05/01/2017

Υ.Σ.Ε.Ε: ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ

Με αφορμή την υπόθεση του "δισεκατομμυριούχου" "ομολογιούχου" Σώρρα, ο οποίος "ορκίζει" τους οπαδούς του παρωδώντας τον Θεό Δία αντί να τους ορκίζει στον Παϊσιο ή σε οποιαδήποτε άλλη "αγία" φιγούρα της ημεδαπής Ορθοδοξίας, οι ρωμιοί νόμισαν φαίνεται πως βρήκαν μία ακόμα καλή ευκαιρία να πετροβολήσουν αυτό που κατ' εξοχήν τους κάνει να αισθάνονται άβολα στον τόπο που έχουν καταπατήσει, δηλαδή το θεμέλιο του ελληνικού εθνισμού και της πραγματικής ελληνικής ταυτότητας, την Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Γελοίοι "δημοσιογράφοι", από εκείνους που αναφέρονται σε "θαυματουργές εικόνες", "άγια φώτα" και άλλα ανάλογα, από εκείνους που ρίχνουν σάλια καταγής κάθε φορά που δουλικά συνομιλούν με εκπροσώπους της ασύδοτης και αλαζονικής Εκκλησίας, κοροϊδεύουν τώρα γεμάτοι μίσος τα σεβάσματα των Ελλήνων και χλευάζουν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, δήθεν προς αντιμετώπιση του ιδιότυπου φαινομένου του "ομολογιούχου" Σώρρα. Η εθνική μας Θρησκεία διαπομπεύεται δηλαδή κανονικότατα από το "κίνημα" του εν λόγω κυρίου και από τους υποτιθέμενους αντιπάλους του, που ωστόσο ευθύνονται απολύτως για την επί δεκαετίες συναισθηματοκρατία, απλοϊκισμό, αποβλάκωση κι εκτρέλλανση αυτού του ευάλωτου και λειτουργικά αναλφάβητου λαού.

Για "ξένον αχυρώνα" μιλάει η παροιμία. Για συνειδητή επίθεση στον πραγματικό Ελληνισμό και στα σεβάσματά του, λέμε εμείς.

Γίνεται πλέον ολοένα και πιο φανερό το γιατί το ρωμέϊκο κράτος αρνείται έως τώρα, κόντρα στην ίδια του την νομοθεσία, να αναγνωρίσει την Εθνική Θρησκεία μας. Για να μπορεί να ασελγεί ο καθένας ελεύθερα και ακαταδίωκτα εναντίον της, από παπάδες και παπαδοδημοσιογράφους μέχρι αυτόκλητους παρωδούς των Θεών μας που αναφέρονται σε "Ελλάνιους", εξωγήϊνους, "σαυροειδείς", "απολλώνια" τεχνολογία, αστρόπλοια, κ.λπ. κ.λπ. Εμείς όμως θα υπερασπιστούμε τα σεβάσματά μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Και καλά θα κάνει το ρωμέϊκο κράτος να αναγνωρίσει, έστω και καθυστερημένα, στο εφετείο, την ιστορικά συνεχή και παραδεδομένη Εθνική Θρησκεία μας. Ή θα της παράσχει επιτέλους όλα τα συλλογικά δικαιώματά της, ή θα βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να μάχεται απροκάλυπτα τον πραγματικό Ελληνισμό.

Τα ψέμματα τελειώνουν. Για όλους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)
http://www.ysee.gr/index.php

5 comments :

  1. Anonymous5/1/17 18:19

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ...ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ;;;ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ - ΕΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΛΠ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΠΕΠΤΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΥΦΤΑΚΙ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΤΟΛΗ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. ΟΧΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/1/17 18:59

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΕ ΧΙΤΩΝΕΣ,ΙΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΛΑΜΥΔΕΣ.ΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. ΚΑΙ ΡΟΛΕΞ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΕΞ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ "ΣΤΟΛΗΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ή ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΙΝΑ. ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΑ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ΠΕΡΙΤΕΥΕ.

    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗ ΕΙΤΕ ΥΒΡΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ Κ.Λ.Π. ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ "ΜΠΑΡΑΜΠΑΚΟΣ" ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΕΙΔΕ ή ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ Ο "ΧΩΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous5/1/17 20:10

    ΙΝΤΑ ΝΑΙ ΜΠΑΡΑΜΠΑΚΟ ΜΠΡΡΡ!ΧΑΧΑXA.ΧΕΡΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΙ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΒΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete