22/01/2017

Τα στρινγκ στον δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο! Βγήκαν στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν εναντίον του Τράμπ

Όλα τα χε η Μαργιορή η αριστερόστροφη στρινγκ διαμαρτυρλια της έλλειπε… Διαδήλωση κατά του Τραμπ πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα. Ωστόσο, ένας από τους διαδηλωτές… βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του, καθώς διαδήλωσε φορώντας μόνο ένα… στρινγκ ! Ο άνδρας έγραψε στο γυμνο του στέρνο “No Trump. No KKK. No Facist. USA.” και φορώντας ένα μπεζ εσώρουχο διαδήλωσε εναντίον του Αμερικανού Προέδρου, το μεσημέρι του Σαββάτου (21.01.2017) στο… Σύνταγμα. Λίγο πιο πέρα είχαν συγκεντρωθεί "πρόσφυγες" με τα παιδιά τους και κρατώντας σημαίες του ΚΕΕΡΦΑ διαδήλωσαν εναντίον του ρατσισμού… Αφορμή βρήκαν για φιέστα…

ΦΩΤΟ ΕΔΩ: http://www.elkosmos.gr/ta-stringk-ston-dromo-na-spasoume-ton-tromo-vgikan-sto-sintagma-na-diadilosoun-enantion-tou-trab/

Χιλιάδες διαδηλωτές στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία συμμετείχαν στις πρώτες Πορείες Γυναικών που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σήμερα σε όλο τον κόσμο σε ένδειξη δυσαρέσκειας προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του. Στο Σίδνεϊ περίπου 3.000 άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, συγκεντρώθηκαν για την πορεία στο Χάιντ Παρκ προτού κατευθυνθούν προς το αμερικανικό προξενείο. Σύμφωνα με τις αρχές 5.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Μελβούρνη. «Ο φεμινισμός είναι το ατού μου» --ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του ονόματος Τραμπ και της έκφρασης "trump card" που σημαίνει ατού-- και «Πολέμησε σαν κορίτσι», έγραφαν μερικά από τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές στο Σίνδνεϊ. «Δεν κάνουμε πορεία ως ένα κίνημα κατά του Τραμπ και μόνο, πραγματοποιούμε πορεία για να διαμαρτυρηθούμε κατά του λόγου μίσους, της ρητορικής της μνησικακίας, του μισογυνισμού, της μισαλλοδοξίας, της ξενοφοβίας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ενιαίο μέτωπο με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η διοργανώτρια Μίντι Φράιμπαντ.Πολλοί από τους διαδηλωτές στο Σίδνεϊ και η Μελβούρνη φορούσαν ροζ σκουφάκια με αυτιά γάτας, σύμβολο των γυναικών κατά του Τραμπ. Τα λεγόμενα αυτά «pussyhat» χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες ως απάντηση στο διαβόητο βίντεο του 2005 όπου ο Τραμπ συζητά το πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες και ακούγεται να λέει στον συνομιλητή του: «Άρπαξέ τις από το αιδοίο. Μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Στη Νέα Ζηλανδία πραγματοποιήθηκαν πορείες σε τέσσερις πόλεις, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 2.000 άνθρωποι.Αλλού στην Ασία εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στο Τόκιο, περιλαμβανομένων Αμερικανών που ζουν στην πόλη.«Η προεδρία του Τραμπ μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι (…) Μπορεί να χαθούν όλες οι αξίες μας. Έχει έρθει η ώρα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασώσουμε τις αξίες που θεωρούμε σημαντικές στην Αμερική», δήλωσε ο Μπιλ Σόλερ, ένας καθηγητής καλλιτεχνικών.Στη Μανίλα περίπου 200 διαδηλωτές μιας εθνικιστικής οργάνωσης των Φιλιππίνων διαδήλωσαν για μία περίπου ώρα κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Κάποιοι κρατούσαν πανό ζητώντας την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη χώρα, ενώ άλλοι έβαλαν φωτιά σε ένα πορτρέτο του Τραμπ.Σε όλο τον κόσμο είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν περίπου 673 Πορείες Γυναικών σε υποστήριξη της πορείας που θα γίνει σήμερα στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με τον ιστότοπο των διοργανωτών, στον οποίο αναφέρεται ότι στην αμερικανική πρωτεύουσα αναμένονται 2 εκατομμύρια διαδηλωτές.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ.

Μαυροφορεμένοι διαδηλωτές, που βρίσκονταν ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στις πορείες διαμαρτυρίας κατά του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ χθες, συγκρούστηκαν με την αστυνομία μερικά τετράγωνα μακριά από τον Λευκό Οίκο, σε ένα ξέσπασμα βίας σπάνιο για τις τελετές ορκωμοσίας των Αμερικανών προέδρων. Τουλάχιστον 217 άνθρωποι συνελήφθησαν, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στη διάρκεια των επεισοδίων ταραξίες που φορούσαν μαύρα και μάσκες έριξαν πέτρες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου. Ένας διαδηλωτής έριξε ένα αντικείμενο μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού ενός περιπολικού, το οποίο τράπηκε σε φυγή υπό τις ενθουσιασμένες κραυγές του πλήθους.  Νωρίτερα οι ταραξίες χρησιμοποίησαν κομμάτια από το πεζοδρόμιο και μπαστούνια του μπέιζμπολ για να σπάσουν τα παράθυρα ενός υποκαταστήματος της τράπεζας Bank of America και ένα εστιατόριο McDonald’s. Πολλά αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν, μεταξύ αυτών και μια λιμουζίνα. Μια ομάδα ανθρώπων έσυρε κάδους απορριμμάτων στη μέση του δρόμου, λίγα τετράγωνα μακριά από τον Λευκό Οίκο και τους πυρπόλησε. Οι διαδηλωτές έριξαν στη φωτιά ένα κόκκινο καπελάκι με το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ «Make America Great Again». Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έξι μέλη των δυνάμεων ασφαλείας τραυματίστηκαν στα επεισόδια.

Οι διάφορες ομάδες διαμαρτυρίας, σκορπισμένες σε όλη την Ουάσινγκτον, φώναζαν συνθήματα κατά του Τραμπ και κρατούσαν πανό που έγραφαν: «Ο Τραμπ δεν είναι δικός μας πρόεδρος» και «Κάντε και πάλι τους ρατσιστές να φοβούνται».  Στην Ουάσινγκτον μια ξεχωριστή παρουσία ήταν ο Ντέιβιντ Γκάθρι, ένας μακρυμάλλης 36χρονος γενειοφόρος, από το Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα, ο οποίος στάθηκε ολόγυμνος σε μια γωνία του δρόμου έχοντας γράψει με μαύρο μαρκαδόρο στα οπίσθιά του μια βρισιά και «Τραμπ». Ο Γκάθρι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη διαμαρτυρία του αφού η αστυνομία του έριξε σπρέι πιπεριού. Πάντως η οργάνωση Disrupt J20 ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι η οργή της δεν έχει στόχο μόνο τον Τραμπ, και ότι θα είχε διαδηλώσει ακόμη κι αν νικήτρια των εκλογών ήταν η Χίλαρι Κλίντον. Αξιωματούχοι των Δημοκρατικών καταδίκασαν τα βίαια επεισόδια.

Διαδηλώσεις κατά του Τραμπ πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις και χώρες του κόσμου, όπως το Λος Άντζελες, το Τόκιο και το Λονδίνο.

ΒΙΝΤΕΟ:
https://www.youtube.com/watch?v=_UvVqZQw1pY
https://www.youtube.com/watch?v=wotc8PCrIq0

ΑΜΠΕ

1 comment :

  1. Anonymous23/1/17 12:47

    Απλως η Ελληνική ελίτ των εφοπλιστών (που κάποιοι ηλίθιοι πατριώτες το παινευονται κιόλας, ότι έχουμε πολλούς...) και άλλων πλουσίων κύκλων, μόνο ελληνικής καταγωγής δεν είναι, αλλά εβραιοβαυαρικης και γενικότερα εβραϊκής, και ζούνε σε συγκεκριμένα προάστια των Αθηνών αλλά και αλλού, συνειδητοποιημενοι σχετικά με την καταγωγή τους, και με μεγάλο μίσος για τους φυλετικά Έλληνες. Ο κύριος εχθρός μας, δεν είναι ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Αλβανοί, αλλά αυτό το εσωτερικό μέτωπο, που μαζί με τους εβραιοαναρχοαριστερους αποτελούν σημαντικό μέρος του πληθυσμού, και αν δεν τους τελειώσουμε αυτούς και τις οικογένειές τους, δεν θα υπάρχουν Έλληνες σε λίγες δεκαετίες.

    ReplyDelete