27/12/2016

Ρωσικός τύπος για την πτώση του Tu-154

Σε προηγούμενο άρθρο με τίτλο «η αγωνία του δυτικού κόσμου ως συνέπεια της ρωσοφοβίας του» αναφέρθηκε ότι ο «ο δυτικός κόσμος βυθίζεται σε μια εποχή αυτοκαταστροφής.» Διατυπώθηκαν και κάποιες προβλέψεις για την επόμενη χρονιά: «Το 2017, το σύνολο του δυτικού κόσμου –και ιδιαίτερα η Ευρώπη– θα συγκλονιστεί από μια σειρά ποικίλων  λαϊκών εξεγέρσεων με συγκρούσεις, τρομοκρατικές επιθέσεις και παράλογες δολοφονίες. Ο όρος κλειδί σε αυτή την πρόβλεψη ήταν «τρομοκρατικές επιθέσεις». Και τώρα σε λιγότερο από 2 ημέρες από τη σύνταξη του άρθρου υπήρξε μια τρομοκρατική επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα. Μια ακόμη μαχαιριά στην πλάτη. Πισώπλατα καταρρίφθηκε το SU-24 πάνω από τη Συρία. Πισώπλατα πυροβολήθηκε και ο πρεσβευτής μας στην Άγκυρα. Ο ΟΗΕ κατέθεσε σχέδιο ψηφίσματος του για «εγκλήματα πολέμου» της Ρωσίας στο Χαλέπι. Οι επιθέσεις εναντίον της χώρα μας –και συνεχώς είναι πισώπλατες – δεν σταματούν.  Οι επιθέσεις αυτές σχετίζονται με την συνολική αποδόμηση της Δύσης. Πολύ απλά: δεν αυτοκαταστρέφεται μόνο, αλλά έχει ως στόχο να συμπαρασύρει στην άβυσσο όλον τον κόσμο και πρωταρχικά τη Ρωσία ως το alter ego της.

Σήμερα θρηνούμε και πάλι – όπως ακριβώς και πέρυσι, μετά την κατάρριψη του Α-321 πάνω από την Αίγυπτο . Ωστόσο υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των δύο γεγονότων. Στις 31η Οκτωβρίου του 2015, δεν είχαμε καταλάβει γιατί έπεσε το αεροπλάνο μας. Πολύ περισσότερο αφού οι αρχές δεν ήθελαν να ενσπείρουν τον πανικό μεταξύ των τουριστών, καθώς και μπουν σε μια διαμάχη με την Αίγυπτο. Προσποιήθηκαν για 2 εβδομάδες ότι η αιτία της συντριβής ήταν η τεχνική βλάβη. Μόνο στις 16 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής της FSB, δήλωσε ότι η συντριβή οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό μ΄ ένα κιλό ΤΝΤ. 25 Δεκ. 2016, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι το ρωσικό αεροσκάφος έπεσε στη Μαύρη Θάλασσα ως αποτέλεσμα μιας ακόμη τρομοκρατικής επίθεσης. Η Ρωσία και πάλι δέχθηκε ένα μήνυμα σχετικά με τη συμμετοχή της στο Συριακό πόλεμο. Ο στόχος είναι προφανής ν΄αναγκαστεί η ρωσική ηγεσία σε υποχώρηση. Ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα της Ρωσίας σήμερα πρέπει να είναι με κάθε τρόπο να προστατεύσει τον εαυτό της από τα συντρίμμια της κατάρρευσης της «παγκόσμιας τάξης». Πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της, τους διπλωμάτες της,τους δημοσιογράφους και τους απλούς πολίτες.

Διαφαίνεται αδύνατο να προστατευθεί η Ρωσία από την παραπληροφόρηση και τα ψέματα τω δυτικών ΜΜΕ, από τις δολοπλοκίες των διεφθαρμένων αξιωματούχων, από την WADA και τη μεροληπτική διαιτησία της σε όλες τις διοργανώσεις και τα φεστιβάλ, από την επίθεση στη ρωσική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη και από κάθε είδους πρόκλησης κατά της χώρας μας, από την ένταξη των πολιτών μας σε λίστες κυρώσεων, που γίνονται στόχοι επιθέσεων και τρομοκρατικών ενεργειών. Οι ρώσοι πολίτες από τις επιθέσεις της παγκοσμιοποίησης δεν είναι ασφαλείς ούτε καν στην ίδια τους τη χώρα αφού υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές του αντιπάλου. Και αυτοί οι συνεργοί δεν μόνο οπαδοί φιλοδυτικών κομμάτων…

Η εκδοχή της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του Tu 154 και βέβαια δεν μπορεί ν΄αποκλειστεί λόγω της δυσφορίας των κύκλων επιρροής των παγκόσμιων οικονομικών ελίτ και της απερχόμενης αμερικανικής διοίκησης από τις επιχειρήσεις των ρωσικών αροπορικών δυνάμεων στη Συρία. Αυτό το γεγονός επιδέχεται να τοποθετηθεί στον ίδιο βαθμό με την κατάρριψη του Su-24 και την εκτέλεση του πρέσβη στην Άγκυρα. Άλλωστε το TU-154 είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα αεροσκάφη στην ιστορία: 1 ατύχημα για 1041000 ώρες πτήσης. Σ΄αντιπαραβολή σύμφωνα με τα στατιστικά η συντριβή των Boeing 737 επέρχεται 2 φορές συχνότερα: 507500 ώρες πτήσης για μια συντριβή. Επίσης ανεξάρτητα από την ηλικία του αεροπλάνου αν συντηρήθηκε σωστά κάτι που επιτακτικά πραγματοποιήθηκε από το υπ.Άμυνας η πιθανότητα τεχνικής βλάβης δεν είναι μεγάλη. Η ικανότητα των πιλότων του ρωσικού υπ.Άμυνας είναι δεδομένη. Επιπλέον οι μετωρορολογικές συνθήκες την ώρα της απογείωσης ήταν καλές.

katehon

https://dimpenews.com/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΣΥΛΛΟΓΗ ΨΙΘΥΡΙΣΜΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΜΙΣΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ... ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ή ΟΥΚΡΑΝΟΙ  ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

No comments :

Post a Comment