13/03/2017

Καμμένος: “...μελετάται η δυνατότητα να εκπαιδεύονται κατ’ ευθείαν οι νεοσύλλεκτοι στις Μονάδες που θα υπηρετήσουν, να μην χάνονται δηλαδή αυτές οι 45 ημέρες.“

Ο Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μόνο 13 Σημεία Κατάταξης νεοσυλλέκτων (όχι Κέντρα Νεοσυλλέκτων) θα λειτουργήσουν από τον προσεχή Ιούλιο στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα. Τα Σημεία Κατάταξης τον Ιούλιο για τους νεοσύλλεκτους δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τα Κέντρα Εκπαίδευσης, αλλά είναι τα ακόλουθα:
  • ένα πλησίον της Αθήνας (ΚΕΤΘ Αυλώνα),
  • ένα Θεσσαλονίκη (πιθανώς στο 586 Μ/Π ΤΠ),
  • ένα πλησίον Ξάνθης (Στρατόπεδο «Υπίατρου Τριανταφυλλίδη»)
  • ένα πλησίον Λάρισας (ΚΕΥΠ)
  • ένα στην Κρήτη
  • ένα στην Κω
  • ένα στη Ρόδο
  • ένα στη Σάμο
  • ένα στη Χίο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.armynow.net/

8 comments :

  1. Anonymous13/3/17 17:01

    Βέβαια... Κλείνει τα κέντρα γιατί έχει ανάγκη να κάνει καινούργια hot spot!
    Τόσες χιλιάδες αφίξεις έχουμε τώρα που φτιάχνει ο καιρός και έρχεται καλοκαίρι...

    ReplyDelete
  2. Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ...ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ, ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΟΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΙΣΩΣ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

    ReplyDelete
  3. Anonymous13/3/17 18:42

    ΑΚΡΙΒΩΣ!ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...Ο ΕΝΑΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΟΠΛΑ/ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ.ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ,ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. Anonymous13/3/17 21:49

    Δεν γνωρίζω αν έχουν συμμετάσχει κληρωτοί στην περίθαλψη των εισβολέων ή σε χτίσιμο hot spot, όποιος και αν το έχει κάνει το έχει κάνει εθελοντικά. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να εξαναγκάσει κληρωτό να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους δραστηριότητες παρά την θέληση του!

    12G

    ReplyDelete
  5. ΔΙΑΦΩΝΩ. ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΛΟΧΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ, ΣΙΤΙΣΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΚΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ; Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ/ΛΟΧΑΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ. Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΙΝΕΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous14/3/17 12:26

    Εντολή ξε εντολή ο στρατιώτης μπορεί να αρνηθεί και να δικαιολογήσει την άρνηση του με ένα κάρο επιχειρήματα ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σιγά μην σε στείλουν και στρατοδικείο επειδή δεν ήθελες να σκουπίσεις! Κληρωτοί να συμμετέχουν με το ζόρι σε τέτοιες δραστηριότητες χλωμό. Και στο κάτω κάτω ακόμα και η στράτευση στην ελλάδα εθελοντική είναι, και χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες γι αυτούς που δεν υπηρετούν. Δεν έχω δε καμία ιδιάτερη δυσκολία να πιστέψω ότι η πλύση εγκεφάλου στους νεοέλληνες έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που όσοι πάνε σε αυτές τις δραστηριότητες πάνε εθελοντικά.! Βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους, αν σου έλεγε ο λοχαγός να το κάνεις θα το έκανες?


    12G

    ReplyDelete
  7. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ. Η ΦΥΛΑΚΗ-ΦΥΛΑΚΗ ΒΕΒΑΙΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ...ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ), ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ (ΕΙΧΕ) ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ (ΕΠΡΕΠΕ) ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.

    - ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ.
    ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ...Α, Β, Γ, Δ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 30, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕ ....ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous14/3/17 14:36

    Συμφωνούμε! Παρεμπιπτόντως κι εγώ από τους υπηρετήσαντας έξτρα του 18μηνου είμαι, και με 2 προανακρίσεις για στρατοδικείο επειδή δεν ήθελα να κάνω τον υπηρέτη ορισμένων!


    12G

    ReplyDelete