26/03/2017

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες Χρυσαυγίτες βροντοφώναξαν “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”! - Χανιά: Επεισόδια, πετροπόλεμος, κάψιμο κάδων και χρήση χημικών έξω από τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα έστειλαν σήμερα χιλιάδες Εθνικιστές, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό και μαζικό παρόν στην ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη. Ανήμερα της διπλής Εθνικής εορτής για την Επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis πλημμύρισε από απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, δίνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση στους μπολσεβίκους που επιχειρούν να αλλάξουν την ιστορία και να αλλοιώσουν το μήνυμα της Εθνικής Επανάστασης του 1821.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/

Σε πεδίο μάχης μετρατράπηκε η λεωφόρος Σούδας απόψε στο ύψος του Καλικά όπου βρίσκονται τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη έξω από τα γραφεία όπου το απόγευμα διάφοροι φορείς και συλλογικότητες καθως και αντιξεσουσιαστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Το κλίμα μύριζε από νωρίς μπαρούτι. Ταεπεισόδια δεν άργησαν να ξεσπάσουν μετατρέποντας τη λεωφόρο Σούδας σε πεδίο μάχης, με πετροπόλεμο, ρίψη κρότου λάμψης και εμπρησμό κάδων απορριμμάτων.Δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο απάντησαν με ρίψη χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και προσαγωγές ατόμων.Τα επεισόδια επεκτάθηκαν κατά μήκος της λεωφόρου Σούδας, με αγνώστους να βάζουν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και να επιδίδονται σε πετροπόλεμο φτάνοντας μέχρι την περιοχή του Κουμπέ. Κάποιοι μάλιστα πήραν λάστιχα από πρατήριο στον Κουμπέ και τα τοποθέτησαν στον δρόμο.  Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς Αναγνώστου Γογονή ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή του Καλικά και του Κουμπέ, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα οποία νωρίτερα άγνωστα άτομα είχαν πετάξε μπογιες.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://flashnews.gr/

Η ανακοίνωση της Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής

"Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά τη ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μερικές εκατοντάδες ακόμη όμοιοι σας. Ο πραγματικός λαός της πόλης να σας θυμίσουμε ότι έχει επανειλημμένα δώσει σχεδόν 7% στην Χρυσή Αυγή στα Χανιά. Η απάντηση δίδετε από τον Ελληνικό λαό που καθημερινά ενισχύει την Χρυσή Αυγή σε αντίθεση με τους τραμπούκους της άκρας αριστεράς που σε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης αντί να ενισχύονται δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα."

No comments :

Post a Comment