26.2.17

Indymedia: Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΠΟΥΣΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ..."Νέστορ Μάχνο ή το άγρυπνο μάτι του αντιφασισμού". ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ(;;;) ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ, Ο  ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΣΠΙΟΥΝΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ.

("Ισχύς: Οργάνωση αντίζηλων της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Δεν δείχνουν ότι τους νοιάζουν οι δράσεις. Κλειστή ομάδα με σχετικά υψηλό μορφωτικό επίπεδο που διαθέτουν οπλισμό. Αποκομμένοι από τον φασιστικό χώρο. Υπολογίσιμοι φασίστες.")


ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ", ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "...αντίζηλων της Χρυσής Αυγής.." Η ...ΕΜΜΕΣΗ ΜΠΗΧΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΟΥΝΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ 5 ΜΕΣΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ Indymedia, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ..."ΔΡΑΣΕΙΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΩΝ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ...ΑΣΥΛΟ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ...ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΠΙΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

"Έχω δημιουργήσει ένα δίκτυο επαφών με μέλη φασιστικών οργανώσεων και αυτά που θα αποκαλύψω είναι ομολογίες δικές τους. Χρησιμοποιούν ψευδώνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά με λίγο ψάξιμο μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητας τους. Οι περισσότεροι είναι άντρες που ξημεροβραδιάζονται για να χύνουν το φασιστικό τους δηλητήριο και είναι και κάποιες γυναίκες που τις στέλνουν σε αντιφασιστικές πορείες για να καταγράψουν πρόσωπα. Συμμετέχω σε εκδηλώσεις τους και έχω συλλέξει υλικό από ομιλίες που θα δημοσιοποιήσω όταν κρίνω ασφαλές για εμένα και την οικογένεια μου. Θα συγκεντρώσω όλα τα στοιχεία της έρευνας μου και θα τα εκδώσω όταν η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με όποιον τρόπο κριθεί αποτελεσματικότερος. Όποιος έχει κάτι χρήσιμο να προσθέσει να το κάνει με σοβαρότητα. Θα βοηθήσει να μην πέσουν άλλοι νέοι άνθρωποι θύματα των πρακτικών των φασιστικών μορφωμάτων που συνιστούν απειλή για τη Δημοκρατία στη χώρα με τα τόσα άλλα υπαρκτά προβλήματα. Η διασταύρωση των στοιχείων γίνεται εύκολα χωρίς κανείς να καταφύγει στις κρατικές υπηρεσίες για να βρει το δίκιο του. Άδικος κόπος για τους φασίστες να παραστήσουν τους συντρόφους για να εμποδίσουν τις αποκαλύψεις που θα γίνουν. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο. Η απάντηση στις πρακτικές τους θα γίνει με κινηματικό τρόπο και όχι με προσφυγή στις υπηρεσίες που τους κάνουν πλάτες. Ο φασισμός τσακίζεται από τον κόσμο του αγώνα. Παρακαλείται η ΣΟ να σβήνει σχόλια που θα κρίνει ότι προέρχονται από φασίστες.

Εθνικό Μέτωπο/Εμείς/Πλεύρης: Απογοητευμένοι λαοσίτες που κάνουν ό,τι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Να αρπάξουν βουλευτικούς μισθούς και προνόμια στο όνομα της Δημοκρατίας. Τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία για να κλέψουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. Ραμολιμεντοφασίστες.

Blood and Honour Hellas: Ένας πρώην χρυσαυγίτης και λίγοι κάγκουρες. Η πιο αστεία φασιστική ομάδα. Κολλάνε αυτοκόλλητα στο δωμάτιο τους και εκδίδουν ένα πορνοπεριοδικό. Έχουν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή και τους έχουν κάνει πέρα όλοι οι αυτόνομοι. Σάπιοι φασίστες.

Brigade Hellas: Πρώην μέλη των Pro Patria και πλακωθήκανε μεταξύ τους γιατί οι Brigade το παίζανε αλβανοφάγοι και χουλιγκάνια με την υποστήριξη φασιστών του Ολυμπιακού. Παλιοφαληριώτες και Γλυφαδιώτες γαύροι ονομάζονται Brigade από την ονομασία οπαδικού γκρουπ του Ερυθρού Αστέρα. Φάγανε πόρτα γιατί στους Brigade άνηκε ο οργανωτής των Fanatics και έχουν μαζευτεί λόγω του 'no-politica'. Μετονομάσθηκαν 'Απέλλα Ελλάς'. Γλείφουν τον πρώην χρυσαυγίτη Ανδρουτσόπουλο. Δεν θα δραστηριοποιηθεί λόγω καταδίκης. Φασίστες οπαδοί της Εθνικής Ελλάδος.

ΛΕΠΕΝ: Του μαφιόζου πρώην χρυσαυγίτη Χρήστου Ρήγα. Υπόκοσμος. Στον Άγιο Παντελεήμονα, τον Βοτανικό, στην Πλ.Κολοκοτρώνη ήταν αστεία η παρουσία τους. Την μία 3 άτομα και δεν κατέβηκαν ποτέ να τσακωθούν και απειλούσαν από το μπαλκόνι των γραφείων τους με τις πλάτες των μπάτσων, την άλλη 4 και τους προστάτεψε η αστυνομία με τις κλούβες της και την άλλη καμιά 20αριά κρυμμένοι στην πολυκατοικία και τα λάφυρα να ζεσταίνουν τους άστεγους της πλατείας. Τελειωμένοι φασίστες.

Ultras Hellas/ΝΟΠΟ/ΤΟΦΑ/Πορφυρή Φάλαγγα/Γαλάζια Στρατιά: Ανύπαρκτες ομάδες με στόχο την φασιστική παρουσία στις εξέδρες των γηπέδων. Όποτε επιχείρησαν να κάνουν την εμφάνιση τους έφυγαν με τα πόδια στο κεφάλι. Μετά την αποτυχημένη ανάρτηση φασιστοπανό στη Ν.Φιλαδέλφεια και τις φάπες που έφαγαν οι 'Aryans' του Λαγού και του Βασιλόπουλου η Χρυσή Αυγή στοχοποίησε τον σύνδεσμο της Original στα Εξάρχεια. Πουθενάδες φασίστες.

Ανένταχτοι Εθνικιστές Αιτωλοακαρνανίας: Πρώην χρυσαυγίτες της τοπικής της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο που προσπαθούν να πιάσουν επαφές με αυτόνομες ομάδες. Έχουν βρει στέγη στον Μαύρο Κρίνο. Κάνουν πεζοπορίες με μαγκούρες και τάματα στην Παναγία. Χριστιανόπληκτοι φασίστες.

Μαύρος Κρίνος: Πρώην χρυσαυγίτης της Τρίπολης που το γύρισε στον εθνικομπολσεβικισμό και στο γλείψιμο συντρόφων του α/α χώρου. Μοναχικός ψυχοπαθής που έχει δώσει ένα όνομα στην πάθηση του. Τσακώνεται χρόνια με τους ναζιστές εκδότες της Θούλης που διατηρούν το μπλογκ 'Ristorante Verona' για τον Στράσσερ. Ψυχιατρικοί φασίστες.

Combat 18: Έχει έδρα τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν αναγνωρίζει ελληνικό παράρτημα λόγω συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή. Μέλη της Χρυσής Αυγής διατηρούν επαφή με την οργάνωση που έχει κατηγορηθεί ως παρακλάδι της MI5. Είναι αόριστη ονομασία, όπως ένα δικό μας αλφάδι ή αντιφά σε κάποια δράση. Kάθε φασίστας μπορεί να υπογράψει και γιατί όχι κάποιοι ξενερωμένοι χρυσαύγουλοι που αναπολούν παλιές καλές μέρες του παρακράτους. Κάτι οργανωμένο όπως το έχουμε στο μυαλό μας δεν υπάρχει. Μασκαράδες φασίστες.

Η μεγάλη των φωτογράφων σχολή Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές ή ΑΜΕ: Παγιδεύουν ανήλικους φασίστες και τους εκβιάζουν ότι εάν δεν κάνουν ό,τι τους πουν θα τους καταδώσουν σε αντιφασίστες. Δεν παραδέχονται πως έχουν μορφωθεί αρκετοί μπογιατζήδες τους σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα. Δεν είναι παραπάνω από 20-30 άτομα σε όλη την Ελλάδα. Έρχονται από άλλες πόλεις να παίξουν με σπρέι και σπίρτα και μετά πάλι πίσω. Δεν έχουν κάνει ποτέ αντίποινα σε αντιφασιστικές δράσεις. Μπλαμπλάρουν από την ιστοσελίδα τους ότι σύντομα θα κάνουν το ένα ή το άλλο. Τους παίρνει πολύ καιρό για οτιδήποτε και αυτό λέει πολλά. Στον φασιστικό μικρόκοσμο θεωρούνται από όλους παρακρατικοί. Στη Κατάληψη της Ζαϊμη 11 φυγαδεύτηκαν από τους μπάτσους που φυλάνε το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Ανδρουτσόπουλος σχετίζεται μαζί τους με περίεργο τρόπο και αποφεύγει σκόπιμα να τοποθετηθεί. Συνομιλεί κρυφά μαζί τους ακόμα και από αυτούς που συνδέεται φανερά. Μπογιατζήδες φασίστες.

ΑΡΜΑ: Οργάνωση του πρώην χρυσαυγίτη Στέφανου Γκέκα που αποχώρησε όταν η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στις εκλογές με τον ΛΑΟΣ. Διατηρούν μυστικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι σχετικά ακίνδυνοι. Καθαρολόγοι ορθόδοξοι ναζιστές. Κάνουν ιδεολογικές ομιλίες, πεζοπορίες σε βουνά και λαγκάδια και διαλογίζονται. Για μασονική στοά ναζιστικού τύπου κάνουν παρά για κάτι που πρέπει να μας προκαλεί σοβαρές σκέψεις. Ας αφήσουμε τους τρελούς στην τρέλα τους. Έχουν επαφές με αυτόνομους από τις ομάδες Pro Patria και Ιδεάπολις. Έχουν απαγορεύσει στον Μαύρο Κρίνο και τους Blood and Honour να αναφέρονται σε αυτούς. Διαλογιζόμενοι φασίστες.

Άρης Αρίων: Βλαμμένος που μένει μόνιμα στην Ουκρανία και στέλνει ανταποκρίσεις στους γραφικούς διαδικτυακούς φασίστες. Ανάξιος αναφοράς. Δεν γνωρίζει τίποτα για Ελλάδα. Φετιχιστής φασίστας.

Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914/ΣΒΕΦΑ/ΕΝΒΗ/ΝΕΒ: Οργανώσεις Βορειοηπειρωτών που συνεργάζονται με όλους τους φασίστες. Δεν είναι ενταγμένοι σε άλλες ναζιστικές ομάδες και κρατούν αποστάσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ναζιστές ξεμυαλισμένοι εθνικοπατριώτες που ψηφίζουν ο καθένας και άλλο κόμμα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Χρυσή Αυγή. Επετειακοί φασίστες.

Σύλλογοι Ποντίων: Πρώην κομματόσκυλα που το γύρισαν σε Χρυσή Αυγή. Έχουν κάνει αρκετά χοντρά πεσίματα σε Αλβανούς και Ρομά σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και είναι οπλισμένοι. Έχουν άκρες με το παρακράτος και στρατιωτικούς. Επικίνδυνοι φασίστες.

Pro Patria: Οργάνωση με επικεφαλής τον δημοσιογράφο της Ελεύθερης Ώρας Δημήτρη Παπαγεωργίου και τον πρώην πρόεδρο της νεολαίας ΛΑΟΣ Γιάννη Παναγιωτακόπουλο. Από κοντά και αυτοί στο μίσος συναγωνίζονται τους σκατόψυχους ΑΜΕ και Combat που τους κατηγορούν δεξιά και αριστερά. Όπως φάνηκε από την επίθεση στο στέκι τους που δεν ήταν τελικά μυστικό, δεν θεωρούνται κακοί, αλλά ξεφτιλισμένοι στον χώρο τους. Κατηγορούν την 'Απέλλα Ελλάς' ότι ρουφιάνεψαν το στέκι τους λόγω διαφορών μεταξύ τους. Ο Παπαγεωργίου κρύβεται πίσω από το ακροδεξιό έντυπο 'Patria' που χρηματοδοτείται από τον πρώην χρυσαυγίτη εκδότη Ζαφειρόπουλο και νεοδημοκράτες κυπατζήδες και καθοδηγεί τα σκουλήκια από απόσταση. Εάν διέθεταν λίγα γραμμάρια φαιά ουσία, αυτοί οι βλάκες που τον ακολουθούν, θα έπρεπε να έχουν σπάσει πρώτοι το γεμάτο σκατά κεφάλι του Παπαγεωργίου, αντί εμείς που έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου να το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί. Αυτός έσυρε τους δικούς του στις δικαστικές αίθουσες και όχι το αντιφασιστικό κίνημα όπως τους λέει. Στις 8/2/17 αποδείξαμε πώς οι φασιστικές λυκοφιλίες Ελλήνων-Αλβανών ναζιστών 'Pro Patria' καταλήγουν σε κρεβάτια νοσοκομείων. Δυσκοίλιοι φασίστες.

Περιοδικό Ιδεάπολις/Δεσμοί Ελλήνων/Λυκώρεια: Τρεις ομάδες που πάνε πακέτο σε Θεσσαλονίκη και Λαμία. Αρθρογραφούν ακαταλαβίστικα και είναι μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού. Όλοι πρώην χρυσαυγίτες. Αρχηγός του Ιδεάπολις ένας καραφλός από την Κοζάνη που έφυγε κλωτσηδόν από την πόλη. Αρχηγός του Δεσμοί Ελλήνων ο πρώην λαοσίτης Κουριανίδης και αρχηγός του Λυκώρεια ένας γυαλάκιας πρώην χρυσαυγίτης από την Λαμία. Λοβοτομημένοι φασίστες.

Αριστοτέλης Καλέντζης: Καταδικασμένος ναζιστής φιλόζωος τρομοκράτης που παίζει ένα προσωπικό παιχνίδι στην πλάτη όσων κατά καιρούς τον έχουν πιστέψει. Παριστάνει τον Ταρζάν του ναζιστικού χώρου. Έχει πρόσβαση στην πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα, και στηρίζει τον έγκλειστο Ρωμανό. Ό,τι είναι ο Τριανταφυλλόπουλος στη δημοσιογραφία είναι ο Καλέντζης για τους ναζιστές. Έχει τσακωθεί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο επειδή μέλη της Χρυσής Αυγής τον έσπασαν στο ξύλο, με τον Στέφανο Γκέκα λόγω ιδεολογικών παρεκκλίσεων, με τον Μαύρο Κρίνο λόγω της μη προβολής του και άλλους ναζιστές λόγω τηλεφωνικών παρενοχλήσεων. Ακούγεται ότι τον ψάχνει ο Ανδρουτσόπουλος για προσωπικές εξηγήσεις για αυτά που του σέρνει. Έχει πιάσει λυκοφιλίες με Αλβανούς για να τον προστατέψουν από ενδεχόμενο χτύπημα του Ανδρουτσόπουλου. Διατηρεί σχολή Έφιππης Τοξοβολίας με κοινό άσχετο με τον ναζιστικό χώρο, αλλά με υψηλά εισοδήματα που τους αρέσει η νεοπλατωνική φιλοσοφία. Τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά από αφελείς και να καλυφθεί για διάφορες υποθέσεις που εκρεμμούν σε βάρος του. Ανενεργός λόγω ηλικίας πέρα από το ίντερνετ που δεν τον πιάνει κανείς. Αλογίσιοι Φασίστες.

Ελληνική Δράση για την Καλαμάτα: Είναι η οργάνωση του πρώην χρυσαυγίτη Δημητρούλια που θέλει να αποσπάσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία και να εκλεγεί Δήμαρχος. Έχει επαφές με Ουκρανούς ναζιστές και τη νεοφασιστική κατάληψη Κάζα Πάουντ. Συνεργάζεται με τον Ελεύθερο Κόσμο του Ζαφειρόπουλου. Η δράση τους είναι απειροελάχιστη. Καπιταλιστές φασίστες.

Αναγέννεσις Πύργου: Μετονομασία της Εθνικής Δράσης Ηλείας με αρχηγό τον Χάρη Μιχαλακόπουλο. Στηρίζουν κρυφά την ΛΕΠΕΝ και είναι γλείφτες κομματαρχών στον Πύργο. Διατηρούν γραφεία και από δράση τίποτα. Κυριλέδες φασίστες.

Πορτοκαλί Λαμία: Δημοτική κίνηση του Γιώργου Σαγιά. Πρώην στελέχους του Ελληνικού Μετώπου του Βορίδη και πρώην λαοσίτης. Υποστηρίζει κρυφά αυτόνομες ομάδες, όπως Λυκώρεια και τον ΠΕΣ του γελοίου Αστέριου Χάμου. Κάθεται άνετα στο ίδιο τραπέζι με τον ναζιστή Ανδρουτσόπουλο και τον πράκτορα Στήβεν Λάλας. Γραβατωμένος φασίστας.

Πατριωτικές κινήσεις Κατερίνης/Αλεξανδρούπολης/Αλιάρτου/Δράμας: Ομάδες που δεν σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι ναζιστές αλλά απογοητευμένοι ψηφοφόροι αστικών κομμάτων. Δεν έχουν δράσεις και μιλάνε πολύ στο διαδίκτυο. Αφηρημένοι φασίστες.

Ιερός Λόχος/Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Δυο ομάδες που τα μέλη τους συγκεντρώνονται μυστικά σε κάποιο χώρο της Θεσσαλονίκης και αποτελούνται από στρατόκαυλους θρησκόληπτους πρώην καταδρομείς. Ακούγεται ότι αποτελούν παρακλάδια των ΑΜΕ, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο. Η δράση τους μηδαμινή. Στρατόκαυλοι φασίστες.

ΟΕΝ 'Γεράκι της Θράκης': Ένας γραφικός χουντόγερος του Στόχου που παραμένει τραβάει όλη την ώρα φωτογραφίες μουσουλμάνους που βαφτίζει τούρκους πράκτορες και υποστηρίζει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Ακίνδυνος. Φασίστας για τα ΚΑΠΗ.

Ελεύθερη Ώρα/Μακελείο/Στόχος/Ελληνική Φλόγα/Βελόπουλος/ Λιακόπουλος: Φασιστοεκδότες που διατηρούν πολλές φασιστοσελίδες και έντυπα. Κινούνται στα όρια γραφικότητας και εγκλεισμού σε ψυχιατρείο. ΕΥΠ και φασιστικό παρακράτος. Καθόλου πεζοδρόμιο. Ψυχοπαθείς φασίστες.

ΜΑΒΗ: Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου. Το 1994 δολοφόνησαν 2 Αλβανούς στρατιώτες και ανέλαβαν την ευθύνη για κάποιες ακόμα επιθέσεις. Τους συνέλαβαν, αλλά την έπεσαν στα μαλακά με την παρέμβαση δικηγόρων όπως ο Βορίδης. Υπόκοσμος χωρίς πολιτικά κίνητρα. Λαθρέμποροι όπλων. Χρησιμοποιείται συχνά από τους παρακρατικούς φασίστες των ΑΜΕ χωρίς να υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ τους.

Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου ή ΟΕΡ: Παλιά ομάδα του Στόχου που υποστηρίζουν πια τη Χρυσή Αυγή. Στο παρελθόν είχαν κάνει κάποιες δράσεις αλλά η ισορροπία άλλαξε. Δοσίλογοι φασίστες.

Εθνικιστική Ένωση Ηρακλείου: Οργάνωση πρώην χρυσαυγίτη και νυν λαοσίτη που τα τσούγκρισε με τους συναγωνιστές του. Έχουν γραφεία και κάνουν τρισάγιο στον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τον μπάρμπα Γιάννη Μεταξά δυο φορές το χρόνο. Φουρνάρηδες φασίστες.

Οργάνωση Εθνικιστών Χανίων είναι μια άλλη ονομασία Χανιωτών ναζιστών που νταλαβερίζονται με τη Χρυσή Αυγή. Καρεφυλάκηδες παραλιοφασίστες.

Ισχύς: Οργάνωση αντίζηλων της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Δεν δείχνουν ότι τους νοιάζουν οι δράσεις. Κλειστή ομάδα με σχετικά υψηλό μορφωτικό επίπεδο που διαθέτουν οπλισμό. Αποκομμένοι από τον φασιστικό χώρο. Υπολογίσιμοι φασίστες.

ΟΝΑΚ: Οργάνωση με μέλη του Στόχου που είχε αναλάβει την ευθύνη για βομβιστική επίθεση σε βιντεοκλαμπ μουσουλμάνου στο Γκάζι. Τους συνέλαβαν όλους. Δεν τιμωρήθηκαν επειδή ο Στόχος τους ξελάσπωσε. Μαλάκες φασίστες.

Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν/Ελληνορθόδοξες Κινήσεις/ Εσφιγμένου: Θρησκόληπτη παρέα υπερήλικων που αντί να πάνε στην εκκλησία την Κυριακή ή στο καφενείο πάνε βόλτες με τα πούλμαν του προέδρου τους. Έχουν επαφές με όλους και παλιότερα με άλλη ονομασία είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους ως 'Πατριωτικός Σύνδεσμος Θεσσαλίας'. Είναι στα μαχαίρια με τους Χρυσαυγίτες. Ο πρώην χρυσαυγίτης βομβιστής Κολτσίδας συνδέεται μαζί τους, όπως και πορτιέρηδες από νυχτερινά μαγαζιά της Λάρισας. Εκδικητικοί φασίστες.

Σιδηρά Πατρίς: Παρέα από το Βόλο που είχαν κατηγορηθεί για τον εμπρησμό ΑΤΜ. Έχουν επαφή με τον Μαύρο Κρίνο και διατηρούν μπλογκ. Υποστηρίζονται από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Σαλιάρηδες φασίστες.

Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Καβάλας/Πατριωτική Κίνηση Καβάλας: Ένα κομμάτι της Π.Κ.Κ το πήρε η Χρυσή Αυγή του φασίστα Βογιατζή. Η Π.Κ.Κ ανέστειλε τυπικά την λειτουργία της. Ένα άλλο κομμάτι ακολουθεί τον απόστρατο Αντρέα Πετρόπουλο και ονομάστηκαν Φοίνιξ. Στην Καβάλα των αγωνιστών καπνεργατών υπάρχουν 2-3 ναζιστικές φωλιές και κρυφοί φασίστες βαζέλες. Φλώροι φασίστες.

Αυτόνομοι Πειραιά: Παραλλαγή των ΑΜΕ που δραστηριοποιούνται σε γειτονιές του Πειραιά. Πέρα από μπογιές δεν έχουν κάτι αξιόλογο να παρουσιάσουν. Πιθανόν μέλη της Χρυσής Αυγής του Πειραιά και υπογράφουν έτσι για ξεκάρφωμα. Λιμανίσιοι φασίστες.

Απέλλα Ελλάς: Ομάδα περιθωριακών ναζιστών που εκδιώχθηκαν από τους Pro Patria και μεταξύ τους υπάρχει έντονη έχθρα. Οι Pro Patria έχουν Αλβανούς φασίστες μεταξύ τους και οι Απέλλα Ελλάς έχουν Σέρβους φασίστες. Βρίζουν τη Χρυσή Αυγή, τον Σώρρα, τον Μαύρο Κρίνο, τον Καλέντζη, τους Blood and Honour, όλους εκτός των παρακρατικών ΑΜΕ που γλείφουν για να τους υποστηρίξουν όταν έρθει η ώρα τους. Ο Ανδρουτσόπουλος τους κάνει πλάτες για να πάρουν τα πάνω τους. Πολιτικός φορέας δεν θα υπάρξει. Είναι υπόδικοι για επεισόδια με αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Πανόρμου που τους έσυρε το Αυτόνομο Δίκτυο Εθνικιστών. Έχουν σχέσεις με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και το κόμμα του. Τοξικομανείς φασίστες.

Exit Area/Εθνικοαναρχικοί: Πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλων ομάδων που έκοψαν επαφές με τους ναζιστές και γλείφουν μέλη συλλογικοτήτων του α/α χώρου. Δηλώνουν αντισιωνιστές. Δράση μηδέν, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό έχουν και τίποτα παραπάνω. Αναρχοφασίστες ούγκανοι.

Κόκκινος Ουρανός/Έσχατη Ανάσχεση: Χριστιανοταλιμπάν που ζουν στη φασιστική φορμόλη. Απέχουν ελάχιστα από την ιδρυματοποίηση. Καμμένοι φασίστες.

Θούλη/Ελεύθερη Σκέψη/Λόγχη/Ελεύθερος Κόσμος/Στόχος: Ανταγωνιστές λυκόφιλοι φασιστοεκδότες που προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και το φασιστικό παρακράτος και πουλάνε φασιστική κουλτούρα σε βιβλία τσέπης. Εγκεφαλικοί φασίστες.

Skinhouse Hellas: Πρώην χρυσαυγίτες που μετά την προσχώρηση καραφλών δικών τους στην τοπική οργάνωση Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα έβαλαν λουκέτο στο φασιστομάγαζο. Κάποιοι ελάχιστοι από τις γύρω πόλεις, Βόλος, Λάρισα και Καρδίτσα που στελέχωναν αυτή τη φασιστοστρούγκα στη μέση του πουθενά έχουν ενταχθεί στις τοπικές των χρυσών αυγών. Η φασιστική παρουσία είναι πια μηδαμινή στην πόλη που κρεμάστηκε το κεφάλι του Άρη στον φανοστάτη. Κομπλεξικοί με τα μαλλιά φασίστες.

Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος: Πρώην πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου. Στηρίζει φανερά την 'Απέλλα Ελλάς'. Οι υπόλοιπες ομάδες τον έχουν αποκηρύξει και δεν θέλουν παρτίδες μαζί του. Πολλά πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής τον μισούν μέχρι θανάτου και δεν θέλει να ασχοληθεί με κόμματα και πολιτικά. Καθόλου ακίνδυνος, έξυπνος και ασκεί επιρροή σε όσους τον έχουν θεοποιήσει στο χώρο των απογοητευμένων της Χρυσής Αυγής. Θεωρείται Μεσσίας που μπορεί να ενώσει όλους αυτούς στα πρότυπα στρατιωτικής οργάνωσης με ανατριχιαστικές μεθόδους που χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή στο παρελθόν. Νάρκισσος φασίστας.

Ανένταχτοι Πατριώτες/Greek Alert/Ελλήνων Έγερσις: Τσούρμο ηλιθίων του Στόχου που χειρίζονται ιστοσελίδες εθνοπατριωτικού περιεχομένου και συνεργάζονται με τη Χρυσή Αυγή. Ηλίθιοι φασίστες.

Εθνικοσοσιαλιστική Στρατιά: Οργάνωση πρώην χρυσαυγίτη της Δράμας που καταδικάστηκε για επίθεση και ληστεία σε Αλβανούς που τελικά ήταν Βορειοηπειρώτες. Παιδόφιλοι φασίστες.

Δράσις/ΚΕΣ:Οργάνωση Κύπριων στου Ζωγράφου και συνεργάζονται με χρυσαυγίτες και αυτόνομους. Έχουν επαφές με οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και οργανώνουν ομιλίες και πορείες. Ξεχασμένοι φασίστες.

ΕΛΑΜ: Παρακλάδι της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο. Έχουν επεκταθεί με γραφεία σε όλες τις πόλεις του νησιού και κάνουν πορείες και φιλάνε κατουρημένα μνημεία. Κλαψιάρηδες φασίστες.

Ελληνικό Απελευθερωτικό Κίνημα Κύπρου: Οργάνωση που μαζεύει αυτόνομους φασίστες του νησιού. Φορούν μάσκες και ανάβουν πυρσούς. Αξιολύπητοι φασίστες.

Παναγιώτης Ρουμελιώτης ή Πόρκυ: Ναζιστής μαχαιροβγάλτης που κυκλοφορεί πια με περούκα για να μην αναγνωριστεί από συντρόφους που τον ψάχνουν. Δεν ασχολείται ενεργά αφού τον πούλησαν όλοι οι δικοί του. Θλιβερός φασίστας.

Μοναχόλυκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού είναι οργάνωση που ανέλαβε με βίντεο την δολοφονική επίθεση στην Νοταρά 26. Δεν έχουν δείξει σημάδια ότι συνεχίζουν τη δράση τους. Στο βίντεο που ανέβασαν και κατέβασαν έλεγαν ασυναρτησίες και έγιναν ρεζίλι των φασιστών. Παρακρατικοί φασίστες.

Αρτέμης Σώρρας: Τρισμέγιστος φασίστας που έχει ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα και θεωρείται απειλή για τους χρυσαυγίτες. Δεν είναι ναζιστής. Θεωρείται μεσσίας που έχει χιλιάδες οπαδούς που θα δώσουν μάχη για τον Δια και θα διαγράψουν το ελληνικό χρέος. Τραμπούκος φασίστας.

Χρυσή Αυγή: Παρακρατική ναζιστική οργάνωση που έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα. Θεωρούνται πεμπτοφαλαγγίτες στον φασιστικό μικρόκοσμο. Δεν θέλουν να γίνουν πολλοί. Όταν γίνονται πολλοί ο Μιχαλολιάκος κάνει διασπάσεις για να κρατιέται αρχηγός. Θέλουν άσχετους για να μην ξέρουν πολλά και να τους ακολουθούν χωρίς ενστάσεις. Μακρύ χέρι του φασιστικού παρακράτους και όσο υπάρχουν δεν θα υπάρξουν μεγαλύτερες ναζιστικές οργανώσεις. Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν προσπαθούν να συγκρατήσουν όσους μπορούν. Είναι χαλαροί με τους πρώην χρυσαυγίτες που δεν υποστηρίζουν τον μεγάλο εχθρό τους Ανδρουτσόπουλο. Προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο. Το μέλλον τους είναι ελάχιστες έδρες στη Βουλή. Κρατικοί φασίστες.

Είναι τέτοιο το εύρος του εγχώριου φασισμού με ή χωρίς σβάστικα. Άλλους τους ξέρουμε, άλλους όχι. Άλλους θα τους μάθουμε, άλλους όχι. Ο μαχητικός αντιφασισμός τους έχει κόψει την όρεξη να κάνουν σπέκουλα στη νεολαία. Η Χρυσή Αυγή πέρα από ναζιστικό κόμμα με σταθερό ποσοστό δεν έχει πια μέλλον στο πεζοδρόμιο. Το κράτος θα τους επιτρέπει να κάνουν κάποιες χουντοσυνάξεις και τίποτα παραπάνω. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν ήταν το τέλος της συμμορίας. Οι δυο νεκροί δικοί τους ο επικήδειος. Μέτωπο Νεολαίας δεν υπάρχει πέρα από την Ουρανία και τις φίλες της που επιτίθενται στη Συνατσάκη. Υπάρχουν αυτόνομοι που συνεργάζονται με μέλη τους στο κουτσομπολιό και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δικών τους. Επικρατεί φασιστομπάχαλο και προσπάθεια για την κυριαρχία της μιας ομάδας έναντι της άλλης. Αν δεν το εκμεταλλευτούμε, κακό του κεφαλιού μας."

https://athens.indymedia.org/post/1569767/

ΣΧΕΤΙΚΑ:
"Έργα και ημέραι ΣΥΡΙΖΑ". Μετά την "διαρροή" ΚΥΠατζίδικης έκθεσης στο Indymedia, την εξαφάνισαν άρον άρον για να μην αποκαλυφθεί η συνεργασία τους με τους αναρχικούς.

ΚΙ  ΕΔΩ Η ΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ: https://opaidagogos.blogspot.gr/2017/02/1_27.html

12 comments :

Anonymous said...

Το κλείνει σωστά το πράγμα! Όπως έχουμε ξαναπεί εδώ μέσα οι εθνικιστικές ομάδες όντως αλληλοτρώγονται. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο φίλος μας είναι ότι τουλάχιστον όσων αφορά στις ομάδες που γνωρίζω εγώ, η ένταξη νέων μελών γίνεται προσεκτικά και όχι στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν δε, είναι συνειδητοποιημένοι και δεν κάνουν ότι κάνουν απλά για τον χαβαλέ, όπως οι κάθε λογής πιτσιρικάδες "αντιεξουσιαστές" του σαββατοκύριακου!
Οι απειλές από μέρους σου περιττεύουν! Μην τα τρομάζεις τα παιδιά, φιλήσυχη απλοί άνθρωποι είμαστε, να περάσετε από τα μέρη μας να γνωριστούμε κάποια στιγμή, να σας τρατάρουμε και τίποτα!

12G

XXXX. said...

AΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 12G ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ,ΤΟ "ΣΑΡΑΚΙ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ "ΣΑΡΚΕΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Δ-Ε-Ν ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ (ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ)ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ....ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ;;

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ;;;ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Α-ΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ Α-ΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Δ-Ι-Κ-Α-Ι-Ο ΚΑΙ Γ-Ν-Η-Σ-Ι-Ο!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ η ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΗΣ,ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ....

…δίκαιος – αια – ον ΑΝ, θυλ. δίκαιη κ. δίκια Δ, επί προσ.: ο τηρών τους νόμους η τα έθιμα Α. 2 Α ηθικός, έντιμος, ευσεβής. 3 Ο ΑΠΟΝΕΜΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ. 4 ο ισορροπημένης σκέψεως, αντιλήψεως. 5 Α επί προς.: αρμόδιος, κατάλληλος· ΓΝΗΣΙΟΣ, πραγματικός, ευσυνείδητος. 6 επί αφηρημένων εννοιών: ο σύμφωνος ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΝΟΜΙΣΜΕΝΟΝ Η ΤΟ ΟΡΘΟΝ, Ο ΠΡΕΠΟΥΜΕΝΟΣ…. (βλ. και Δημητράκου Δ. Νέον Ορθογραφικόν Ερμηνευτικόν Λεξικόν Επιτομή, σελ. 395).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑ "ΔΙΚΑΙΟΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ "ΓΝΗΣΙΟΣ" ΚΑΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ"!!!

…Γνήσιος – ια – ιον. Ο ΕΚ ΝΟΜΙΜΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ. ΙΙ Ο αληθινός, ο αυθεντικός... (βλ. και Επίτομον Ορθογραφικόν – Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν Ηλίου, σελ. 1102).

Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ "ΛΕΠΤΗ" ΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ...ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ...ΖΟΥΝ,ΒΙΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο "ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ.!!

ΧΧΧΧ.


Anonymous said...

Αγαπητέ οι εθνικιστές ομάδες, τουλάχιστον οι των χανίων, όταν καλέστηκαν από πολίτες για βοήθεια ανταποκρίθηκαν δυναμικά και μάλιστα σε πόλι που είναι σφηκοφωλιά αριστεροβρωμιαρέων! οι ίδιοι όμως που τις κάλεσαν έκαναν τους κινέζους και γύρισαν εναντίων τους όταν τα πράματα ζόρισαν και πλάκωσαν τα κανάλια οι αστυνομίες και τα αναρχοανύπλητα! Έκτοτε και αφού αυτό έγινε καμπόσες φορές και αφού άνθρωποι με αγνά πατριωτικά αισθήματα και διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς αντιλήφθηκαν ότι τους χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα, έγινε δική μου, καθώς και σε αρκετούς άλλους πιστεύω πεποίθηση, το να αφήσουμε τους πολίτες να γευθούν τα καλά της πολυπολιτισμικότητας μέχρι να βάλουν μυαλό! Όπως λοιπόν πολύ σωστά λέει ο αναρχοανύπλητος στην αναφορά του, οι χανιώτικες ομάδες έχουν λίγη δράση στο δρόμο πλέον.

Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης τους λοιπόν!...
Ο λόγος δημιουργίας των συγκεκριμένων ομάδων είναι η διασύνδεση των απανταχού ανένταχτων εθνικιστών-πατριωτών με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη, την συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και πάνω απ'όλα την εκπαίδευση τους σε θέματα που δεν σηκώνουν σχολιασμό στο ιντερνετ.
Άλλη πολύ σημαντική υπόθεση των συγκεκριμένων ομάδων, όταν αυτές είναι σοβαρές, είναι η ενημέρωση και η ένταξη σε αυτές ανθρώπων που έχουν την πατριωτική σπίθα μέσα τους και δεν βρίσκουν τρόπο να την εκδηλώσουν, δεν βρίσκουν ανθρώπους να μοιραστούν τις ιδέες τους και πνίγονται καθημερινά στον οχετό της προπαγάνδας των μίντια. Υπάρχουν εκεί έξω πατριώτες που πείθονται καθημερινά από τα ΜΜΕ να βάλουν νερό στο κρασί τους διότι και εμείς ήμασταν μετανάστες, διότι ο εθνικισμός είναι κάτι το βδελυρό, διότι οι πατρίδες και τα σύνορα είναι ξεπερασμένα πράγματα και πάει λέγοντας.
Τέλος το να καθόμαστε στον καναπέ και να σχολιάζουμε στο δίκτυο δεν προσφέρει και πολλά, εγώ καλώ όλους τους ανένταχτους πατριώτες να βρουν και να ενταχθούν σε ομάδες ή να σχηματίσουν τις δικές τους με άξονα όχι ντε και καλά την σύγκρουση, αλλά σαν αρχή την συζήτηση γύρω από πολιτικό ιστορικά θέματα, και να τραβήξουν κοντά τους την νεολαία που χάνει τα μυαλά της κάθε μέρα με την προπαγάνδα στα σχολεία και τους κνε οδηγητές και τον μιντιακό οχετό!


12G

XXXX. said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 12G ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ)....ΛΕΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ η ΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;;;ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ.!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ....ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ" ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ,ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ...ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥΣ κ.λ.π ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ....ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ....ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΜΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ η ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΙΜΟ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ η ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.!!ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ....ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΟΜΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.!!

ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΗΘΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ....ΘΑ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ...Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ....ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

" Όπως λοιπόν πολύ σωστά λέει ο αναρχοανύπλητος στην αναφορά του, οι χανιώτικες ομάδες έχουν λίγη δράση στο δρόμο πλέον"

Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.... ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΤΟΠΟΥ athens indymedia ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Δ-Ε-Ν ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΕΙΝΑΙ "ΑΟΡΑΤΗ" ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Υ.Γ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Διαβάζοντας το παραπάνω εχω δυό παρατηρήσεις
1) Μόνον δυο ομάδες παίρνει στα σοβαρά ο αναρχοάπλυτος και αυτές είναι η ισχύς (υπολογίσιμοι) και οι Πόντιοι (επικίνδυνοι). Το κοινό στοιχείο αυτών των ομάδων ειναι οτι είναι οπλισμένες, σύμφωνα με τον συντάκτη.
2) Και οι δυο αυτές ομάδες δεν έχουν, δεν κάνουν, απέχουν, δεν συμμετέχουν σε ανούσιες δράσεις πεζοδρομίου.

Αγαπητοί αυτό πρέπει να επιδιώξουμε και να κάνουμε όλοι. Ισχύς, έγραφες για τον βούρκο του εθνικισμού στην Ελλάδα και το παραπάνω είναι άλλη μια απόδειξη.

Anonymous said...

Όχι δεν συμφωνώ, καταρχήν δεν μίλησα πουθενά περί υποκατάστασης των μηχανισμών του κράτους. Πέραν του ότι εγώ μιλάω περί ομάδων που θα κρατήσουν ζωντανές τις ιδέες μας και θα τις περάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και όχι περί παραστρατιωτικών οργανώσεων, σε κάθε περίπτωση η εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου που μπορεί να υπάρχει σε αυτού του είδους τις ομάδες, όπως και στις λέσχες εφέδρων, μόνο χρήσιμη μπορεί να είναι.! Το να μάθει κανείς να επιβιώνει στην φύση, να μάθει να περπατά να κάνει αναγνώριση εδάφους και άλλα χρήσιμα πράγματα για την κακιά στιγμή, για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, για έτσι γουστάρει και περνάει καλύτερα από το να κάθετε να τον παίζει μπροστά στο κομπιούτερ του ή να παίζει τάβλι όλη μέρα μόνο καλό μπορεί να'νε. Πέραν τούτου ακόμα και για την χρήση σε παραστρατιωτική ομάδα να γίνονται τέτοιου είδους "μαζώξεις" το κράτος δεν έχει κανέναν τρόπο να τις σταματήσει αφού ακόμα και το κυνήγι μπορεί να μετατραπεί σε τέτοιου είδους εκπαίδευση. Το πρόβλημα με τα σχέδια σου είναι ότι ήταν "ορθόδοξα". Εδώ δεν μιλάμε για ομάδες με στολές και παράνομο βαρύ οπλισμό, εδώ μιλάμε για τον φιλήσυχο κυρ μήτσο της γειτονιάς που αν έρθει η κακιά στιγμή θα ξέρει κάπως καλύτερα να χρησιμοποιήσει το νόμιμο κυνηγητικό του όπλο και να επιβιώσει σε μία τυχόν άσχημη κατάσταση!


12G

Anonymous said...

Να συμπληρώσει ότι συμφωνώ απολύτως με το παρακάτω...

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

12g

ΙΣΧΥΣ said...

12G
ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΡΟΜΑΖΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99,9% ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ "ΙΣΧΥ".

ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 20ΑΡΙΚΑ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ..."ΔΡΑΣΗ". ΑΥΤΟΙ ΣΑΛΑΓΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΟΥ, ΤΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ 20ΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ 20ΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΠΕΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.

ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ" ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ "ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ" (ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ) ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΘΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. (ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.)

ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΑΡΗΛΘΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΕΡΕΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΚΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ .."ΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ".

ΧΧΧΧ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ, ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.

XXXX. said...

"ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ, ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ. "

H ANAΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟΤΥΠΟ...ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ...ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ..ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΑ "ΜΑΛΑΚΑ"..ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ....ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΤΙ "ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ" ΕΧΕΤΕ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"Έργα και ημέραι ΣΥΡΙΖΑ"!!! : Μετά την "διαρροή" ΚΥΠατζίδικης έκθεσης στο Indymedia, την εξαφάνισε άρον άρον για να μην αποκαλυφθεί η συνεργασία τους με τους αναρχικούς!

http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/03/indymedia.html

Anonymous said...

θα τους έρθει απο κει που δεν το περιμένουν , όταν δεν θα το περιμένουν...Οι νοητικά καθυστερημένοι προδότες, θα παρακαλάν να παν μακρόνησο για διακοπές

Anonymous said...

Δεν θα είχαμε εξωτερικές απειλές και σοβαρούς εχθρούς εαν είχαμε τελειώσει με αυτούς τους γελοίους μασκαράδες. Όλα μας τα δεινά εκπορεύονται από αυτούς τους πεμπτοφαλαγγίτες που διείσδυσαν παντού και διοικούν από την μεταπολίτευση αυτό το κράτος.

Print Friendly Get PDF