11/03/2017

O ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ. ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΟΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΔΑΛΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.

ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
- ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ.
- ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ.
- ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ.

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ.
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΝΕΟΣ... ΙΩΑΝΙΔΗΣ [τηρουμένων των αναλογιών] ΜΙΑΣ ΦΡΙΚΩΔΟΥΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ...  ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΥΠΟΥΛΩΣ ΕΜΕΣΑ, ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΙΓΙΣΤΟΥΣ ΚΕΝΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ή ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ -Η ΕΓΓΥΣ ΠΑΤΡΙΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ- ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ. ΟΡΦΑΝΗ. [για την ''κνεσετ'' ομιλώ]. Η ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΠΑΝ ΑΤΖΕΡΙΝΟΣ -ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΡ ΛΟΧΑΓΟΣ [ΠΒ -ΣΣΕ 77]

3 comments :

  1. Anonymous11/3/17 20:52

    Απόστρατος ε, γιατί αν ήταν εν υπηρεσία ΄χι απλά τα ίδια δεν θα έλεγε αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα σφουγγάριζε τα σκατά των λαθραίων από σε κανένα χοτ σποτ. Αει στο διάολο λοιπόν!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/3/17 02:54

    ΧΧΧ Τα έχεις μπερδέψει λίγο...Οι εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ, καθώς και οι φασίστες, ήταν και είναι εναντίον του Σιωνισμού, που έχει σαν βασιλιάδες τους Ρότσιλντ, και προωθούν με τον Σόρος, το σχέδιο Καλέργη, και την γενοκτονία της μισητής για αυτούς λευκής φυλής, χρησιμοποιώντας εναντίον της όλες τις νεγρομογγολοσκουπιδοφυλες του πλανήτη. Τώρα αφού μιλάς και για πιο απόκρυφα θέματα, ο Σετ-τυφωνας, δηλαδή ο Γιαχβέ, δεν έχει σχέση με τα απολυταρχικά, εθνικιστικά, φασιστικα, κ.α. κινήματα, αλλά εκπρόσωπος του είναι τα εωσφορικα κινήματα, της άκρας αριστεράς, αντιφα, αντιρατσισμου, φυλετικής επειμιξιας, φεμινισμού, ομοφυλοφιλίας και πάσης άλλης ανωμαλίας.

    ReplyDelete
  3. Anonymous13/3/17 00:58

    Αυτά που λες, τα λένε και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί είναι Ούννοι και οι καλοί ήταν οι αγγλοσάξονες και οι Εβραίοι στο β παγκόσμιο, και ότι ήμαστε με τις θαλάσσιες δυνάμεις(δηλαδή η είναι πράκτορες, η είναι στοκοι γεωπολιτικά, πως γίνεται να ανεχθεί μία ναυτική δύναμη μία άλλη...η μόνη λύση για να γίνει μεγάλη η Ελλάδα, ήταν να συμμαχήσουμε με στεριανή Ευρασιατική δύναμη δηλαδή το Γ Ράιχ, για να είχαμε δύναμη στην θάλασσα). Ο Χίτλερ πολέμησε τον διεθνή σιωνισμό, ούτε αποδεικνύεται με σοβαρά στοιχεία ότι είχε σχέση με χαζαροεβραιους, το ότι ήταν γιος του Ρότσιλντ και άλλα τέτοια φαιδρα, ασχολίαστα...Απλως έπεσε σε σωρεία στρατηγικών λαθών, και έχασε την μάχη, κάτι που πιθανόν θα οδηγήσει και στο τέλος των λευκών σε αυτήν την γη. Τωρα το ότι ο Θεός των Εβραίων είναι ο νικημένος εχθρός του Δία τυφώνας, το λέει ο αρχιερέας των Δελφών Πλούταρχος στο περί Ίσιδος και οσιριδος. Επίσης το Ταλμούδ απροκάλυπτα συσχετίσει τον Γιαχβέ και τον Εωσφόρο ως τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι δε Ιλλουμινάτοι που αναφέρεις, είναι τα απόλυτα όργανα των εωσφοριστοσιωνιστων. Τωρα κάποιοι συσχετισμοί μπορεί να υπάρχουν με κάποιες ελληνικές περιοχές και των Μωυσή και τους εβραίους, επειδή εδώ από την αρχαία εποχή είχαν επιδραμει καδμειοι και Δαναοί και όχι λόγω το ότι ο ένας Θεός ήταν από τους Έλληνες και σχετιζόταν με τον Δία.

    ReplyDelete