24/09/2014

Οι Σουηδέζες τουλάχιστον αντιστέκονται κι αντιδρούν

«Μερικοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχουμε».

«Νεαρά κορίτσια που αγαπούν την χώρα τους. Αλλά κάνουν λάθος, γιατί είμαστε πολλές και γινόμαστε περισσότερες. Αγαπάμε την χώρα μας και είμαστε περήφανες για την ιστορία μας και κρατάμε την παράδοσή μας. Για αυτό δεν μπορούμε να καθόμαστε και να βλέπουμε την χώρα μας να καταρρέει. Η Σουηδία έχει μετατραπεί σε κάτι αγνώριστο. Είμαστε συνηθισμένα κορίτσια και λέμε μέχρι εδώ!», λέει το βίντεο.

«Στη χώρα μας, θα πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής, ακόμα και αν είσαι ένα νεαρό κορίτσι και είσαι έξω αργά το βράδυ».

«Στη χώρα μας, τα κορίτσια θα πρέπει να είναι κορίτσια και τα αγόρια θα πρέπει να είναι αγόρια, χωρίς να ανακρίνονται για αυτό».

«Στην χώρα μας φροντίζουμε τα ζώα και την φύση. Οι οικογένειες πρέπει να είναι δυνατές και όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν με ασφάλεια. Κληρονομήσαμε την Σουηδία από τους προγόνους μας και πρέπει να την διαφυλάξουμε για τα παιδιά μας. Για αυτό είμαστε μέλη του SDU, της νεολαίας των Σουηδών Δημοκρατών. Είναι ώρα για αλλαγή και ο καθένας χρειάζεται. Έλα μαζί μας».



http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_24.html

1 comment :

  1. Anonymous25/9/14 21:34

    Με 13%? Το σύστημα έχει πνίξει την νεολαία στα ναρκωτικά το αλκοόλ και το εύκολο σεξ. Όλα η νύχτα τα κλαμπ και οι βρομοδουλειές ελέγχονται από σύριους "καημένους" μετανάστες στην σουηδία. Είναι πολλή αργά για την ευρώπη δυστυχώς, πλέον ψηφίζουν οι νομιμοποιημένοι μετανάστες και δεν υπάρχει γυρισμός.

    ReplyDelete