20/12/2016

O Πούτιν βγήκε εκτός ελέγχου/εκτός εαυτού την στιγμή της αναγγελίας της δολοφονίας του ρώσου πρέσβη Andrey Karlov στην Τουρκία

Κλώτσησε το τραπέζι που καθόταν με τον Λαβρόφ καθώς αυτός του παρουσίασε το έγγραφο που έκανε λόγο για τη δολοφονία του πρεσβευτή. Πέταξε τον καφέ κι ανέτρεψε όλο το γραφείο από το θυμό του. Πήρε ένα πιστόλι και βημάτιζε νευρικά πάνω κάτω. Δεν εμφανίστηκε αμέσως στο τηλέφωνο που τον πήρε ο Ερντογάν. Ζήτησε από το στρατό να ετοιμάσει 2 αεροπλάνα για Τουρκία για τα μέλη κλιμακίου που θα συμμετάσχουν στην διεξαγωγή της έρευνας με τους τούρκους ομολόγους τους. Έδωσε εντολή πάνω από 120 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στη Συρία να ετοιμαστούν για να βομβαρδίσουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις διαμηνύοντας την μηδενική ανοχή του. Διέταξε 120 αεροσκάφη να χτυπούν νυχθημερόν τη Raqqa και τη Deir al-Zour ως την καταστροφή της Daesh στη Ράκα και του κέντρου του Abu Bakr al-Baghdadi. Ο ρώσος πρόεδρος διέταξε ν΄αποσταλούν 32 αεροσκάφη Su μεταφέροντας βόμβες που ζυγίζουν ως και 5000 kg.

Ο Πούτιν σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον Trump δήλωσε ότι η Ρωσία μπήκε σε πόλεμο οργισμένη και όλο ο κόσμος γνωρίζει τώρα ότι δεν μπορεί να προβάλει αντίσταση στη Ρωσία γιατί αυτό θα σημάνει Γ Παγκόσμιο Πόλεμο.

https://dimpenews.com/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ  ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ Η ΚΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,  ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.

ΕΝΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΔΥΟ Ο ΦΟΝΟΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ  ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΧΤΙΖΕΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΚΙΝΑ, ΕΠΡΑΞΕ Η ΔΟΥΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ, ΡΩΣΣΙΑΣ.  ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΒΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ. ΕΜΜΕΣΩΣ, ΠΟΛΥ ΩΦΕΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΛΔ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ) ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ.

No comments :

Post a Comment