9.11.18

20χρονος Σύρος βίασε τριών ετών παιδί στα Γιάννενα - Αφγανός χτύπησε και ασέλγησε σε ανήλικο στη Θεσσαλονίκη

20χρονος Σύρος κακοποίησε τριών ετών παιδί στο Κέντρο στην Αγία Ελένη στα Γιάννενα. Ο 20χρονος φαίνεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπως αναφέρει το epirusgate. Ακόμη και οι αστυνομικοί είναι συγκλονισμένοι με το γεγονός. Ο βιασμός έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν εντός του Κέντρου Φιλοξενίας της Αγίας Ελένης. Το αγοράκι επέστρεψε στη μητέρα του κλαίγοντας και κείνη το μετέφερε στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Εξετάστηκε από τους γιατρούς έγινε ιατροδικαστική εξέταση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε κακοποίηση. Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα. Σήμερα το πρωί συνελήφθη ο Σύρος δράστης.

Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του Αφγανού που χτύπησε και ασέλγησε σε ανήλικο στην περιοχή του δήμου Βόλβης, έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία, μετά από σχετική άδεια των εισαγγελικών αρχών. Πρόκειται για τον 29χρονο Mohammad Khorasani Hossein του Gholam Helder και της Leyla, ο οποίος γεννήθηκε το 1989, στο Αφγανιστάν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου. Η σύλληψή του έγινε στις 31 Οκτωβρίου, στην περιοχή του δήμου Βόλβης. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 29χρονος «προέβη με τη χρήση σωματικής βίας, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του» ανηλίκου.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Γονιμοποιούν στην κυριολεξία τους πολιτισμούς, γονιμοποιούν τις κοινωνίες"

«Οι Πολιτείες διεθνώς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της μετανάστευσης. Πρώτα από όλα πρέπει να τονίσω ότι είναι χρέος, χρέος απέναντι στην πραγματικότητα, χρέος απέναντι στην κοινωνία, χρέος απέναντι στην ίδια την δημοκρατία, να σκεφτούμε ότι η μετανάστευση είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό, ευεργετικό για τις ίδιες τις κοινωνίες, φαινόμενο σήμερα. Η μετανάστευση είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο, ένα φαινόμενο άμεσα συνδεδεμένο με τις ευεργετικές του τονίζω όψεις της παγκοσμιοποίησης και αυτό το φαινόμενο βοηθά τις κοινωνίες και τους λαούς και να προοδεύσουν και να αναπτύξουν τους πολιτισμούς τους, όταν ξέρουμε πόσο τα μεταναστευτικά ρεύματα μπολιάζουν τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς για να πάνε μπροστά. Γονιμοποιούν στην κυριολεξία τους πολιτισμούς, γονιμοποιούν τις κοινωνίες. Θα πρέπει να ξέρεις επίσης ότι και αν ακόμα παρεισφρήσουν πέρα και έξω από την νομιμότητα μετανάστες σε έναν χώρο, δεν νοείται να παραμείνουν παράνομοι... 'Αρα, σωστή μεταναστευτική πολιτική, νομιμοποίηση των μεταναστών και από εκεί και πέρα ένταξη. Αφού διαμορφωθεί το καθεστώς των επί μακρών διαμενόντων, είναι μια πενταετία η οποία θα αρχίσει να κλείνει από την επόμενη χρονιά, από εκεί και πέρα να σκεφτούμε και την παραχώρηση των δικαιωμάτων εκείνων που το Σύνταγμα επιτρέπει σε επίπεδο εκλογικών δικαιωμάτων. Και μιλώ για τη δυνατότητα συμμετοχής στις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές σε πρώτη φάση, γιατί όπως ξέρετε άλλα δικαιώματα συνεπάγονται την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Ακριβώς, διαμορφώσαμε τους όρους για να αποκτάται πιο εύκολα η ελληνική ιθαγένεια και ψηφίσαμε ένα Κώδικα όλοι μαζί στη Βουλή».

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2 comments :

Anonymous said...

Δυστυχώς έχουμε πάθει ανοσία. Το επίπεδο των πολιτικών αρχηγών μας είναι τόσο χαμηλό που ο παυλόπουλος ως ΠΤΔ μας φαίνεται πλέων ενίοτε ως κάτι το φυσιολογικό! Κανονικά και στο άκουσμα του ονόματος του μόνο θα έπρεπε να κάνουν χαρακίρι οι Έλληνες μπας και γλιτώσουν από την γονιμοποίηση του μυαλού τους από τις μαλακίες που τσαμπουνάει!


12G

Anonymous said...

Περί μπολιάσματος και γονιμοποίσης της κοινωνίας:
https://www.youtube.com/watch?v=kFpUdTUNHs0
https://www.youtube.com/watch?v=RuqZq657-gA
https://www.youtube.com/watch?v=NMp2wm0VMUs

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
- Η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι κακούργημα τελικά ή πολιτιστική ανάπτυξη και πρόοδος;
- Αφού υπάρχουν οικονομικά ισχυρότερες χώρες με μεγαλύτερο ΑΕΠ από αυτές της Ελλάδος και της Δύσης, γιατί οι συγκεκριμένοι "πρόσφυγες"/ "μετανάστες" αγνώστου ταυτότητας και ποινικού μητρώου δε πάνε και σε αυτές να τις γονιμοποιήσουν κοινωνικώς (βλ. άνοδο εγκληματικότητας) και οικονομικώς (βλ. επιδόματα ανεργίας, λαθρεμπόριο, οικονομικά εμβάσματα προς τις χώρες καταγωγής τους και διόγκωση κρατικού χρέους) ανάλογα;
- Πως θεωρούνται ως "οικονομικοί μετανάστες" (λόγω φτώχειας) πολίτες χωρών μέλη των G20;

INFOteller