09/03/2017

"Eίδα την Αθήνα μετά από 25 χρόνια με πακιστανούς και γυναίκες με μαντήλες". Τους μουσουλμάνους νεο-εποίκους της Κρήτης όμως δεν τους είδες.



ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ. ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ. ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ, ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

1 comment :

  1. Anonymous10/3/17 14:19

    Πρόταση Παρακολούθησης Ταινίας ενόψει και της 25ης Μαρτίου αλλά και σε σχέση με ότι γίνεται Γύρω μας την γνωστή θεματολογία δηλαδή..,οι Προβολές είναι απο Πέμπτη έως και Κυριακή 19:45 οπότε νομίζω ότι θα ήταν Εξαιρετικά Καλό να το Παρακολουθήσουν ΟΛΟΙ όσοι Ακόμα Νιώθουν ΕΛΛΗΝΕΣ και γιατί ΟΧΙ ας είναι μια αφορμή Συγκέντρωσης/Μάζωξης/Ζύμωσης των Φίλων/Φίλες του Ιστολογίου και ΟΧΙ ΜΟΝΟ αρκεί να Συμφωνήσουμε Συγκεκριμένη ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ για να βρεθούμε απο ΚΟΝΤΑ όσο Περισσότεροι γίνεται+να τα πούμε Σχολιάζοντας την Ταινία και Όχι Μόνο αυτή,όσοι πιστοί ας Προσέλθουν/Προσέλθουμε.

    http://www.athinorama.gr/cinema/movieplaces.aspx?id=10054968

    http://parallaximag.gr/agenda/cinema/exodos-1826

    ReplyDelete