20.8.17

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ; ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ

Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ [ΑΠΕΙΡΙΑ-ΑΦΕΛΕΙΑ-ΑΝΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΚΛΠ] ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΝΗΣΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΗΣΟ, ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΩΣ ΠΑΚΤΟΜΕΝΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΣΤΚΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ''ΘΡΗΣΚΕΙΑ'' ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΠΕΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΟΝ. Ο ΜΠΑΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΜΕΝΟΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ -ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΠΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 20, ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΕΜ\ΝΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ, ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗΝ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΛΕΥΚΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΝ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ. ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ.

ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ 13\4 ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦ ΟΣΟΝ ΚΡΙΘΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΝ.

ΠΑΝ.ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΡ ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΒ [ΣΣΕ-77]

"ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΡΑΜΠΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 75 ΗΜΕΡΕΣ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΤΑ ΤΙ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟΝ. ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ REPLIKA ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΝΝΟΝ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Α\ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ REAL ESTATE, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ. ΜΑ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΑΓΟ ΣΤΟΝ ΕΣΚΙΜΩΟ. ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΙΝΙΚΟΣ-6\7 ΑΠΡ ΣΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ\ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ CNN ΣΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ MISTER PRESIDENT:
- ΠΟΥ XAΘΗΚΕ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΥΠΑΡΧΕΙ ;
- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΝΑΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ;
- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ BREXIT. ΥΠΑΡΧΕΙ ;
- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΜΕΡΚΕΛ . ΥΠΑΡΧΕΙ ;
- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ . ΥΠΑΡΧΕΙ ;
ΟΧΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ -ΟΛΑ- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΟΥ MISTER MEIDAN, ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣΥΝΑΞΕΩΣ; ΜΑΛΛΟΝ."

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. (ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ)

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Κε ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ "ΘΟΡΥΒΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΝΩΣΕΩΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ, ΣΕ ΜΑΣ.

No comments :