05/07/2016

Έδωσαν ..."ιθαγένεια" σε 6.000 εισβολείς και συνεχίζουν ! - Πετάνε το φαγητό στα σκουπίδια - Έχουν καταρρεύσει όλοι οι τουριστικοί προορισμοί της Λέσβου

Δυστυχώς έφθασε η ώρα όπου οι Έλληνες, όχι πολίτες αλλά στο γένος, θα διαχωρίζονται σε εκείνους που οι πρόγονοί τους προέρχονται από την Ελλάδα και σε άλλους. Όλοι πάντως θα είναι Έλληνες ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ χάρις τον Αλέξη αλλά και τον Πάνο (να μην τον ξεχνάμε). Μπορεί σε όλα τα άλλα οι syrizanel να πηγαίνουν με ρυθμούς χελώνας ή και να μη κάνουν τίποτα αλλά όσον αφορά την εξαφάνιση των Ελλήνων σπεύδουν να τρέξουν και να προλάβουν. Με βάση τα στοιχεία που παραθέτει το υπουργείο, ήδη έχουν υποβληθεί 27.720 αιτήσεις για απονομή ιθαγένειας στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας. Από αυτές έχουν εγκριθεί οι 6.029 αιτήσεις, ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται σε στάδιο επεξεργασίας.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι απλώς επικίνδυνη, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση της αντικατάστασης του πληθυσμού. Το κενό (στις γεννήσεις-στην αναπαραγωγή) των νεοελλήνων θα το καλύψουν οι νέο ιθαγενείς του Ελλαδιστάν…. Για όλους, εκτός από τους παλαιό-ιθαγενείς,  φροντίζει η κυβέρνηση !

Την ώρα που συνάνθρωποί μας, χάνουν την αξιοπρέπειά τους στεκόμενοι με τις ώρες στα συσσίτια της εκκλησίας ή περιμένοντας να πάρουν κάποια τρόφιμα όταν μοιράζουν κάποιες οργανώσεις, το ελληνικό κράτος στέλνει φαγητό σε πολυτελείς μάλιστα συσκευασίες στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών. Το ίδιο είχαμε αποκαλύψει ότι γίνεται και με τους υπνόσακους που τους μοιράζουν και στην συνέχεια βρίσκονται στους κάδους αποριμμάτων. Το εξευτελιστικό όμως για το ελληνικό κράτος είναι ότι αυτοί αντί να το εκτιμήσουν το πετάνε, ή γιατί δεν επιτρέπεται να το καταναλώσουν λόγω των θρησκευτικών τους δοξασιών ή γιατί απλά δεν τους αρέσει.

Όπως και να έχει όμως τίποτα από τα δύο δεν μας ενδιαφέρει, αν θέλουν να τρώνε σύμφωνα με τις επιταγές της θρησκείας τους ας ξεκουμπιστούν να γυρίσουν από εκεί που μας ήρθαν ακάλεστοι, τουλάχιστον από τον απλό λαό, το ίδιο ισχύει και αν δεν τους αρέσει η μαγειρική μας. Οι μεγαλύτεροι ξευτίλες όμως είναι οι κυβερνώντες που τα ανέχονται όλα αυτά και μάλιστα από την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες έζησαν μόλις πριν από λίγες ημέρες το απίστευτο «κουτσούρεμα» των συντάξεών τους. Όπως φαίνεται ζούμε στην απόλυτη αριστερή δικτατορία που στόχο έχει τον αφανισμό του ελληνικού λαού.

Σε επιστολή, η οποία απευθύνεται στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, τον υπουργό Επικρατείας Α. Φλαμπουράρη, τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Πολιτισμού Μεταφορών, Ναυτιλίας κ.α. αναφέρουν ότι έχουν καταρρεύσει όλοι οι τουριστικοί προορισμοί της Λέσβου: Η πτώση στις πληρότητες των ξενοδοχείων του νησιού να αγγίζουν -αν δε ξεπερνούν- το 80% και 90%, πλήττοντας απασχόληση, κατανάλωση και τζίρους.

Ιστιοφόρο σκάφος με 41 πρόσφυγες προσάραξε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής στις δυτικές ακτές στο νησάκι Λέβιθα. Με τη συνδρομή σκάφους του Λιμενικού, οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο Λακκί Λέρου, ενώ χάρις στην ετοιμότητα των κατοίκων που ζουν στο νησάκι εντοπίστηκαν οι δυο διακινητές. Οι διακινητές Βαλκανικής προέλευσης μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο της Κω και θα απολογηθούν αύριο Τρίτη στον ανακριτή.

http://www.elkosmos.gr/

No comments :

Post a Comment