28/12/2016

Εθνοφυλετισμός (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ)

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ. (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)

Θα έχετε ακούσει τον όρο εθνοφυλετισμός. Είναι ο συνταιριασμός εθνικισμού και φυλετισμού. Οι δυο αυτές αντιλήψεις δεν ταυτίζονται. Γιατί όμως έχει υιοθετηθεί ο σύνθετος όρος; Θα εξετάσουμε τους λόγους που μας οδηγούν στην χρήση του όρου εθνοφυλετισμού για την ιδεολογία των φυλετικά σκεπτόμενων. Οι γνώστες των φυλετικών ζητημάτων γνωρίζουν ότι οι δυνατότητες ενός λαού εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από την φυλετική του σύνθεση. Οι ίδιες πολιτικές θα έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα αν ασκηθούν από δυο πληθυσμούς φυλετικά διαφορετικούς. Συνεπώς, ένα κράτος οφείλει να ακολουθεί πολιτικές που θα αναβαθμίζουν το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, λαμβάνοντας υπόψη της εκ γενετής ψυχικές προδιαθέσεις των φυλετικών τύπων που την κατοικούν. Ωστόσο τα πράγματα στην πράξη είναι πιο περίπλοκα. Η εθνική συνείδηση, δηλαδή η συνείδηση της καταγωγής, είναι βαθιά ριζωμένη σε κάθε άνθρωπο. Ασχέτως αν το καθεστώς αποτελείται από μια ξένη κατακτητική τάξη, ή είναι αριστοκρατικό χωρίς εθνικά κριτήρια, ή ειναι θεοκρατικό, κανένας άνθρωπος δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την καταγωγή του.

Η συνείδηση της καταγωγής υπάρχει από τότε που υπάρχει έλλογος άνθρωπος στη γη. Η εθνική συνείδηση δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο σε περιπτώσεις μίξης. Το σημαντικότερο είναι να κατανοήσουμε ότι όχι μόνο δύσκολα αλλάζει, αλλά και ότι αποτελεί έναν μη ορθολογικό παράγοντα που επηρεάζει την συμπεριφορά των λαών. Όλη η ανθρώπινη ιστορία σχεδόν αποτελεί καταγραφή γεγονότων που συνέβησαν μεταξύ των διαφόρων εθνών, δηλαδή μεταξύ λαών με διαφορετική εθνική συνείδηση, κάτι που υποδεικνύει ότι το έθνος αποτελεί κορυφαίο παράγοντα που επηρεάζει την συμπεριφορά των ανθρώπινων κοινωνιών. Αυτό το βλέπουμε και σήμερα στις κοινωνίες μας, θα ισχύει και στο μέλλον. Συνεπώς, η εθνική συνείδηση είναι κάτι που δεν αλλάζει και ταυτοχρόνως είναι "μεταφυσικά" εγγεγραμμένο στην ψυχή κάθε ανθρώπου επηρεάζοντας την συμπεριφορά του. Ακόμα και ο πιο ακραιφνής φυλετιστής, λογιζόμενος τις παραπάνω διαπιστώσεις, οφείλει να λάβει υπόψη τον παράγοντα έθνος.

Αν αναλογιστούμε επίσης ότι οι έχοντες τις ικανότητες να κατανοήσουν λεπτομερώς την σημασία του φυλετικού παράγοντα αποτελούν πάντοτε μία ολιγάριθμη πνευματική ελίτ, τότε προκύπτει αδήριτη η ανάγκη να βασιστούμε στην εθνική συνείδηση. Με απλά λόγια, η μεγάλη μάζα του λαού δεν πρόκειται να κινητοποιηθεί από τα διδάγματα της φυσικής ανθρωπολογίας, διότι αυτά δεν αποτελούν κάτι το μεταφυσικό για να τον κινητοποιήσουν. Και ως γνωστόν, οι μάζες κινητοποιούνται από μη ορθολογικούς παράγοντες και όχι από επιστημονικές διαπιστώσεις, όσο σωστές και αν είναι οι τελευταίες. Βέβαια, δεν αποκλείεται με την διδασκαλία της φυλετικής ανθρωπολογίας στην εκπαίδευση να δημιουργήσει περισσότερους φυλετικά σκεπτόμενους. Επίσης, η εισαγωγή νομοθεσίας όπου ανάλογα με τον φυλετικό τύπο θα δίνονται και οι αντίστοιχες ευκαιρίες, σίγουρα θα αναγκάσει τον λαό να ψάξει την φυλετική ταξινόμηση. Η περίπτωση μιας θρησκείας με φυλετικές τάσεις θα ήταν κάτι το ακόμη καλύτερο. Όμως είναι κοινή διαπίστωση ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πείσεις π.χ. έναν Αλπικό Γάλλο ότι είναι το ίδιο με έναν Αλπικό Γερμανό. Πάντα ο ένας θα θεωρεί τον άλλο διαφορετικό, γιατί η εθνική συνείδηση είναι ένας μεταφυσικός παράγοντας που δύσκολα παρακάμπτεται.

Αυτό σημαίνει ότι η πολιτική ηγεσία πρέπει να θέτει το έθνος υπεράνω όλων όταν απευθύνεται στο λαό, όμως τα ανώτερα στελέχη οφείλουν να γνωρίζουν την βαθύτερη αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους φυλετικούς τύπους. Κατά συνέπεια, ο μη ορθολογικός παράγοντας της εθνικής συνείδησης μας κάνει εθνοφυλετιστές, θεωρώντας ότι το έθνος έχει φυλετικό περιεχόμενο που πρέπει διαρκώς να βελτιώνεται με κατάλληλες πολιτικές.

http://fyletika.blogspot.gr/2016/12/blog-post_19.html

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ "ΙΣΧΥΣ"
1) ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΖΕΙ. ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΔΛΔ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ Η.Π.Α ΕΙΝΑΙ... (Great American Nation), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΕΘΝΟΤΙΚΟΣ" ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΣ". ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. Ο ΙΤΑΛΟΣ (ΠΑΙΔΙ ΙΤΑΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ) ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΙΚΩΣ ΙΤΑΛΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ, ΕΛΛΗΝ, ΓΑΛΛΟΣ Κ.Λ.Π.
2) ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΚΕΛΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΟΤΘΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΥΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΦΥΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΑ/ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ. ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ή ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ.
- Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΚΕΛΤΕΣ, ΓΟΤΘΟΙ, ΒΟΡΕΙΟΙ Κ.Λ.Π.
- Ο ΣΙΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ/ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.
ΟΙ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΟΙ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΘΩΣ ΠΕΡΙΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ
3) ΑΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ (ΠΛΕΟΝ ΙΣΩΣ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΗ. (Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ). ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.
4) ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΕΘΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ) ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΛΕΥΚΟΙ π.χ ΙΡΛΑΝΔΟΙ, ΠΟΛΩΝΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΒΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "ΕΧΘΡΙΚΑ" ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ: ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ, ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΘΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΣΜΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

1 comment :

  1. η λευκη φυλη χωριζεται σε εθνη
    συμφωνα με τον γεωργαλα(αιωνια του η μνημη)ολοι οι λευκοι απο εδω απτην ελλαδα ξεκινησαν και πηγαν προς ολες τις κατευθυνσεις του πλανητη.
    πηγαν π.χ. στη γερμανια αναμιχθηκαν με νεαντερταλ και βγηκαν οι πανιβλακες γερμανοι.....
    αρα ολοι οι λευκοι εχουν καποιο ελληνικο αιμα μεσα τους και μπορουμε να τους πουμε εκβαρβαρισμενους ελληνες.
    αν καποτε αποκτησουν συνηδειση της ελληνικης καταγωγης τους τοτε θα μπορουσαμε ισως να τους θεωρησουμε ελληνες(υπο ελληνικη πολιτισμικη ηγεμονια φυσικα)
    επισης ισχυει και το αντιθετο
    το θεμα της συνηδεισης
    τι να την κανω τη λευκη φυλη την ελληνικη εθνικοτητα οταν ο αλλος δεν εχει εθνικη ελληνικη συνηδειση αλλα μισελληνικη αριστερη ρεπουσικη αναρχοκομουνιστικη η λιμπεραλιστικη κοσμοπολιτικη?????
    εχω δει φατσες αναρχοαριστερων που ειναι κλασικοι αρχαιοελληνες μεσογειακοι αλλα στη συνηδειση ειναι μισελληνες....

    υ.γ.οι τουρκαλμπανοι -παροτι συγγενεις μας-ειναι μεγαλυτεροι εχθροι του εθνους μας και απο τους μουσουλμανους ακομα...αλλωστε μαζι τους θα πανε εδω μεσα οταν ερθει η ωρα....
    και για να μην ξεχνιοματε ποτε-υψιστος εχθρος ο συνειδητος προδοτης, ο εσωτερικος, ο εαμοβουλγαρος αριστερος!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete