04/08/2018

Νιγηριανοί με Machetes διεξαγάγουν πόλεμο στην ιταλική πόλη Φερράρα

Το αίμα ρέει στους δρόμους της Φερράρα της Ιταλίας, καθώς οι λαθρομετανάστες από τη Νιγηρία πραγματοποιούν πόλεμο με μαχαίρια, αξίνες και μαχαίρια, αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. Μια σειρά από επιθέσεις έχουν λάβει χώρα την περασμένη εβδομάδα σε πλατείες, πάρκα και μπαρ, καθώς τα μέλη των συμμοριών και οι έμποροι ναρκωτικών διευθετούν τις διαφορές τους με θανατηφόρα όπλα στον κάποτε ειρηνικό προμαχώνα του υψηλού πολιτισμού και της γαστρονομίας. Οι αστυνομικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε σκηνές συχνών συγκρούσεων όπου βρέθηκαν σφαγιασμένοι μαχητές να βρίσκονται σε δεξαμενές αίματος. "Ένας εφιάλτης ... Είμαστε στην τέταρτη σφαγή στο δρόμο σε δύο ημέρες. Εδώ είναι φυσιολογικό τώρα », είπε ένας τοπικός αξιωματούχος.

Ο γερουσιαστής της Φερράρα Alberto Balboni υπέβαλε επείγουσα έρευνα στο Υπουργείο Εσωτερικών, προειδοποιώντας ότι "άγρια" συνδικάτα εγκληματικότητας της Νιγηρίας έχουν εκμεταλλευτεί το σύστημα ασύλου για να διεισδύσουν στην Ιταλία "σύμφωνα με μια αυστηρή παραστρατιωτική αρχή εδαφικού ελέγχου, με στόχο την εμπορία και τη διανομή ναρκωτικών, την εκμετάλλευση της πορνείας (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής πορνείας), την εμπορία ανθρώπων και την διευκόλυνση της παράνομης μετανάστευσης ». Ο Μπαλμπονί ισχυρίζεται ότι αφροαμερικάνικες ομάδες μαφίας λειτουργούν ήδη σε ιταλικές πόλεις, όπου οργανώνουν και οπλίζουν τα στρατεύματά τους για να συμμετάσχουν στον ίδιο «φυλετικό» πόλεμο που καταστρέφει τις πατρίδες τους.
Εν τω μεταξύ, οι αριστεροί εξακολουθούν να υποβαθμίζουν την υπαρξιακή απειλή για τους Ιταλούς, και καταγγέλλουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ως ρατσιστές.
"Αντιμετωπίζοντας αυτό το σενάριο που πρέπει να ανησυχεί όλους, μόνο το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να μην ανησυχεί, ελαχιστοποιώντας το φαινόμενο και ανακινώντας έναν ανύπαρκτο κίνδυνο ρατσισμού - ο οποίος απλά δεν υπάρχει στην Ιταλία - για να δικαιολογήσει την αυτοκτονική πολιτική αποδοχής για όλα αυτά οδήγησε δυστυχώς τους Ιταλούς στην τρέχουσα κατάσταση ", δήλωσε ο Μπαλμπονί.

http://ermionh.blogspot.com/2018/08/machetes.html

No comments :

Post a Comment