13/02/2017

Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!

Το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ήτοι η κυβέρνηση της Μέρκελ, χρηματοδότησε την κατάπτυστη έκδοση του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο φέρει την υπογραφή του βασικού ψευδομάρτυρα κατά της Χρυσής Αυγής, στρατευμένου μαρξιστή δημοσιογράφου Δ. Ψαρρά και τον πομπώδη τίτλο: «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη»! Με πρόσφατη την δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναφορικά με τις άθλιες κατηγορίες περί ύπαρξης «μαύρων ταμείων» και «μαύρων χρηματοδοτών», εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα με την αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη έκδοση της οποίας συγγραφέας είναι ο υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής Ψαρράς, όπως και οι περισσότερες δραστηριότητες του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, χρηματοδοτούνται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή από την κυβέρνηση της Μέρκελ! Η αποκάλυψη αυτή, συνιστά σκάνδαλο μεγατόνων διότι αποδεικνύει πως τόσο η εγκληματική συμμορία του Σύριζα, όσο και ο δημοσιογράφος του Ιού, έχουν αναλάβει εργολαβικά την λυσσαλέα πολεμική κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με χρήματα του γερμανικού κράτους!

Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ- παράρτημα Ελλάδας, βρίσκεται υπό την σκέπη του Σύριζα, διοργανώνοντας συνέδρια όπως εκείνο το οποίο έλαβε χώρα στις 20-22 Μαρτίου 2014, στο Θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα, με θέμα «Η Αριστερά στην κυβέρνηση - τι, γιατί και πως», όπου μίλησαν όλα τα εξέχοντα στελέχη της γερμανοχρηματοδοτούμενης συμμορίας, όπως οι Γιάννης Δραγασάκης μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τέλος ο ίδιος ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας! Διόλου τυχαία μάλιστα, στην παρουσίαση-συζήτηση της έκδοσης κατά της Χρυσής Αυγής με υπογραφή Ψαρρά, παραβρέθηκε πλήθος βουλευτών του Σύριζα, καθώς και η γνωστή για τις ανθελληνικές της θέσεις, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση.

Πλέον, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτείται από γερμανικά κεφάλαια τα οποία εισρέουν δίχως φειδώ προς κόμματα και δημοσιογράφους, προκειμένου να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον βασικό κατήγορο της Χρυσής Αυγής Ψαρρά (σε βιβλίο του οποίου στηρίχθηκε το άθλιο Πόρισμα Βουρλιώτη), όσο και το κόμμα της Κουμουνδούρου, δέον όπως το συνταγματικό τόξο μετονομαστεί σε μνημονιακό. Διότι άπαντες οι απατεώνες που εξουσιάζουν τυραννικά τον Ελληνικό Λαό, πληρώνονται από τους Γερμανούς για να σπιλώνουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την μοναδική απειλή για τους δανειστές και διεθνείς τοκογλύφους! Αυτή είναι η Αριστερά του Σύριζα και αυτός ο «αντικειμενικός» δημοσιογράφος Ψαρράς: χρηματοδοτούμενοι από τη Μέρκελ και τη γερμανική κυβέρνηση, με την ομπρέλα του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ! Τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες δεν θα τον σταματήσει η άθλια ψευδολογία και η προπαγάνδα της γερμανικής ανθελληνικής ολιγαρχία και των εγχώριων υποτακτικών της.

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandalo-megatonwn-h-merkel-chrhmatodotei-suriza-kai-ton-psarra-tou-iou-kat

8 comments :

  1. Anonymous13/2/17 15:22

    Και ενώ όλοι ασχολούνται με το "βίντεο ντοκουμέντο" της εφημερίδας των συντακτών που δείχνει Χαυγήτες σε ναζιστικό πάρτι το 1800κάτι...

    «Βόμβα» από τη Λιβύη

    http://www.enikos.gr/politics/434345,Bomva-apo-th-Livyh.html

    Καλομελέτα κι έρχονται!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous13/2/17 16:09

    Ωραία!!!!! Γερμανικά χρήματα για μαύρη προπαγάνδα!
    Αυτόν τον καραγκιόζη ποιός τον πληρώνει να λέει:
    Πιερ Μοσκοβισί «Η Ελλάδα επέστρεψε στην ανάπτυξη το 2016, με μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι αναμέναμε» και το ταξίδι του στην Αθήνα την Τετάρτη θα είναι για ένα μόνο σκοπό να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση. http://www.pronews.gr/portal/20170213/world/eyropaiki-enosi/56/komision-i-ellada-epestrepse-stin-anaptyxi-2016-me-megalytero
    Πω πω! Κι ο σαμαράς έβλεπε ανάπτυξη, κι ο γκαπ έβλεπε λεφτά να υπάρχουν, κι ο κούλης μόλις αναλάβει θα βλέπει ανάπτυξη κι εμείς όλοι τέλος πάντων είμαστε φαίνεται πολύ μίζεροι και γκρινιάρηδες και δεν βλέπουμε την μαντάμ ανάπτυξη που έχει καταφθάσει ...

    ReplyDelete
  3. 12G

    ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ... ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΑΚΟΜΗ.

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ
    https://isxys.blogspot.com/2017/02/blog-post_19.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/02/blog-post_98.html

    Η ΚΡΗΤΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΝ ΚΑΝΑΣ ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ή ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΙΑΤΕΣ. Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟΙΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΚΟΠΕΡΑΣΑΝ (ΑΛΛΑΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Κ ) ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

    Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΗΣΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΛΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΟΥΝ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (1 ΕΚ) ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

    ReplyDelete
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 16:09

    Ο ΟΝΤΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΑΠΛΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΓΕΛΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ: "ΑΝΑΠΤΥΞΗ 0,3% ΤΟΥ ΑΕΠ". ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ 0,3 ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ή ΓΥΦΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ /ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΦΤΑΙΜΕ. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ (ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ)... "ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ". ΝΑΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous13/2/17 17:50

    Α, ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟ!ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  6. Anonymous13/2/17 19:26

    οι βουλγαροι και τουρκαλβανοι κατακτητες ηταν πολυ χειροτεροι απο τους γερμανους κατακτητες.
    και φυσικα η κομουνιστικη κατοχη του εαμ ελας ηταν πολυ χειροτερη ολων ακομα και απο την τουρκικη κατοχη 600 χρονων....
    ρωτησαν τους ποντιους εθνικοφρονες οπλαρχηγους αντωντσαουσ κιτσαμπαταακ, μιχαλαγα(τουρκικα ψευδωνυμα απο τον ποντο) και αλλους που επεζησαν της γενοκτονιας στον ποντο και κατακρεουργηθηκαν κατα δεκαδες χιλιαδες απο τους εαμοβουλγαρους ποιοι εναι μεγαλυτεροι εχθροι τουρκοι ή κομουνιστες και απαντησαν οτι αυτα που μας καναν οι κομουνιστες σε μακεδονια και θρακη επειδη δεν πηγαμε μαζι τους και παραμειναμε ελληνες,ειναι χειροτερα απο αυτα που μας καναν οι τουρκοι στον ποντο!
    δειτε πως οι εαμοβουλγαροι κομουνστες εσφαξαν πανω απο 10.000 μαχιμους ποντιους των ηρωικων ταγματων ασφαλειας.
    το γραφει βεβαια το μπολσεβικικο μισελληνικο σαιτ "ποντος και αριστερα" απο τη δικη του σκοπια αλλα θα μαθετε για μια αγνωστη πτυχη της ελληνικης ιστοριας που αποσιωπειται ιδιως απο την πλευρα των εθνικιστων(οι κομουνιστες ειναι υπερηφανοι για την κατακρεουργηση 150.000 ελληνων πατριωτων ΜΗ αριστερων απο το 41-49), τη σφαγη πολυ μεγαλυτερη απο του μελιγαλα ελληνων εθνικιστων, απο τους κομουνιστες κατακτητες στο κιλκις!
    καλα η χρυσαυγη εχει εκτεθει ανεπανορθωτα με τη γερμανολαγνεια της τα χιτρερικα και τα παπαρια νορδικα της...αν δεν τα ειχε αυτα αλλα ηταν ελληνοκεντρικη εστω του μεταξα εστω των πανιβλαξ παπαδοπουλου και βασιλια θα ηταν πανω απο 50% σημερα....

    https://pontosandaristera.wordpress.com/2008/10/04/4-10-2008/

    ReplyDelete
  7. Anonymous13/2/17 19:38

    Οι γερμανοί μπορεί να είναι πίσω απ'ολα τα κακά που πέρασε και περνάει η χώρα σου, οι εθνικιστές όμως πολλών και διαφόρων χωρών μαζεύονται γιατί έχουν κοινούς σκοπούς και κοινά πιστεύω, ένα εκ των οποίων είναι και ο εθνικοσοσιαλισμός. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, ο Έλληνας εθνικοσοσιαλιστής όταν και άμα βρεθεί στην εξουσία θα κοιτάξει το συμφέρων της χώρας του έναντι του συμφέροντος οποιασδήποτε άλλης χώρας ασχέτως του ποιος θα την κυβερνάει, έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον! Τα περί -γερμανίας πραγματικής πατρίδας των Χαυγητών- που γράφουν τα μέσα μαζικής μαλάκυνσης είναι αστειότητες. Πολλοί Έλληνες εθνικιστές επιλέγουν τη συγκεκριμένη ιδεολογία αφού "ο Αγών μου" περιγράφει ακριβώς τα τραγικά γεγονότα που περνάει η χώρα μας καθώς και στο σύνολο της η λευκή φυλή σήμερα. Πρωταγωνιστές του τότε και του τώρα οι ίδιοι, κομμουνιστές και όποιοι κρύβονται από πίσω τους. (όλοι ξέρουμε ποιοι)
    ΧΑ φίλε μου ψηφίζουμε όχι μόνο ιδεολογικά, άλλωστε σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσα να ψηφίσω τον πλέυρη, αλλά περισσότερο επειδή τα ΜΜΕ και όλο το σύστημα έχει δαγκώσει το καυλί του για το γεγονός ότι ένα κόμμα που δεν ακολουθεί την πολιτική ορθότητα, προς το παρόν ή φανερά τουλάχιστον, μαζεύει τόσο κόσμο. Όσο τους θάβουν τα ΜΜΕ τόσο θα τους ψηφίζω.
    Όσον αφορά τα βίντεο και το λοιπό θάψιμο, είμαι σίγουρος ότι όποιο εθνικιστικό κόμμα κι αν επιλέξουν να στηρίξουν οι ψηφοφόροι, αν δεν είναι υπό τον έλεγχο του συστήματος, τα ΜΜΕ θα βρουν τρόπο να το θάψουν. Ας αρχίσουν λοιπόν σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά ιδιαίτερα στην χώρα μας τα ΜΜΕ να μας λένε περί των κομμουνιστικών θηριωδών και του τη πιστεύουν πραγματικά και ποιους θαυμάζουν η λιάνα κανέλλη και τα συντρόφια της της θολοκουλτουριάρικιας αριστεράς και ας σταματήσουν να μας τα ζαλίζουν για το άουσβιτς και τα λοιπά εβραϊκά παραμύθια και μετά θα κόψουμε κι εμείς να ψηφίζουμε τους θαυμαστές του Χίτλερ.
    Η έλλειψη κοινής λογικής στον σημερινό πολιτικό κόσμο οδήγησε τον απλό πολίτη να ψηφίσει εθνικιστικά χωρίς να ενημερωθεί για το τη είναι ο καθένας πρώτα, και βέβαια δεν έγιναν εθνικοσοσιαλιστές 500 χιλιάδες Έλληνες από τη μία μέρα στην άλλη κι ούτε είναι εθνικοσοσιαλιστές αυτοί που ψηφίζουν ΧΑ στην συντριπτική πλειοψηφία τους, όπως υποστήριζε στο ράδιο σήμερα ένας καμένος -προφανώς αριστεροκαμένος- εκφωνητής αθλητικού ρεπορτάζ, που δεν θα το είχε σε τίποτα να εκτελέσει τους 500 χιλιάδες ψηφοφόρους και να τους αντικαταστήσει με λαθραίους! κι αν οι συγκεκριμένοι τύποι σκοπεύουν να κρεμάσουν τους απατεώνες στο σύνταγμα και να κλείσουν τα σύνορα μου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν συμμετείχαν σε εθνικοσοσιαλιστικά γερμανικά πανηγύρια και τραγούδαγαν το ούμπερ άλες!


    12G

    ReplyDelete
  8. 12G
    ΣΥΝΦΩΝΩ ΠΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ Χ.Α. Ο ΕΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ReplyDelete