02/03/2017

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ … ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ !

Ο υπουργός Οζλού μιλώντας σχετικά με τις έρευνες που έκαναν Τούρκοι επιστήμονες στην Ανταρκτική δήλωσε: Θα είμαστε εκεί συνεχώς. Βρισκόμαστε και εμείς εκεί και κατά κάποιο τρόπο διεκδικούμε δικαιώματα. Ο υπουργός Επιστήμης, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Φαρούκ Οζλού, μιλώντας στην εκδοτική ομάδα του πρακτορείου Αναντολού και αναφερόμενος στις επιστημονικές έρευνες στην Ανταρκτική, είπε: Εμείς θα στήσουμε εδώ μια βάση και θα κάνουμε επιστημονικές έρευνες. Βρισκόμαστε και εμείς εκεί και κατά κάποιο τρόπο διεκδικούμε δικαιώματα. Οι δομές και τα κτίρια που θα στήσουμε θα τα κατασκευάσουμε στην Τουρκία και θα τα στείλουμε με πλοίο εκεί. Τα πλοία θα πρέπει να είναι παγοθραυστικά και εμείς δεν διαθέτουμε τέτοιο πλοίο Θα πρέπει να κατασκευάσουμε ένα τέτοιο πλοίο ή να το νοικιάσουμε.¨

http://www.yeniakit.com.tr/haber/bakan-acikladi-o-kitada-hak-iddia-ediyoruz-285204.html

Σχ: Πέρα από την μεγαλομανία του υπουργού, αξία έχει και το πως ερμηνεύει τις δηλώσεις του αυτή η φιλοκυβερνητική εφημερίδα. Στην φωτογραφία που βλέπετε ο τίτλος είναι "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.Το ανακοίνωσε υπουργός! Η Τουρκία διευρύνει τα εδάφη της…"

http://tourkikanea.gr/

1 comment :

  1. Anonymous2/3/17 14:42

    Μαγκιά τους να διεκδικούν και στο διάστημα! Είδαμε που μας πήγε εμάς η πολιτική του "δεν διεκδικούμε τίποτα", λες και τα εδάφη της χώρας είναι το κοτέτσι του εκάστοτε πολιτικάντη για να τα κάνει ότι θέλει!


    12G

    ReplyDelete