18/10/2018

Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Νίκαιας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε περίπου στις 3 τηλεφώνημα από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κατήγγειλε ότι σε γειτονικό διαμέρισμα επικρατεί έντονη φασαρία. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για διατάραξη της κοινής ησυχίας.  Όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το διαμέρισμα από όπου προερχόταν η όχληση δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι Πακιστανών. Ακολούθησε συμπλοκή και όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, διαπίστωσαν εμβρόντητοι ότι στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος ένας συνάδελφός τους.

Ο απαχθείς αστυνομικός είχε διαπιστώσει ότι οι Πακιστανοί διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και τους ακολούθησε. Όταν έγινε αντιληπτός, τον απήγαγαν, τον οδήγησαν στο διαμέρισμά τους, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον ξυλοκόπησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός είναι ο οδηγός του διευθυντή του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. Οι Πακιστανοί συνελήφθησαν και στη συνέχεια υπέβαλλαν μήνυση κατά του αστυνομικού με την κατηγορία ότι επιχείρησε να τους ληστέψει, ενώ με τη σειρά του ο αστυνομικός μήνυσε τους έξι Πακιστανούς για παρακράτηση και άσκηση σωματικής βίας.

http://www.skai.gr/news/greece/article/386756/protofanes-pakistanoi-apigagan-kai-xulokopisan-astunomiko-sti-nikaia/

Αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε τα ξημερώματα άγρια χτυπημένος και δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι άκουσε φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις έφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους αλλοδαπούς διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος και χτυπημένος σε κακή κατάσταση ένας συνάδελφός τους. Ο αστυνομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ... ΒΑΡΕΛΙ.  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΩΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΜΗΝΥΣΗ;

Πολλή περίεργη είναι η υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού του αστυνομικού, που βρέθηκε δεμένος και αιμόφυρτος σε διαμέρισμα Πακιστανών στην περιοχή της Νίκαιας. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός, όλα συνέβησαν όταν ο ίδιος, είδε τους Πακιστανούς να κάνουν εμπόριο τσιγάρων και τότε, αν και εκτός υπηρεσίας, αποφάσισε να τους ακολουθήσει, χωρίς μάλιστα να ειδοποιήσει κανέναν. Όπως υποστηρίζει, τον απήγαγαν και τον οδήγησαν στο διαμέρισμα μέσα στο οποίο μερικές ώρες αργότερα τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε άσχημη κατάσταση. Ο αστυνομικός φέρει και ένα τραύμα στο αυτί, με τις Αρχές να εικάζουν ότι είχαν προσπαθήσει να τού το κόψουν. Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και το τελευταίο διάστημα απασχολείται ως οδηγός προϊσταμένου κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο αστυνομικός να είχε συναλλαγές με τους δράστες.

Το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νίκαια, αφού πολίτης τους κάλεσε για βοήθεια, καθώς όπως τους είπε, άκουγε φασαρία και υπέθεσε ότι ήταν κλέφτες. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ όταν έφτασαν δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους αλλοδαπούς και αφού κατάφεραν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς, να ακινητοποιήσουν τους Πακιστανούς, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και εκεί εντόπισαν άλλους έξι αλλοδαπούς και τον αστυνομικό σε άσχημη κατάσταση, ξυλοκοπημένο και δεμένο σε μια καρέκλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 19/10: Συνελήφθη για ληστεία κατά συναυτουργία ο αστυνομικός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος χθες από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.  Τώρα οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα που φέρεται να είναι συνεργοί του, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και αυτοί αστυνομικοί.

2 comments :

  1. Παρακαλώ αν πάθουν το οτιδήποτε οι εν λόγο πακιστανοί να μου τηλεφωνήσετε! Κύριοι έχουν παίσει τίτλοι τέλους στην ιστορία νέα Ελλάδα. Θυμάμαι κάτι χρόνια πριν όταν βγήκαν οι μουσουλμάνοι να κάνουν φασαρίες στην αθήνα επειδή και καλα αστυνομικός έσκισε το κοράνι και έφαγαν κλωτσές! Τώρα τρώνε κλωτσές οι των σωμάτων ασφαλείας!

    12G

    ReplyDelete
  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ReplyDelete