13/02/2017

George H.W. Bush: Η ομάδα του αεροπλανοφόρου καθάρισε την παραλία του Σταυρού

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ... ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ.... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας του Σταυρού στα Χανιά προχώρησε ομάδα του πληρώματος του αμερικανικού αεροπλανοφόρου George H.W. Bush που βρίσκεται στη βάση της Σούδας. Όπως τόνισε η ομάδα που αποτελείται από 25 μέλη: "Ήταν μια ευκαιρία να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία βοηθώντας στη διατήρηση του περιβάλλοντος και δίνοντας ένα χέρι βοηθείας στη δουλειά που κάνουν οι τοπικές αρχές"

ΦΩΤΟ ΕΔΩ: http://flashnews.gr/post/301639/amerikanoi-plhrwma-toy-aeroplanoforoy-katharisan-thn-paralia-toy-stayroy

2 comments :

  1. Anonymous13/2/17 12:26

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous13/2/17 12:46

    Από τη μία αυτοί κάνουν μάρκετινγκ, από την άλλη ότι είμαστε ελεεινοί και τρισάθλιοι στον τομέα καθαριότητας παραλιών, αρχαίων μνημείων και τόπων (κινέζοι τουρίστες καθάριζαν τους Δελφούς πριν κάτι χρόνια) και πάνω απ'ολα των δρόμων είναι γεγονός. Δεν πάει ένας μήνας που σταμάτησα πιτσιρικά οδηγό αυτοκινήτου που άδειασε το τασάκι του καταμεσής του δρόμου με την δικαιολογία ότι το κάνουν κι άλλοι.! Ποιοι άλλοι? Αλβανίδα εξερχόμενη εκ του αυτοκινήτου του γκόμενου άδειασε... μάλλον όλο το καλαθάκι του σπιτιού της! στη μέση του δρόμου, αυτή τουλάχιστον τα μάζεψε όταν της είπα "τι κάνεις?". Ο ελληνάρας πιτσιρικάς στ'αρχίδια του!


    12G

    ReplyDelete