21/02/2017

Ρωσία-Κίνα: Συμφωνία για S-400, Sukhoi-35 και άλλων συστημάτων.

Η Ρωσία και η Κίνα ήρθαν σε συμφωνία για την προμήθεια συστημάτων αεράμυνας S-400, μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi-35, αλλά και πυραυλικών συστημάτων επιφανείας, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, την Τρίτη. «Η συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας σε στρατιωτικό και τεχνολογικό επίπεδο συνεχίζει να εξελίσσεται θετικά. Έχουμε συνεχείς επαφές και έχουμε επιτύχει ήδη την πώληση των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400, την πώληση του, πολλαπλού ρόλου, μαχητικού αεροσκάφους Sukhoi-35 και πυραυλικών συστημάτων επιφανείας." δήλωσε ο Σοϊγκού κατά την έναρξη του Εθνικού φόρουμ με θέμα τις διεθνείς σχέσεις στο στρατιωτικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Είναι ένα ακόμα σημάδι των πολύ καλών διμερών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Ρωσίας και Κίνας. Ας μην ξεχνάμε την αντίδραση της Ρωσία στην μετακίνηση των Κινεζικών πυραύλων λίγες εβδομάδες πρίν, στο κινεζικό ενδιαφέρον για το ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 και την συνεργασία τους στο θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας στην χερσόνησο της Κορέας.

http://defencenews.gr/diethneis-sxeseis/5295-amyntiki-symfonia-rosias-kinas

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (Κίνα: Ανάπτυξη διηπειρωτικών πύραυλων Dongfeng-41 στα Β.Α) ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΙΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΟΙΓΚΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. Ο ΣΟΙΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ (ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ) ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. 

3 comments :

  1. Anonymous21/2/17 22:50

    Ποιος Πουτιν και ποιος Τραμπ; Μηπως ειναι ολα στημενα; Μηπως θελουν εναν 3ο ΠΠ για να μειωθει ο πληθυσμος της γης και δεν ξερω γω τι αλλα οφελη; Μηπως ο 2ος ΠΠ δεν ηταν στυμμενος;

    ReplyDelete
  2. Anonymous22/2/17 08:13

    Ακριβώς οι εξοπλισμοί που χρειαζόμαστε τώρα, μια μοίρα su35 και το λιγότερο μια μεραρχια s400


    12G

    ReplyDelete
  3. Anonymous22/2/17 13:11

    Ναι βέβαια, εγώ λέω τη πρέπει και τη θα μπορούσαμε να πάρουμε σε περίπτωση που ήμασταν κανονικό έθνος όχι το τι θα πάρουμε στο τέλος, αυτό το γνωρίζουμε όλοι!...εν το μεταξύ τα δύο δις που δίνουμε στις συντάξεις των αλλοδαπών που λέει το παραπάνω θέμα κάθονται κουτί για καμιά 40αριά ρωσικά μαχητικά, αν βάλεις δε και τα δύο δις που τρώει το λαθρομεταναστευτικό φτιάχνεις την καλύτερη αεροπορία στο νατο!


    12G

    ReplyDelete