01/06/2012

H Kίνα μπορεί να αποκαλύψει οποιοδήποτε στρατιωτικό μυστικό

Σύμφωνα με μια διαδεδομένη άποψη, οι Κινέζοι παραγωγοί, οι οποίοι εφοδιάζουν με ηλεκτρονικά ανταλλακτικά το στρατό των ΗΠΑ, μπορούν να ενσωματώσουν σε αυτά τα εξαρτήματα δυσάρεστες εκπλήξεις. Μια ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ ανακάλυψε πως ένα από τα τσιπ, που χρησιμοποιούνται τόσο σε στρατιωτικά, όσο και σε συμβατικά ηλεκτρονικά συστήματα έχουν κρυφές δυνατότητες για επαναπρογραμματισμό από τρίτα πρόσωπα, χάρη στις οποίες, οι κακοπροαίρετοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες. Παρόμοια τσιπ χρησιμοποιούνται ευρέως και έχουν βρει εφαρμογή σε διάφορες εργοστασιακές μονάδες, μεταξύ των οποίων πυρηνικοί σταθμοί παραγωγής ηλεκτρενέργειας και οι δημόσιες συγκοινωνίες.

http://greek.ruvr.ru/2012_05_31/76617500/

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8/11/11 Κινεζικές απομιμήσεις σε αμερικανικά οπλικά συστήματα!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΙΝΕΣ  (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, (ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ) ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΝΑΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ, ΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΣΙΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ.

No comments :

Post a Comment