09/11/2018

Ισραήλ: Συμφωνία με Κίνα για εξαγωγή ...ποτάσας στην Κίνα.

Η εταιρία Israel Chemicals (ICL) ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες εξαγωγής ποτάσας στην Κίνα. Η συμφωνία αυτή, προβλέπει την εξαγωγή τριών εκατομμυρίων τόνων ποτάσας στην κινεζική αγορά, ενώ η οικονομική της αξία ανέρχεται στα 870 εκατομμύρια δολάρια, για χρονικό διάστημα τριών ετών. Παράλληλα, η συμφωνία προβλέπει την επιλογή αύξησης της ποσότητας ποτάσας που θα εξαχθεί από το Ισραήλ, κατά 750.000 τόνους.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΥΝΑΤΑ"  ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΤΑΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ 1 ΔΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΥΝ.
ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, (ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΒΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ;

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: http://www.diakonima.gr/

2 comments :

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΙΣΩΣ;;; ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ;;;ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΔΙΣ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ. ΑΛΛΑ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/11/18 17:44

    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ... ΒΟΜΒΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΥΝ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete