25/06/2017

8 βήματα για την ανατροπή ενός έθνους και την δημιουργία ενός σοσιαλιστικού κράτους.

1) Υγειονομική περίθαλψη: Ελέγξτε την υγειονομική περίθαλψη και θα ελέγχετε τους ανθρώπους
2) Φτώχεια: Αυξήστε το επίπεδο της φτώχειας όσο το δυνατόν ψηλότερα, οι φτωχοί είναι ευκολότεροι στον έλεγχο και δεν θα πολεμήσουν αν τους παρέχετε τα πάντα για να ζήσουν.
3) Χρέος: Αυξήστε το χρέος σε μη βιώσιμο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο είστε σε θέση να αυξήσετε τους φόρους και αυτό θα προκαλέσει περισσότερη φτώχεια.
4) Έλεγχος των όπλων: Αφαιρέστε τους την ικανότητα να αμυνθούν από την κυβέρνηση. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αστυνομικό κράτος.
5) Πρόνοια: Πάρτε τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής τους (τρόφιμα, στέγαση και εισόδημα).
6) Εκπαίδευση: Πάρτε τον έλεγχο του τι διαβάζουν και τι ακούν οι πολίτες - πάρτε τον έλεγχο του τι μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο.
7) Θρησκεία: Αφαιρέστε την πίστη στους Θεούς από την κυβέρνηση και τα σχολεία.
8) Πόλεμος των τάξεων: Διαχωρίστε τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς. Αυτό θα προκαλέσει περισσότερη δυσαρέσκεια και θα είναι ευκολότερο να ληφθούν (Φόροι) από τους πλούσιους γα την υποστήριξη των φτωχών.

http://ermionh.blogspot.gr/2017/06/8.html

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 10/2010: https://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ/ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΠΡΙΝ. ΤΑ ΕΤΗ ΠΡΙΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ), ΟΠΟΤΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΑ ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 72% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΕΡΟ) ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ/ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΟΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕΙ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΣΟ ΧΕΡΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

2 comments :

  1. Anonymous26/6/17 18:11

    https://www.youtube.com/watch?v=iZeRGxUqFJQ

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/6/17 22:48

    18.11
    εσεις την εχετε την πατριδα σας την κρητη ρε φιλε-και θα κανουμε το παν για να την εχετε για παντα, αλλα εμεις χασαμε την πατρδα μας τον ποντο αλλα θα κανουμε το παν -το συμπαν να χαλασει-για να τον ξαναπαρουμε και να κανουμε στο δισεκατομμυριαπλασιο αυτο που μας εκανε ο οσμανλι γενοκτονος κατακτητης....
    κρητη και ποντος σμιξανε

    https://www.youtube.com/watch?v=F0wJQ1jCcK8

    ReplyDelete