08/07/2017

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Εθνικιστές, ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία: Με ποιόν είναι τελικά η Χρυσή Αυγή;

Για μια ακόμη φορά ευρέθη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο επίκεντρο της διαμάχης μεταξύ των δύο μονομάχων της εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν την φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ότι έχει υπόγεια συνεργασία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως ακριβώς και στο παρελθόν η Νέα Δημοκρατία ισχυριζότανε ότι έχει συμμαχία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ! Πρόκειται για μία χοντροκομμένη προπαγάνδα, που απευθύνεται σε βλάκες, είδος ανθρώπων οι οποίοι δεν λείπουν από την εκλογική μάζα.

Πριν αναφερθώ σε αυτό το θέμα όμως, θέλω να τονίσω ένα μεγάλο ζήτημα, ζήτημα εθνικό, το οποίο βεβαίως μονίμως και δεν απασχολεί αυτούς οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία στην χώρα μας, οι οποίοι για το μόνο το οποίο ενδιαφέρονται είναι οι μικροπολιτικές τους σκιαμαχίες.

Τουρκικό τόξο στην χερσόνησο του Αίμου

Η εφημερίδα “Guardian” με δημοσίευμά της προ ημερών μίλησε ευθέως για επιστροφή των Οθωμανών στα Βαλκάνια και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Βοσνία, όπου έχουν ιδρυθεί δύο τουρκικά πανεπιστήμια και οι μουσουλμάνοι της περιοχής αποκτούν κατ’ ουσίαν όλο και περισσότερο τουρκική συνείδηση. Εκτός από αυτό το δημοσίευμα της “Guardian” είχαμε και την δήλωση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα “Ντι Βέλτ" του υπουργού άμυνας της Αυστρίας Χανς Ντόσκοτσιλ, ο οποίος ευθέως μίλησε για ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, τονίζοντας ότι μειώνεται συνεχώς η επιρροή της Ε.Ε. στην περιοχή, ενώ αντίθετα αυξάνεται η επιρροή της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Και την ίδια ώρα κατά την οποία όλοι στην Ευρώπη βλέπουν αυτό που συμβαίνει στην περιοχή μας, οι μόνοι που δεν το βλέπουν είναι οι άνθρωποι του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας μας, οι οποίοι κάνουν θαυμάσιες “δουλίτσες” με τους Τούρκους και δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι όχι απλά ένα ισλαμικό, αλλά ένα τουρκικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα!  Από την Δύση η Αλβανία, η οποία εξυπηρετεί πλήρως και με τις ευλογίες των ΗΠΑ τα τουρκικά συμφέροντα. Η Αλβανία, η οποία ελέγχει πλέον με την συμμετοχή των αλβανικών κομμάτων και το κράτος των Σκοπίων και βεβαίως και το Κοσσυφοπέδιο. Και βορειότερα έχουμε την Βοσνία των μουσουλμάνων στην οποία επικρατεί σφοδρός ανθελληνισμός. Αυτό το ζήτημα δεν πρόκειται να απασχολήσει ούτε την Βουλή ούτε τα ΜΜΕ. Άλλα γι’ αυτούς είναι σημαντικά…

Η επιστροφή των πολιτικών “ζόμπι” και η διαπλοκή

Όπως το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ζήσαμε σκηνές απείρου κάλλους! Έναν χορό κυριολεκτικά των πολιτικών ζόμπι που επιστρέφει. Με θριαμβευτικό τρόπο το “ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, συνεχίζοντας να υπηρετεί απόλυτα τα παιχνίδια της διαπλοκής, εκδόθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 με πρωτοσέλιδο θριαμβευτικό τίτλο “Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ!”. Δεξιά της Φώφης Γεννήματα στο εν λόγω συνέδριο, ο μεγάλος ένοχος για την καταστροφή της χώρας μας Κωνσταντίνος Σημίτης και βεβαίως παρών ήταν και ο πατέρας των μνημονίων Τζωρτζ Παπανδρέου, η εμφάνιση του οποίου προκάλεσε τον ενθουσιασμό του ακροατηρίου οι οποίοι ξέσπασαν σε ιαχές “Παπανδρέου, Παπανδρέου”! Οι μόνοι που έλειπαν ήταν ο Παπαντωνίου, ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και φυσικά και αρκετοί πρώην βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σήμερα ευρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο της διαπλοκής είναι προφανές. Κανένα κόμμα αυτοδύναμο και ρυθμιστής το “δικό τους” ΠΑΣΟΚ. Εάν νομίζουν όμως ότι με τον Σημίτη και τον Παπανδρέου θα ξαναγίνουν κόμμα εξουσίας τότε πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει πιστή στις Αρχές της

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας και ας θυμηθούμε το 2014, όταν μέσα από την φυλακή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έριχνε την κυβέρνηση Σαμαρά. Τότε ήμασταν… συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ! Στην συνέχεια είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην διάρκεια της οποίας οι πιέσεις, οι αποκλεισμοί και οι διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίστηκαν, όπως και επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα, για τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όπως είχαμε χρέος και καθήκον κάναμε και κάνουμε αντιπολίτευση σε μια μνημονιακή κυβέρνηση, όπως ακριβώς κάναμε και στην κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, είμαστε συνεργάτες της… Νέας Δημοκρατίας! Αυτό το οποίο δεν μπορούν να καταλάβουν τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην Ν.Δ., είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει την δική της πολιτική, η οποία δεν εξαρτάται από βρώμικες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και παρ’ όλο το γεγονός ότι ευρισκόμεθα στο στόχαστρο ενός ολόκληρου αμαρτωλού καθεστώτος ακολουθούμε σταθερά με πίστη και συνέπεια την γραμμή μας, όντας Σταθερά η εθνική αντιπολίτευση σε αυτήν την χώρα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν και παραμένει συνεπής και σταθερή στα Ιδανικά και τις Αρχές της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση ούτε με τους νεοφιλελεύθερους, ούτε με τους μαρξιστές, που και οι δυο τους δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να ξεπουλάνε την Πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι και να υπηρετούν τα συμφέροντα της ξενοκρατίας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που άντεξε την βάναυση επίθεση του συνόλου των ΜΜΕ επί σειρά ετών, που άντεξε διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, απαγορεύσεις. Όσο για τα περί “συνεργασιών” πότε από τον έναν και πότε από τον άλλον, σε όσους έχει απομείνει νους και κρίση γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι αποτελούν φτηνά τεχνάσματα μιας χυδαίας προπαγάνδας χωρίς τέλος.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

No comments :

Post a Comment