16/08/2012

Η ΣΧΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η παρουσία της οικονομίας στην άσκηση της πολιτικής έχει οπωσδήποτε τη δική της θέση και τη δική της σημασία στη ζωή του Εθνικού Κράτους. Αποτελεί τον τροφοδότη λογαριασμό για την επίτευξη κοινωνικής πρόνοιας και την υποστήριξη των στρατηγικών στόχων του Έθνους. Ο θετικός ρόλος της οικονομίας υφίσταται όσο αυτή λειτουργεί με εθνικά χαρακτηριστικά, όσο δηλαδή εμφανίζεται ως εθνική οικονομία και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην πολιτεία και τον πολίτη στηρίζοντας την εγχώρια εργασία, την αυτοχρηματοδότηση της κοινωνίας, την ισχυρή γεωπολιτική παρουσία του Εθνικού Κράτους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτελέσει τον υγιή ρόλο της η οικονομική διεργασία είναι να υπάρχει απευθείας και αποκλειστική σχέση ανάμεσα στο δημόσιο ταμείο, το παραχθέν προϊόν και το εθνικό συμφέρον. Με άλλα λόγια το οικονομικό αποτέλεσμα, δηλαδή το χρήμα που παράγει η κοινωνία πρέπει να παραμείνει ανεπηρέαστο από ξένες παρεμβάσεις, να αποτελέσει αποκλειστικά το εισόδημα που δημιουργεί η εργασία των ελληνικών χεριών και να τροφοδοτήσει μονάχα εθνικές δραστηριότητες. Αν αυτή η ισορροπία διατηρηθεί αμετάβλητη, τότε η αντικειμενική φορολογία και η εγχώρια εργασία φθάνουν και περισσεύουν για να συντηρήσουμε και να αναπτύξουμε την πατρίδα και το λαό μας με την παράλληλη αξιοποίηση του πλούσιου γεωφυσικού μας ορίζοντα.

Το πρόβλημα στα πλαίσια του νεοταξικού καθεστώτος της ψευτοδημοκρατίας είναι ότι δεν διαθέτουμε μια εθνική πολιτική ηγεσία αλλά εξαρτώμενες δουλικές υπάρξεις που άγονται και φέρονται από ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Το δε χρήμα αποσυνδέεται από την Εθνική Ιδέα και την Πατρίδα μετατοπιζόμενο σε ασπόνδυλους εγχώριους οικονομικούς παράγοντες που ελέγχουν το σύστημα και βοηθούν τους εκλεκτούς τους στην εξαθλίωση του λαού. Για το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα και την Ελληνική Ιδέα που πιστά υπηρετούμε το χρήμα δεν είναι τα πάντα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μετρούμε τις ενέργειές μας με στείρα χρηματοοικονομικά κριτήρια. Πάνω από τα συναλλακτικά κριτήρια υπάρχουν οι ανθρώπινες ψυχές που υφίστανται σήμερα μια πρωτοφανή λεηλασία βλέποντας το μόχθο τους να ενθυλακώνεται σε τραπεζικές θυρίδες και ανθελληνικά συμφέροντα την ώρα που ο λαός μας βλέπει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Το αντεθνικό και αντιλαϊκό ψευτορωμέϊκο συλλέγει τους εγχώριους πόρους στο όνομα μιας ψεύτικης εθνικής σωτηρίας που αναδεικνύουν δήθεν ως μονόδρομο οι οικονομικοί αυλοκόλακες και προπαγανδιστές που στηρίζουν το καθεστώς.

Το ψεύτικο όραμα αποτελεί στην πραγματικότητα την οικονομική υποδούλωση της πατρίδος μας που έφερε ως προπομπός η καταλήστευση της ελληνικής οικονομίας από τους ίδιους τους διαχειριστές της και η παρανοϊκή νομιμοποίηση των δικών τους χρεών απέναντι στα διεθνή αφεντικά τους ως δήθεν χρέος της Ελλάδος. Οι ταγοί της κοινοβουλευτικής ξενοκρατίας και η θεσμική τους παρέα αφαίμαξαν οικονομικά το κράτος και νομιμοποίησαν τις κρυφές τους συναλλαγές που εξετέλεσαν και εκτελούν ως κλειστό συμβόλαιο που έχει ως αντιπαροχή της δοτής τους εξουσίας την παράδοση της εθνική μας περιουσίας. Το οικονομικό αποτέλεσμα της λεηλασίας ουδέποτε έως τώρα έχει ελεγχθεί και ο ελληνικός λαός οδηγείται στην ανεργία, την απελπισία και τον αφανισμό. Τα γεράκια του νεοταξισμού ξεμπροστιάζουν μες στην αλαζονεία της παγκόσμιας διακυβέρνησης τα ντόπια ενεργούμενά τους. Ο λόγος είναι ότι θέλουν ολάκερη την Ελλάδα δίχως τους Έλληνες και τις επιθυμίες τους. Το λένε και το δείχνουν.
- Οι Αμερικανοί μας μιλάνε για οικονομικούς συντονισμούς και διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία επί των ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πόρων.
- Οι Τούρκοι μας μιλάνε για συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων πέριξ της Κύπρου και συνεργασία στον έλεγχο των ελληνικών αιθέρων.
- Το ΔΝΤ και οι ψευτοευρωπαίοι μας λένε ότι η υποτιθέμενη βοήθεια που μας παρέχουν δεν ευοδώνεται και μας ζητούν την απευθείας διαχείριση και υπαγωγή της Ελλάδος στα λερωμένα χέρια τους.

Το Επαναστατικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα πιστεύει στην Εθνικολαϊκή Οικονομία που υπηρετεί το δημιουργικό άθροισμα της εθνικής εργασίας και της φυσικής περιουσίας της πατρίδος με απώτατο στόχο την αυτοφυή ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και την ισχυροποίηση της διεθνούς θέσης της Ελλάδος. Το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη του Ελληνικού Έθνους που υπηρετεί την Εθνική Ιδέα. Δεν είναι το αφεντικό αλλά ένα από τα εξαρτήματα της πολιτικής μας ζωής. Η οικονομική διεργασία έχει νόημα ως στυλοβάτης της εθνικής παραγωγής και η κατεύθυνση που πρέπει να έχει είναι η ανύψωση του επιπέδου διαβίωσης των Ελλήνων, συνδεόμενη απόλυτα με την εξίσωση της εθνικής εργασίας, του εθνικού προϊόντος και του εθνικού εισοδήματος. Η Εθνική Οικονομία δηλαδή είναι μια υπόθεση καθαρά εσωτερική και δεν υπόκειται σε ξένους ελέγχους και υπηρεσίες. Η Εθνική Οικονομία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού λειτουργεί στο όνομα της στηρίξεως των δραστηριοτήτων που σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία όπου γης. Ξεκινά από την συμμετοχή της πλούσιας σε πόρους ελληνικής γης και επεκτείνεται όπου υπάρχουν ελληνικές κοινότητες. Ελέγχει την εμπορική και την ενεργειακή δραστηριότητα και αποσκοπεί στον έλεγχο του τραπεζικού και επικοινωνιακού τομέα. Εισχωρεί στην ομογένεια και στις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες χτίζοντας ελληνικές διοικήσεις και χρηματοδοτώντας απελευθερωτικές κινήσεις. Ξεκινάει από μια υγιή οικονομική βάση σε μια Ελλάδα που στηρίζεται στα ελληνικά χέρια και έχει μοναδικό σκοπό και χρέος την Ισχυρή Ελλάδα Εύρωστων Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

No comments :

Post a Comment