23/10/2017

Τρομοκρατήθηκαν οι Αλβανοί από την εμφάνιση ελληνικού F-16 στα σύνορα!

"Ένα ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος F-16 πέταξε πολύ κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, στην περιοχή της Κολώνιας, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη Λεσκοβίκι, στα νοτιοανατολικά της χώρας. Ήταν νωρίς το βράδυ, όταν οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν το θόρυβο των αεριωθούμενων αεροσκαφών και φοβήθηκαν να βγουν από τα σπίτια τους, ενώ η ανησυχία τους έφθασε στο μέγιστο σημείο. Οι περισσότεροι κάτοικοι από τους δήμους της Γλύνας και του Ραντάτ ήταν εκείνοι που τρομοκρατήθηκαν. Ορισμένοι, μάλιστα, κατάφεραν να κινηματογραφήσουν το σκηνικό του ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο έκανε περίεργους ελιγμούς και σύμφωνα με τους κατοίκους, εικάζεται ότι εισήλθε στην αλβανική επικράτεια, όπου παρέμεινε περίπου 6-8 λεπτά σε πτήση στη γύρω περιοχή.

Η αιτία δεν είναι γνωστή, γιατί πέταξαν τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη στα σύνορα, αλλά αυτή η χειρονομία μπορεί να συνδεθεί με τις πρόσφατες προκλητικές και χυδαίες (αλβ. vulgare) δηλώσεις του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών στην Αλβανία σχετικά με το πρόβλημα της κατεδάφισης των κατοικιών της ελληνικής μειονότητας στη Χιμάρα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από το Υπουργείο Άμυνας της Αλβανίας, για αυτήν την προκλητική και σκανδαλώδη κίνηση. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα, εξακολουθεί να έχει σε ισχύ την εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία, από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και το θέμα αυτό δεν έχει επιλυθεί ακόμη μεταξύ των δύο πλευρών. Μια «νότα διαμαρτυρίας» από την αλβανική πλευρά θα ήταν ένα σαφές και ισχυρό μήνυμα, σε απάντηση σε αυτήν τη σοβινιστική ελληνική πράξη" .

The Hellenic Information Team

3 comments :

  1. ρε παιδια οι νεο-εαοβουλγαροι φονιαδες σπασαν το ξυλο παλι χθες καμια 10αρα ατομα ευελπιδες στρατιωτες καλογερους πολιτες και οποιον γουσταρουν και δεν κουνηθηκε φυλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    κυρηξαν κανονικο πολεμο παλι εναντιον του ελληνικου λαου οπως το 41,και αυτη τη φορα εχουν μαζι τους και εκατομμυρια λαθρο ισλαμιστες τουρκαλμπαν και αλλους
    που ειμαστε εμεις ο χωρος μας?
    που ειναι η χα?????
    που ειναι η δεξια το κεντρο????
    ανυπαρκτοι ολοι μας και τλειωμενοι!
    αν ειμασταν φυσιολογικος λαος οπως οι τουρκοι και αλβανοι σημερα θα επρεπε να υπαρχουν μαζικα αντιποινα κατα χιλιαδες σε ολη την ελλαδα εναντιον αριστερων αναρχοκομουνιστων φονιαδων
    βεναια αν ημασταν φυσιολογικοι και υγειεις δεν θα τολμουσαν και αυτοι να τα κανουν αυτα εις βαρος μας εξ αρχης....

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-timhmenh-stolh-tou-ellhna-ajiwmatikou-htan-to-kokkino-pani-gia-tous-parak

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/julokophsan-dokimous-ajiwmatikous-ths-scholhs-euelpidwn-sto-monasthrak

    https://ethnikismos.net/2017/10/23/%ce%bf%cf%87%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b5%cf%85%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9/

    https://ethnikismos.net/2017/10/23/%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%88%ce%bf%cf%85/

    https://ethnikismos.net/2017/10/23/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf/

    http://www.stoxos.gr/2017/10/blog-post_4149.html

    και εδω σαλονικη δειτε πως αναρχοκομουνιστης δημοσιοκαφρος διαταζει μπατσους να πιασουν ελληνα!

    http://www.stoxos.gr/2017/10/blog-post_8047.html

    ReplyDelete
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ. ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.
    7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΜ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΝΕΙ , Η ΒΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

    * Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 1-3 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ. ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑΙ, ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    * ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΤΙΑ.

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

    ReplyDelete
  3. οταν υπηρετουσα εγω τη θητεια εγιναν καποια περιστατικα με ξυλοδαρμους στρατιωτων κατα την εξοδο . δεν ημουν παρων στα περιστατικα αλλα λεγοντουσαν. τα αντιποινα ηταν διχως ελεος και οι διοικητες εδιναν και τιμητικες αδειες σιωπηρες βεβαια.
    οπως το ειπες ισχυ, αστους να τρωνε ξυλο. δεν χαιρομαι για τους στρατιωτες οσο για το ποπολο που νομιζει οτι εχει δημοκρατια.

    ReplyDelete