6.3.17

Απαλλακτικό βούλευμα για τους βουλευτές της Χ.Α που διώκονταν για τις... ομιλίες τους!

Δικαστική απόφαση-χαστούκι στους σκευωρούς! Με τη βούλα της Δικαιοσύνης κατέρρευσε η σκευωρία, η οποία είχε εξυφανθεί σε βάρος των βουλευτών μας Γιάννη Λαγού, Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Φώτη Γραικού, για τις ομιλίες τους σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στις 21-3-2015, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, πλησίον του σταθμού Λαρίσης. Οι σε βάρος των βουλευτών μας κατηγορίες, για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, κατέπεσαν και γράφτηκαν και τυπικά οι «τίτλοι τέλους» στο άθλιο σήριαλ, που έστησαν οι σκευωροί. Η εν λόγω απόφαση αποτελεί κόλαφο για τους υβριστές της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να πλήξουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα των Εθνικιστών. Επισημαίνουμε πως με κάτι τέτοιες αισχρές κατηγορίες έχει στηθεί και η δικαστική σκευωρία κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο Εθνικισμός δεν ποινικοποιείται.

Η προκαταρκτική εξέταση αφορούσε φράσεις όπως:
- Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
- ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
- Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να έρχεται εδώ παράνομα, να ασελγεί απέναντι στην Ελληνική νομοθεσία και να είναι στο απυρόβλητο είναι γελασμένος
- Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα καταντήσουμε μειοψηφία στο ίδιο μας το σπίτι
- Εμείς σαν Χρυσή Αυγή δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από την πιστή εφαρμογή του νόμου. 
- Αυτό είναι και στο πρόγραμμα μας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Σύμφωνα με την σχετική διάταξη της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθήνας, που εγκρίθηκε από την κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, μετά την περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξήχθη, δεν προέκυψαν ενδείξεις σε βάρος των βουλευτών μας για διάπραξη πιθανών αδικημάτων υποκίνησης βίας και μίσους κατά προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική καταγωγή κλπ. (αντιρατσιστικός νόμος) και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Αντίθετα υπήρξε έκφραση απόψεων, που είχαν μόνο πολιτική υφή και είχαν κυρίως αναφορά σε ζητήματα καθημερινότητας, όπως η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, η ανεργία κλπ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/

2 comments :

XXXX. said...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ...ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΙΕΣΕΙΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ "ΓΑΡΓΑΡΑ";;;ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Χ.ΑΥΓΗΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.!!ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ 3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...ΚΑΤΙ "ΒΡΩΜΑΕΙ" ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΣΩΝΑΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

http://www.newsit.gr/politikh/O-Dimitris-Koykoytsis-aneksartitopoiithike-apo-ti-Xrysi-Aygi/704471

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.