22.12.16

Γράμμα από μία γυναίκα: "Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο"

Άνδρες. Βιολογικά σχεδιασμένοι να είστε πολεμιστές. Ισχυρότεροι. Ταχύτεροι. Έχετε μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους σας. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι τρομακτικό. Δέχεστε επιθέσεις από παντού. Σας μισούν και σας κατηγορούν για τα πάντα. Είναι μια σκληρή μάχη μπροστά σας και δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί από τις φεμινίστριες, ακόμη και αν φωνάζουν πιο δυνατά ακόμα και αν φαίνονται πιο πολύ, δεν πρέπει ποτέ να πιστέψετε ότι ο αγώνας είναι για αυτές. Αντίθετα, θα πρέπει να σκεφτείτε τις μητέρες και τις αδελφές σας. Τις γυναίκες που δεν φαίνονται, τις γυναίκες που εργάζονται και μοχθούν για τα παιδιά τους ή για ό, τι μπορεί να κάνουν. Τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή. Κορίτσια, νέα, αδιαμόρφωτα, ανασφαλή, δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και το μόνο πράγμα που ξέρουν είναι τα λεφτά του άνδρα ή αυτά που λένε οι φεμινίστριες. Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε που δεν γνωρίζουν καλύτερα; Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε για την δειλία σας;

Γιατί για να μιλήσουμε καθαρά, ας μιλήσουμε, γι 'αυτό που είστε. Δειλοί φουκαράδες που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες όπως οι φεμινίστριες. Μπορώ να καταλάβω ότι αυτό είναι βολικό, αλλά η άνεση που σας αρέσει τόσο πολύ σύντομα θα είναι μόνο μια ανάμνηση. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο βιασμός των Ευρωπαίων γυναικών από τους λαθροεισβολείς δεν οφείλεται στα ρούχα που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Είναι μια πράξη πολέμου, ένας τρόπος για να ταπεινωθείτε εσείς οι άνδρες. Δεν θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις φεμινίστριες, θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις γυναίκες σας, για τις μελλοντικές γενιές, για τους ανθρώπους μας, για την ελευθερία μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν δεν αρχίσετε να υψώνετε το ανάστημά σας και να υπερασπίζεστε τους ανθρώπους μας, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Θα πρέπει να ντρέπεστε που δεν κάνετε τίποτα και θα το μετανιώσετε όταν θα κρατάτε μία νεκρή κόρη στην αγκαλιά σας.

Και για εσάς τους άνδρες που θέλετε να χτυπήσετε μια γυναίκα επειδή με τα λόγια της, έβλαψε την υπερηφάνεια σας, τι αξιολύπητες δικαιολογίες είναι αυτές για άνδρες; Μπορείτε να χτυπήσετε μια γυναίκα, αλλά όχι έναν εισβολέα; Αναλάβετε τις ευθύνες σας και οι φεμινίστριες θα σας ακολουθήσουν, αλλά πιο πολύ από όλα, νοιαστείτε για τις γυναίκες και τα κορίτσια που σας χρειάζονται πραγματικά. Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί σας, οι εισβολείς είναι.

Για εκείνους τους άνδρες που επέλεξαν να πολεμήσουν, έχω μόνο ένα πράγμα να πω: Σας ευχαριστούμε! Για το θάρρος σας, τη θυσία σας. Μπορεί όλες να μην έχουν το θάρρος να το πουν, αλλά υπάρχουν πολλές που είμαστε ευγνώμονες που είσαστε εκεί. Το θάρρος σας θα ανταμειφθεί μία ημέρα. Μην τα παρατάτε ποτέ, υπάρχουν πολλές γυναίκες πίσω σας, ακόμη και αν δεν ακούγονται ότι είναι τόσες όσες οι φεμινίστριες.

Είμαστε ένας λαός τραυματισμένος που πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις παλιές μνησικακίες και μαζί να αναστηθούμε από τις στάχτες και να επιστρέψουμε και πάλι στις πατρογονικές ρίζες μας. Και οι άνδρες και οι γυναίκες.

Δείξτε το δρόμο και θα ακολουθήσουμε.

Mia Andrén (Nordfront)
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

2 comments :

XXXX. said...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ,ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ....ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ....ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ Δ-Η-Θ-Ε-Ν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ!!ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Μ-Π-Ε-Σ-Α κ.λ.π Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ Ε-Π-Ε-Ν-Δ-Υ-Σ-Η ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ...ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ iPhone...ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ κ.λ.π

ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΤΥΧΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ-ΠΡΟΙΟΝ....ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ),ΟΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΔΙΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ......ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=t1V1zKy1oJk

Y.Γ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να υποθή φίλε χχχχ, ζούμε σε μία κοινωνία ευνουχισμένων αντρών πλέον!

12G