspot.com/p/blog-page_9865.html

    ReplyDelete
  120. Anonymous30/6/19 02:46

    https://polemikos-antapokritis.blogspot.com/2019/06/blog-post_28.html

    Κουρήτη, κάτι πρωτόγνωρο συνέβη, το οποίο μάλλον ούτε εσύ που γνωρίζεις πολλά, δεν το πήρες μυρωδιά! Θα συμμετέχεις στην Νέα Φιλική Εταιρεία; Ακόμα και αν δεν συμφωνείς 100% (λογικό, κατανοητό και αναμενόμενο), άνθρωποι σαν κι εσένα αξίζουν και πρέπει να αναλαμβάνουν τον ιστορικό τους ρόλο. Αν όχι εσύ, τότε ποιος; Αν όχι τώρα, τότε πότε; Αν όχι εδώ, τότε που; Το Έθνος σε καλεί. Ίσως είναι η απάντηση στον δικαιολογημένο θυμό που εξέφρασες, προσφάτως. Αναζήτησέ τους!

    ReplyDelete
  121. Anonymous30/6/19 05:49

    Θέλατε να διωξετε τους τζιχατζιστες, αλλα δε μπορείτε να διωξετε ουτε τους προδοτες youtube.com/watch?v=dpODoqqOLM8 ντροπή.

    ReplyDelete
  122. ΗΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΦΕ. ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ , ΤΗΣ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ . ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΥΤΟΙ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ή ΤΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΙΣΧΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ, ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΗ ΤΕΛΙΚΩΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΓΩ (ΚΑΙ Η "ΙΣΧΥΣ" ΠΡΙΝ) ΕΓΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΜΑΖΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΩ, ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕΣ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟΝ ΑΓΡΑΦΟ ΚΑΝΟΝΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ..."ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ" .

    ReplyDelete
  123. 30/6/19 05:49

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΜΑΣ. ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ Η ΙΣΧΥΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ , ΣΧΕΔΟΝ 10 ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ). ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ. ΚΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΠΩΣ Η ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ (ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΣ) ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΡΗΤΕΣ.

    ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΕΥΘΥΝΑΜΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ, ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ , ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ -ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ- ΕΡΓΑΤΩΝ, Η ΙΔΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η Χ.Α.

    Η ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ , ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΜΕΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ.

    ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ- ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΝ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ . ΕΠΙΠΟΝΑ ΝΑΙ, ΜΕ ΚΑΨΙΜΟ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; Η "ΙΣΧΥΣ" ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ "ΚΑΙΓΕΣΑΙ".

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ .

    https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_396.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_33.html
    https:/isxys.blogspot.com/2016/09/2000.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_460.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/11/blog-post_7.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/09/blog-post_449.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/03/blog-post_68.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/03/blog-post_318.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/09/blog-post_157.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_33.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/10/blog-post_748.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/04/blog-post_18.html

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕΜΦΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ . ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΡΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΕΡΗ ΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ" ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΗΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2019.... Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΕΜΦΟΜΑΙ , ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.

    ReplyDelete
  124. Anonymous30/6/19 17:07

    30/6/19 05:49

    Κανονικά, θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη για αυτό που έγραψες. Καλό είναι να σκερτόμαστε τι γράφουμε και, κυρίως, σε ποιον το απευθύνουμε, πριν το γράψουμε. Άσε που στην προκειμένη περίπτωση, διάβασα κάπου ότι αυτή η προκλητική σημαία, ενδεχομένως, αποτελεί προϊόν ψηφιακής παραποίησης.


    "ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ."

    Μας εμψυχώνουν, Κουρήτη, και αυτό είναι ανεκτίμητο. Εγώ είμαι συνδεδεμένος, καθημερινά, στο διαδίκτυο, αλλά παρ'όλα αυτά δε γνώριζα την ύπαρξή τους, παρ'ότι παρακολουθώ, επισταμένως, τις Εθνικιστικές/Εθνικές/Πατριωτικές/ακρο-δεξιές γραφίδες και γνωρίζω ήδη διάφορες παρόμοιες τοπικές πρωτοβουλίες, μικρής εμβέλειας. Χρειαζόμαστε, όσο ποτέ άλλοτε, να ξέρουμε ότι σε αυτά που έρχονται, συντόμως, δε θα είμαστε εμείς και εμείς, αντιμετωπίζοντας τις ορδές των εν υπνώσει εχθρών στις πόλεις μας, με λίγους ομοϊδεάτες φίλους και συναγωνιστές δίπλα μας, όπως συμβαίνει τώρα. Δε θα μας σφάξουν στον ύπνο. Εγώ έχω και θέληση και τρόφιμα και όπλα και ραδιοπομπούς δίπλα στο κρεβάτι μου, με άλλα λόγια είμαι έτοιμος, αλλά είμαστε λίγοι στην πόλη μου.

    Την ημέρα που ανακοινώσατε την αυτοδιάλυσή σας, λυπήθηκα πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα, νιώθω ότι θα μπορούσατε να αναθεωρήσετε και να παραμείνετε, ακόμα και χαμηλώνοντας τις προσδοκίες σας. Ακόμα φρονώ, ότι η ανακοίνωση της αυτοδιάλυσής σας ήταν πολύ αυστηρή. Στα δικά μου μάτια δεν αποτύχατε, διότι μια αποτυχία δεν ακυρώνει ολόκληρο το έργο της επιτυχημένης δράσης σας, τόσα χρόνια.

    Εν πάση περιπτώσει, η πρωτοβουλία τους είναι αξιοπρόσεχτη, ας μην διυλίζουμε τον κώνωπα, εξάλλου είναι αδύνατο να συμφωνούμε σε όλα -και εγώ έχω τις ενστάσεις μου, αλλά δεν τις αναφέρω.

    Έχω προσέξει ότι έχεις καλύτερη πληροφόρηση, από οποιονδήποτε άλλον, δεν γνωρίζω πως, αλλά είναι εντυπωσιακό. Επιμένω, λοιπόν, αναζήτησέ τους! Εάν τους εμπιστεύεσαι, ίσως σου αναθέσουν κάποιον εξειδικευμένο ρόλο "ακροβολιστή", την κρίσιμη στιγμή. Ο συντονισμός των κινήσεων αντίστασης θα αποβεί, άκρως, επωφελής. Στην τελική, δεν χρειάζεται ούτε να σε δουν δια ζώσης, το e-mail σου είναι γνωστό, μπορείτε να συνενοηθείτε με κρυπτογραφημένο τρόπο, εξ αποστάσεως, και, εάν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, να συνεργαστείς, κατά μόνας, στην νησιωτική περιοχή σου.

    Εν τέλει, η παρατεταμένη κρίση, η οποία μετατράπηκε σε μακροχρόνιο τραύμα, έχει -ας μου επιτρέψεις την έκφραση- κωλοπετσώσει πολλούς Έλληνες και μας παρακίνησε σε μικρά, αποκεντρωμένα δίκτυα αυτοοργάνωσης. Σεισμός–σωσμός, λέγαμε παλιά, αν και οι σημερινοί τα έχουν ξεχάσει αυτά. Διότι, παρ'ότι μας έκαναν ζημιά, μας ωφέλησαν κιόλας. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και να αναζητούμε πληροφορίες απο πηγές ανεξάρτητες. Βάλαμε το μυαλό μας να δουλέψει. Αρχίσαμε να αμφισβητούμε τα παραμύθια -τώρα, τα λένε αφηγήματα- που μας ταΐζαν. Η ιστορία του Έθνους μας και ο διαχρονικός ρόλος των Ελλήνων, δεν είναι ακριβώς όπως μας τα παρουσίαζαν. Ζώντας σε καθεστώς διαρκούς εκφοβισμού, δεν παραλύσαμε, αλλά αναπτύξαμε ψυχολογικά "αντισώματα". Και κάποιοι εξ ημών προετοιμαστήκαμε. Κάποιοι γίναμε πιο δυνατοί και αναζητήσαμε τρόπους οργανωμένης συλλογικής άμυνας στον τόπο μας. Συγχρόνως, αναδείχτηκαν μπροστάρηδες σε τοπικό επίπεδο. Η Αθήνα ίσως καεί και εν τέλει ερημώσει, αλλά οι επαρχία θα αντέξει. Αισιοδοξώ ότι θα αντισταθούμε!

    ReplyDelete
  125. 30/6/19 17:07

    Μας εμψυχώνουν, Κουρήτη, και αυτό είναι ανεκτίμητο.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ..."ΠΩΛΗΣΕΙΣ" ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΙΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ..."ΠΕΛΑΤΩΝ'". Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο "ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΙΣΜΟΣ" ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ.
    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ReplyDelete
  126. Anonymous1/7/19 06:34

    "ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑΤΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΤΩΤΟΓΕΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ, ΟΣΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΤΡΊΓΚΑ. https://www.youtube.com/watch?v=yo-CKsyRDco"

    https://www.ideotopos.gr/posts/%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1/540-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%89%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85.html


    ReplyDelete
  127. Anonymous1/7/19 11:26

    @ 30/6/19 02:46

    https://attikanea.blogspot.com/2019/06/blog-post_762.html

    ReplyDelete
  128. Anonymous1/7/19 20:43

    @ †

    "Ο Δημήτριος Ουλής είναι θεολόγος και υπ. Δρ. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Το κείμενο έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό ΘΕΟΛΟΓΙΑ, τόμ. 82 (2011), τεύχ. 3. Πρώτη ανάρτηση Πεμπτουσία"

    Αυτός ο Δ.Ούλης μοιάζει περισσότερο με φαφλατά κοινωνιολόγο/ανθρωπολόγο που λέγει γενικά και αόριστα, παρά για παπά. Τελικά, αυτές οι "επιστήμες" είναι η χαρά της ερμηνευτικής φαφλατολογίας. Έρμηνευτική παρελθοντολογία θα έπρεπε να λέγονται. Και το συμπέρασμα; Για όλα φταίει ο Εθνικισμός και ο Αντισημιτισμός. Τα εκπληκτικά, πραγματολογιακά στοιχεία που αναδεικνύονται από την πρωτογενή έρευνα, γιατί δεν τα σχολιάζει; Για αυτά, ούτε κουβέντα. Κάποια από αυτά, αλλάζουν άρδην το νόημα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Άξιος, παπά μου, άξιος!

    ReplyDelete
  129. Anonymous1/7/19 21:39

    Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι αν δεν είναι ο Ιησούς Εβραίος και αν η Παλαιά Διαθήκη είναι το παραμύθι των Εβραίων τότε ο Ιησούς δεν είναι ούτε ο Μεσσίας (Χριστός στα Ελληνικά) που προφητεύτηκε στη Παλαιά Διαθήκη ούτε ο Θεός. Και είναι όλα μάταια. Μέσα στην Παλαιά Διαθήκη βρίσκουμε όλες τις αποδείξεις για την αλήθεια της πίστεως μας. Η Παλαιά Διαθήκη αποδεικνύει όλα όσα μας περιγράφει η Καινή Διαθήκη. Αποδείξεις για τις δύο φύσεις του Χριστού, για την τριαδικότητα του Θεού, για την εκ παρθένου προέλευση του Μεσσία και πολλά άλλα που είναι μεγίστης σημασίας δόγματα για την Ορθοδοξία μας. Οι Εβραίοι δεν δέχτηκαν τον Ιησού ως Μεσσία και είναι πλέον η συναγωγή του σατανά. Αν λέμε ότι ο Ιησούς δεν είναι Εβραίος (και χρησιμοποιούμε τα ίδια επιχειρήματα με τους Εβραίους) αρνιόμαστε ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας αρνιόμαστε ότι είναι ο Χριστός και αρνιόμαστε ότι είναι ο Κύριος μας και ο Θεός μας. Οι Εβραίοι αιώνες μετά την σταύρωση και ανάσταση του Κυρίου μας έγραψαν στα Ταλμούδ ότι ο Χριστός ήταν γιος του Ρωμαίου στρατιώτη Πάνδιρα. Το έκαναν αυτό για να βρωμίσουν το όνομα του Κυρίου αλλά και για να δικαιολογήσουν γιατί απέρριψαν τον Ιησού ως Μεσσία προσπαθούσαν δηλαδή να αποδείξουν ότι δεν ήταν καν Εβραίος και δεν καταγόταν από τον Δαυίδ. Το ίδιο πράγμα κάνουν κάποιοι αρχαιολάτρες σήμερα και βασίζονται στην συναγωγή του σατανά. Η μόνη περίπτωση να είναι ο Χριστός Έλληνας θα πρέπει να είναι ο Απολλώνιος ο Τυανεύς και δεν ήταν θεάνθρωπος.

    ReplyDelete
  130. Anonymous1/7/19 21:58

    @ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    Φίλτατε, Τηλέμαχε και λοιποί ειδωλολάτρες, θα αποφύγω τους χαρακτηρισμούς, και θα σας προτρέψω να μην ακούτε εμένα, παρακολουθήστε εσείς οι ίδιοι τις αποκαλύψεις του ίδιου του χώρου σας και μετανοείστε, πριν είναι αργά, διότι τώρα είστε πιόνια, ακόμα και οι αγαθότεροι από εσάς.

    Μετά από τις συνταρακτικές αυτές αλήθειες, είμαι περίεργος να δω, τι έχετε να πείτε δια όλα τούτα; Θα τα δικαιολογήσετε και αυτά, ανερυθρίαστα;

    https://www.youtube.com/watch?v=GOrbwZmJ5Fs

    Χριστάδελφος

    ReplyDelete
  131. @ Χριστάδελφος

    ΚΑΙ ΤΟ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

    ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΩ , Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ , ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ". ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΕΚΛΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΥΝΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥ ΣΑΣ. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ - ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ - ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩ (ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ.

    ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΕΑΣ ΟΥΔΕΝ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟΝ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ (ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ). Ο ΕΝΓΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ "ΠΑΣΙΦΙΣΜΟΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΘΕΟΤΟΚΟ) ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  132. Anonymous2/7/19 11:22

    @1/7/19 21:39 & Χριστάδελφος

    https://www.pare-dose.net/6731

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. Ο vasilis123 ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΑΛΛΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΜΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΝΑ ΚΟΛΑΖ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ. Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ "ΥΛΙΚΑ" ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 10% ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ (ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΥΣΗ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΑΕΤΙΑ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ.

    ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΘΑ ΠΑΡΕΛΥΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ "ΠΝΙΞΕΙ" ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ "ΕΠΝΙΞΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ. ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ, ΠΟΤΕ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΝΕΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  133. ΧΡΙΣΤΑΔΕΛΦΗ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΩΜΑ,ΧΕΡΙ,ΠΟΔΙ,ΠΑΝΤΟΦΛΑ,ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. ΤΙ ΦΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΕ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ.

    ReplyDelete
  134. Anonymous2/7/19 21:04

    @ ΤΗΛΕΜΑΧΟ

    Φίλτατε, Τηλέμαχε, με χαροποιεί η δημόσια ομολογία σου. Με την δημόσια απόρριψη της ειδωλολατρείας, δηλαδή αποτάσσοντας τον «έξω από εδώ», κάνεις ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, ακόμη και η διαφήμιση ειδωλολατρικών οργανώσεων και όσα αντορθόδοξα πρεσβεύουν αποτελεί αμάρτημα.

    Τηλεμαχε, δεν είναι ντροπή να κάμπτεις τον εγωισμό σου. Η ταπείνωση είναι γνώρισμα σοφών ανθρώπων.

    Σας παραπέμπω όλους, με καλή τη καρδία, στην ανάγνωση των Ιερών Γραφών. Η Αγιοπνευματική διδαχή στην Ορθοδοξία και τον πνευματικό λόγο της εκκλησίας μας, μόνο καλά θα σας κάμνουν στην ψυχή.

    Τα σχέδια του θεού είναι μεγάλα για τους Έλληνες, αλλά απαιτούν από εμάς Πίστη, μετάνοια, εγκράτεια και προσευχή, ώστε να τα δούμε να εκπληρώνονται. Οι πρόγονοί μας απελευθερώθηκαν από τον Οθωμανικό ζυγό, διότι είχαν βαθιά πίστη στη μεγαλοσύνη του Τριαδικού Θεού μας, και καθημερινά προσεύχονταν. Δεν ασχολούνταν με ανακοινώσεις Θυρσών και λοιπων ειδωλολατρών, αλλά με Χριστό και Ανάσταση νεκρών.

    Η Πίστη μας δεν χρειάζεται τροποποίηση. Εάν η Ελλάς καταπέσει, όπως κατέπεσε η Κωνσταντινούπολη, θα καταπέσει εξαιτίας των αμαρτιών μας. Ακόμα και εγώ αμαρτάνω καθημερινά, αλλά προσπαθώ να επανέρχομαι στην ενάρετη οδό.

    Προσευχηθείτε για τη σωτηρία μας, αδέλφια μου, η προσευχή σώζει.

    Χριστάδελφος

    ReplyDelete
  135. Anonymous3/7/19 01:55

    http://periplous.gr/ekdoseis-periplous/288

    "Ο Θεός μισώντας τόσον πολλά εκείνους τους υπερηφάνους φιλοσόφους των Ελλήνων, τους αφήκε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν διά τιμωρίαν της ειδωλολατρείας των, επειδή γνόντες τον Θεόν, ουχ ως Θεόν εδόξασαν."

    ReplyDelete
  136. Anonymous4/7/19 03:20

    https://www.youtube.com/watch?v=vZlOhD23M1o

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΫΦΑΝΤΗΣ; ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΣΟΥ ΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΣΥΧΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ.

    ReplyDelete
  137. Anonymous4/7/19 06:11

    @ ΚΟΥΡΗΤΗ 15/2/19 11:40

    "Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ)"


    Ο Ιησούς Χριστός ως ιστορική προσωπικότητα

    Ποιές άλλες μαρτυρίες ιστορικών και μάλιστα ειδωλολατρών υπάρχουν εκτός της Αγίας Γραφής που να μιλούν για τον Ιησού της Ναζαρέτ; Αρκετά παραμύθια έχουμε ακούσει περί της δήθεν μη υπαρκτής προσωπικότητας του Ιησού Χριστού. Πολλά ιστορικά πρόσωπα έχουν πολύ λιγότερες πηγές (π.χ. Μ.Αλέξανδρος, Σωκράτης κ.α.) και όμως είναι εκτός αμφισβήτησης! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ; (Συνοπτικά)

    - Κορνήλιος Τάκιτος
    - Σουετώνιος
    - Πλίνιος
    - Φλάβιος Ιώσηπος, ο εβραίος
    - Ταλμούδ
    - Αρχαιολογικά ευρήματα
    - Η εύρεση του Τιμίου Σταυρού
    - Η Συριακή Ιστορία

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΑΥΤΕΣ
    Πλήθος απόψεων υπάρχουν, όσες και τα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει για το πρόσωπο του Ιησού απ’ τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα. Ο αριθμός των βιβλίων που έχουν γραφτεί για τον Χριστό υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 2000. Όμως οι αμφιβολίες για την ιστορική ύπαρξη του Ιησού εμφανίστηκαν από τους διανοητές μετά τον 17 αι.μΧ.! Τυχαίο; Αν πράγματι ο Ιησούς δεν υπήρχε σαν ιστορική προσωπικότητα, τότε τι συνέβηκε και το θυμήθηκαν μερικοί μετά από 17 αιώνες; Είναι βέβαιο ότι σκόπιμα κάποιοι αμφισβήτησαν την ύπαρξη του ιστορικού Ιησού για να πλανήσουν τους αδαείς.
    1η πηγή : Κορνήλιος Τάκιτος Ρωμαίος ειδωλολάτρης ιστορικός που έζησε στη διάρκεια του τελευταίου μέρους του 1ου αι.μΧ (115-117μΧ - Tacit. Annal. XV, 38,44)
    Ιστορικός που έζησε στη διάρκεια του τελευταίου μέρους του 1ου αι.μΧ. Ο ιστορικός αυτός έγραψε : «Ο Κρίστους (όπως είναι στα Λατινικά ο «Χριστός», από τον οποίο προήλθε το όνομα χριστιανός), υπέστη την εσχάτη των ποινών στη διάρκεια της βασιλείας του Τιβέριου από έναν από τους επιτρόπους μας, τον Πόντιο Πιλάτο». -The Complete Works of Tacitus (New York, 1942), «The Annales», Βιβλίο 15, παρ.44. Επιπρόσθετα αναφέρει τις ιδιαίτερες τιμωρίες που υπέβαλλε ο Νέρων τους «Χριστιανούς», οι οποίοι όπως προσθέτει ήταν πολυάριθμοι. Από τη μαρτυρία του Τάκιτου μπορεί κανείς να διακρίνει τα εξής βασικά στοιχεία:

    α) Δίνεται συγκεκριμένος χρόνος και τόπος δράσεως «επί Τιβερίου βασιλέως και διοικητού της Ιουδαίας Ποντίου Πιλάτου». β) Πιστοποιείται η ύπαρξη του Ιησού Χριστού και μιλά για το θάνατό του ως «κακοποιού» από τον Πιλάτο.
    γ) Μιλά για τον Ιησού με απλότητα χωρίς να φαίνεται ότι αμφισβητεί την ύπαρξή Του. Ο Τάκιτος είναι τελείως αντίθετος στο Χριστιανισμό. Δεν αμφισβητεί ούτε ότι υπήρξε ο Χριστός, ούτε ότι ο χριστιανισμός εξαπλώθηκε παρά τους διωγμούς. Αν ο ιστορικός είχε τη παραμικρή αμφιβολία για την ύπαρξη Του θα το έγραφε στο έργο; Ασφαλώς, με κάποιο τρόπο θα σημείωνε αυτή του την αμφιβολία… Δεν αμφιβάλλει λοιπόν καθόλου για την ύπαρξη του Χριστού.

    2η πηγή : Σουετώνιος, σύγχρονος του Τάκιτου, σπουδαίος Ρωμαίος ιστορικός.
    Στο έργο του, καταγράφει τον βίο του αυτοκράτορα Κλαύδιου, μιλάει για την έξωση των Ιουδαίων από τη Ρώμη το 53μΧ. με την αιτιολογία πως “με την υποκίνηση του Χριστού προκαλούσαν φασαρίες”. Η μαρτυρία του Σουετώνιου για το διάταγμα του Κλαυδίου διασταυρώνεται με τις «Πράξεις των Αποστόλων» όπου αναφέρεται ότι ο απόστολος Παύλος ερχόμενος στην Κόρινθο συνάντησε τους Ιουδαίους Ακύλα και Πρίσκιλλα οι οποίοι ζούσαν στη Ρώμη και είχαν εκδιωχθεί από κει «δια το διατεταχέναι Κλαύδιον χωρίζεσθαι πάντας τους Ιουδαίους από της Ρώμης» (Πραξ. ιή,2). Δηλ. “είχε διατάξει ο Κλαύδιος να απομακρυνθούν οι Ιουδαίοι από την Ρώμη”. Οι χριστιανοί ήταν ήδη γνωστοί στη Ρώμη επί Νέρωνα αλλά και η νέα πίστη (δεισιδαιμονία κατά τον Σουετώνιο). Επίσης αναφέρεται και αυτός στις ειδικές τιμωρίες που υπέβαλλε ο Νέρων στους χριστιανούς της εποχής. Αν λοιπόν δεν υπήρχε ο Χριστός σαν πρόσωπο, τότε ποιος ήταν αυτός ο Χριστός που “υποκινούσε φασαρίες”;

    ReplyDelete
  138. Anonymous4/7/19 06:12

    @ ΚΟΥΡΗΤΗ 15/2/19 11:40

    "Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ)"


    3η πηγή : Πλίνιος, σύγχρονος των δύο προηγούμενων ιστορικών.
    Τα λεγόμενά του έχουν μεγάλη αξία και η μαρτυρία του ανάγεται στο 111μΧ πολύ κοντά δηλαδή στην εποχή που έζησε ο Χριστός. Ο αυτοκράτορας Τραϊανός έστειλε τον Πλίνιο στη Βιθυνία της Μικράς Ασίας ως legatus Caesaris. Έγραψε λοιπόν σε επιστολή του προς τον Τραϊανό: «Το μίασμα της δεισιδαιμονίας των Χριστιανών εκτείνεται όχι μόνο στις πόλεις αλλά και στους αγρούς και στα χωριά». Επιπρόσθετα αναφέρει (Επιστολή Χ,96): «Οι Χριστιανοί συνηθίζουν να συνέρχονται μια τακτή ημέρα πριν την ανατολή του ήλιου, και να αναπέμπουν ύμνους στον Χριστό, σαν να μιλούν σε Θεό». Η τακτή αυτή ημέρα ήταν και είναι η Κυριακή. Στη συνέχεια ανέκρινε προσωπικά πολλούς Χριστιανούς και συγκέντρωσε πολλές πληροφορίες για τη ζωή και την πίστη τους. Ο ίδιος ήθελε να προστατέψει την ειδωλολατρική θρησκεία και γι’ αυτό επικοινώνησε με τον αυτοκράτορα, προκειμένου να εμποδίσουν εξάπλωση της νέας θρησκείας. Ο Πλίνιος έχει υποψίες ότι πρόκειται για έναν μύθο; Δεν φαίνεται ούτε καν να έχει την υποψία ότι ο Χριστός είναι μυθικό πρόσωπο. Αν είχε την παραμικρή υποψία σίγουρα θα υποστήριζε πως οι χριστιανοί πιστεύουν σε έναν μύθο. Ο Πλίνιος κάνει λόγο για ”τον Χριστό” και όχι για ”κάποιο Χριστό”. Ενοχλείται γιατί τον υμνούν ”σαν Θεό”.

    4η πηγή : Φλάβιος Ιώσηπος, ο εβραίος (37-100μΧ - Testimonium Flavianum)
    Γεννήθηκε το 37 μ.Χ. στην Ιερουσαλήμ. Φαρισαίος ο ίδιος, είχε στενό σύνδεσμο με τις οικογένειες των αρχιερέων Άννα και Καϊάφα (αυτό δείχνει ότι σε καμιά περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένος να κινηθεί ευνοϊκά υπέρ του Χριστού). Στο έργο του ”Ιουδαϊκή αρχαιολογία” που έγραψε στα Ελληνικά, αναφέρονται τα εξής: «Ο αρχιερέας Άνανος καθίζει συνέδριο κριτών και παραγαγών εις αυτόν τον αδελφόν Ιησού τον λεγόμενον Χριστόν (Ιάκωβος το όνομα αυτού) και τινας εταίρους, ως παρανομησάντων κατηγορίαν ποιησάμενος παρέδωσε λευθησομένους (για να λιθοβοληθούν)». Σε ένα άλλο σημείο στην Ιουδαϊκή αρχαιολογία και συγκεκριμένα στο ΧVIII 3,3 γράφει:
    «Γίγνεται δε κατά τούτον τον χρόνον Ιησούς, σοφός ανήρ, ει γε άνδρα αυτόν λέγειν χρη. Ην γαρ παραδόξων έργων ποιητής, διδάσκαλος ανθρώπων των ηδονή ταληθή δεχομένων. Και πολλούς δε και του Ελληνικού επηγάγετο, ο Χριστός ούτος ήν και αυτόν ενδείξει των πρώτων ανδρών, παρ’ ημίν, σταυρώ επιτετιμηκότος Πιλάτου, ουκ επαύσαντο οι το πρώτον αυτόν αγαπήσαντες, εφάνη γαρ αυτοίς τρίτην έχων ημέραν πάλιν ζων των θείων προφητών ταύτα τε και άλλα μύρια θαυμάσια περί αυτού ειρηκότων.»
    Σύμφωνα με το παραπάνω απόσπασμα, ο Ιώσηπος μαρτυρεί ότι την εποχή της ηγεμονίας του Πιλάτου εμφανίστηκε ο Ιησούς που ήταν άνδρας σοφός αν μπορεί να τον πει κανείς άνθρωπο!! Και γιατί λέει κάτι τέτοιο; διότι ο «άνθρωπος» αυτός, όπως υποστηρίζει ο ιστορικός έκανε παράδοξα έργα, δίδασκε στους ανθρώπους την αλήθεια και προσείλκυσε πολλούς Ιουδαίους και εθνικούς. Ακόμη μας πληροφορεί για τον τρόπο θανάτωσης του Ιησού, στον σταυρό. Τέλος, μας μαρτυρεί την ανάσταση του Κυρίου 3 μέρες μετά τη ταφή του. Πρόκειται για τη σημαντικότερη μαρτυρία ιστορικού, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ήταν Εβραίος και επομένως δεν είχε κανένα λόγο να υποστηρίξει την ιστορικότητα του Ιησού το αντίθετο μάλιστα. Αλήθεια, γιατί ένας Φαρισαίος δεν αγνόησε τελείως τον Ιησού; Μήπως ο Χριστιανισμός είχε εξαπλωθεί σε βαθμό που ήταν πλέον αδύνατο κάποιος ιστορικός να αποσιωπήσει τα γεγονότα;

    ReplyDelete
  139. Anonymous4/7/19 06:13

    @ ΚΟΥΡΗΤΗ 15/2/19 11:40

    "Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ)"


    5η πηγή : Ταλμούδ, το ιερό βιβλίο των Εβραίων
    Το Ταλμούδ αποτελείται από τα βιβλία της Mishnah και της Gemara. Η Mishnah (ο προφορικός νόμος) είναι η παράδοση των πρεσβυτέρων. Η Gemara είναι σχόλια των Ραβίνων πάνω σε ότι περιέχει η Mishnah. Τα ιερά βιβλία των Εβραίων μιλούν με βεβαιότητα για την ύπαρξη του Ιησού Χριστού. Δεν παραδέχονται φυσικά τη θεότητά του, παραδέχονται όμως χωρίς καμιά αμφιβολία την ύπαρξή του. Όπως είναι φυσικό, προσπαθούν να τον υποτιμήσουν. Έτσι γράφεται ”κατά την εσπέρα του Εβραϊκού Πάσχα κρέμασαν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ”. Τονίζουν μάλιστα ότι ο Ιησούς ήταν καρπός πορνείας, έκανε δε θεραπείες που βασίζονταν σε μαγεία. Σύμφωνα με τον Εβραίο καθηγητή J. Klausner, στο βιβλίο του ”Ιησούς της Ναζαρέτ”: «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ ήταν προδότης του Ισραήλ, ο οποίος ασκούσε μαγεία, περιφρονούσε τους λόγους της σοφίας, οδήγησε το λαό στην πλάνη και έλεγε ότι δεν ήρθε για να καταλύσει τον Μωσαϊκό νόμο αλλά να τον συμπληρώσει. Κρεμάστηκε την παραμονή του Πάσχα σαν αιρετικός και πλάνος του λαού. Οι μαθητές του έκαναν τα ίδια έργα στο όνομά του».

    ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    - Υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη Του; Αν και η δημόσια δράση του Ιησού διήρκησε μόνο 3 χρόνια και όπως είναι φυσικό μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα είναι δύσκολο να δημιουργηθεί αρχαιολογικό υλικό, παρόλα αυτά υπάρχουν λίγα στοιχεία που μαρτυρούν την ιστορικότητα του. Το 1945 ο E.L.Sukenik (καθηγητής του εβραϊκού πανεπιστημίου) ανακάλυψε σε ανασκαφή αυτό που αργότερα ονόμασε ως το «αρχαιότερο έγγραφο του χριστιανισμού». Ανακάλυψε λοιπόν κοντά στην Ιερουσαλήμ, δύο τάφους οι οποίοι περιείχαν από μια σκαλιστή επιγραφή. Η πρώτη επιγραφή περιείχε μια προσευχή προς τον Ιησού για βοήθεια και η δεύτερη ήταν μια ικεσία που απευθύνονταν πάλι στον Ιησού και ζητούσε την ανάσταση εκ νεκρών. Η τελευταία επιγραφή ίσως αναφέρεται στην Β΄ παρουσία Του. Πόσο κοντά βρίσκονται στην εποχή που έζησε ο Χριστός; Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι επιγραφές αυτές έχουν χαραχθεί περίπου στο 50 μ.Χ. Είναι δηλαδή αρχαιότατες, μόλις 15 χρόνια από το θάνατο του Ιησού και αποκαλύπτουν από τη μια την επίδραση που άσκησε ο Χριστός, και από την άλλη πως δεν ήταν δυνατόν να πλανήθηκαν ακόμη και οι άνθρωποι που έζησαν τόσο κοντά ιστορικά. Επιπρόσθετα οι πάπυροι της Οξυρρύγχου (πρόκειται για συλλογή ελληνικών παπύρων οι οποίοι γράφτηκαν μέχρι το 140 μ.Χ) αποδεικνύουν την ιστορικότητα του Ιησού. Πιο συγκεκριμένα ορισμένοι από αυτούς αναφέρουν λόγια του Ιησού που θυμίζουν πάρα πολύ το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο.

    - Τέλος, η ανακάλυψη του Τιμίου Σταυρού αποτελεί αδιαμφισβήτητο τεκμήριο της υπάρξεως του Κυρίου μας. Είναι γνωστό, ότι για να ανακόψει το μεγάλο κύμα των χριστιανών ο Ανδριανός έκτισε πάνω στον Γολγοθά το ναό της Αφροδίτης. Ωστόσο η Αγία Ελένη το 326μ.Χ. γκρέμισε τον ναό και άρχισαν εργασίες για να βρεθεί το Τίμιο ξύλο. Τελικά βρέθηκαν και οι τρεις σταυροί και για να καταλάβουν ποιος ήταν ο σταυρός του Ιησού έφεραν και τους τρεις σε μια ετοιμοθάνατη άρρωστη γυναίκα. Μόλις η ετοιμοθάνατη ακούμπησε τον Τίμιο Σταυρό σηκώθηκε όρθια απόλυτα υγιής. Από τότε ο σταυρός αυτός ονομάστηκε Τίμιος, αποτελεί κειμήλιο της ανθρωπότητας αλλά και στοιχείο που δεν αποδεικνύει μόνο την ύπαρξη του Ιησού αλλά και την θεότητά Του.
    - Ακόμη και στη Συριακή ιστορία, ο Σαραπίων έγραψε (μετά το 73 μ.Χ.) ότι «οι Ιουδαίοι καταστραφέντες εκ της χώρας αυτών, διωχθέντες ζώσιν εν τη διασπορά, ο σοφός βασιλεύς όμως δεν απέθανε χάρις εις τους νέους νόμους που έδωσε. Ένεκα της καταδίκης του σοφού βασιλέως αφαιρέθη από τους Ιουδαίους το βασίλειον». Ο μόνος «σοφός βασιλεύς» που κατεδικάστη, πριν το 73 μ.Χ., ήταν ο Ιησούς Χριστός.

    ReplyDelete
  140. Anonymous4/7/19 06:14

    @ ΚΟΥΡΗΤΗ 15/2/19 11:40

    "Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ)"

    Ο Ιησούς Χριστός ως ιστορική προσωπικότητα

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Από όλα τα ανωτέρω εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι σε καμμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να σταθεί σοβαρά η άποψη ότι, δήθεν, ο Ιησούς από την Ναζαρέτ δεν υπήρξε σαν ιστορικό πρόσωπο. Αντίθετα, αυτές είναι στημένες επιθέσεις κατά του Χριστού που σκοπό έχουν να μπερδέψουν και να παραπλανήσουν όσους μπορούν περισσότερους, έστι ώστε να αμφισβητούν με ανύπαρκτα επιχειρήματα το πρόσωπο του Θεανθρώπου Ιησού. Ας πούμε τώρα και το τελευταίο επιχείρημα σαν επίλογο. Πώς είναι δυνατόν ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, κατ’ αυτούς, να χωρίσει την παγκόσμια ιστορία στη μέση; Αφού πλέον μετά την παρουσία Του στη γη η ιστορία χωρίστηκε στο προ και μετά Χριστόν; Δεν είναι ανόητο να δέχομαι τον χωρισμό της ιστορίας και να μην δέχομαι ότι υπήρχε το πρόσωπο που την χώρισε;

    ReplyDelete
  141. Anonymous4/7/19 06:18

    @ ΚΟΥΡΗΤΗ 15/2/19 11:40

    "Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ)"


    Ο Ιησούς Χριστός ως ιστορική προσωπικότητα

    https://tsinikopoulos.org/el/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%BE%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF-%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82

    https://www.youtube.com/watch?v=nwdihM6ww4k

    Μετά από αυτές τις συνταρακτικές αλήθειες, είμαι περίεργος να δω, τι έχετε να πείτε τώρα δια όλα τούτα; Θα τα διαψεύσετε και αυτά, ανερυθρίαστα;


    Χριστάδελφος

    ReplyDelete
  142. Χριστάδελφος

    ΟΙ ΑΜΒΙΒΟΛΙΕΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΤΟΟΝ 17ο μ.χ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΟΣ, ΔΛΔ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΘΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΣΑΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

    1) Ο ΤΑΚΙΤΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΩΜΑΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ή ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ. ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. Ο ΤΑΚΙΤΟΣ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ . ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ή ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

    2) ΣΟΥΕΤΩΝΙΟΣ
    Η ΕΞΩΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο "ΧΡΙΣΤΟΣ";
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΣ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΣΟΥΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    3) ΠΛΙΝΙΟΣ
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΣΕΧΤΕΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΡΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ. ΟΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΒΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. Υ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΤΑΔΕ ή ΤΩΝ ΔΕΙΝΑ ΠΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.

    4) ΦΛΑΒΙΟΣ . ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΖΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ . ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΥΛΟ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

    5) ΤΑΛΜΟΥΔ. ΤΟ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    https://isxys.blogspot.com/2011/01/1_31.html
    https://isxys.blogspot.com/2011/02/2.html
    https://isxys.blogspot.com/2011/02/3_05.html

    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ:
    https://isxys.blogspot.com/2018/07/blog-post_362.html

    ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ
    ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΟ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΗ.
    ΟΙ "ΟΞΥΡΡΥΓΧΙΟΙ" ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΙΗΣΟΥ. ή ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΤΕΚΝΟ, ΤΟΝ "ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ .
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΙ ΘΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΣΥΝΕΒΕΙ. Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΤΙΜΙΟΣ". ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (ΣΤΑΥΡΟΙ ή ΑΛΛΑ) ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΑΤΙΜΑ. ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΑΥΤΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΡΕ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟ.

    ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΠΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
  143. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΥΠΟΒΑΛΑΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΠΟΧΗ. ΑΡΩΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΡΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ 10000 ΕΤΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ 100000) ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ 12019.

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΟΝΟΝ 10000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 100000 ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΥΔΕΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΙΑΣΗ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    1500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΛΕΤΕ (ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ) ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ-ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΣ) ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΑΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΩΣ ΘΑΨΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΤΕΤΕΜΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝ ΚΟΛΠΟΙΣ ΑΒΡΑΑΜ (ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣΤΕ). ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  144. Anonymous4/7/19 13:37

    Φίλτατε Κουρήτη,

    Ήλπιζα ότι μετά από τόσα συνταρακτικά, ιστορικά στοιχεία που παρέθεσα οργανωμένα, θα πειστείτε και θα επανέλθετε στον ορθό δρόμο του Θεού, αλλά διαπιστώνω ότι παραμένετε πεισματικά άπιστος Θωμάς και συνειδητά άθεος. Οι αμφιβολίες περί της ανάστασης του Κυρίου μας έχουν, ως απαρχή, τον άπιστο Θωμά, αλλά η συστηματική αμφισβήτηση έχει, ως απαρχή, τον σχισματικό Πάπα, τον Καρλομάγνο, τους Ιησουίτες, τον Λούθηρο, τον Καλβίνο και την οικογένεια Ροθτσιλντ, οι οποίοι, σταδιακώς, απομάκρυναν το ποίμνιο από την αλήθεια και έσπειραν διχόνια στο Χριστεπώνυμο πλήθος. Με λύπη μου, διαπιστώνω, ότι μας καταλαβαίνετε, στείρα, αποστασιοποιημένα, ωσάν να παρατηρείτε κάποια θρησκεία, και παρουσιάζετε τα πάντα, ως έργα ανθρώπων. Αδυνατώ να συλλάβω, νοερώς, πώς άνθρωποι απλοί, Χριστιανοί ταπεινοί, θα μπορούσαν να καταφέρουν τόσα πολλά, άνευ της Θείας Χάρις. Και, για να το πω πιο λαϊκά, δεν μπορεί να υπάρχει καπνός, χωρίς φωτιά, επί 2.000 συναπτά έτη. Και αναλογιζόμενος αυτά που γράψατε, απορώ, πώς είναι δυνατόν να σφάλλω, όταν με καθοδηγεί το Θέλημα του θεού; Πέραν του ότι δεν προσπαθώ να επιβάλλω τίποτα σε κανένα, απλώς κηρύττω την Αλήθεια του Κυρίου Ιησού Χριστού μας, και όποιος έχει ώτα μπορεί να ακούσει. Ειλικρινώς, δε γνωρίζω τι άλλο απέμεινε να σας πω, μιας και, παρότι βαπτισμένος, δεν μετέχετε των Μυστηρίων, ώστε να βιώσετε το διαρκές θαύμα που βιώνουμε εμείς. Με άλλα λόγια, λείπει το βίωμα από τη ζωή σας, και η Χριστιανορθόδοξη Εκκλησία είναι Μυστηριακό βίωμα του θελήματός Του.

    Ας σας φωτίσει ο Θεός, θα προσευχηθώ για εσάς

    Χριστάδελφος

    ReplyDelete
  145. ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ (ΘΩΜΑΣ, ΠΑΠΑΣ, ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ, ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ, ΛΟΥΘΗΡΟΣ) ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΟΙ. ΠΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΛΗΝ ΑΛΛΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ "ΚΑΜΠΑΛΑ" ) ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΧΩΣ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΕΞΙΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ, Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΩΑΜΕΘ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΣΑΣ ΘΕΟΥ.

    ΚΗΡΥΤΤΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΑΤ ΕΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΥΤΗ ΣΑΣ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ.

    ΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.

    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΝΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΒΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕ ΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΤΙ ΕΛΛΗΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΙΟΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΙΛΙΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΟΛΙΣ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ . ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΝΟΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΕΘΝΗ -ΑΛΛΟΤΡΙΑ - ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΑ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  146. Anonymous4/7/19 19:28

    https://www.youtube.com/watch?v=MSAGMToe3Ac

    ReplyDelete
  147. Anonymous5/7/19 00:10

    @4/7/19 03:20

    Ο Στρατηγός Αϋφαντής συγχώρεσε μέχρι και το δολοφόνο της μητέρας του, όταν ήταν 22 ετών Και τώρα είναι 94 ετών, αλλά έχει ακόμη το σθένος και τη νοητική διαύγεια, ώστε να αγωνίζεται στην πολιτική; Μπράβο! Πάντως, ο Καζάκης δεν του φέρθηκε καλά, περίμενε μέχρι την τελευταία μέρα, ώστε να τον βγάλει σκόπιμα εκτός εκλογών, και νομίζω ότι αυτό λέει πολλά για τον Καζάκη.

    ReplyDelete
  148. Anonymous6/7/19 07:05

    4/7/19 12:14 ΚΟΥΡΗΤΗΣ said...
    ...(ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ-ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΣ)...


    Τι ειδωλολατρικο εχει η Ορθοδοξια; Η προσκυνηση εικονων, ενος σκηνωματος αγιου ειναι ειδωλολατρια; Μηπως να ψαξεις τι σημαινει λατρεια; Ας παμε στην ουσια ομως ... εμεις στην Ορθοδοξια (η μονη αληθης Πιστη) λατρευουμε εναν Θεο, που εχει τρια Προσωπα. Λατρευουμε τον Πατερα, λατρευουμε τον Χριστο, λατρευουμε το Αγιο Πνευμα. Εναν Θεο, Μια Ουσια, αλλα τρια Προσωπα. Τα τρια αυτα Προσωπα ειναι ο Τριαδικος Θεος, ο Ων, ο Γιαχβε.

    Αποδιδουμε την δεουσα και πρεπουσα τιμη και προσκυνηση στην Παναγια μας και μητερα του Θεου μας. Δεν την λατρεουμε αλλα δοξαζουμε τον Τριαδικο Θεο μέσω της τιμης που αποδιδουμε στο αχραντο και παναμωμητο προσωπο της. Αποδιδουμε τιμη στους αγιους μας ειτε στα σκηνωματα τους ειτε στις εικονες τους. Δεν λατρευουμε τους αγιους. Σκεψου και αναζητησε πριν γραψεις.

    ReplyDelete
  149. 6/7/19 07:05

    ΤΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΕΣ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ (ΔΙΟΣ, ΩΝ) ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΔΙΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ... ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΟΣΘΗ" ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΓΙΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΣ , ΔΑΧΤΥΛΑ, ΠΥΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΤΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΡΩΝΟΥΝ, ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ, ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ.
    ΤΡΙΒΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΝΕΚΡΗΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΥΛΗΣ (ΞΥΛΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ-ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ.
    ΞΑΝΑΡΩΤΩ. ΤΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ "ΕΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ;

    ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ "ΕΙΡΩΝΙΚΗΣ" ΦΥΣΕΩΣ ΟΠΩΣ "Σκεψου και αναζητησε πριν γραψεις. " ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.

    ReplyDelete
  150. Anonymous18/7/19 09:15

    https://ironstorm88.blogspot.com/search/label/e-book

    ReplyDelete
  151. Anonymous24/7/19 09:54

    https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com%2F-G4MOvN7tBk0%2FTgNYhP0gpII%2FAAAAAAAABYk%2F50BMxZZCZLA%2Fs400%2F1948-papades-may.jpg&key=Oaammpt94EEt0QIGU1GIDA&w=800&h=174

    ReplyDelete
  152. Anonymous25/7/19 08:46

    Βρίσκομαι σε αυτήν την πολύ λεπτή γραμμή, που είμαι μεν Έλλην και αγαπώ την Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω σε κατά φαντασία όντα, πολλώ δε μάλλον σε μια οβραϊκή αίρεση.

    Οι περισσότεροι πατριώτες καταλήγουν πάντα να δίνουν κουράγιο, παραπέμποντας σε Αγίους Παϊσίους και Παναγιές Στρατηγούς, αλλά εγώ απελπίζομαι, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω και με την νοημοσύνη που διαθέτω καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν. Πονάω πολύ, όταν συλλογιέμαι όσα θα συμβούν.

    Αποτελείς όαση για κάποιον σαν κι εμένα. Ελπίζω η μήνυση να μη σε φιμώσει.

    Μια καλημέρα από έναν ασήμαντο αναγνώστη του διαδικτύου.

    ReplyDelete
  153. 25/7/19 08:46

    ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑ-ΕΝΧΛΗΣΑΝ ΕΚΤΟΤΕ , ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΟ ΑΣΚΟΠΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΗΣΥΧΟ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ) ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΝΟΗΜΑ ΝΑ "ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.

    Η ΣΚΕΨΗ, Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΟΔΟ , ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΦΙΚΤΑ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΕΙΑ "ΣΤΗΡΙΞΗΣ" ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ , ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ "ΣΤΑΘΕΙ" ΚΑΠΟΥ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. (ΠΑΡΑΦΡΑΖΩ ΤΟΝ ΕΠΙΦΑΝΗ ΠΡΟΓΟΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΗΔΗ)

    ΜΟΝΟΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑ (ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΟΥ) ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.

    ReplyDelete
  154. Anonymous26/7/19 10:21

    https://www.youtube.com/watch?v=UKr1RhVtz8w

    - ΒΛΑΣΗΣ Γ. ΡΑΣΣΙΑΣ.
    - ΑΘΑΝΑΤΟΣ!


    Θετταλών – ΥΣΕΕ

    ReplyDelete
  155. Anonymous26/7/19 13:57

    https://www.youtube.com/watch?v=F3l3NwGp0hk

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΣΣΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ;


    Θετταλών – ΥΣΕΕ

    ReplyDelete
  156. Anonymous26/7/19 16:11

    https://hellenismos.org/skopos/

    ReplyDelete
  157. Θετταλών – ΥΣΕΕ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑΙ. Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80%-90%

    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΩΣ ΛΑΟΣ Ως ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΩΣ ΦΑΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ.

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΣΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΠΕΖΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΕΣ. Ο ΡΑΣΣΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΟΤΟ.

    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΥΤΤΑΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ή ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΑΝ ΟΥΦΟ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΝΙΣΤΗΣ ΔΛΔ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΤΥΧΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ" , ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΣΕΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΛΔ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΟΜΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ Η ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ (ΜΗ ΧΕΣΩ) ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ. (ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΙΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;) ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΜΕΡΙΜΝΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ. ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ.

    Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΟΥ, (ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ) ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΕΡΓΑΛΕΙΟ" ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ...

    ReplyDelete
  158. Anonymous2/8/19 10:18

    Ωραια κουβεντα πιασατε. Αν οι ευγενικοι κυριοι ολοι εδω μου επιτρεπουν, δεν πιστευω ουτε μια λεξη της Παλαιας διαθηκης και ειδικα της αποτατης ιστοριας της, των πατριαρχων κλπ. Κατα την γνωμη μου ειναι εξωφρενικη και ιστορικα και λογικα. Ειναι αδυνατον λαος αγραμματος, πληρως απολιτιστος πληρως, με μηδεν τεχνες, γραμματα, επιστημες..μνημεια πολιτισμου μαθηματικα, φιλοσοφια, γραπτο λογο, γεωργια, κλπ, να ανεπτυξε σκεψη και ενδιαφεροντα βαθυα κοσμολογικα περι της δημιουργιας των παντων. θεματα που απαιτουν πολυ υψηλο υποβαθρο συλογισμων και αποδειξεων εξελιξης, να ασχοληθηκε αποκλειστικα και μονο μ αυτα τσ θεολογικα θεματα υψηλης διανοιας, οταν γυρω του υπηρχαν λαοι ασυγκριτα ανωτεροι του στα παντα, με αποδεδειγμενο υψηλο πολιτισμο στην κοσμολογια, επιστημες, γραμματα, μνηνεια, και πολιτικα συστηματα. Η πιθανοτητα να εγινε αυτο ειναι μηδεν. Οπως ειναι αδιανοητα και τα εξης:

    1) Να μην τους παρει κανεις μυρουδια γυρω πολιτισμενος ουτε στα κοσμολογικα τους, ουτε πουθενα.

    2) Αδιανοητο ο Θεος να πηγε σ αυτους μια αληθεια που οι διπλα ισως καταλαβαιναν, αυτοι ποτε, λογω χαμηλου επιπεδου.

    3) Ειναι αδιανοητο η εβραικη κοσμολογια να'ναι σημαντικοτερη και ναχει επιδρασει πανω μας εως σημερα, κι οχι οι συντριπτικα υπερτερες των διπλανων μεγαλων πολιτισμων που σχετικα αγνοουμε.

    4) Φυσικα ειναι αδιανοητο να επεδρασε η εβραικη στους διπλα κι οχι ολες οι διπλα στους Εβραιους.

    5) Λαος που ολα τα στηριξε σε ενα βιβλιο κι ερμηνειες μυριες θρησκευτικες πανω σε ενα βιβλιο που για τεραστειο χρονο ηταν προφορικο βιβλιο, μεχρι να γραφει καποτε αργοτερα οταν εμαθαν γραφη απ τους διπλα. Ειναι αστειο αν το σκεφτεις καλα τι ισχυριζονται τελικα θεωρητικα.

    Φυσικα ισχυριζονται οτι καλυπτει ολα αυτα κι αλλα πολλα. Πρεπει να το δεχτεις, διοτι ετσι διεταξε ο Θεος! Θα'ταν χρησιμο οποιος ενδιαφερεται να ψαξει κατι να χτυπησει στο διαδικτυο την ιστορια του φαραω Ακενατον και την σχεση της με τον Μωυση ειτε την ιστορια της δημιουργιας των Σουμεριων με τον λαμπρο πολιτισμο, ειτε των Αιγυπτιων. Για τους Ελληνες δεν λεω, για να μην κατηγορηθω οτι μεροληπτω, ειτε των Ασσυροβαβυλωνιων και Περσων ακομη για να μην πουμε και για την κοιλαδα του Ινδου ποταμου. Ποιες 12 φυλες; Δεν τις ηξερε κανεις; Αορατες ηταν; Φαινεται οτι παιρναν απο δεξια κι αριστερα κομματια αλλων, ασυνδετα, και τρομαζαν να τα συνθεσουν σε κατι δηθεν δικο τους, να πουν οτι κατι εφτιαξαν μοναδικο δικο τους κι εκει που χαναν την μπαλα αφηναν τεραστεια κενα ασαφειας και χρονου, κενα γενεων, απ τον ακαθοριστης εθνικοτητας Αβρααμ, τον Βαβυλωνιο, φτασαμε στον Μωυση της Αιγυπτου, με αλμα μεσω αγνωστων γενεαλογιων.

    Δημητρης Κ.

    ReplyDelete
  159. Anonymous2/8/19 14:20

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΧ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ; ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ; ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΨΗ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕ; ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ;

    ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ "ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ" ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ" ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 10.000 ΕΝΟΡΙΕΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ). ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Χ.Ο. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ.

    ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ = ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
    ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ = ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
    ΕΝΟΡΙΕΣ = ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΠΑΠΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΝΑ "Ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ" ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ), ΩΣΤΕ Ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.

    ΑΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Ή/ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.

    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ, ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ (ΓΙΑΧΒΕ-ΙΗΣΟΥΣ-ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑ) ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ. ΕΙΤΕ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΤΕΤΕΡΜΙΝΙΣΜΟΣ/ΦΑΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΗΘΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZXoKIeM9S5U

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ. Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 100%, ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΟΡΦΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ).

    ΔΕ ΞΕΡΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ, ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.

    ReplyDelete
  160. Δημητρης Κ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΠΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΛΑΤΩΝ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΛΠ. ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΕΟΣ...

    ReplyDelete
  161. Anonymous3/8/19 08:39

    https://ethnikonkratos.gr/2019/08/02/adolf-hitler-vlakwdhs-anaviwsh-wotan/

    ReplyDelete
  162. 3/8/19 08:39

    ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.. "ΟΙ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ -ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ - ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ReplyDelete
  163. Anonymous3/8/19 15:11

    Ενδιαφέρον το άρθρο του A.Καρρά, αλλά το παρελθόν δεν είναι μόνο η παρακμή. Κάθε τι ακμάζει και παρακμάζει, αυτή είναι η φυσική τάξις των πραγμάτων.

    scontent-lga3-1.cdninstagram.com/vp/81a16ca184975bd138dc76ae2ab82a4d/5D4817C5/t51.2885-15/e35/53123441_352386128821461_6731407738007780766_n.jpg?_nc_ht=scontent-lga3-1.cdninstagram.com

    Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα παρόμοια μένουν. Η ζωή είναι μεν αίνιγμα, όπως έλεγε και ο Αξελός, αλλά η φύσις είναι μαθηματικό άινιγμα. Υπάρχει μια φυσική τάξις πραγμάτων, στην οποία εμείς είμαστε ασήμαντοι και η ζωή μας είναι πολύ σύντομη. Κάθε ένας, ανάλογως της νοημοσύνης και της μόρφωσής του, την καταλαβαίνει μεταφορικώς ή κυριολεκτικώς. Περιδινούμαστε, διαρκώς, σε ένα «κοσμικό γαϊτανάκι», σε ένα πολύμορφο σπιράλ, το οποίο έχει περίοδο μέτρησης. Οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

    youtube.com/watch?v=MgWEcQwvRsQ

    Σε αυτή την πληθωριστική εκδοχή του ενός που πάλλεται, κάθε αυτοόμοιο δακτυλιοειδές (torus) στοιχείο βρίσκεται σε μια συνεχή κυματική «διαπραγμάτευση» με απώτερο σκοπό την εκτόνωση των εντάσεων και τη δημιουργία και διατήρηση ενός σχήματος συνεργασίας που να μπορεί να επιβιώσει.

    thumbnails-visually.netdna-ssl.com/the-great-tree-of-life_505ba0c07cda2.gif

    Όλη η μαθηματική θεωρία που αναπτύχθηκε στη μελέτη ενός ενεργειακού συστήματος (π.χ., μηχανική, ηλεκτρονική, κλπ.) μπορεί να εφαρμοστεί και στη μελέτη οποιουδήποτε άλλου συστήματος ενέργειας (π.χ., οικονομικά). Δύναται να ειδωθούν όλα με όρους φυσικής επιστήμης ως χωρητικότητα, αγωγιμότητα και επαγωγή. Δηλαδή ως «πυκνωτές», «πηνία», «λυχνίες» και «διακόπτες», της ενέργειας που διακυμαίνεται από το άστρο που μας φωτίζει.

    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/01/Empires-Rise-Fall-Armstrong.jpg

    21500 - 19350 Ο «αιώνας» του Αιγόκερου (Παγετώνες)
    19350 - 17200 Ο «αιώνας» του Τοξότη (;)
    17200 - 15050 Ο «αιώνας» του Σκορπιού (;)
    15050 - 12900 Ο «αιώνας» του Ζυγού (;)
    12900 - 10750 Ο «αιώνας» του Παρθένου (;)
    10750 - 8600 Ο «αιώνας» του Λέοντα (Ατλαντίδα;)
    8600 - 6450 Ο «αιώνας» του Καρκίνου (;)
    6450 - 4300 Ο «αιώνας» των Διδύμων (Μητέρα Θεά)
    4300 - 2150 Ο «αιώνας» του Ταύρου/Βοδιού (Αιγύπτιοι/Σουμέριοι/Μινωίτες, 2600 Έπος Γιλγαμές)
    2150 - 1 Ο «αιώνας» του Κριού (Ηρακλής, Απόλλων, Δωδεκαθεϊσμός)
    1 - 2150 Ο «αιώνας» των Ιχθυών (Χριστός, Χριστιανισμός)
    2150 - 4300 Ο «αιώνας» του Υδροχόου (Νεα Εποχή, ΝΤΠ)

    www.worldreligionnews.com/wp-content/uploads/2014/10/85acb7827abdbd83b2580f173ee2e784.jpg

    "The christian religion is a parody on the worship of the sun, in which they put a man called Christ in the place of the sun, and pay him the adoration originally payed to the sun" Thomas Paine 1737-1809

    pics.me.me/jesus-bonn-of-a-virt-mortal-l-mary-sired-lutke-12347108.png

    Επί χιλιετίες, διαδίδεται και ανακυκλώνεται στη σκέψη των ανθρώπων ένα πολιτισμικό, αστροθεολογικό, ιστορικό υβρίδιο με το ίδιο ηλιολατρικό μοτίβο. Εδώ και χιλιετίες ιστορικού χρόνου, οι άνθρωποι συμμετέχουν σε ένα «θεατρικό» έργο, του οποίου το σενάριο είναι σχεδόν πάντα το ίδιο, κάτι μεταξύ χαρμολύπης και κλαυσίγελου, και μόνο η διανομή των ρόλων, τα σκηνικά, τα κουστούμια και οι λοιπές λεπτομέρειες αλλάζουν.

    www.slate.com/features/2013/08/histomapwider.jpg

    Το υπάρχοντα, σύγχρονα μαθηματικά μοντέλα επανατοποθετούν ολόκληρη την ιστορία της αθρωπότητας σε ένα άλλο πλαίσιο, ορθολογικό. Ήτοι, κάθε 309 έτη, καταρρέουν αυτοκρατορίες. Ζούμε τα τελευταία χρόνια της Pax Americana.

    tips2trade.com/archief/2009/04/charts/economic_confidence_model.gif
    armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2013/03/ecm-6thwave.jpg
    d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/02/224-World-Cycle.jpg

    ReplyDelete
  164. Anonymous3/8/19 15:11

    Ουδέποτε στην ιστορία έχει υπάρξει ανίκητη εξουσιαστική δομή σαν αυτήν που περιγράφει ο George Orwell στο 1984. Και όπως έλεγε και ο Henry Kissinger: “A country whose security depends on producing a genius in each generation sets itself a task no society has ever met”. Κάθε τι ακμάζει και παρακμάζει και τα συμπτώματα φαίνονται.

    courses.washington.edu/rome250/gallery/ROME%20250/210%20Reasons.htm

    Από όλα όσα δύνανται να είναι (all that can be), πολλά ετερόκλητα γνωρίσματα συνυπάρχουν, και όχι απαραιτήτως αρμονικά. Οι επιδιωξεις της ανθρώπινης βούλησης είναι αλληλοσυγκρουόμενες, αλλά παρ'όλα αυτά αισιοδοξούμε και αγωνιζόμαστε. Εάν νοσταλγούμε, όσα ενθυμούμαστε στην κορύφωσή τους, αναντάμ παπαντάμ, τα επιδιώκουμε. Εν τέλει, δεν έχει σημασία τι χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε νερό και φαγητό και ασφάλεια, αλλά δεν τα έχουμε πάντα. Σημασία έχει τι καταφέρνουμε να έχουμε. Τα «οράματα» μας, δηλαδή οι σκέψεις μας που κυματίζουν, αν και όταν επεκτείνονται, επιτυχώς, επικρατούν.

    i.postimg.cc/BZjxTyJS/12edro-prakteon.jpg

    "ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Ή ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ"

    ReplyDelete
  165. Anonymous3/8/19 17:07

    Ζουμε σε ματριξ. Ολες οι απαντησεις ειναι ψεμα. Παπαδες, παγανια, μπολσεβικοι. Μακαρι να ειχε νικησει ο χιτλερ. Η οβραικη αιρεση δημιουργει υποτακτικους, αλλα το να φτιαξεις μια ολοκληρωμενη απαντηση σημερα δεν ειναι τοσο απλο. Ποιος θα τη φτιαξει τη θρησκεια; Τι ειναι η θρησκεια; Συνταγη για μουστουκουλουρα; Που θα τη βρεις; Θα πας να την αγορασεις στο σουπερμαρκετ; Αφου ο Καρρας τα λεει απεξω απο τα δοντια και συμφωνεις μαζι του, τοτε για να σε δουμε να φτιαξεις εσυ μια εθνικη θρησκεια.

    ReplyDelete
  166. Anonymous3/8/19 17:23

    @ΤΗΛΕΜΑΧΟ

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.


    @ΚΟΥΡΗΤΗ

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ Η ΠΑΛΑΒΗ ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΑΡΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΕΙΔΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΤΑΝ.



    "Επίσης, λυπάμαι, αλλά ακόμη δεν έχω κατανοήσει, εάν πιστεύετε στην μετά θάνατον ζωή και στον υπερβατικό Θεό. Πριν καιρό, γράψατε, ότι πιστεύετε στον εθνοφυλετισμό. Στο παρελθόν, είχα προσπαθήσει να καταλάβω σε τι ακριβώς πίστευε ο Αδόλφος Χίτλερ, ο οποίος επίσης πρέσβευε τον εθνοφυλετισμό, αλλά δεν είμαι σίγουρη, εάν όσα γράφτηκαν μεταγενέστερα περί των πεποιθήσεών του, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ωστόσο, κάποια αποσπάσματα εντυπώθηκαν μέσα μου:

    Then, what did Hitler believe? Weikart convincingly writes that, although there is no evidence that he explicitly applied the term to himself, Adolf Hitler was a Pantheist. Hitler was educated in an Austrian Christian school. However Hitler loved spending time in nature, and often spoke of nature and God interchangeably. Hitler believed that the world was willed and ordered by nature, which he gave divine properties. However, Hitler’s worldview was closer to a materialistic awe for the orderliness of the universe than to Mystical Pantheism. While Hitler saw nature as God, his worldview allowed little room for the supernatural. For example, Hitler did not believe in an afterlife in the way most people understand the term. Rather, his concept of the afterlife was that the collective memory of the greatness of a nation would be passed on in history. Weikart notes that while all nouns are capitalized in German, English translations of Mein Kampf—including the one billed as the “Official Nazi Translation”—consistently translate Natur as “Nature” with a capital “N.” In Weikart’s view, Hitler actually derived his anti-Semitism in part from the racist, pseudo-biological social Darwinism of German biologist Ernst Haeckel. Nowadays, it is furthermore claimed by his followers that the only mistake Hitler made was, that he didn’t declare his doctrine as a religion."

    ReplyDelete
  167. 3/8/19 17:07

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ , ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ, ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΔΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΩΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΑΝ ΔΛΔ ΜΙΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ-ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΝΟΜΙΖΩ , ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΜΑΓΔΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ ΔΛΔ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΣΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ.

    Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΤΕΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΓΩ, (ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΠΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΘΕΙ), ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ .

    ReplyDelete
  168. Anonymous3/8/19 17:46

    Δεν εχεις αναγκη θρησκειας, αλλα εχεις αναγκη απο κατι που εχει αναγκη θρησκειας, γιατι περιλαμβανει και τους αλλους που εχουν αναγκη θρησκειας. Παρτο αβγο και κουρευτο. Ναι ρε μαγκα το καταλαβα. Αλλα που θα τη βρεις την εθνικη θρησκεια; Αυτοι που περιμενεις να την φτιαξουν απο μονοι τους, απο που θα τη φτιαξουν; Ποιος φτιαχνει θρησκειες σημερα; Ειναι πολυ κλειστο το επαγγελμα. Με καταλαβαινεις; Και εγω αυτο που λεω απλο ειναι. Εριξες μια μπιχτη στο χωρο και σου γυρισε μπουμερανγκ, τσιμπησε ολο το κοπαδι και σου'ρθε η μαρα και η σαρα. Στην τελικη τι περιμενες να σου πουνε; Απο τη σκοπια τους το βλεπουν, περιμενες να αλλαξοπιστησουν; Αυτο που προτεινεις στην πραξη σημαινει αιρεση και σχισμα. Η τελευταια θρησκεια που διαβασα οτι φτιαξανε καποιοι περιεργοι τυποι ηταν αυτη εδω https://en.wikipedia.org/wiki/Discordianism

    ReplyDelete
  169. ΩΣ ΕΛΛΗΝ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ; ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΦΥΛΑΡΧΟ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΠΕΣΙΧΑΡΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ. ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ...

    ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΑ Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ.

    ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ .ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ,(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ..ΞΕ-ΚΑΝΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΩΡΑ.

    ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΠΑΠΑΣ, ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ κ.λ.π, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ)

    ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ.

    ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ , (ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ) , ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.

    ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΔΛΔ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΣΧΕΔΟΝ ΘΝΙΣΚΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΩΝ.

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΜΟΥ.

    ΟΜΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΕΙΣΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΘΡΗΣΚΟΙ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ -ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π), ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ , ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ReplyDelete
  170. ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ 9/10 ΤΩΝ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΤΕ. ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΡΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΡΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ "ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ".

    Υ.Γ: ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.

    ReplyDelete
  171. Anonymous3/8/19 18:33

    Τηλεμαχε, σε ευχαριστω για την απαντηση. Οπως τα λες ειναι. Οσα υποστηριζουν ειναι εξωφρενικα και ιστορικα αλλα και λογικα. Δεν ειμαστε πλεον στο σχολειο ωστε να τα καταπινουμε αμασητα. Οι καιροί αλλαξαν. Συγχαρητηρια και για το blog σας, το προσθετω στα bookmarked.

    Δημητρης Κ.

    ReplyDelete
  172. Anonymous3/8/19 18:58

    Το κανω ταληρακια και σου ξαναριχνω τη ζαρια, αυτα που λες σημαινουν αιρεση και σχισμα. Για 13 μερες οι παλαιημερολογιτες εγιναν μαλλια κουβαρια. Δεν υπαρχει περιπτωση να συμβουν αυτα που λες. Το ειδες και μονος σου απο τις απαντησεις τους. Ουτε στην ουκρανα δεν τραβαει η λοκομοτιβα που φτιαξαν οι αμερικανσκι με τον νεο παπατραγο. Και για ποιο εθνος μιλας; Ποσοι απομειναμε; Τα εθνη αργοπεθαινουν απο τις αλλαξοκωλιες. Το ποπολο κουραστηκε. Ουτε το ιντερνετι θα μας σωσει ουτε τιποτα. Ολα κουλουβαχατα γινανε. Οποιος εχει γροθο τρωει απιδι. Τερμα το βουτυρο, κανονια χρειαζομαστε. Μετραει αντιστροφα για ολους. Κρατα γερα και αλαργα.

    https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aZL9Z7V_460s.jpg

    ReplyDelete
  173. 3/8/19 15:11

    2150 - 4300 Ο «αιώνας» του Υδροχόου (Νεα Εποχή, ΝΤΠ)

    12 ΖΩΔΙΑ Χ 30 ΜΟΙΡΕΣ = 360
    ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΩΙΜΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ .

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 30 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ , ΟΠΩΣ Ο ΚΡΙΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 13-17 ΜΟΙΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΩΣ ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ (ΣΧΕΔΟΝ 60 ΜΟΙΡΕΣ)

    ΑΡΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ-ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ 2150 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 2150 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 1000 ΧΡΟΝΙΑ "ΖΩΗΣ".

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 2150, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ 60 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΙΡΕΣ, ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 4000 ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 2150 ΜΟΝΟΝ.

    ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ...https://www.youtube.com/watch?v=OxwyUocImrU

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΠΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ..."ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ" Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ, ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ή ΛΟΓΟΥ.

    ReplyDelete
  174. Anonymous3/8/19 20:30

    Όχι, και ιδού γιατί.

    Αφ'ενός, διότι η κριτική σου είναι επί εσφαλμένης βάσης, επί των συμβόλων (και εάν αναζητήσεις περισσότερες, αναλυτικές πληροφορίες, θα το επιβαιώσεις και ο ίδιος, καθώς δεν επιθυμώ να επεκταθώ επι μακρόν). Και, αφετέρου, διότι αυτό που σκέφτεσαι είναι δυσαρμονικό και θα προϋποθετε μια δυσαρμονική κίνηση στον γαλαξία, το οποίο δεν προκύπτει. Φερ'ειπείν, η πολύχρονη και ενδελεχής έρευνα του Martin Armstrong και το συνακόλουθο μαθηματικό του μοντέλο καταλήγει στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα, ως προς τους αριθμούς και τις ημερομηνίες, παρότι η αφετηρία είναι εντελώς διαφορετική και καθαρά οικονομική (από την μελέτη νομισμάτων). Η αιτία είναι ο αριθμός π. Η φύση, από τις μετρήσεις του, προκύπτει κλασματικά αυτοομοιόμορφη, και οι μαθηματικές πράξεις, επί των μετρήσεων, δίνουν πάντοτε τον ίδιο δεκαδικό αριθμό. Συνεπώς, όλες οι προβλέψεις αποτελούν πληθύνσεις του ιδίου αρχικά μετρημένου και υπολογισμένου αποτελέσματος.

    Εν προκειμένω, τα ζωδιακά σύμβολα αποτελούν συμβολικό επικοδόμημα, δηλαδή σημαινόμενο επί του σημαίνοντος. Αυτό σημαίνει ότι η διακριτή εναλλαγή, στην οποία αναφερόμαστε, δεν γίνεται επί των συμβόλων, εις τον έναστρο ουρανό. Η διακριτή εναλλαγή καθορίζεται με μαθηματικές μετρήσεις, επί αληθινών αστρονομικών -νόμος, ουχί λόγος- φαινομένων, στην περιφορά του ηλιακού συστήματος στο γαλαξία μας. Η διάκριση προηγείται των συμβόλων. Άρα, όπως καταλαβαίνεις, μετρούμε ροή ενέργειας, και όχι αποστάσεις μεταγενέστερων συμβόλων. Οι πρωτόγονοι πρόγονοί μας πρώτα διέκριναν το φαινόμενο και έπειτα το συμβόλισαν. Όπως ακριβώς και με το φαινόμενο της θρησκείας, το οποίο αλλάζει σύμβολα, αλλά το ηλιολατρικό του υπόβαθρο παραμένει απαράλλαχτο.

    https://atam.org/wp-content/uploads/2018/01/zodiac-months.jpg

    Με άλλλα λόγια, μεταφορικά ομιλώντας προς επίρρωσιν αυτού, η σήμανση στο οδικό δίκτυο, δεν καθορίζει την γωνία του οδοστρώματος. Η γωνία του οδοστρώματος παραμένει η ίδια, σε οποιαδήποτε γλώσσα και οποιοδήποτε σύμβολο κι αν εκφραστεί, και ασχέτως εαν η πινακίδα είναι γιγαντιαία ή τυποποιημένη στις ίδιες διαστάσεις.

    Εάν διευκολύνεσαι, χρησιμοποίησε το λογισμικό Stellarium στον Η/Υ σου, ώστε να διαπιστώσεις μόνος σου ότι, επί των ίδιων άστρων, αντιστοιχούν πληθώρα αυθαίρετων πολιτισμικών συμβόλων, διαφόρων διαστάσεων που εκτείνονται σε μεγαλύτερες ή/και μικρότερες αποστάσεις στον έναστρο ουράνιο θόλο.

    Ελπίζω να σε βοήθησα, ώστε να το καταλάβεις. Εάν όχι, ίσως κάποιος άλλος διαθέτει καλύτερες ικανότητες στην επεξήγηση από τις περιορισμένες που διαθέτω εγώ.

    ReplyDelete
  175. 3/8/19 19:13

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ (ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΥΤΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΜΕΓΕΘΟΣ" ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.

    ΠΡΟΣΕΞΕ , ΟΜΩΣ, ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ 2150Χ12 =25800 (ΕΓΩ ΛΕΩ 26000, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ) Ο "ΚΥΚΛΟΣ". ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΚΡΟΤΕΡΟ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 2150.

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ "ΣΧΕΔΙΟ" "pattern" "ΜΟΤΙΒΟ ", ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 26000 ΕΤΩΝ (52000), ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ή ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Η "ΑΡΜΟΝΙΑ" (ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ), ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ή/και ΑΛΛΟΥΣ, "ΥΠΕΠΕΣΑΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΕΓΚΑΛΕΙΣ" ΕΜΕΝΑ ΔΛΔ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ (ΖΩΔΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. ΑΡΑ Ο ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ -ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ή ΤΟΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

    ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΗΜΙΣΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 26000 ΕΤΗ (ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ) ΑΡΚΕΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 52000 ΕΤΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

    ReplyDelete
  176. Anonymous7/8/19 18:49

    @ 3/8/19 15:11 & ΚΟΥΡΗΤΗ

    "10750 - 8600 Ο «αιώνας» του Λέοντα (Ατλαντίδα;)"

    https://amfipolinews.blogspot.com/2017/04/blog-post_9220.html

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΦΥΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ/ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.

    ReplyDelete
  177. 7/8/19 18:49
    η λέξη «νήσος» στην μεν Αιγυπτιακή σήμαινε ακτή, στην μεν ελληνική γλώσσα όμως είχε 5 ισότιμες, αλλά διαφορετικές σε γεωγραφική σημασία έννοιες, οι οποίες ήσαν οι εξής: 2. ακρωτήριο, 3. χερσόνησος, 4. ακτή

    ΠΟΘΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ TA 2,3,4 ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩ ΕΠΟΧΩΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΝΗΣΟΣ". Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΗΣΟΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ . ΕΞΞΑΛΛΟΥ Ο ΣΟΛΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΙΕΡΕΥΣ ΑΡΑ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΛΔ ΣΕ ΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΤΗ.

    ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ) ΠΟΥ ΠΕΡΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.

    ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΠΩΣ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΛΛΑ Η ΣΑΧΑΡΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΓΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΓΕΩΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ. Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ Η ΑΡΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Β.ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Β.ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΒΟΡΡΑΣ. ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΥΣΟΥΝ ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥ ΤΗΝ ΑΡΚΤΟ. ΑΝ ΠΛΕΥΣΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΑΡΚΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΚΑΣΩ... Η ΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ Β.ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ.

    ReplyDelete
  178. ΟΝΤΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΑΝ. ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΛΤΙΚΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΝ. ΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ.

    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΑΠΟΨΗ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ, ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΗΣΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΜΟΥ". ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ Η ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΩΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ . Η ΤΟΤΕ ΕΞΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΑΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΛΑΣΠΩΔΗΣ ΧΑΜΗΛΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΥΘΜΕΝΑΣ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΠΩΔΗ ΒΥΘΟ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΑΙΩΝ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΣΦΙΓΓΑ . Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΝΑΙ Η ΣΦΙΓΓΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ)

    ReplyDelete
  179. Anonymous9/8/19 20:22

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΟΥΡΗΤΗ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΠΙΑ. ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΙΣΤΗΣ (ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΦΥΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ, ΔΛΔ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ECM, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ. ΔΛΔ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

    ΒΑΣΙΚΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ, ΔΛΔ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΑ 309 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ 7, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 2163 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΛΔ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΧ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.

    ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΔΛΔ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

    ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΔΛΔ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΟ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΠΡΟΣΕΞΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ.

    ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΕΣΗ. ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΤΑ PEAK ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;

    https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/WorldEconomy-600x425.jpg
    https://s3.amazonaws.com/armstrongeconomics-wp/2012/03/econ-2.jpg
    https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/03/ECM-China-Economic-Confidence-Model-309.6-year-6th-wave.jpg
    https://i.pinimg.com/originals/fb/ff/c1/fbffc16ca3b43846000ffd841ace16f1.jpg
    https://s3.amazonaws.com/armstrongeconomics-wp/2014/10/us-224-cYCLE-2013.jpg
    https://s3.amazonaws.com/armstrongeconomics-wp/2014/12/Laissez-faire-death-of-Marxism.jpg
    https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/03/Fall-of-Socialism.jpg

    ReplyDelete
  180. Anonymous11/8/19 09:09

    ΠΡΟΣ 9/8/19 20:22

    https://aperopia.fr/
    https://aperopia.fr/06-2019/pos-tha-lixei-o-tritos-pagkosmios-polemos/

    ΜανOS

    ReplyDelete
  181. Anonymous12/8/19 14:10

    https://www.pewforum.org/2017/05/10/religious-affiliation/
    https://www.pewforum.org/2017/05/10/democracy-nationalism-and-pluralism/

    https://www.pewforum.org/2017/05/10/democracy-nationalism-and-pluralism/pf-05-10-2017_ce-europe-08-18/

    ReplyDelete
  182. Anonymous17/8/19 11:54

    "Friday, October 29, 1999
    Deconstructing the walls of Jericho

    Following 70 years of intensive excavations in the Land of Israel, archaeologists have found out: The patriarchs' acts are legendary, the Israelites did not sojourn in Egypt or make an exodus, they did not conquer the land. Neither is there any mention of the empire of David and Solomon, nor of the source of belief in the God of Israel. These facts have been known for years, but Israel is a stubborn people and nobody wants to hear about it.

    By Ze'ev Herzog"

    Δεν υπηρξε ποτε ''Ισραηλ'' η βιβλος, η Τορα, το Δευτερονομιο, το Κορανι ειναι ΠΑΡΑ-ΜΥΘΟ-ΛΟΓΙΕΣ!

    Οι Ιουδαιοι δεν ηρθαν από την Αιγυπτο γιατι δεν ηταν ποτε εκει, δεν υπαρχει ιστορικα καμια εβραικη αυτοκρατορια, παραμυθια είναι όλα των Ιουδαιων κληρικων και τα πηραν όλα από την Αυτοκρατορια των Ασσυριων, η Ιερουσαλήμ τον 10ον πχ αιωνα ηταν ένα μικρο χωριο με καλυβες, ο βασιλιας Δαβιδ & Σολομων είναι μυθικοι χαρακτήρες και δεν υπηρξαν ποτε, και ηταν δημιουργημα των εβραιων τον 6ον αιωνα όταν τους εδιωξαν απο την Βαβυλωνα επειδη ηταν απατεωνες και κλεφτες.

    Οι Ελληνες δεν εκαναν περιτομη λογω βρωμιας, δεν εδιναν τις συζυγους τους για πορνες να εχουν ωφελη, δεν πηδαγαν την νυφη τους με ανταλλαγμα την βερα, δεν περιμεναν απο πορνες να κατακτησουν καποια πολη, δεν εκαναν παιδια με τις κορες τους αφου τους μεθαγαν, δεν εκαιγαν τους νεκρους μαζι με τα σκουπιδια τους, δεν εμεναν σε σκηνες, δεν ηταν φυλαργυροι και δεν ελεγαν θρησκευτικες λακαμιες ''μας ειπε ο κυριος μας να παμε να σφαξουμε τους ταδε'' και να σου θυμισω πως οι Ελληνες καθιερωσαν το ρημα ''φοινικιζειν'' λογω του οτι εβλεπαν πως οι σημιτοφοινικες εκαναν αλλαξοκ@λιες.
    Πολυ εβραϊκα χρονικα διαβαζετε και σας κανουν κακο.

    Α, και οσον αφορα εκεινα τα ''οι σπαρτιατες ειχαν κοινη καταγωγη με ισραηλιτες-ειχαν κοινο αγαλαμα θεου-βρεθηκαν αγγεια ισραηλιτων ναυτικων στο αιγαιο επειδη ταξιδευαν εδω-στην δηλο ειχε θρονο για τον μωυση-ο πλατωνας αντεγραψε τον μωυση'' κλπ αυτα ειναι παπαρολογιες Α' κλασεως..

    ReplyDelete
  183. Anonymous17/8/19 18:49

    Προς κ. Κουρήτη,

    Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    Με ενημέρωσαν από την Επισκοπή, δια εσάς και το θέμα που πραγματεύεστε, και αφ'ότου ανέγνωσα την ηλεκτρονική σας σελίδα, διαπιστώνω ότι στο δημοσίευμά σας αναπαράγεται, και από τα σχόλια των αναγνωστών σας, μια περιρρέουσα εικόνα που δεν αντιστοιχεί με την ακριβή ιστορική αλήθεια του Έθνους μας. Καλόν είναι, λοιπόν, να ακούγονται όλες οι απόψεις του θρησκευτικού ζητήματος, βασισμένες σε ιστορικές πηγές, και προσδοκώ να συμβάλω προς αυτήν την κατεύθυνση.

    Ας δούμε, εν αρχή, σε τι κατάσταση ήταν ο Ελληνικός κόσμος, πολύ πριν την καθιέρωση του Χριστιανισμού, ως επίσημη Θρησκεία (380μ.Χ.). Ο Παυσανίας (2ος μ.Χ. αιώνα) αναφέρει πλήθος εγκαταλελειμμένων ναών της αρχαιοελληνικής θρησκείας στην ελληνική ύπαιθρο. Μόνο στην Αρκαδία, στο κέντρο της Αρχαίας Κλασσικής Ελλάδας, ο Παυσανίας (εις τα Αρκαδικά) αναφέρει πλήθος ναών ερειπωμένων, χορταριασμένων, δίχως στέγη, και εγκαταλελειμμένων: της Αφροδίτης (9,6), της Αθηνάς (14,4), της Αφροδίτης (12,6), του Απόλλωνα (15,4), του Ερμή (17,1), της Αφροδίτης (24,6), των Δώδεκα θεών (25,3), της Ήρας (26,2), της Δήμητρας (29,5), του Ερμή (32,1), του Ερμή (30,6), των Μουσών (32,2), του Άρη (32,3), της Αρτέμιδος (35,5), της Αθηνάς (36,7), της Αφροδίτης (41,10), της «Μητρός των θεών» (44,1), της Αρτέμιδος (53,11) και του Πυθίου Απόλλωνα (54,5). Προφανώς η απαξίωση των προγόνων μας για τον πολυθεισμό στην Αρκαδία δεν ηταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας.

    Ο Ελληνικός κόσμος της ύστερης Ρωμαϊκής περιόδου μικρή έως ελάχιστη σχέση είχε με αυτόν της κλασικής και προκλασικής περιόδου, αφού η Εθνική Θρησκεία είχε γίνει πλέον πολυεθνική. Εκτός απο το ιερό των Αιγύπτιων «Θεών» στη Μάκρη (του 2ου μ.Χ αιώνα, που ακόμα και σήμερα διατηρείται) έχουμε Μιθραίο στη Θράκη, Σεραπείο (Αλεξάνδρεια), Βααλ (Αντιόχεια) κ.α. Η Ελληνική διανόηση ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και με την Πατρώα Θρησκεία, καθώς στην (νεο)Πλατωνική ακαδημία του 5ου αιώνα μελετούσαν Χαλδαϊκά κείμενα (Στοιχείωσις Θεολογική -Πρόκλος) και διευθυντής της ηταν ενας εξελληνισμένος εβραίος (ονόματι Δομνίνος). Όλα τα παραπάνω ήταν απολύτως φυσιολογικό να συμβούν, αφού απο τις κλειστές πόλεις-κράτη περάσαμε σε πολυεθνικά βασίλεια/αυτοκρατορίες (Πτολεμαίοι, Σελευκίδες, Ρωμαϊκή κτλ), συνεπώς ο θρησκευτικός συγκρητισμός ηταν αναπόφευκτος.

    Η απαξίωση των παγανιστών (δηλαδή των ανθρώπων της υπαίθρου, οι οποίοι συνέχιζαν τις ιεροπραξίες της Εθνικής Θρησκείας, το εξηγώ, ώστε να μην παρεξηγηθεί ο όρος που χρησιμοποιώ) της εποχής ηταν παροιμιώδης. Ο ίδιος ο Ιουλιανός, μας αναφέρει το παράδειγμα των κατοίκων της Αντιόχειας, να αδιαφορήσουν, παντελώς, δια την εορτή του πολιούχου τους Απόλλωνα (4ος μ.Χ. αιώνας). Όσον αφορά δε την ηθική των παγανιστών της εποχής, ο Warren Treadgold μας δίνει μια ιδέα στο «Α History of the Byzantine State and Society».

    Όσον αφορά τις δήθεν διώξεις παγανιστών (η γνωστή ιστορία περί Σκυθόπολης) απο τον Ουάλη, ας δούμε τι λεει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος (παγανιστής Ρωμαίος ιστορικός της εποχής εκείνης) στο Rerum Gestarum Libri 19 XII. Τα δικαστήρια της Σκυθόπολης στήθηκαν για πολιτικούς λόγους. Δεν στήθηκαν, για να εξολοθρεύσουν όλους τους Εθνικούς ή όποιον ήταν Εθνικός, αλλά για να δικάσουν εκείνους τους συγκεκριμένους Εθνικούς που ζήτησαν χρησμό από κάποιο συγκεκριμένο μαντείο της Ανατολής, στέλνοντας σε αυτό γραπτές λίστες με τις επιθυμίες τους να αποκτήσουν ανώτερα κρατικά αξιώματα. Συνεπώς, φάνηκαν ύποπτοι ότι συνωμοτούσαν κατά του αυτοκράτορα.

    Όσον αφορά τις καταστροφές αρχαίων ιερών (αφού ειδαμε πρώτα την απαξίωση αιώνες πριν, απο τους ίδιους τους ένδοξους προγόνους μας, τους Έλληνες) ας δούμε τι λένε οι αυτοκράτορες στον Θεοδοσιανό Κώδικα.

    ReplyDelete
  184. Anonymous17/8/19 18:53

    Θεοδοσιανός Κώδικας, XVI.10.8, Αυτοκράτορες Γρατιανός, Βαλεντινιανός και Θεοδόσιος προς Παλλάδιο, Δούκα της Οσροηνής (30 Νοεμβρίου 382 μ.Χ.): «Με την έγκριση του δημοσίου συμβουλίου διατάσσουμε, ότι οι ναοί όπου προηγουμένως σύχναζαν τα πλήθη, και που βρίσκονται ακόμα σε δημόσια χρήση, θα παραμείνουν ανοικτοί. Έτσι θα μπορούν τα πλήθη γηγενών και επισκεπτών να βλέπουν το ναό. Η αξία των αγαλμάτων, που βρίσκονται μέσα στους ναούς, θα υπολογίζεται με βάση την αισθητική τους και όχι τον ιερό τους χαρακτήρα.»

    Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Μακρόβιο, Βικάριο της Ισπανίας, και Προκλιανόν, Βικάριο των Πέντε Επαρχιών (29 Ιανουαρίου 399): «Όπως ακριβώς απαγορεύσαμε τις θυσίες, έτσι επιθυμούμε και να διατηρηθούν τα διακοσμητικά στοιχεία των δημοσίων κτιρίων. Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει αυτά τα έργα, δεν θα βασίζεται σε καμία εξουσία.»(Θεοδοσιανός Κώδικας XVI.10.15).

    Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Απολλόδωρο, Ανθύπατο Αφρικής (20 Αυγούστου 399): «Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει ναούς, οι οποίοι είναι κενοί από παράνομα αντικείμενα, δεν θα έχει την αυτοκρατορική υποστήριξη. Διατάσσουμε ότι η κατάσταση των κτιρίων θα πρέπει να παραμείνει αλώβητη.(..)» ( Θεοδοσιανός Κώδικας XVI.10.18,).

    Φυσικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες εκείνης της περιόδου ειχαν καταντήσει ενα τσίρκο (όπως και τα υπόλοιπα), όπου συμμετείχαν ακόμα και μονομάχοι! Ο Μέγας Θεοδόσιος έκοψε τις χορηγίες και έτσι τελείωσε αυτήν την παρωδία.

    Ωστόσο για να πούμε όλη την αλήθεια, η καταστροφή των αρχαίων ιερών βαραίνει, δυστυχώς, και τους ίδιους τους Έλληνες που απλά δεν ενδιαφερόνταν πλέον για τον πολυθεϊσμό, αλλα ακόμα περισσότερο βαραίνει τις βαρβαρικές ορδές, κυρίως των Γερμανών, Κελτών 279π.Χ. (επι Βρέννου), Ερούλων και Γότθων 267μ.Χ., Αρειανιστών (αιρετικών), Βησιγότθων του Αλάριχου (τέλη 4ου μ.Χ. αιώνα) και αργότερα των Σλάβων. Οι Έρουλοι πυρπόλησαν το Παρθενώνα το 267μ.Χ. και οι Γότθοι κατέστρεψαν τελείως το ναό της Αρτέμιδος την ίδια εποχή (Ιορδάνης ο Αλάνος- Getica 107). Φυσικά μην ξεχνούμε τις καταστροφές κατά τη διάρκεια των Μακεδονικών πολέμων (3ο-2ο π.Χ. αιώνα), Μιθριδατικών πολέμων (μεγάλες καταστροφές επέφερε ο Σύλλας σε Αθήνα και Πειραιά τον 1ο π.Χ. αιώνα). Συνεπώς, οι καταστροφές αρχαίων ιερών απο εγχώριους (Έλληνες) Χριστιανούς ήταν μεμονωμένα περιστατικά και αποτελούν φυσικά την εξαίρεση, και όχι το κανόνα και κυρίως αφορούσαν τα «ιερά πορνεία» της Αφροδίτης.

    Εν ολίγοις, ο Χριστιανισμός όχι μονο δε κατέστρεψε τον Eλληνισμό (αφού είχε ήδη παρακμάσει αιώνες πριν), αλλα διέσωσε τα καλά στοιχεία του Ελληνισμού (τα Ρόδα απο τα Αγκάθια που έλεγε ο Μέγας Βασίλειος) και τον έσωσε. Το ένδοξο γένος μας αναστήθηκε και μεγαλούργησε ξανά για 1000 χρόνια ακόμα (μέχρι την αποφράδα ημέρα, Τρίτη 29 Μαϊου 1453, της αλώσεως), αλλά θα μεγαλουργήσουμε ξανά, με την Εθνική ομοψυχία μας και τη Χάρη του Κυρίου.

    Ελπίζω, δια της παρεμβάσεώς μου αυτής, να βοήθησα τον διαδικτυακό σας διάλογο, αγγίζοντας τη νόηση των συμπατριωτών μου, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες δε θα διάβαζαν τις ταπεινές μου σκέψεις επί του θέματος τούτο, με σκοπό να διαμορφώσουν μια πληρέστερη εικόνα των ζητημάτων που άπτονται του θέματος αυτού.

    Σας ευχαριστώ, δια τον χρόνο σας, καθώς και για το βήμα φιλοξενίας της απόψεώς μου.

    μετά τιμής,

    π. Καλλίνικος Μαυρολέων, Ιεροκήρυξ Ιεράς Μητροπόλεως και Εφημέριος της μικρής Κοινότητας των Πυλών

    ReplyDelete
  185. Κε Καλλίνικε Μαυρολέων

    Νομίζω πως κάπου παραπάνω στον κυριολεκτικά ορειμαγδό των σχολίων και των απαντήσεων τους φαίνεται πως εγώ ο ίδιος ομιλώ για την κατάσταση στην οποία είχαν υποπέσει οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της Ρωμαικής κατοχής. Προσωπικά δεν έχω ουδεμία αμφιβολία πως η επικράτηση του Χριστιανισμού δεν θα ήτο εφικτή εάν οι πρόγονοι μας δεν είχαν ήδη υιοθετήσει , άλλες, ξένες αλλότριες δοξασίες αλοεθνων και αλλοφύλων. Είναι χαρακτηριστική η ταυτόχρονη λατρεία στους ναούς των προγόνων μας της ΙΣΤΑΡ , αλλά και της ΙΣΙΔΟΣ , καθώς και η εισαγωγή ΜΙΘΡΑΙΣΤΙΚΩΝ δογμάτων και δοξασιών.

    Η κατάπτωσή μας ήταν απόλυτη. Σε αυτό το περιβάλλον παρουσιάστηκε άλλη μια θρησκευτική δοξασία ο Χριστιανισμός, ο οποίος όμως διαφοροποείτο απολύτως σε σχέση με τις λοιπές σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο . Έτυχε κρατικής αναγνωρίσως που ακολουθήθηκε συντόμως από κρατική καθολική επιβολή με δεκάδες έμμεσους και άμεσους τρόπους και αρκετές φορές βιαίως.

    Αυτή είναι η γνώμη μου για το σχόλιο σας. Αλλά παρότι φτάσαμε να συζητούμε πολύ και πολλοί για αυτό το θέμα , θυμίζω πως το αρχικό δικό μου ενδιαφέρον και η δική μου ενασχόληση με όλα αυτά προέκυψε εξαιτίας μιας παραινέσως μου... "Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"

    ReplyDelete
  186. Προσέξτε πως ομιλώ για την θρησκεία (εντός εισαγωγικών μάλιστα) του ΚΡΑΤΟΥΣ. Το Ελληνικό κράτος πρέπει να προασπίζει και να επιδιώκει τα Εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων και μόνον. Η επίσημη Θρησκεία, η πρωτεύουσα , η αρχική , η κυρία , δεν μπορεί να είναι κάποια που εξ 'ορισμού είναι πολυεθνική και πολυφυλετική. Δεν μπορεί να είναι κάποια που δέχεται να κάμπτει τα Εθνικά δίκαια και τις εθνικές επιδιώξεις , αν αυτά και αυτές δεν είναι συμβατά με το θρησκευτικό δόγμα της.

    Όντως Έλληνες χριστιανοί πρωταγωνίστησαν στους Εθνικούς αγώνες για την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον Οθωμανικό ζυγό και το έκαναν αυτό με θρησκευτικό ζήλο , κυρίως διότι οι Τούρκοι ήταν και είναι Μουσουλμάνοι και όχι απλά γιατί δεν είναι Ελληνες. (σημειώνω πως κάποιοι εξ αυτών όντως είναι φυλετικά εθνικά 'Ελληνες). Αν οι Οθωμανοί γίνονταν Χριστιανοί τότε η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα είχε πρόβλημα. Και αυτό είναι το δικό μου πρόβλημα. Θέλω επιθυμώ και θα επιδιώξω το οποιοδήποτε Εθνικό πρόβλημα των Ελλήνων να γίνεται αυτομάτως και κύριο πρόβλημα της επίσημης θρησκείας αυτών.

    Η σημερινή Εκκλησία της Ελλάδος πέραν του ότι διοικητικά δεν καλύπτει όλη την απελεύθερη έως και σήμερα Ελλάδα, συνεχίζει την εθνοφυλετική μας αλλοίωση βαφτίζοντας και άρα εμμέσως ελληνοποιώντας, χιλιάδες αλλόφυλους και αλλοεθνείς. Επιπλέον συνεχίζει τις διδαχές στους πιστούς της περί της επιλογής συντρόφων με κύρια και βασική προτροπή να νυμφεύονται οι άνδρες χριστιανές και οι γυναίκες να παντρεύονται με χριστιανούς ασχέτως φυλής και έθνους. Δεν είναι μια θρησκεία των Ελλήνων. Είναι μια θρησκεία όλων όσων δέχονται το Χριστιανικό δόγμα της Ορθοδοξίας. Πάντως το ίδια πρεσβεύουν και τα λοιπά δόγματα του Χριστιανισμου , όπως και οι άλλες μεγάλες θρησκείες της Εποχής μας, ο Μουσουλμανισμός και ο Βουδισμός.

    Όλες αυτές οι Θρησκείες είναι ακατάλληλες να καταστούν Εθνικές Θρησκείες των Ελλήνων, ακριβώς λόγω του Πολυεθνικου, Διεθνιστικού , Πολυφυλετικού χαρακτήρος τους. Η ευθύνη για την σταδιακή "Εθνικοποίηση" της Ορθοδοξίας ανήκει σαφώς σε ειδικούς , όπως ίσως εσείς , αλλά και σε άλλους Έλληνες ορθόδοξους ιερείς, όλων των βαθμίδων της εκκλησιαστικής ιεραρχίας , καθώς και Θεολόγους πιστούς στο δόγμα σας.

    Στο τέλος η δική μου έγνοια αφορά την μη βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων. Τι να το κάνω αν μετά από μερικές δεκάδες χρόνια δεν υπάρχουν Έλληνες (εξαιτίας των επιμειξιών , αλλά και του πολεμικού-αγωνιστικού-πνευματικού "ευνουχισμού" και του "ανθρωπισμού" που η δογματική παθητικότητα της θρησκείας σας διδάσκει) αλλά υπάρχουν Χριστιανοί; Δυστυχώς πρέπει να θεωρείται βέβαιος ο βιολογικός αφανισμός μας και η μόνη ουσιαστική ανάσχεση και αντιστροφή αυτού προυποθέτει την προσαρμογή της Θρησκείας ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Δλδ της δικής σας.

    Γνωρίζω καλώς πως πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν στις θείες πρόνοιες και έχουν εκεί εναποθέσει την μη εξαφάνιση μας. Δεν θα κρίνω εγώ τα "πιστεύω" του οποιουδήποτε , ούτε καν με ενδιαφέρουν. Αυτά όμως δεν μπορεί επ ουδενί να γίνονται επίσημες κρατικές πολιτικές , ούτε βεβαίως η ίδια η εκκλησία πορεύτηκε ποτέ με αυτά, αλλά μέσω της οργάνωσης , του προγραμματισμού φρόντισε να βοηθήσει τον εκάστοτε σκοπό της. Αυτό ακριβώς να κάνει και τώρα βλέποντας για πρώτη φορά στην ιστορία της τα πράγματα και από την πλευρά της ΕΘΝΙΚΗΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΉΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΑΣ .

    Σσς ευχαριστώ για την συμμετοχή σας.

    ReplyDelete
  187. Anonymous21/8/19 18:09

    https://www.youtube.com/watch?v=TlwOhSnHy0I

    ReplyDelete
  188. Anonymous26/8/19 01:47

    https://ellinondiktyo.blogspot.com/2019/07/blog-post_25.html

    ЭЄ

    ReplyDelete
  189. Anonymous26/8/19 17:24

    https://koukfamily.blogspot.com/2019/08/blog-post_824.html

    ReplyDelete
  190. Anonymous26/8/19 21:10

    λολ αντικειμενικα αστειο αυτο που συμβαινει εδω μεσα!!! ολα τα ρασοφορα της επικρατειας εχει επιστρατευσει ο χριστιανοταλιμπανεζικος μηχανισμος!!! αφου η μηνυση δεν καταφερε τιποτα και δεν μας εκλεισε τα στοματα, εχουν στειλει συρμα σε καθε επισκοπη και σε καθε ενορια για ομαδικες εφορμησεις για προπαγαντα και προσυλιτισμο!!! μονοι τους το παραδεχονται!!! ερε γλεντια!!! ποναει πολυ ο Εθνικισμος!!! Ελλην δε γινεσαι, γεννιεσαι!!!! ειμαστε οτι σας ποναει!!! ζητω ο εθνοφυλετισμος!!!


    @ † 26/8/19 17:24

    https://www.academia.edu/40035283/%E1%BD%89_%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%E1%BF%A6_%CE%94%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%E1%BF%A6

    βαλε το οριτζιναλ λινκακι χριστιανοταλιμπανεζε, μη μας βαζεις τον Κουκ που ειχε ξεκινησει την "καριερα" στη μπλογκοσφαιρα με ολοκληρη εξτρατεια για το καρβουνο... και στην τελικη δε μας λετε, με τι αντικαθιστατε τον δαρβινισμο και την εξελιξη;;; με το στερεωμα της επιπεδης γης;;; που ειναι αυτο το "φιρμαμεντ";;; και η εξελιξη των μικροοργανισμων πως εξηγειται;;; τουλαχιστον στο αμερικα τα χριστιανοταλιμπαν επινοησαν το "ιντελετζεν ντιζαιν"

    ReplyDelete
  191. Anonymous27/8/19 01:55

    "Ο μασονικός μύθος του Δαρβινισμού (Γ μέρος)
    Στον Μεσαίωνα έγινε το λάθος να ταυτιστεί ο χρόνος δημιουργίας της γης (anno mundi) με τον χρόνο δημιουργίας του ανθρώπου. Η Αγία Γραφή, στο βιβλίο της Γενέσεως, μας δίνει αναλυτικά στοιχεία για να χρονολογήσουμε την δημιουργία του ανθρώπου, η οποία σωστά υπολογίστηκε στο 5508 π.Χ. από την Ορθόδοξη Εκκλησία μας, αλλά δεν μας αναφέρει πότε δημιουργήθηκε το σύμπαν. Στην Βρεταννία, που επικεντρωθήκαμε στο παρόν βιβλίο, το 1650 ο Ιρλανδός αρχιεπίσκοπος James Ussher, σύγχρονος σχεδόν τοῦ Robert Fludd, είχε υπολογίσει λανθασμένα ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο το έτος 4004 π.Χ.
    Η ηλικία του ανθρώπου δεν είναι ούτε 200.000 χρόνια ούτε 2.000.000, είναι λίγες χιλιάδες χρόνια. Οι πρώτοι άνθρωποι ήταν γεωργοί και κτηνοτρόφοι, δηλαδή η παρουσία του ανθρώπου στην γη ταυτίζεται με την Νεολιθική εποχή. Κατά την λεγόμενη Παλαιολιθική εποχή δεν υπήρχαν άνθρωποι στην γη, παρά μόνο μαϊμούδες και άλλα ζώα, γι’ αυτό και δεν υπάρχει πολιτισμός.
    Ο άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, γλώσσας, θρησκείας, πλούτου, είναι δημιούργημα της αγάπης του Θεού. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε απόγονοι του Αδάμ και της Εύας, οπότε όλοι είμαστε αδέλφια, ως προς τον κοινό μας πρόγονο. Και ενώ όλοι πλαστήκαμε κατ’ εικόναν Θεοῦ και καθ’ ὁμοίωσιν, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι δυστυχώς, που ζουν και ενεργούν καθ’ ομοίωσιν Διαβόλου. Μη γένοιτο!
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_7729.html"

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
    ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ρ/Σ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ FM.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;
    ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ;
    ΟΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ; ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7500 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;
    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜ;
    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ;
    ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ;
    ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7500 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΟ;
    ΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΤΙΖΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ;
    ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ: "ΜΕΤΑ ΤΟ 1500ΜΧ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΤΙΖΟ";
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΡΟΚΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΣΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΡΟΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΚΙΜΩΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΣΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ;
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ;
    Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΗΣ 'Η ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΣ;
    Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΡΑΠΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΤΡΟΥΣΚΟΙ;
    ΑΝ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; "ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ"
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ReplyDelete
  192. Anonymous27/8/19 17:57

    https://youtu.be/_1DQ2XFLRO4?t=2176

    Ακούστε τι είπαν στην Βασίλισσα Όλγα, ο ίδιος ο γιος της, όταν θέλησε να εκχριστιανίσει τη Ρωσία: «Δεν μπορεί ένα Έθνος με συγχωρητικότητα να προχωρήσει, πώς θα νικήσουμε τους εχθρούς μας, αν έχουμε συγχωρετικότητα;».

    ReplyDelete
  193. Anonymous28/8/19 21:31

    Ο Ιουλιανός (πλήρες όνομα Φλάβιος Κλαύδιος Ιουλιανός), ήταν Ρωμαίος
    αυτοκράτορας του Βυζαντίου (Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) κατά τον 4ο
    αιώνα. Έμεινε στην ιστορία ως «Παραβάτης» και «Αποστάτης», χάριν της
    Εκκλησίας η οποία τον κατασυκοφάντησε (ο Ιουλιανός υπήρξε ο μόνος μη
    χριστιανός αυτοκράτορας του Βυζαντίου), όπως και όλους όσους στεκόταν
    εμπόδιο στα σχέδιά της.
    Ο Ιουλιανός υπήρξε βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος. Επηρεασμένος από την
    ελληνική κλασική παιδεία, ο ίδιος θεωρούσε τον εαυτό του Έλληνα και δεν
    δίσταζε να να δηλώνει «Έλλην ειμί». Σε επιστολή του προς τον φιλόσοφο Θεμίσιο θα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φεύγοντας
    για την Ελλάδα, τότε που όλοι νόμιζαν πως με στέλναν εξορία, τάχα δε
    δόξασα την τύχη μου σαν να γιόρταζα τη μεγαλύτερη γιορτή, λέγοντας πως
    εκείνη η αλλαγή ήταν για μένα ό,τι καλύτερο και πως είχα ανταλλάξει,
    όπως λένε, “Χαλκό με χρυσάφι και εννιά βόδια με εκατό”; Τέτοια αγαλλίαση
    ένιωθα που μού ‘λαχε να πάω στην Ελλάδα αντί να μείνω σπίτι μου κι ας
    μην είχα εκεί ούτε χωράφι ούτε κήπο ούτε ένα σπιτάκι δικό μου». Σε κάποια άλλη του επιστολή («Εγκώμιον στην αυτοκράτειρα Ευσεβία»), δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα: «Μα
    τι μ’ έχει πιάσει; Και τι είδους ομιλία είχα σκοπό να ολοκληρώσω αν όχι
    τον έπαινο της αγαπημένης μου Ελλάδας, που δεν μπορώ να τη φέρω στο νου
    χωρίς να μένω έκθαμβος με κάθε τι δικό της;».
    Τον Ιουλιανό τον ενοχλούσε το φαινόμενο του Χριστιανισμού που ερχόταν
    σε ευθεία σύγκρουση με την ελληνική του παιδεία και μόρφωση, καθώς και
    με τον Ελληνικό Πολιτισμό που λάτρευε. Προσπάθησε να βάλει φρένο στην
    ασυδοσία των κληρικών και τον πλουτισμό της Εκκλησίας, χωρίς ωστόσο να
    προχωρήσει σε διώξεις εναντίον τους («Εγώ, μα τους θεούς, δε θέλω ούτε να σκοτώνονται οι χριστιανοί ούτε να δέρνονται άδικα ούτε άλλο κακό να παθαίνουν»
    [«Ιδιόχειρη επιστολή προς τον Ατάρβιο»]). Απεναντίας προσπάθησε να
    κρατήσει μια ισορροπία. Εκδίδει διατάγματα περί ανεξιθρησκείας,
    προσπαθώντας ταυτόχρονα να αναβιώσει την ελληνική (και ρωμαϊκή)
    θρησκεία. Επιστρέφει τις περιουσίες και ανακαλεί από την εξορία τους,
    διωχθέντες από τον -αρειανιστή- Κωνστάντιο, ορθόδοξους χριστιανούς.
    Καταργεί τις κρατικές χορηγήσεις στην χριστιανική εκκλησία. Εκδίδει
    πέντε διατάγματα για την ενίσχυση της εξουσίας των τοπικών βουλών.
    Απαγορεύει να τον προσαγορεύουν «Δεσπότη» και διακηρύσσει ότι θεωρεί τον
    εαυτό του μέλος της συγκλητικής τάξης. Στις επιστολές του απευθύνεται
    προς τις βουλές των πόλεων ως ίσος προς ίσον. Προωθεί μέτρα
    (φοροαπαλλαγές, παραγραφή χρεών κ.α.) για την ενίσχυση της αυτονομίας
    των πόλεων. Προσπαθεί να συμφιλιώσει τις αντιμαχόμενες μερίδες των
    χριστιανών και να αποτρέψει συγκρούσεις ανάμεσα σε εθνικούς και
    χριστιανούς («Σε όλους τους χριστιανούς έχω φερθεί με τέτοια
    πραότητα και φιλανθρωπία, που κανείς απ’ αυτούς δεν υφίσταται βία
    πουθενά ούτε τους σέρνουν με το ζόρι στα ιερά ούτε εξαναγκάζονται να
    κάνουν οτιδήποτε ενάντια στη θέληση τους» [«Προς του κατοίκους της Έδεσσας»]).
    Επιχειρώντας να περιορίσει την χριστιανική προπαγάνδα και την
    εξάπλωση του Χριστιανισμού, εκδίδει διάταγμα αποκλεισμού των χριστιανών
    δασκάλων από την παιδεία· απαγορεύει τα κληροδοτήματα προς τις
    εκκλησίες· υποχρεώνει τους χριστιανούς να επανορθώσουν τις ζημιές που
    είχαν προξενήσει στα ιερά των εθνικών. Ο Ιουλιανός θα δικαιολογήσει το
    μέτρο που πήρε, να απαγορέψει στους χριστιανούς ρητοροδιδασκάλους και
    γραμματικούς να διδάσκουν ελληνική φιλολογία, συνοψίζοντας την όλη στάση
    του απέναντι τους στην φράση: «Πηγαίνετε στις εκκλησίες σας, να ερμηνεύσετε Ματθαίο και Λουκά»…

    ReplyDelete
  194. Anonymous28/8/19 21:32

    Όλα τα παραπάνω, όπως ήταν επόμενο, αποτέλεσαν ικανούς λόγους για την
    Εκκλησία, ώστε να ο Ιουλιανός να «βαπτισθεί» «Αποστάτης» και
    «Παραβάτης». Θέλοντας δε οι Ιουδαιοχριστιανοί να «λερώσουν» το όνομα του
    Ιουλιανού, δεν δίστασαν να του χρεώσουν ανυπόστατες φήμες που είχαν ως
    κοινή πηγή τον Βυζαντινό χρονογράφο και μοναχό, Γεώργιο Κεδρηνό, ο
    οποίος έζησε προς το τέλος του 11ου και στις αρχές του 12ου αιώνα μ.Χ.
    «Χάρις» λοιπόν στον Κεδρηνό, «μαθαίνουμε» ότι ο Ιουλιανός τελούσε
    σπονδές προς τους θεούς, ξεκοιλιάζοντας μωρά και έγκυες γυναίκες για να
    κάνει οιωνοσκοπίες με τα σπλάχνα τους, ότι προς τον Ιουλιανό δόθηκε ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας κι ότι λίγο πριν πεθάνει (πιθανότατα από χριστιανικό χέρι) αναγνώρισε την ήττα του λέγοντας «Νενίκηκάς με Ναζωραίε»
    (με νίκησες Χριστέ). Πρόκειται δηλαδή για χονδροειδή κατασκευάσματα της
    Εκκλησίας, που ήθελαν να καταδείξουν με κάθε τρόπο την επικράτηση του
    Χριστιανισμού. Ας σημειωθεί ότι όσοι άλλοι εκκλησιαστικοί συγγραφείς
    αναφέρθηκαν στα τελευταία λόγια του αυτοκράτορα, είχαν την τιμιότητα να
    προειδοποιούν τον αναγνώστη με ένα «λένε ότι»

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Φεύγοντας για την Ελλάδα, τότε που όλοι νόμιζαν πως με στέλναν εξορία,
    τάχα δεν δόξασα την τύχη μου σαν να γιόρταζα τη μεγαλύτερη γιορτή,
    λέγοντας πως εκείνη η αλλαγή ήταν για μένα ό,τι καλύτερο και πως είχα
    ανταλλάξει, όπως λένε, «Χαλκό με χρυσάφι και εννιά βόδια με εκατό»;
    Τέτοια αγαλλίαση ένιωθα που μού ‘λαχε να πάω στην Ελλάδα αντί να μείνω
    σπίτι μου· κι ας μην είχα εκεί ούτε χωράφι ούτε κήπο ούτε ένα σπιτάκι
    δικό μου.
    (Επιστολή στον φιλόσοφο Θεμίστιο)

    Τόσα μπορώ ίσως να πω χωρίς πολυλογίες και χωρίς να γίνω κουραστικός:
    Ότι είναι από γενιά καθ’ αυτού ελληνική, από τους πιο γνήσιους Έλληνες,
    και πόλη της είναι η μητρόπολη της Μακεδονίας. Μήπως χρειάζονται
    μεγαλύτερες αποδείξεις της παλιάς δόξας και του μεγαλείου της
    Μακεδονίας; Κι ο πιο σπουδαίος τόπος της Μακεδονίας είναι εκείνη η πόλη
    που έχτισαν, μετά την συντριβή των Θεσσαλών, νομίζω, και που πήρε τ’
    όνομά της από τη νίκη εναντίον τους.
    («Εγκώμιο στην αυτοκράτειρα Ευσεβία»

    ReplyDelete
  195. Anonymous28/8/19 21:35

    Τη μελέτη των ουράνιων φαινομένων οι Έλληνες την τελειοποίησαν, ενώ οι
    πρώτες παρατηρήσεις είχαν γίνει από τους βαρβάρους στη Βαβυλώνα· κι η
    μελέτη της γεωμετρίας, αφού ξεκίνησε με την καταμέτρηση της γης που
    γινόταν στην Αίγυπτο, έφτασε να έχει τέτοια ανάπτυξη. Κι η αριθμητική,
    ενώ άρχισε παλιά με τους Φοίνικες εμπόρους, για τους Έλληνες έγινε
    αφορμή για επιστημονική γνώση. Οι Έλληνες λοιπόν, αυτά τα τρία μαζί με
    τη μουσική, τα συνδύασαν σε ένα· αφού συνύφαναν την αστρονομία με τη
    γεωμετρία, προσάρμοσαν και στις δύο την αριθμητική και κατανόησαν την
    εσωτερική τους αρμονία. Από εκεί και πέρα έθεσαν κανόνες και μέτρα στη
    μουσική τους, έχοντας ανακαλύψει μιαν αψεγάδιαστη συμφωνία ανάμεσα στις
    αρμονικές αναλογίες και στην αίσθηση της ακοής -ή κάτι που πλησίαζε πολύ
    σ’ αυτό. Τώρα τι πρέπει να κάνω από τα δύο, να αναφέρω το όνομα κάθε
    άνδρα χωριστά ή να τους αναφέρω κατά επάγγελμα; Να αναφερθώ σε
    συγκεκριμένους ανθρώπους, όπως τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Αριστείδη,
    τον Κίμωνα, το Θαλή, τον Λυκούργο, τον Αγησίλαο, τον Αρχίδαμο -ή στο
    γένος των φιλοσόφων, των στρατηγών, των δημιουργών, των νομοθετών; Γιατί
    θα αποδειχτεί ότι ακόμα κι οι πιο μοχθηροί και βδελυροί στρατηγοί
    στάθηκαν πιο δίκαιοι απέναντι σε ανθρώπους που διέπραξαν τα μεγαλύτερα
    αδικήματα, απ’ ό,τι ο Μωυσής απέναντι σ’ αυτούς που δεν έσφαλαν σε
    τίποτα. Για ποια λοιπόν βασιλεία να σας μιλήσω; Για τη βασιλεία του
    Περσέα ή του Αιακού ή του Μίνωα της Κρήτης, ο οποίος καθάρισε τη θάλασσα
    από τους πειρατές και, αφού εκδίωξε τους βαρβάρους μέχρι τη Συρία και
    τη Σικελία, προελαύνοντας σταδιακά από το ένα μέχρι το άλλο άκρο της
    επικράτειας, κυριαρχούσε όχι μόνο στα νησιά αλλά και στα παράλια των
    ηπειρωτικών χωρών;
    («Κατά χριστιανών»)

    ReplyDelete
  196. Anonymous2/9/19 21:46

    https://www.youtube.com/watch?v=6uIQ7StH82g
    https://www.youtube.com/watch?v=tcRhC7WKYYc

    ReplyDelete
  197. Anonymous10/9/19 07:23

    Προς Εθνικούς,

    https://www.apologitis.com/gr/arxaiatot.htm
    https://www.apologitis.com/gr/ancient/elladara.htm


    Ανώνυμος Απολογητής

    ReplyDelete
  198. @Ανώνυμος Απολογητής

    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΠΟΨΗ, ΓΝΩΜΗ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ή ΑΠΛΑ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΝΕΟΘΡΗΣΚΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ;

    @ΟΛΟΥΣ
    ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ..."ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ" , ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑ 400 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΠΤ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΑ-ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΙ ΕΠΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΒΑΣΕΩΣ ΩΣ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΘΡΗΣΚΟΙ . ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. "Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ". "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ" "ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ". ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΑ" ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΙΓΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ "ΦΥΛΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ" .

    ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ "ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ"
    https://www.youtube.com/watch?v=Ri4PDOF_KxM

    ReplyDelete
  199. Anonymous18/9/19 16:03

    Ο Άγιος Νεκτάριος απαντά σε όλους μας για το Ελληνικό Έθνος, τους Έλληνες και τη θεία αποστολή τους. Ας είναι, λοιπόν, τα λόγια του Αγίου Νεκταρίου το τελευταίο και σημαντικότερο και ουσιαστικότερο σχόλιο σε αυτό το μακροσκελές, σκανδαλώδες, αλλά και ενδιαφέρον άρθρο σας, επί του εθνοφυλετισμού, ώστε να απαντηθεί οριστικά το ερώτημά σας και να κλείσει τελεσίδικα το θέμα. Διότι Έλλην που δεν αναγνωρίζει ως Κύριο και Δημιουργό του τον Άγιο Τριαδικό Θεό, δεν δύναται να συνυπολογισθεί στος «έθνος» το σωτήριο το άγιο και το βασιλικό κατά τον Απ.Παυλο. Ημείς, φίλτατε, είμεθα Χριστιανοί Ορθόδοξοι, κοινωνούμε Ιησού Χριστόν, δηλαδή τρώμε την σάρκα Του και πίνουμε το αίμα Του, και όσοι τελούν τούτο, στα μάτια μας και στα δικά Του μάτια, είμεθα ένα. ο Κύριος μας είπε ίνα ώσι έν με Αυτόν, δηλαδή να γίνουμε ένα. Οπότε ημείς δεν διακρίνουμε κανέναν Έλληνα, Αμερικάνο, Κινέζο, Αφρικανό, Αυστραλό, ως ιδιαίτερο και πρώτο. Είμεθα όλοι ένα, εν Χριστώ, και όσοι απομείνουν από το τράνταγμα που έρχεται, θα αποτελέσουν το βασίλειο ιεράτευμα του Κυρίου, όπως ήτο ανέκαθεν.


    «Ὁ Ἕλλην γνωρίσας τὶς εἶναι καὶ τὶς ὀφείλει νὰ ἀποβῇ, σκοπὸν ἔθετο τὴν ἑαυτοῦ τελείωσιν· ἐγένετο ἐραστὴς τοῦ πνεύματος καὶ ἐδημιούργησε κόσμον πνευματικόν, ἐν ᾧ ἤθελε νὰ ζῇ· ἡ γνῶσις τοῦ καλοῦ, τοῦ ἀγαθοῦ, τοῦ ἀληθοῦς καὶ ἡ ἔμφυτος πρὸς τὸν πλησίον ἀγάπη ἀνέπτυξεν ἐν τῇ καρδίᾳ τοῦ Ἕλληνος τὸν πόθον τῆς αὐτομεταδόσεως, καὶ ὁ Ἕλλην ἀπέβη διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· ὁ Ἕλλην ἐζήτησε νὰ ἀφομοιώση τοὺς πάντας πρὸς ἑαυτόν· ὁ Ἕλλην δὲν ἐγεννήθη κατακτητὴς τοῦ σώματος, ἀλλὰ τοῦ πνεύματος, δὲν ἐζήτησε δούλους ἀλλ᾿ἐλευθέρους. Τοῦτο ἠγάπησε καὶ ἡ θεία αὕτη ἀγάπη ἐγένετο τὸ ἐλατήριον ὅλων τῶν ὁρμῶν του· αὕτη ἐμόρφωσε καὶ τὸν ἐθνικὸν αὐτοῦ χαρακτῆρα, ὅστις διέμεινεν ἀναλλοίωτος.

    Τοιοῦτος ἐπλάσθη ὁ Ἕλλην καὶ τοιοῦτος διαμορφώθη ὁ ἠθικὸς αὐτοῦ χαρακτήρ.
    Ὁ τοιοῦτος χαρακτὴρ δὲν ἠδύνατο ἢ νὰ ἐνθουσιασθῆ, ἐκ τῶν ἀρχῶν τοῦ χριστιανισμοῦ. Ὁ χριστιανισμὸς ἣν ἀγάπη ἐπηγγέλλετο δὲ νὰ διδάξῃ τοὺς ἀνθρώπους τὴν ἀλήθειαν ὑπὸ τὴν τελείαν καὶ πλήρη αὐτῆς μορφήν, ἐνισχύσῃ καὶ ἀνυψώσῃ τὴν φιλοσοφίαν εἰς τὴν ὑψίστην αὐτῆς περιωπήν, ἀποκαλύψῃ αὐτῇ τὰ μυστήρια τὰ κεκαλυμμένα μείναντα τῇ φιλοσοφίᾳ, παράσχῃ τὴν λύσιν τῶν αἰωνίων προβλημάτων, ἄρῃ τὴν ἀχλὺν τὴν περιβάλλουσαν τοὺς ὀφθαλμοὺς τῆς διανοίας τῶν ἀνθρώπων, ἐγείρῃ αὐτὸν καθεύδοντα, ἀπαλλάξῃ τῆς δεισιδαιμονίας, συνδέσῃ τὴν ἀνθρωπότητα διὰ τοῦ δεσμοῦ τῆς ἀδελφικῆς ἀγάπης, ἀγάγῃ πρὸς τὸν Θεόν, καὶ σώσῃ αὐτὸν τῆς καταδυναστείας τοῦ ἀντιπάλου, χαριζόμενος ἐν μὲν τῷ παρόντι βίῳ τὴν ἀληθῆ εὐδαιμονίαν, ἐν δὲ τῷ μέλλοντι τὴν αἰωνίαν μακαριότητα.»

    Αμην Γένοιτο.

    ReplyDelete
  200. 18/9/19 16:03

    "είμεθα Χριστιανοί Ορθόδοξοι, κοινωνούμε Ιησού Χριστόν, δηλαδή τρώμε την σάρκα Του και πίνουμε το αίμα Του, και όσοι τελούν τούτο, στα μάτια μας και στα δικά Του μάτια, είμεθα ένα"

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΗΚΕΤΕ στο «έθνος» το σωτήριο το άγιο και το βασιλικό" κατά τον Απ.Παυλο.

    ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΗΚΑΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ , ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ", ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ (ΕΚ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ) ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ..."«έθνος» σωτήριο άγιο και το βασιλικό". ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ.

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

    ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΙΔΙΑ ΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ή ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

    "Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ" ΛΟΙΠΟΝ , ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ... "ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ" ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ReplyDelete