28/11/2016

ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...



ΕΘΝΟΣ, ΛΑΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ) ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ (ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΟ POLE DANCING ΣΤΟ ΚΘΒΕ, Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... 

Υ.Γ: ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ:  Ξεπέρασαν τους 2.000 οι μετακλητοί της κυβέρνησης (16 διορισμοί τον μήνα)

3 comments :

  1. Ρε δεν πα να γαμηθούν και οι και καλά προστάτες μαχητές του καλσόν και του κόλου, που όποτε βγαίνει εκπρόσωπος τους στα κανάλια δεν ξεχνάει να τονίσει πρωτίστως ότι το κυρίως πρόβλημα της άμυνας της χώρας είναι τα μισθουλάκια τους.! Αρχίδια χώρα προστατεύουν! Που ήταν όταν οι πολιτικάντηδες έκαναν το σύνταγμα κουρέλι? Και για να γίνουμε και ποιο συγκεκριμένοι, που ήταν οι πιλοτάρες μας όταν ο παπανδρέου ο νεότερος τους έστειλε στο αιγαίο άοπλους για αναγνωρίσεις? Πως προστατεύουν την χώρα, με το να κόβουν βόλτες στον τρύπιο εναέριο χώρο χωρίς όπλα? Ποιο πολύ προστατεύει τη χώρα ο απλός φαντάρος στον έβρο από αυτές τις ορντινάτσες των λαθροεισβολέων, και καλά κάνει και τα πέρνει τα 2.500 η πίπα, ποιο πολλές πιθανότητες έχουμε να μας λυπηθούν οι μογόλοι άμα στείλουμε κάτι τέτοιες πίπες στα σύνορα να τις πηδήξουν από το να περιμένουμε από τους ευνουχισμένους μονιμάδες!

    12G

    ReplyDelete
  2. ΝΑΙ...ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΤΟ 90% ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. ΠΟΛΛΑ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete