22/01/2017

Φωτογραφία στρατιωτών να σχηματίζουν με τα χέρια τον “αλβανικό αετό” σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ερωτήματα. Μια ομάδα στρατιωτών “ποζάρει” σχηματίζοντας με τα χέρια τον “αλβανικό αετό”, σύμβολο όσων υποστηρίζουν τις ανοησίες περί μεγάλης Αλβανίας. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί μέσα σε θάλαμο στρατιωτών σε κάποιο ελληνικό στρατόπεδο. Πότε και που είναι τραβηγμένη δεν είναι γνωστό κι αυτό θα αποτελεί ήδη υποθέτουμε αντικείμενο έρευνας του ΓΕΣ. Καλό είνα να διευκρινιστεί τι συμβαίνει, γιατί οι εντυπώσεις που έχουν προκληθεί δεν είναι ευχάριστες….

ΣΧΟΛΙΟ "ΣΤΟΧΟΣ": ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ... ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...;;;  ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ;) ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...http://www.stoxos.gr/2017/01/blog-post_6185.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ": Για ολόκληρες δεκαετίες μας βομβάρδισαν με το παραμύθι για την αφομοίωση των Αλβανών στην Ελλάδα και όλα αυτά τα προπαγανδιστικά τους παιγνίδια. Χρόνια λοιπόν μετά και με την “αφομοίωση” εν εξελίξει οι “νεοέλληνες” Αλβανοί κάτοικοι του κρατιδίου του Ελλαδιστάν προκαλούν και μάλιστα μέσα από τον ελληνικό στρατό. Πιθανότατα πρόκειται για εφέδρους αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας. Όπως παλαιότερα έχουν καταγγείλει Βορειοηπειρώτες, ελληνική ταυτότητα κατέχουν και ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές, ακόμη και Τσάμηδες, που ζουν στην Αλβανία και μονίμως λειτουργούν και στρέφονται κατά της χώρας μας και των εκεί ομογενών.

ΣΧΟΛΙΟ "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ": Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).

Αναφορικά με την ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απεικονίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

3 comments :

  1. Anonymous22/1/17 16:48

    ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ...ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ! Νεοσύλλεκτοι της τελευταίας ΕΣΣΟ οι στρατιώτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό

    http://beteranizhta.blogspot.gr/2017/01/blog-post_586.html?spref=fb&m=1

    ReplyDelete
  3. Anonymous23/1/17 00:54

    Διερωτάται ο ΣΤΟΧΟΣ πως έχουν υπηκοότητα οι αλβαναράδες;
    Με το νόμο (Σα)Ραγκούση 3838/2010 τον οποίο διατήρησε η ''δεξιά'' ΝΔ και επέκτεινε όσο δεν πάει ο μπολσεβικικός ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη έχει απορίες ο ''ακροδεξιός'' ΣΤΟΧΟΣ για τα αυτονόητα;
    Α και να μην το ξεχάσουμε...στο 547 ΑΜ/ΤΠ στο Ρέθυμνο,κατά την, προ ημερών, κατάταξη νεοσυλλέκτων, από τους 80 καταταγέντες νεοσυλλέκτους οι 18-20 είναι αλλογενείς !!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ !!!
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ReplyDelete