12/02/2017

Ο Σόρος χρηματοδότησε και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα του Δισεκατομμυριούχου Εβραίου Σιωνιστή Donald Trump

Πέραν του γεγονότος, ότι η Σιωνίστρια Χίλαρι Κλίντον και ο Σιωνιστής Ντόναλντ Τράμπ, έχουν κοινή Εβραϊκή καταγωγή -η γιαγιά της Κλίντον ήταν Εβραία και ο παππούς του Τραμπ ήταν Εβραίος- αμφότεροι είχαν κοινό χρηματοδότη τον Τζωρτζ Σόρος. Ο Τζωρτζ Σόρος, χρηματοδότησε το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, καθώς και τα εξής κορυφαία ρεπουμπλικανικά στελέχη: John McCain, Paul Ryan , Marco Rubio, Lindsey Graham, Jeb Bush, John Kasich, John Boehner, Joe Heck, Ed Royce, Carlos Curbelo, Chuck Grassley, Ron Johnson, McMorris Cathy Rodgers, Dan Donovan. Φυσικά, ο Τζωρτζ Σόρος, χρηματοδότησε και μία πλειάδα άλλων λιγότερο γνωστών στελεχών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, που ήταν είτε υπέρ είτε και εναντίον της προεδρικής υποψηφιότητας του δισεκατομμυριούχου Εβραίου Σιωνιστή Ντόναλντ Τραμπ.

Σε όλες τις Αμερικανικές προεκλογικές προεδρικές εκστρατείες, οι διεθνείς τραπεζίτες, οι διεθνείς οικονομικοί κερδοσκόποι και οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, φροντίζουν να χρηματοδοτούν και τα δύο κόμματα - το δημοκρατικό και το ρεπουμπλικανικό - ώστε κάθε φορά να διασφαλίζονται τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ και του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού σιωνιστικού κεφαλαίου. Έτσι λοιπόν, τα στελέχη που επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ για να πλαισιώσουν την κυβέρνησή του και πρωτίστως στον οικονομικό τομέα - όχι τυχαία - ήταν πρώην στελέχη των διεθνών τραπεζών Goldman Sachs, J P Morgan, Rothschild & Co και του George Soros. Συνεπώς, το να ισχυρίζεται η αστική ακροδεξιά ηγεσία της Χρυσής Αυγής και οι κάθε λογής Αμερικανόδουλοι, ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, είναι "εχθρός" του Συστήματος, ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της φαιδρότητας και ασφαλώς γίνεται εκ του πονηρού...

Υ.Γ. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ ως δισεκατομμυριούχος δεν δέχθηκε να χρηματοδοτηθεί από κάποιον άλλον, αντιθέτως ο Τραμπ χρηματοδότησε αρκετούς υποψήφιους του ρεπουμπλικανικού κόμματος, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων υποψηφίων της Alt-Right (Εναλλακτικής Δεξιάς).

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ
http://mavroskrinos.blogspot.gr/2017/02/george-soros-donald-trump.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΥΔΕΝΟΣ, ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΤΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΔΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΝ ΟΧΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΗΜΩΝ.

No comments :

Post a Comment