05/03/2017

ΕΠΩΦΕΛΗΣ (για τους Έλληνες) ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με Νομοθετική, Εκτελεστική και (το κυριότερο) Δικαστική εξουσία ελεγχόμενες από την ΜΑΣΩΝΙΑ. Γίνεται;

..."Η απάντηση έρχεται από τα δικά τους γραπτά. ‘Πας αδελφός οφείλει ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΗ στις αποφάσεις της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος’... " (και το Κ.Ι.Σ). 

"...τι συμβαίνει στην περίπτωση που μια τέτοια απόφαση συμφέρει μόνο τα μέλη των Τεκτονικών Στοών, αλλά έρχεται σε αντίθεση με τα ζητούμενα της ‘βέβηλης’ κοινωνίας. Τι γίνεται π.χ. εάν η εθνική συνείδηση έρθει σε σύγκρουση με την ‘τεκτονική συνείδηση’ στη συνάντηση με έναν Τούρκο ‘αδελφό’. Ποιό από τα δύο υπερτερεί άραγε;..."

"...οι μη Τέκτονες, όλοι εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή, είμαστε ‘βέβηλοι’. Θεωρούμαστε κατά κάποιο τρόπο ‘κατώτεροι’, καθώς δεν έχουμε την δική τους ‘γνώση’. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να σας πουν ποτέ ανοιχτά.  Ίσως θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν κάποια στιγμή οι Τέκτονες, τι ακριβώς εννοούν όταν αποκαλούν όλους εμάς ‘βέβηλους’..."

"...εφόσον οι Τέκτονες δεν κάνουν κάτι κακό, εφόσον διατελούν φιλανθρωπικό έργο όπως διατείνονται, ποιός ο λόγος να κρατούν μυστική την ταυτότητά τους;..."

"...από την εμπειρία μου και από όσους Τέκτονες έχω γνωρίσει, τουλάχιστον της νέας γενιάς, μπορώ να πω ότι χαρακτηρίζονται από την αδυναμία για δύο κυρίως πράγματα: Τα χρήματα (βλέπε και εξουσία), και το σεξ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: ΚΑΒΑΛΑ: Φάκελος Μασονία, Λίστα με ονόματα:

http://dia-kosmos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_4.html

No comments :

Post a Comment