30/09/2010

Τα Ομηρικά Έπη σε δωρεάν εφαρμογή για iPhone και iPad

Μια εφαρμογή για iPhone και iPod Touch κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου από τον Περικλή Μαραβελάκη. Είναι δωρεάν, ονομάζεται "Ομήρου Έπη" και περιλαμβάνει τα Ομηρικά Έπη, Ιλιάδα και Οδύσσεια, τόσο στο πρωτότυπο κείμενο στα αρχαία ελληνικά όσο και σε νεοελληνική μετάφραση του Νίκου Καζαντζάκη και του Ι. Θ. Κακριδή. Η μετάφραση της Ιλιάδας είναι αυτή που χρησιμοποιείται και στα σχολικά βιβλία. Περιλαμβάνεται επίσης ο πρόλογος και η περίληψη και των δύο έργων από τους μεταφραστές και κατάλογος με τους χαρακτήρες των έργων. Η μετάφραση αυτή είναι κλασική καθώς έχει γίνει από δύο σημαντικές φυσιογνωμίες της νεοελληνικής λογοτεχνίας και της κλασικής φιλολογίας αντίστοιχα και έχει και αυτόνομη αισθητική αξία.

Στις 3 πρώτες ημέρες διάθεσης, τα "Ομήρου Έπη" είναι η νούμερο 1 εφαρμογή στην κατηγορία βιβλίων στο ελληνικό AppStore, έχοντας 5/5 αστέρια αξιολόγησης και πάνω από 3000 downloads. Η εφαρμογή τρέχει σε iPhone 3G, 3GS και 4, καθώς και σε iPod Touch και απαιτεί iOS 4.0 ή νεότερο. Σύντομα θα κυκλοφορήσει η έκδοση 1.1 με πολλά νέα στοιχεία, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και για iPad. Η εφαρμογή για το iPad θα εκδοθεί μετά την κυκλοφορία iOS 4.2 και τη διάθεση της συσκευής στην Ελλάδα. Επίσης, σταδιακά θα προστεθούν επιπλέον αναφορές και πληροφορίες για τα έργα, μεταφράσεις των έργων στην αγγλική (Alexander Pope) και τη γαλλική γλώσσα (Charles-René-Marie Leconte de L’Isle), μενού στα αγγλικά και τα γαλλικά, δυνατότητα σημείωσης σελιδοδείκτη.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

1) ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΙΑ" ΦΥΛΗ. ΠΟΙΑ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ; Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ.

2) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ. Ο ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΛΗ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ. Ο ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΣΕ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. (ΒΛΕΠΕΤΕ:ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ) ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΗ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ" Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗN ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,  ΑΠΟΙΚΗΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΙ.  ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ". ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΓΡΑΦΑΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΕΙΧΑΝ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, Κ.Λ.Π

3) Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ. ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ, ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ, ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ, ΟΙ "ΝΟΡΔΟΙ", Κ.Λ.Π ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

4) ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ) Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΣΗΣ ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

5) ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΥΣΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΜΩΣ. "ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"... ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΣ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ" ΣΤΟ FORUM, ΟΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ stormfront.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ
https://isxys.blogspot.com/

ΣΙΝΕΣ: Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν καλά για τους Κινέζους

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΙΔΕ "ΛΕΞΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ" Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ) ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΣΙΝΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ "ΣΙΝΟΣ" = ΚΙΝΕΖΟΣ (ΣΕΛΙΣ 1206). ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΙΝΙΣ" Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ¨Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, Ο ΚΑΤΕΡΗΜΩΝΩΝ, Ο ΛΗΣΤΗΣ, Ο ΑΡΠΑΞ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ, ΟΛΕΘΡΙΟΣ (ΣΕΛΙΣ 892).¨ ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΤΟ ΣΙΝΟΣ" Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΗΓΗ, ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ, ΠΑΝΩΛΗ, ΟΛΕΘΡΟΣ, ΦΘΟΡΑ, ΖΗΜΙΑ". Ο ΟΡΟΣ "ΣΙΝΟΜΑΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΥΛΩ, ΛΕΗΛΑΤΩ, ΛΗΣΤΕΥΩ, ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΩ, ΦΘΕΙΡΩ, ΒΛΑΠΤΩ, ΔΙΑΡΠΑΖΩ, ΑΦΑΝΙΖΩ, ΕΡΗΜΩΝΩ, ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΩ". Ο ΛΗΣΤΗΣ "ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ". (ΣΕΛΙΔΕΣ 892-893)

Η ΦΥΣΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ η ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η ΙΩΝΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ "ΓΙΟΥΝΑΝ" ΗΤΟΙ ΙΩΝΙΑ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΟΦΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΔΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟΥ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΑΛΛΗ" ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ "ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ) http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2008/12/blog-post_07.html

Μορφή, σχήμα και διαμερίσματα της Ελλάδας δεν θα διδάσκονται πλέον στα σχολεία

Έβαλε και πάλι το χεράκι της η κυρία Διαμαντοπούλου στην Παιδεία… Η «δράση» της ωραίας Άννας στο υπουργείο Παιδείας, πολλές φορές παραμένει στο σκοτάδι. Σαφέστατα, αποτελεί πολιτική επιλογή της υπουργού Παιδείας, να μην διαφημίζει τις πολιτικές της αποφάσεις και παρεμβάσεις στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας, όπου οι νέοι άνθρωποι διαμορφώνουν άποψη για τον περιβάλλοντα χώρο και εφοδιάζονται με γνώσεις για την υπόλοιπη ζωή τους. Η Παιδεία γαλουχεί πολίτες, επιστήμονες και γενικότερα σκεπτόμενους ανθρώπους. Αυτό όμως, φαίνεται πως δεν συνάδει με την οπτική γωνία και τις στοχεύσεις της κυρίας Διαμαντοπούλου στο θέμα της ποιότητας των Ελλήνων πολιτών του αύριο. Έτσι, μαθαίνουμε πως η «ωραία Άννα» έκανε και πάλι το θαύμα της, αφού με δική της παρέμβαση αφαιρέθηκαν εκπαιδευτικά κεφάλαια σε διάφορα στάδια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευση. Και η «αφαιρετική» προσφορά της υπουργού Παιδείας στην Παιδεία της χώρας είναι ιδιαζόντως «ενδιαφέρουσα», σε σχέση με την λέξη «έθνος».

Ποιά κεφάλαια έκρινε η Διαμαντοπούλου ότι δε χρειάζονται και τα αφαίρεσε από τη διδακτέα ύλη στην Ε’ Δημοτικού;

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ

Ομάδα 200 περίπου αναρχικών από τη Βίλα Αμαλία, κατευθύνθηκαν συνοδευόμενοι από δικυκλιστές της "Δέλτα" πριν περίπου μια ώρα προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί αφού πέταξαν πέτρες μολότωφ και άλλα αντικείμενα προς τους κατοίκους και τους πιτσιρικάδες της πλατείας ετράπησαν σε φυγή δια μέσου της οδού Αχαρνών προς το στέκι τους.  Για να μην συνεχιστεί όμως το ρεζίλεμα του παρακρατικού βραχίονα του συστήματος, ο άλλος βραχίονας φρόντισε με δακρυγόνα, επίθεσεις και προσαγωγές να καλύψει την οπισθοχώρηση του και να τιμωρήσει έτσι όσους τόλμησαν να αντισταθούν στους "αντιεξουσιαστές" συναδέρφους τους που ασφαλώς πληρώνονται καλύτερα από αυτούς και μένουν και σε καλύτερα σπίτια, που έχουν χτίσει με τα κλεμμένα οι πατεράδες τους, πολιτικοί, δικαστικοί, αστυνομικοί, καθηγητάδες, ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι και μέλη της υψηλής κοινωνίας που υπηρετούν σαν παραδουλεύτρες τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι προσαγωγές, όλες από την πλευρά των αμυνομένων κατοίκων στο Α.Τ. του Άγιου Παντελεήμονα είναι σύμφωνα με πληροφορίες επτά και μεταξύ τους τραυματίας από τα αντικείμενα που πέταγαν οι αναρχοάπλυτοι.

ΠΗΓΗ: www.stoxos.gr

ενημέρωση από κάτοικο 02:00
"Πριν λίγη ώρα αποχώρησαν τα ΜΑΤ αφού βγήκαν οι κάτοικοι και τους έβριζαν από τα μπαλκόνια.Αυτή την στιγμή επικρατεί ηρεμία στη πλατεία.Βρισκόμαστε στην εμπόλεμη ζώνη του Αγίου Παντελεήμονα αποκλεισμένοι από δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ. Κεντρική εντολή είναι να συλληφθούν όλοι οι κάτοικοι που βρίσκονται στο δρόμο. Ήδη 6 από αυτούς βρίσκονται ήδη στη ΓΑΔΑ, αφού τους ξυλοφόρτωσαν πρώτα, δήθεν για εξακρίβωση στοιχείων στην ουσία για να φακελωθούν και να προσπαθήσουν να τους φορτώσουν κατηγορίες. Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν κάτοικοι της πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα θέλησαν να συγκεντρωθούν για να κουβεντιάσουν στη πλατεία Αττικής για το πρόβλημα που τους ταλανίζει χρόνια τώρα. Την εγκληματικότητα των μιριάδων λαθρομεταναστών που έχουν μαζευτεί στη περιοχή τους. Χωρίς περαιτέρω κάλεσμα μαζεύτηκαν περίπου 300 ατόμα και αποφάσισαν να κάνουν πορεία. Ολόκληρο το σύστημα τρόμαξε. Οι αναρχικοί από τη Βίλα Αμαλίας πήραν εντολή από τα αφεντικά τους να τρομάξουν τους αντιστεκόμενους κατοίκους. Μετά τη λήξη της πορείας περίπου 200 αναρχοτραμπούκοι έφτασαν συνοδεία της αστυνομίας στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα φωνάζοντας ''Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες''. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά οι προβλέψεις όλων διαψεύτηκαν. Κάτοικοι που βρίσκονταν στις καφετέριες γύρω από τη πλατεία σηκώθηκαν. Λίγοι τολμηροί στην αρχή κι ύστερα όλοι. Οι αναρχικοί επιδόθηκαν στο γνωστό τους άθλημα. Έτρεξαν να φύγουν και ανέλαβε η αστυνομία. Η εντολή ήταν ''τσακίστε τους κατοίκους''.Έριξαν χημικά και χτυπούσαν αδιακρίτως. Γέρους, γυναίκες και παιδιά. Ακολούθησαν οι προσαγωγές μετά ξύλου. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε."

28/09/2010

ΑΠΟΧΗ. Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ.

 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΔΕΣ ΕΔΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ........

ΤΗΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μετανάστευση από μή δυτικές χώρες. Υπολογισμοί δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί κοστίζουν στα κρατικά ταμεία τρεις φορές περισσότερα από τους μετανάστες που προέρχονται από χώρες της Δύσης. Όσον αφορά το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό: ας απασχολήσουμε πρώτα τους Δανούς και εάν οι επιχειρήσεις χρειάζονται επιπλέον προσωπικό, υπάρχουν 23 εκατομμύρια και πλέον άνεργοι εντός της ΕΕ, οι οποίοι θα ενσωματώνονταν και πολύ πιο εύκολα".

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΜΥΘΟΣ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ....

Σύμφωνα με την παράδοση, οι Λακεδαιμόνιοι έριχναν στον Καιάδα τους καταδικασμένους σε θάνατο κακούργους, τους αιχμαλώτους πολέμου και τα ασθενικά βρέφη. Η μέχρι σήμερα ερευνητική προσπάθεια στο γνωστό ως Καιάδας, σπηλαιοβάραθρο της Τρύπης δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει την παρουσία οστών βρεφών ή μικρών παιδιών, ενώ έχει εντοπίσει στο εσωτερικό του μεγάλο αριθμό σκελετικών ευρημάτων, τα οποία ανήκουν κατά κύριο λόγο σε άνδρες βιολογικής ηλικίας 18-35 ετών. Έτσι, σύμφωνα με τον καθηγητή Αρχαιολογίας κ. Π. Θέμελη, το σπηλαιοβάραθρο της Τρύπης πρέπει να χρησιμοποιήθηκε από τους Σπαρτιάτες, κυρίως, στη διάρκεια των μεσσηνιακών πολέμων (8ος-5ος αι. π.Χ.) για τον "καταποντισμό" των εχθρών τους ή και κοινών καταδίκων.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ

Οι καθηγητές των Α.Ε.Ι. ως βουλευτές και υπουργοί καταλύουν το Σύνταγμα

Όπως είναι γνωστό, μετά την Ιουλιανή μεταπολίτευση του 1974, συνέρρευσαν ή επανέκαμψαν στην Ελλάδα Καραβάνια «αντιστασιακών» διδακτόρων της αλλοδαπής, οι οποίοι εν μέσω πυρετώδους και επικινδύνου αντιστάσεως φρόντισαν και την επαγγελματική τους αποκατάσταση αγωνιζόμενοι και για το πολυπόθητο διδακτορικό. 

Έτσι, όταν πια «έδιωξαν» τη Χούντα κατηφόρησαν προς την Αθήνα, παρέες, παρέες, ομάδες, ομάδες και συμμαχίες «ιδεολογικές». Με τη ρομφαία του... αντιστασιακού άλωσαν τα Α.Ε.Ι. της χώρας με κάποιο «χαρτί» στο χέρι και με την κομματική ταυτότητα.

Ταλαντούχοι και ατάλαντοι. Προσοντούχοι και αριβίστες κυρίευσαν τα Α.Ε.Ι., τα οποία μετέτρεψαν σε προσωπικά και κομματικά φέουδα.

Κοινός τόπος συνάντησης όλων αυτών των κομματικών καπετανά­των στα Α.Ε.Ι. ο κάθε λογής και μορφής προοδευτισμός, ο οποίος συνετέλεσε στην επιστημονική κονιορτοποίηση της Ανωτάτης Παιδείας και στην ιδεολογική της γκετοποίηση.

27/09/2010

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ή ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.....

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, Η ΚΡΗΤΗ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ.

Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ. (ΑΤΟΜΩΝ ΔΗΛ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ). Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΤΙΟΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΓΙΝΑΝ "ΝΕΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ", ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΗΛ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ή ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30,50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΕΛΛΑΔΑ) ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ-ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΟΜΜΑΙΜΟ και ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ και ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ και ΟΜΟΤΡΟΠΟ. ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙOΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ή ΜΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Η ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ "ΛΑΟΣ" "ΡΑΤΣΑ" "ΦΑΡΑ" "ΓΕΝΟΣ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ "ΕΥΚΟΛΟ" ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΟΜΜΑΙΜΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΕ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ 200 400 1000 ΕΤΩΝ.

Eπιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου στον Πρωθυπουργό

Προς Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου Βασιλίσσης Σοφίας 5, Αθήνα

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε,

Λυπούμεθα πάρα πολύ γιατί δεν λάβαμε θετική απάντηση στο αίτημα του Προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ, Δρ. Αντώνιου Παπαδόπουλου για κατ’ ιδίαν συνάντηση το οποίο είχε σταλεί στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον, αλλά και στο Ελληνικό Προξενείο Νέας Υόρκης.

Σας γράφουμε επ’ ευκαιρία της Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών η οποία θα λάβει χώρα στο τέλος του μηνός και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ψηφίσματα της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ έχουν υιοθετηθεί ομόφωνα από τη Συνέλευση ΣΑΕ ΗΠΑ στο Σικάγο το 2007, από το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο και πιο πρόσφατα από την ολομέλεια του Συνεδρίου της AHEPA στο Μόντρεαλ του Καναδά. Επιπλέον υπήρξε κοινό ψήφισμα μεταξύ Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και περίπου εκατό Μακεδονικών Οργανώσεων το οποίο δηλώνει: «…ότι δεν πρόκειται να δεχθούν την συμπερίληψη του όρου Μακεδονία στο όνομα του κράτους των Σκοπίων.

Όπως καταλαβαίνετε η Ομογένεια είναι αδιάσπαστα ενωμένη με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική την οποία εξασκείτε στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Θεωρούμε οποιαδήποτε τελική συμφωνία με την ΠΓΔΜ η οποία θα περιέχει τον όρο Μακεδονία ή τα παράγωγά του εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη για το μέλλον του Ελληνισμού. Ο δε όρος Δημοκρατία «Μακεδονίας του Βαρδάρη» ενσαρκώνει την χειρότερη μορφή αλυτρωτισμού των Σκοπίων και μας παραπέμπει στην έννοια της διαιρημένης και σκλαβωμένης «Αιγιακής Μακεδονίας», είναι δε επιχειρηματολογία του 19ου αιώνος. Επιπλέον ο ποταμός Βαρδάρης (Αξιός) ενώνει και δεν διαχωρίζει τα Σκόπια και τη Θεσσαλονίκη.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

Μετά τις εκλογές στο κόμμα των εργατικών, που αντίπαλοι ήταν δυο αδέρφια εβραϊκής καταγωγής, ανήλθε στην εξουσία του κόμματος ο Εντ Μίλιμπαντ ένας εκ των δυο αδερφών που διεκδίκησαν την ηγεσία των Εργατικών μετά την παραίτηση του Γκόρντον Μπράουν.
Τα αδέρφια είναι Εβραίοι εκ Πολωνίας.

Παρ' όλα αυτά η εκλογή του Εβραίου Εντ Μίλιμπαντ στην ηγεσία των Εργατικών δεν ήταν παρα το επιστέγασμα την εβραϊκής κυριαρχίας στην πολιτική της Βρετανίας.

Πριν μερικούς μήνες, τον Μάϊο, εξελέγη πανηγυρικά πρωθυπουργός της Βρετανίας ο επίσης εβραϊκής καταγωγής και Σιωνιστής Ντέϊβιντ Κάμερον(δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας).

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ...

Ε όχι δεν είμαστε όλοι Μετανάστες. Μετανάστες είστε μόνο εσείς και φαίνεστε... Δεν ήρθαμε Λαθραία στην Ελλάδα «κύριε» που έγραψες αυτό το σύνθημα. Είναι η Γη των προγόνων μας, Εδώ γεννηθήκαμε, Εδώ μεγαλώσαμε και Εδώ ζούμε. Εδώ είναι τα σπίτια, οι τάφοι και η ιστορία των Πατεράδων και των παππούδων μας … Δεν περάσαμε κανένα σύνορο λαθραία. Δεν παρασιτήσαμε εις βάρος κανένα. Υπηρετήσαμε 21 μήνες τη θητεία μας στον Ελληνικό στρατό μόνο και μόνο για να προστατέψουμε όλα αυτά που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, το βιός, τις οικογένειες και τις περιουσίες μας. Πράγματα που εσείς λυμαίνεστε, βρωμίζεται και ατιμάζεται.Δεν έχουμε ίσα δικαιώματα, ούτε και ίσες υποχρεώσεις. Σε περίπτωση πολέμου φίλε Πακιστανέ, Αλβανέ, Αφρικανέ και όπως αλλιώς σε λένε ΕΓΩ θα πάω να πολεμήσω τον όποιο εισβολέα, έχω ορκιστεί για αυτό, έχω ορκιστεί να χύσω μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για να προστατέψω τον τόπο μου, δεν θα πάς εσύ... ΕΣΥ θα φύγεις, ή θα κάνεις πλιάτσικο στα άμαχο πληθυσμό στους γέρους και τα γυναικόπαιδα που θα αφήσω πίσω μου. Μέχρι στιγμής σε πολέμησα με τη γλώσσα και τον πολιτισμό μου. Και σε κέρδισα. Δεν είδα κανέναν ‘Έλληνα να ντύνεται με σαρίκι και με κελεμπία, δεν είδα κανέναν Έλληνα να μαθαίνει πακιστανικά και νιγηριανά. Σε είδα πολλές φορές να ακούς τη γλώσσα μου και όσες φορές τη κατανόησες έμαθες και κάτι χρήσιμο για τη αρχή του κόσμου στη ζωή σου…

25/09/2010

ΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ...

Με σχετική ερώτηση του στη Βουλή, ο Κώστας Αιβαλιώτης έλαβε τη λίστα με τις 80 χώρες που ακόμα στηρίζει οικονομικά η πτωχευμένη Ελλάδα με υπογραφή του Παπανδρέου! Το πακέτο για το 2010; 55,7 εκατομμύρια ευρώ!!! 47 εκατομμύρια ήταν το αντίστοιχο πακέτο το 2009 επί Καραμανλή! Να δούμε μερικά παραδείγματα:

- Αλβανία 4,5 εκατομμύρια ευρώ!!!
- Τουρκία 1,5 εκατομμύρια ευρώ!!!
- Μαλακεδονία (Σκόπια) 290.000 ευρώ!!!
Επίσης πακέτα λαμβάνουν χώρες όπως η Μπουργκίνα Φάσο, η Ρωσία (!!!!), η Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Γεωργία, Αυστραλία (!!!!), Γουαδελούπη κλπ

Άλλα 17 εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και άλλες χώρες δια μέσω περιέργων οργανώσεων ή με άλλους τρόπους...

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Έως το τέλος του 2010 θα έχει ολοκληρωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών το σχέδιο για την έκδοση ομολόγων σε Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. "Το πρόγραμμα θα είναι έτοιμο προς το τέλος του 2010", δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κ. Πέτρος Χριστοδούλου, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Στην έκδοση των ομολόγων της διασποράς είχε αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά την ενημέρωση που έκανε στους ξένους επενδυτές για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πρωτοβουλία αυτή τόνισε χθες ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής επιχειρηματικής κοινότητας. Η Ελλάδα σχεδιάζει να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων το 2011 και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έκδοση των "ομολόγων της διασποράς".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.

- ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

- ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΓΗΣ.
- ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο, ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΗΝΩΝ, ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ή ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Επιχείρηση λογοκρισίας της τουρκικής επιθετικότητας με ίδρυση ΜΚΟ δημοσιογράφων!

Στην ίδρυση ΜΚΟ Ελλήνων και Τούρκων δημοσιογράφων η οποία θα έχει ως αντικειμενικό της στόχο τον «έλεγχο των ειδήσεων» που αφορούν τις δύο χώρες (!) ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της 6ης Συνδιάσκεψης Τούρκων και Ελλήνων Δημοσιογράφων στην Σμύρνη.  Δυστυχώς από ότι φαίνεται το πρόβλημα στην Ελλάδα, όσον αφορά τουλάχιστον τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι οι δημοσιογράφοι που μεταδίδουν τον τρόμο των Ελλήνων κατοίκων των ακριτικών νησιών όταν βλέπουν τα τουρκικά μαχητικά να πετάνε μερικές δεκάδες μέτρα πάνω από τα κεφάλια τους ή τον προβληματισμό και την αγανάκτηση των κατοίκων της δυτικής Αττικής που βλέπουν τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν «αβλαβείς» διελεύσεις έξω από το Σούνιο.

Σύμφωνα με το Καταστατικό της νέας ΜΚΟ, το οποίο υιοθετήθηκε προσωρινά από τη Συνδιάσκεψη, η νέα οργάνωση θα προσπαθήσει να προωθήσει το διάλογο και τις ανταλλαγές ανάμεσα στους δημοσιογράφους των δύο χωρών, να οργανώνει συνδιασκέψεις, να προωθεί τις ανταλλαγές ανάμεσα σε νέους δημοσιογράφους και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι δύο πλευρές να παρουσιάζουν, η μία την άλλη, "όπως ακριβώς είναι". Η τελευταία επισήμανση θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις παροτρύνσεις του Τούρκου πρωθυπουργού προς τους Έλληνες δημοσιογράφους όταν επισκέφτηκε την Αθήνα τον περασμένο Μάιο. Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε υποδείξει τότε στους Έλληνες δημοσιογράφους να προβάλλουν τη θετική εικόνα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και να μην αναπαράγουν μόνο ειδήσεις για τις τουρκικές παραβιάσεις του εναερίου χώρου της Ελλάδας.

ΤΗΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ

Σε αντίθεση με την χώρα μας που έχει καταντήσει ευρωπαϊκή χαβούζα απο τα στίφη των λαθρομεταναστών και σε πλήρη αντίθεση με τον "ανθρωπισμό" του κατοχικού πρωθυπουργού που προσκάλεσε ως άλλος Παυλόπουλος όλους τους Ρομά που απελαύνονται απο την Γαλλία στην Ελλάδα.Το Λαικό κόμμα της Δανίας που στηρίζει την κυβέρνηση με την ψήφο του ζητά να παρθούν μέτρα εναντίον των λαθρομεταναστών. Και προτείνει ως πρώτο μέτρο τη διά νόμου απαγόρευση εισόδου στη χώρα μεταναστών από μή δυτικές χώρες. Όπως υποστηρίζει η πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος Πία Κγερσγκαρντ: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μετανάστευση από μή δυτικές χώρες. Υπολογισμοί δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί κοστίζουν στα κρατικά ταμεία τρεις φορές περισσότερα από τους μετανάστες που προέρχονται από χώρες της Δύσης.  Όσον αφορά το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό: ας απασχολήσουμε πρώτα τους Δανούς και εάν οι επιχειρήσεις χρειάζονται επιπλέον προσωπικό, υπάρχουν 23 εκατομμύρια και πλέον άνεργοι εντός της ΕΕ, οι οποίοι θα ενσωματώνονταν και πολύ πιο εύκολα".

Η πρόταση προκαλεί φυσικά ποικίλες αντιδράσεις μέχρι και απο τον εκπρόσωπο των Συντηρητικών!! και μάλλον όχι άδικα αρκεί να δει κανείς μόνο το όνομα του...Ο Νασέρ Κάντερ λοιπόν (φαίνεται Δανός ο άνθρωπος) χαρακτήρισε λαϊκίστικη την πρόταση...

22/09/2010

Ποιος πρόσφερε στην Τουρκία τρία ελληνικά νησιά;

Και μεταφορά στην Ελλάδα του Πατριαρχείου και της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης...

«Μια τελευταία πρόταση που καταπλήσσει τον Inonu
Ο άξιος πρέσβης μας Taluy, που έχει πεθάνει, μια μέρα μου έστειλε με αγγελιαφόρο και με την παράκληση "να καή" το αποτέλεσμα μιας μυστικής συναντήσεως σε ανώτατο επίπεδο, που είχε οργανωθή πολύ έξυπνα. Ετρεξα αμέσως στον Inonu, που ήταν άρρωστος, και του το έδειξα. Ισως να το διάβασε πέντε και έξη φορές, το κράτησε, και ενίσχυσα τα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι του. Το πρωί, άρρωστος, ήρθε στο σπίτι μου. Υστερα από πολύωρη συνομιλία είπε τα εξής: "Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα. Μας λέει ο άνθρωπος 'να διευθετήσουμε τις διαφορές μας σαν τον Ατατούρκ και τον Βενιζέλο'. 
 
Μας προσφέρει 2-3 πολύ κοντινά νησιά και επιπλέον προτείνει 'να μεταφερθή στην Ελλάδα το Πατριαρχείο και η Θεολογική Σχολή που έμειναν χωρίς νόημα και πλήττουν τα εθνικά μας αισθήματα'. Απορώ και δεν νομίζω να έχη τέτοια δύναμη. Τους ξέρω καλά τους Ελληνες· αν υπήρχε ένας Βενιζέλος, θα τα κατάφερνε, αλλά είναι αδύνατοι κ' έχουν ένα σωρό κόμματα. Δεν μπορούν να τολμήσουν ούτε ένα βράχο σαν το Καστελλόριζο να μας δώσουν. Αν είναι, όπως λένε, πολύ ευχαρίστως, θα σε υποστηρίξω στη Βουλή, συνέχισε. Μην τυχόν κάψης το κρυπτογράφημα. Κάνε δύο αντίγραφα και το ένα φύλαξέ το στο αρχείο του πρωθυπουργού και το άλλο στο αρχείο του υπουργού των Εξωτερικών"».

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: http://www.enet.gr/

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ "ΑΠΟ-Δ.Ν.Τ-ΟΠΟΙΗΜΕΝΗ" ΖΩΝΗ...

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ, ΤΗΣ Ε.Κ.Τ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ, ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ "ΜΠΑΡΑΜΠΑΚΟΣ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ή ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ;

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟΣ! Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

21/09/2010

Ἡ ἀρχαιολογική διάσταση τοῦ νεο-οθωμανισμοῦ

Στά Γιάννενα, στήν Καβάλα, στή Βέροια, στή Χαλκίδα, στά Χανιά, στή Θεσσαλονίκη, παντοῦ στήν Ἑλλάδα ἀναστηλώνονται μουσουλμανικά τεμένη καί ἄλλα ὀθωμανικά κτίσματα. Ἀλλοῦ τόν τελικό λόγο γιά τή νέα χρήση τους ἔχουν οἱ τοπικές μητροπόλεις κι ἀλλοῦ ἡ Τοπική Αὐτοδιοίκηση ἤ τό ΥΠΠΟ. Στήν πρώτη περίπτωση συνήθως ἀποφεύγουμε τά παρατράγουδα. Στή δεύτερη ὅμως γίνεται συχνά μία προσπάθεια ἐξωραϊσμοῦ τῆς Τουρκοκρατίας διά τῆς ἀποκρύψεως καί τῆς προπαγάνδας. Tείνει νά ἐπιβληθεῖ στή χώρα μας ἡ ἀναστήλωση τζαμιῶν καί ἡ χρήση τους εἴτε ὡς μουσείων εἴτε ὡς χώρων πολιτισμοῦ* (καί μελλοντικά λατρείας;) ἀπό τούς τζουτζέδες τῆς πολυπολιτισμικότητας καί τά ἴτς - ὀγλάν τοῦ νεο-οθωμανισμοῦ. Τήν ἰδεολογική ὑπεράσπιση αὐτῆς τῆς ἐπιχείρησης ἔχει ἀναλάβει ἕνα κομμάτι τοῦ (δῆθεν) πνευματικοῦ κόσμου τῆς χώρας, μέσα φυσικά ἀπό τόν κατεστημένο Τῦπο τῶν λαμογιοσυγκροτημάτων μά καί τό Διαδίκτυο.

Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα με Μάθιου Νίμιτς για την ονομασία

Η ΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ. ΤΡΑΙΑΝΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://www.eamb.gr/new_text/MakedonikoOnomasia.htm

"Καμία διαπραγμάτευση με κανέναν και για τίποτε. Ο όρος Μακεδονία είναι Ελληνικός και θα παραμείνει εσαεί τέτοιος. Όποιος θέλει τον Ελληνικό τίτλο Μακεδονία, θα πρέπει να πάρει όλο το "πακέτο" του εξελληνισμού. Η στάση της Ελλάδας είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση της υπόθεσης. Μόνον ο Eλληνικός λαός μπορεί να αναγνωρίσει μακεδονικό έθνος. Η ίδρυση μιας κρατικής οντότητας με το όνομα της Μακεδονίας είναι ένα σίγουρο συμβόλαιο με την "κόλαση" για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων."

ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 18ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Με σπασμένο μπουκάλι είχε στήσει μπλόκο ομάδα αφγανών σε στένο κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα και επιτέθηκε σε ένα 18χρονο Ελληνόπουλο που αποχωρούσε από την μεγάλη συγκέντρωση των Ελλήνων στην απελευθερωμένη πλατεία.

Ο 18χρονος (τα στοιχεία του οποίου γνωρίζουμε) δέχτηκε τα χτυπήματα με το σπασμένο μπουκάλι στο πρόσωπο και το λαιμό, και φέρει βαρύτατα τραύματα και σχισίματα στα σημεία αυτά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως δεν κινδυνεύει η ζωή του...

Είμαστε βέβαιοι πως αν δεν απαντήσει η Αστυνομία ΓΡΗΓΟΡΑ σε αυτό το περιστατικό θα απαντήσουν οι κάτοικοι...



ΠΗΓΗ: www.stoxos.gr/

20/09/2010

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ! ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !

Η "ΙΣΧΥΣ" ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ
- ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ-ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ.
- ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΖΩΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ. ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.
ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΑΣ.
Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ: https://isxys.blogspot.com/2011/05/blog-post_4126.html

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://isxys.blogspot.com/2011/04/blog-post_8354.html

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ, JEFREY

"Απόσπασμα από άρθρο του Θωμά Σάρα με τίτλο «Μακεδονικό: η επανάσταση της κοινής λογικής» που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2008 στην Επιθεώρηση «Πατρίδες» του Καναδά

Γράφει ο δημοσιογράφος:«Μήνες αργότερα την ίδια χρονιά (1999), πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο του Καναδά η ετήσια σύνοδος της πολιτικής ηγεσίας των μελών του ΝΑΤΟ. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, Υπουργός Άμυνας, επικεφαλής μιας μικρής αντιπροσωπείας και ένα σχετικά μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων από την Αθήνα. Όταν έκλεισαν οι εργασίες του συνεδρίου ακολούθησε η συνέντευξη τύπου της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ της οποίας προΐστατο ο Υπουργός Άμυνας Δαβίδ Κοχέν, με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας και εκπροσώπους του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αμερικανός πολιτικός τόνισε ότι οι εργασίες πήγαν πολύ καλά και ότι ο ίδιος ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος για την συνεργασία και κατανόηση που επέδειξαν όλα τα μέλη.  Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των ερωτήσεων βρήκα την ευκαιρία και ρώτησα τον ομιλητή πως είναι δυνατόν να μιλά για συνεργασία και κατανόηση, ενώ την ίδια ώρα οι ειδήσεις ανέφεραν ότι αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, καθώς επίσης ότι μόλις πρόσφατα οι δύο χώρες μέλη της συμμαχίας, ήλθαν τόσο κοντά στο πόλεμο εξ αιτίας ορισμένων ελληνικών νησιών που διεκδικούσε η σύμμαχος της Ελλάδας, Τουρκία.

"Έχεις δίκιο, συμφώνησε με τα λόγια μου ο Αμερικανός αξιωματούχος της κυβέρνησης Κλίντον, εδώ έχουμε πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που πιστεύω ότι τελικά είμαστε στο σημείο επίλυσης του, καθώς η Ελληνική πλευρά αποδέχεται ορισμένους συμβιβασμούς ικανοποίησης αιτημάτων της Τουρκίας, παραιτουμένη για τον σκοπό αυτόν δικαιωμάτων της προς όφελος της εδραίωσης της ειρήνης και καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών. Αυτή είναι μια υποχρέωση που ανέλαβε η ελληνική πλευρά και πιστεύω ότι σύντομα το θέμα αυτό θα έχει τακτοποιηθεί".

19/09/2010

Η χρεοκοπημένη δημοκρατία.

Η μόνη λύση είναι η αναζήτηση μιας νέας Μεγάλης Ιδέας.

Το πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι πολύ σοβαρό. Διότι πρόβλημα οικονομικό δεν υπάρχει. Πολιτικό είναι το ζήτημα. Χρέη έχουν όλα τα δυτικά κράτη και μάλιστα μεγαλύτερα από το δικό μας, όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Αγγλία. Το ζήτημα είναι πολιτικής τάξεως. Δηλαδή η πολιτική μας ηγεσία δεν μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια συνεπή στρατηγική οικονομικής ανάπτυξης. Γιατί; Διότι έχει χρεοκοπήσει ως αυτόνομη πηγή εξουσίας. Και δεν εμπνέει τον λαό ώστε να συμφωνήσει σε ένα τέτοιο στρατηγικό σχέδιο, που πάντα απαιτεί θυσίες. Αλλά θυσίες κάνει αυτός που έχει συνείδηση εθνικής ύπαρξης, συνείδηση πατρίδας. Εάν αυτό δεν υπάρχει, τότε κανένα σχέδιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η πολιτική μας ελίτ απλώς δεν υπάρχει. Διότι είναι δοτή. Διότι, δηλαδή, εξαρτάται απολύτως από την πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, εφόσον εκχώρησε σ' αυτούς το δικαίωμα να ενεργούν για λογαριασμό της, ήδη από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Με αντάλλαγμα τη συνεχή ροή κονδυλίων, τα οποία δανειζόταν για να αναπαράγεται πολιτικά. Η ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. ήταν μια νέα εκχώρηση κρατικών πολιτικών δικαιωμάτων, πλην εκείνης που είχε ήδη γίνει από την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα σταδιακά μετατράπηκε σε μια χώρα όπου η πολιτική της ηγεσία ήταν περιορισμένης ευθύνης, μια χώρα «φόρου υποτελής» στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ.

Αυτό δεν συνέβαινε πάντα. Για πολλά χρόνια η πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα, μέχρι το 1950 περίπου, είχε μια σχετική αυτονομία, καθώς εξέφραζε την πολιτική της Μεγάλης Ιδέας, δηλαδή την πολιτική της απελευθέρωσης των υπόδουλων ακόμα ελληνικών πληθυσμών της Μακεδονίας και της Μικράς Ασίας. Η απειλή που δέχθηκε το πολιτικό μας σύστημα από τις ένοπλες ομάδες του ΚΚΕ κατά τον εμφύλιο συσπείρωσε εκ νέου την πολιτική μας τάξη, με αποτέλεσμα αυτή να εκφράζεται σχετικώς αυτόνομα, εν σχέση με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Μέχρι και ο στρατάρχης Παπάγος, ως πρωθυπουργός στη δεκαετία του '50, μοιάζει απέναντι στους σημερινούς πολιτικούς μας περίπου ως Τσε Γκεβάρα. Είναι γνωστό το περιστατικό με τον Άγγλο υπουργό των Εξωτερικών Ίντεν, όταν αυτός, σε συνάντησή τους στην Αθήνα, στράφηκε προς το παράθυρο την ώρα που ο Παπάγος τους αράδιαζε τις ελληνικές θέσεις για το Κυπριακό. Ο Παπάγος έγινε έξαλλος και του είπε: «Όταν μιλάει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, κανείς δεν μπορεί να του γυρνάει την πλάτη». Και έφυγε, βροντώντας την πόρτα.

17/09/2010

Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΡΙΖΑ !!!

ΠΗΡΑ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικ πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα Εθνικό! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΒΡΗΚΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ "και του εκ Δώρας Έλληνος αιχμαλώτου Αριστάρχου Γαζαίου,του προοριζομένου δια θυσίαν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (3000) ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ. [κρυφίως και μυστικώς καθ'όλους τους αιώνας]και [από γενεών εις γενεάς] {Αυτήν την εντολήν την τηρούν και την εκτελούν έκπαλαι,από τους προχριστιανικούς αιώνας,όλοι οι εβραιοσιονισταί. Μαρτυρίαι και αποφάσεις,αι οποίαι επιβεβαιούν και επικυρούν την δογματικήν της τήρησιν και εκτέλεσιν,υπάρχουν χιλιάδες καταγεγραμμέναι και κατεχωρημέναι εις τα πρακτικά και εις το "ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ" του Αδεκάστου Δικαστηρίου της Ιστορίας. Μια εξ αυτών είναι και εκείνη του εξ Απαμείας της Συρίας Στωϊκού Φιλοσόφου και Ιστορικού Ποσειδωνίου Απαμέως(Β'π.χ. αιών) και του εκ Καρίας Ιστορικού Απολλωνίου Μόλωνος(Β' επίσης π.χ. αιών). Ο πρώτος εις το έργον του "ΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΙ" και ο δεύτερος εις το "ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ" περιγράφουν,σχεδόν πανομοιοτύπως,το εξής γεγονός:

Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικ πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα Εθνικό!


Η σελίδα είναι από γνωστό Εβραϊκό κόμικ περιοδικό (το Heeb magazine).

Η "αστεία ιστοριούλα" του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν "Gentile" δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα "Gentile" Εθνικός, το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο.

"Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση ένας Γερμανός στο φούρνο αν πιάνεις το υπονοούμενο" σχολιάζουν οι ανθρωποφάγοι Εβραίοι στο κόμικ. Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια. Δηλαδή μέχρι και σήμερα οι Εβραίοι γουστάρουν ως γνήσιοι ανθρωποφάγοι να τρώνε τους Gentile;;;;

Διαβάστε παρακάτω πως οι Εβραίοι κάνουν ανθρωποθυσίες.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ: antipliroforisi

ΠΑΣΧΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ 

Ταλμουδικές βδέλες

Πάσχα Αίματος-Ποιός είναι ο συγγραφέας και τι υποστηρίζει μετά την έκδοση του βιβλίου

15/09/2010

Ο JEFREY ΟΡΙΣΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο φερόμενος ως Έλληνας πρωθυπουργός όρισε αναπληρωτή πρωθυπουργό τον Γ. Ραγκούση με απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγο. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι προβλέπει ακόμη και εκχώρηση νομοθετικών δικαιωμάτων στον κ. Ραγκούση, δηλαδή μπορεί να παράγει νομοθετικό έργο χωρίς να χρειάζεται το πράσινο φως από τον Γ. Παπανδρέου.

 Πλήρες Άρθρο: http://www.antinews.gr/?p=61940

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο JEFREY ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. 

ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!

«Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες», δήλωσε χθες ο Γ. Παπανδρέου στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί εκτός προγράμματος, για να παραστεί στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του νοσοκομείου και της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τόνισε ότι το άνοιγμα των δομών του κράτους σε Ρομά και μετανάστες αποτελεί προτεραιότητα, τόσο δική του όσο και της κυβέρνησης!

ΤΑ ΔΕ ΕΦΗ ;;; KEVIN RUDD ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα αλλοδαπό άτομο ή την κουλτούρα του. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.

Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Kevin Rudd, Julia Gillard and John Howard ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ή ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

14/09/2010

"ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ..."

"ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ" ΜΑΣ...ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΣΟΜΑΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΔΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ, ΑΛΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΛΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΑΡΔΟΙ, ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΙ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΛΙΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ". ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΟΥΝ .

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΙ!!! ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ!!!"
 
Rania

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ

Συμφώνως με δημοσιεύματα του τύπου των τελευταίων ημερών, υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ότι το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έχει εισέλθει στην τελική του ευθεία. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μ. Νίμιτς παρέδωσε τον περασμένο Ιούλιο στις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές πρόταση με ονομασία πού έχει ήδη αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση και ότι αυτό πού απομένει είναι η απάντηση του ψευδοκράτους των Σκοπίων. Δίδεται δε και το συμφωνηθέν όνομα το οποίο είναι «VARDARSKA MAKEDONIA» (Βαρδαρική Μακεδονία), για όλες μάλιστα τις χρήσεις. Επίσης, αναφέρονται και καταληκτικές συμβιβαστικές λύσεις, εις βάρος δυστυχώς των εθνικών μας συμφερόντων και κατά παράβαση της περίφημης «κόκκινης γραμμής» πού έχουν χαράξει οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις, για τα ζητήματα της γλώσσας και της εθνικότητας («μακεδονική γλώσσα» και «πολίτης της Μακεδονίας του Βαρδάρη» αντιστοίχως). Τις ανωτέρω πληροφορίες επιβεβαιώνουν και τα ΜΜΕ των Σκοπίων.

Τό εξοργιστικώτερο όλων όμως είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δρα παρασκηνιακώς χωρίς να ενημερώνει τον ελληνικό λαό, ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι αντίθετος στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, της Ιστορίας του και της αξιοπρεπείας του στο πολυεθνικό μόρφωμα των Σκοπίων. Ταυτοχρόνως, αγνοεί προκλητικά και τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως σε ένα μεγίστης εθνικής σημασίας θέμα. Προφανώς, διότι φοβάται τις αντιδράσεις και την ψήφο του Έλληνα πολίτη στις εκλογές του Νοεμβρίου.

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Σε σοβαρή, οδυνηρή υποχώρηση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έχει ήδη συμφωνήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου έχει ήδη συμφωνήσει στην πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΓΓ του ΟΗΕ, του Μ. Νίμιτς, στα εξής σημεία:

Ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη».
Αυτή η ονομασία δεν θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά «erga omnes», δηλαδή έναντι όλων, όπως μέχρι τώρα είναι η πάγια ελληνική θέση. Θα βρεθεί μια φόρμουλα (ίσως έχει κατατεθεί ήδη...) με την οποία το «erga omnes» θα παρακάμπτεται! Αυτό ήταν μια απαίτηση της σκοπιανής πλευράς, που την έθετε ως προαπαιτούμενο για την οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος. Είναι άγνωστο αυτήν τη στιγμή με ποια φόρμουλα θα πλασαριστεί εδώ στην Ελλάδα αυτή η σοβαρότατη υπαναχώρηση από μια θέση που ήταν έως σήμερα πάγια θέση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, ώστε να περάσει. Ωστόσο θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να περάσει. Και ασφαλώς η κυβέρνηση θα ρισκάρει να επωμιστεί τεράστιο πολιτικό κόστος.

13/09/2010

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Τ Ε Λ Ο Σ."

ΞΕΚΙΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΚΟΥΓΑ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΛΠ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΑ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΤΡΟΧΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΛ.ΚΟΤΖΙΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΞΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΥΦΟΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΩ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ??????????????

ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ, ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ....ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ???? ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ ???? ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ????

ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΙΝΑΣ.Ο Χ Ι ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο Χ Ι. ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ, ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ, ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΠΑΛΙ, ΤΗ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ, ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Τ Ε Λ Ο Σ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
Σήμερα 9-9-2010 ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου και μάλλον είμαι σίγουρος πως έρχονται και χειρότερες μέρες όχι μόνο για την δική μου οικογένεια μα για όλες τις ελληνικές οικογένειες. Είμαι υπάλληλος που μετά από τις περικοπές που μας έκανε η "πουλημένη" κυβέρνηση παίρνω πλέον 1040 € και τα μηνιαία έξοδα της οικογενείας μου είναι 1400 €.Η σύζυγός εργαζόταν σε Σ/Μ αλλά την απέλυσαν και δεν μπορεί να βρεί εργασία. Φαγητό σήμερα έφαγαν μόνο τα δύο ανήλικα παιδιά μας (πατάτες βραστές και σαλατούλα), τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου σήμερα δεν φάγαμε με την δικαιολογία όπου είπαμε στα παιδιά μας "πως δεν πεινάμε". Μέχρι τέλους του μήνα θα λέμε στα παιδιά μας την ίδια δικαιολογία. Ο μήνας για μας τελειώνει στις 9 του μηνός. ! Στους βουλευτές άραγε πότε τους τελειώνει ο μήνας να μας πει κάποιος από τις 8.000 € που παίρνουν κάθε μήνα ή μήπως δεν τους φτάνουν; Και φυσικά τα παιδιά τους πάντα θα είναι χορτάτα. Δεν έχω την ψυχική δύναμη να αντιδράσω και να συμμετέχω ενάντια σε όλα όσα γίνονται στην οικονομία της Χώρας μας, προφανώς όλο το "σύστημα αυξήσεις σε όλα" κατάφερε και μας έφερε σε σημείο να μην μπορούμε να αντιδράσουμε. Τι άλλο Θεέ μου θα μας συμβεί άραγε μετά την αύξηση και στο πετρέλαιο θέρμανσης; Πρέπει να αφυπνιστούμε κάτι κακό πρόκειται να μας συμβεί.

Ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος κατηγορείται για μαζική σφαγή Αλβανών!

Στον αλβανικό τύπο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που εκ πρώτης όψης προκαλούν γέλιο, αλλά κατά βάθος δείχνουν τον άκρατο εθνικισμό των Αλβανών σε έναν άλλο νέο τομέα, σ’ αυτόν για τη δημιουργία «αρχαίας αλβανικής ιστορίας» στα Βαλκάνια. 

Συγκεκριμένα, στις 2 Αυγούστου 2010, η κυριακάτικη εφημερίδα «Republika» φιλοξένησε άρθρο του συνεργάτη της Vepror Hasani με τίτλο: «Η τρομοκρατία που άσκησαν Ρώσοι και Έλληνες σε βάρος 15.000 Αλβανών».

Ο Hasani ισχυρίζεται ότι στη γνωστή μάχη που ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος έδωσε το 1014 εναντίον του στρατού του τσάρου Σαμουήλ την οποία κέρδισε και στη συνέχεια διέταξε να τυφλωθούν 15.000 στρατιώτες, εκείνοι που πολέμησαν και στη συνέχεια τυφλώθηκαν, δεν ήταν Βούλγαροι, αλλά Αλβανοί και Βλάχοι (!!!) και ότι οι στρατιώτες του Βουλγαροκτόνου ήταν Έλληνες και Ρώσοι.

Ο Hasani ισχυρίζεται ακόμη πως οι Αλβανοί ζούσαν στα «δικά τους εδάφη μέχρι το Βόσπορο» και πως είχαν τους δικούς τους θεούς «Το Δία, τον Άτλαντα, τον Προμηθέα κ.α.», Είχαν και τους δικούς τους χώρους λατρείας «στη Δωδώνη στην Ήπειρο, στη Σαμοθράκη, στην Ελεούσα Αττικής κ.α.». (!!!)

Είναι να απορείς  για το τι κάνει ένας λαός για να αποχτήσει (κατασκευάσει) τη δική του εθνική ιστορία.

ΠΗΓΗ: http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/1072/1/lang,el/

Οι Πανεπιστημιακοί δεσμοί Ελλάδας-Σκοπίων, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και το ΕΣΠΑ..

Άλλη μια είδηση η οποία υπέπεσε της προσοχής μας και που όλως.. περιέργως, διέφυγε της προσοχής των ελληνικών mainstream ΜΜΕ. 

Τον Ιούνιο που μας πέρασε, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας της πΓΔΜ, Nikola Todorov, συνοδευόμενου από πλειάδα υπουργικών αξιωματούχων. (Θα αναφερθούμε παρακάτω στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος - την ύπαρξη του οποίου ελάχιστοι  γνωρίζουν).

ΟΡΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ !!!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΝΑΡΚΩΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ! Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΝΟΜΙΜΟ "ΠΡΟΝΟΜΙΟ", ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΟΝ, ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΑΡΗ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ". ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (βλέπε παρακάτω) ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ;

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΩΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Ή ΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ.. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!! (βλέπε παρακάτω) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ "ΥΠΟΥΡΓΕ"! ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΩΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ 300 ΓΟΡΙΛΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΑΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΕΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ..

ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ; ΑΚΟΜΑ; ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ; ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ Ή ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΠΛΑΚΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ:

11/09/2010

D.N.A

10 Αλυσίδες DNA; ξέχασε τις, είναι "σκουπίδο" DNA. ! Ετσι μας λένε οι Δυτικοί επιστήμονες. Είναι ομως έτσι; Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα. Επιπροσθέτως, υπάρχει απόδειξη για έναν τελείως νέο τύπο ιατρικής στην οποία το DNA μπορεί να επηρεασθεί και να αναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να κοπεί και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια. Μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες. Αυτό το κομμάτι το 10% είναι που ενδιαφέρει τους Δυτικούς ερευνητές και το οποίο εξετάζουν και κατηγοριοποιούν. Το άλλο 90% το ονομάζουν "σκουπιδό" DNA. Οι Ρώσοι ερευνητές, πάντως, έχουν πεισθεί ότι η φύση δεν είναι μουγκή. Για αυτό ένωσαν γλωσσολόγους και γενετιστές σε μία επιχείρηση να εξερευνήσουν το 90% του "σκουπιδό" DNA. Τα αποτελέσματα τους είναι επαναστατικά.

10/09/2010

ΑΛΛΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ.

Ο όρος Αρβανίτης που αφορά τους Σουλιώτες, τους Υδραίους, τους Σπετσιώτες και πολλούς κατοίκους των Μεσογείων, προέρχονται από τελείως διαφορετική ρίζα. Συγκεκριμένα από τη λέξη "Άρβανον", τοπωνύμιο της Βορείου Ηπείρου, που το βρίσκουμε ήδη από τον 11ο αιώνα στα κείμενα της Άννας Κομνηνής. Από το Άρβανον, δηλαδή από την Ελληνικοτάτη Βόρειο Ήπειρο, κατέβηκαν σε πόλεις και νησιά της Νοτίου Ελλάδος ελληνικοί πληθυσμοί που μιλούσαν αρβανίτικα. Δηλαδή μία διάλεκτο ανάμικτη με αρχαία ελληνικά, λατινικά, τουρκικά και εντόπια βαλκανικά γλωσσικά στοιχεία.

Οι αρβανιτόφωνοι Έλληνες ουδέποτε είχαν διαφορετική συνείδηση από τους υπόλοιπους Έλληνες. Ο Μάρκος Μπότσαρης, στην μνήμη του οποίου ασεβούν πολλοί, ήταν Έλλην αρβανιτόφωνος, όπως όλοι οι Σουλιώτες. Η ελληνική του συνείδηση φαίνεται και από την περίφημη φράση που είπε όταν πρωτοπάτησε στα Επτάνησα. "Ο Έλλην δεν μπορεί να αισθάνεται ελεύθερος εκεί όπου κυματίζει η Βρεττανική σημαία". Το δε Λεξικό που έγραψε ήταν της αρβανίτικης -όχι αλβανικής- και ρωμαίικης απλής (νεοελληνικής). Παρεμφερές παράδειγμα μας δίδουν οι σλαβόφωνοι Μακεδονομάχοι Κώττας, Κύρου, Νταλίπης και άλλοι, οι οποίοι πολέμησαν υπέρ της Ελλάδος κατά των Βουλγάρων κομιτατζήδων.

Η σύγχυση μεταξύ των λέξεων Αλβανός και Αρβανίτης δημιουργείται μόνον στην ελληνική γλώσσα, διότι φαίνονται να μοιάζουν οι δύο όροι ηχητικά. Η ομοιότης είναι μόνο επιφανειακή. Στην ουσία διαφέρουν κατά πολύ. Άλλωστε οι ίδιοι οι Αλβανοί αποκαλούν εαυτούς Σκιπετάρ και την χώρα τους Σκιπερία: χώρα των Αετών. Τι κοινό μπορούν να έχουν ένας Σκιπετάρ και ένα Έλλην αρβανιτόφωνος; Ίσως ο ένας να μπορεί να καταλαβαίνει κάποιες λέξεις από τον άλλο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είχαν η έχουν την ίδια εθνική συνείδηση. Μην ξεχνούμε ότι Σέρβοι, Κροάτες και Βοσνιομουσουλμάνοι μιλούν ακριβώς την ίδια γλώσσα, παρά ταύτα συγκρούσθηκαν μεταξύ τους με οδυνηρές συνέπειες.

6 ώρες εκπαίδευση το μήνα οι πιλότοι λόγω Μνημονίου!

Σε Αεροπορία εδάφους-εδάφους τείνει να μετατρέψει το υπουργείο Οικονομικών την Π.Α. Στις 6 ώρες πτήσης ανά μήνα έχει περιοριστεί η επιχειρησιακή εκπαίδευση των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας από "κατ'ελάχιστον δέκα" τους τελευταίους μήνες και σε ορισμένες Μοίρες, η εκπαίδευση έπεσε και κάτω από τις 6 ώρες! Τα παραπάνω είναι απόρροια σχετικής εντολής του υπουργείου Οικονομικών προς το υπουεργείο Εθνικής Άμυνας για περικοπή μέχρι και 20% των λειτουργικών δαπανών στις Ένοπλες Δυνάμεις, λόγω του Μνημονίου και κατόπιν φυσικά υπόδειξης του ΔΝΤ! Ούτε οι πρώην ανατολικές χώρες όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία, δεν έχουν τέτοια "εκπαιδευτικά" προγράμματα. Αυτό σε απάντηση κάποιων που ισχυρίζονται ότι οι πιλότοι εκπαιδεύονται "μια χαρά"... Οι Μοίρες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα είναι πρώτης γραμμής, όλες. Μάλιστα ένα άλλο κρίσιμο έλλειψη είναι τα συνεργεία μηχανικών και υπολόγων που λόγω των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων (άλλο ένα "θετικό" του Μνημονίου και του ΔΝΤ) έχουν "θεριστεί" από προσωπικό.

Τα μαχητικά της ΠΑ είναι σήμερα ανά ντουζίνες καθηλωμένα, μιας και δεν υπάρχουν ούτε ανταλλακτικά ούτε καύσιμα, όπως έχουμε σημειώσει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά η κατάσταση με τις ώρες πτήσης έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Υποτίθεται ότι ένας πιλότος για να είναι ετοιμοπόλεμος βάσει των ΝΑΤΟϊκών προτύπων πρέπει να πετά κατ'ελάχιστον 14-20 ώρες το μήνα.  Η μείωση των ωρών στις 6 ώρες δημιουργεί προβλήματα όπως αυτά που είχαμε στα πρόσφαρα ατυχήματα. Δεν είναι πάντα "η κακιά η ώρα"... Αυτή την στιγμή μπορούμε να πούμε ότι αν υπάρχει κάποια σχετική ετοιμότητα και βάζουν και αυτές τις ώρες οι πιλότοι οφείλεται στην ... τουρκική Αεροπορία: Οι ανάγκες για την καθημερινή αστυνόμευση του εναερίου χώρου της Ελλάδος, και για την αντιμετώπιση των τουρκικών παραβάσεων και παραβιάσεων δίνει μια λύση στις ώρες πτήσης, αλλά αυτό δεν είναι εκπαίδευση. Μάλιστα ακόμα και στις αναχαιτίσεις βγαίνουν στο Αιγαίο μόνο για όσα τουρκικά αεροσκάφη υπολογίζεται ότι είναι οπλισμένα!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=14157&Itemid=139

09/09/2010

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Οι διαμαρτυρόμενοι είναι στην πλειοψηφία τους μετανάστες εργάτες στο Ισραήλ και καταγγέλουν την απόφαση του Τελ Αβίβ να απελάσει... 400 παιδιά μεταναστών, μιας και εντάσσονται στο ίδιο καθεστώς με τους ενήλικους και δεν τους δίνεται ούτε ιθαγένεια (ανέκδοτο για τους Εβραίους), παρά μόνο άδεια παραμονής με σύντομη ημερομηνία λήξεως!  Δεν τους δίνεται δηλαδή ούτε καν το δικαίωμα της μόνιμης διαμονής στο Ισραήλ! 

Για τους εγχώριους πάντως προοδευτικάριους και θολοκουλτουριαρέους που πολύ θα στεναχωρηθούν, έχουμε την παρηγοριά............. Μην στεναχωριέστε! Και να τα διώξει το Ισραήλ, εδώ θα έρθουν! Είναι σίγουρο...

ΠΗΓΗ: www.stoxos.gr

07/09/2010

ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ...

...( και όχι χριστιανός, τούρκος , εβραίος κλπ ). Τί το καλό βρήκα στον Ελληνισμό; Οτι έφτιαχνε ωραίους ναούς ; Οτι έφτιαχνε ωραία αγάλματα ; Οτι έφτιαξε ωραίες ιστορίες για τις περιπέτειες κάποιου Οδυσσέα και άλλων ηρώων ; Οτι είχε ωραίες πολεμικές στολές ; Καλά όλα αυτά αλλά ΜΟΝΟ αυτά ; ΟΧΙ ! Υπάρχει κάτι άλλο...πολύ σημαντικότερο : ΤΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΠΝΕΥΜΑ των αρχαίων Ελλήνων. Και εννοώ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. Δεν σου χαϊδεύει τα αυτιά. Δεν προσπαθεί να σου ωραιοποιήσει τα πράγματα. Σου πετά κατάμουτρα την αλήθεια και όποιος αντέξει, άντεξε ! Υπάρχει γύρω μας ένα σεβαστό ποσοστό ανθρώπων που ούτε συναισθάνεται την ασημαντότητά του ούτε θέλει να του μιλήσεις ειλικρινά γι' αυτήν. Αποστρεφόμενος αυτό το "πλήθος" φυσικό ήταν να βρώ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ το καταφύγιο που ζητούσα.

Ιδού δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Από "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" συγχαρητήρια στον Steven Hawking

Με αφορμή τα άρθρα:

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/steven-hawking.html

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_1639.html

Ποιος δημιούργησε τον κόσμο;;

Κανείς δεν το δημιούργησε διότι μια τέτοια συλλογιστική θα απαιτούσε την ύπαρξη ανώτερου δημιουργου για τον κατώτερο δημιουργό εις το διηνεκές και άρα καταλλήγουμε σε άτοπο. Το Σύμπαν ως ένας ΥπερΝους - Υπερνοήμον Συμπαντικός Οργανισμός είναι αιώνιο και συνεχώς αυτοδημιούργητο (και αυτοκαταστραφόμενο - ως "πυρ που ανάβει και σβήνει") μέσω αυτογενούς διχασμού του μηδενός ή αυτογενούς διχασμού του ουδέτερου αρχικού δωδεκαεδρικού αιθήρος.

ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Χωρίς «ανάσα» συνεχίζεται η κούρσα της ανόδου των τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσιών, που πραγματοποίησε το ΕΛΚΕΚΑ, η Ελλάδα και τον Ιούλιο του 2010 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009 παραμένει η πλέον ακριβή χώρα της Ευρωζώνης. Οι αυξήσεις, μάλιστα, ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει και στο σύνολο των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στην Τουρκία το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης. Ένα αθλητικό γεγονός το οποίο συγκεντρώνει τα βλέμματα εκατομμυρίων φίλων του αθλήματος από ολόκληρο τον κόσμο. Το τουρκικό καθεστώς, όπως κάθε αυταρχικό καθεστώς το οποίο σέβεται τον εαυτό του, χρησιμοποιεί την διεθνή αυτή σημαντική αθλητική διοργάνωση εντάσσοντας την στους ευρύτερους προπαγανδιστικούς σχεδιασμούς του οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εικόνα η οποία καλλιεργείται στο εξωτερικό αλλά επίσης και με τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι οι Τούρκοι βλέπουν την χώρα τους.

ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ

Ας θυμηθούμε την ρήση του Στρατηγού Μακρυγιάννη: «Αλλοίμονο σ' εκείνους οπού χύσανε το αίμα τους και θυσιάσανε τον δικόν τους, να ιδούνε την πατρίδα τους να είναι γέλασμα όλου του κόσμου και να καταφρονιώνται τ' αθώα αίματα οπού χύθηκαν».Ναι, φθάσαμε πατριώτες να ντρέπεσαι σήμερα να πεις «είμαι Έλληνας».Ανταγωνιζόμενες φατρίες επαγγελματιών της εξουσίας (που φέρουν την ετικέτα των κομμάτων) κατέχουν, νέμονται και εξευτελίζουν το κράτος «Ελλάς», βιάζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους καθ' έξιν, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση. Αυτά τα λόγια περιλαμβάνονται σε εξώδικο που απεστάλη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Οδυσσέα Τηλιγάδα (εκπρόσωπο του Εθνικού Λαϊκού Σχηματισμού) και το αναφέρουμε για να καταλάβουμε ότι υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται και αυτοοργανώνονται αμυνόμενοι στον διαρκή ακήρυκτο πόλεμο εναντίον μας, χωρίς ξεκάθαρο εχθρό.

06/09/2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ HACKERS-G.H.S

Εδώ και 36 χρόνια η Ελλάδα και το Ελληνικό γένος χτυπιέται συστηματικά. Λίγο πριν την τελευταία στιγμή της καταστροφής κι ενώ η Ελλάδα πολιορκείται από Εβραίους τοκογλύφους, τούρκους στρατοκράτες και θολοκουλτουριάρηδες προδότες, κι ενώ οι αισχροί πλέον είναι μέσα από τα σύνορα με τη μορφή ορδών που υποστηρίζονται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη στιγμή που η Ασία από την μία ξερνάει τον εμετό της πάνω μας κι από την άλλη προσπαθεί να μας καταπιεί, ίσως είναι και η ώρα να αναρωτηθούμε ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάντια. Ξέρουμε ποιος είναι οι ΕΝΟΧΟΙ. Μία μερίδα πολιτικών οι οποίοι είχαν σαν μόνο προσόν το ότι ανήκαν σε πολιτικά τζάκια αποδεκτά από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ότι ξεκίνησαν την πολιτική τους καριέρα από το τίποτα διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να αναρριχηθούν . Αυτοί οι άνθρωποι ξεκίνησαν χωρίς δραχμή στην τσέπη τους και βρέθηκαν να κάνουν δεξιώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης. Τα ονόματά τους τα ξέρουμε. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΕΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ αλλά και οι τυχοδιώκτες της αριστεράς ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ κι ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Οι γραφικοί του ΚΚΕ απλά χρειάζονται μία θέση στο ψυχιατρείο. Αλλά μη χαίρεστε δεν σταματάμε εδώ.

04/09/2010

Ισραήλ: Απέρριψε (πάλι) τον έλεγχο για τα πυρηνικά του

Το Ισραήλ απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (IAEA) να επιτρέψει την πρόσβαση διεθνών επιθεωρητών στο πυρηνικό του πρόγραμμα και να ενταχθεί στο παγκόσμιο σύμφωνο κατά της διάδοσης των πυρηνικών όπλων, αναφέρει η έκθεσή της υπηρεσίας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Παρόλο που η χώρα δεν επιβεβαιώνει ούτε αρνείται την ύπαρξη πυρηνικού οπλοστασίου, υπάρχουν φόβοι ότι διαθέτει την τεχνολογία που απαιτείται για την κατασκευή πυρηνικών όπλων.

Αφότου ο Γιουκίγια Αμάνο, ανέλαβε γενικός διευθυντής της ΙΑΕΑ πέρσι, οι ηγέτες των αραβικών κρατών του ζήτησαν να ασκήσει πιέσεις ώστε να πείσει το Ισραήλ να επιτρέψει στους διεθνείς επιθεωρητές την πρόσβαση στις πυρηνικές της εγκαταστάσεις. Από τον Αμάνο αναμενόταν επίσης ότι θα καταφέρει να κερδίσει την υπογραφή του Ισραήλ στο διεθνές σύμφωνο κατά της διάδοσης των πυρηνικών όπλων. Μέχρι στιγμής τίποτα από τα δύο δεν έχει επιτευχθεί. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Αμάνο ζήτησε από τον πρόεδρο της χώρας, Σιμόν Πέρες και από άλλους ηγέτες να εισαχθούν στο σύμφωνο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη χώρα τον Αύγουστο.

ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ !!!

- ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ.
- ΔΙΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ.
- ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
- ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 70% 80% 90% ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.


ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ (ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ).
ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ (ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ).
(ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ "ΕΚΛΟΓΩΝ".)
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ. ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

03/09/2010

ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

Η δική μας προσπάθεια δεν εξαντλείται στο δευτερεύον θέμα της ΑΟΖ.  Σκοπός μας είναι η αναγνώριση του Αιγαίου ως Παρακτίου Αρχιπελάγους, η οποία αφορά σε αμιγή εθνική κυριαρχία. Με την αναγνώριση του Αιγαίου ως Παρακτίου Αρχιπελάγους στο διεθνές δίκαιο καλύπτονται τα κυριαρχικά κενά που ονομάζονται διεθνή ύδατα. Το κάθε νησί δεν αποτελεί αυθύπαρκτη οντότητα, αλλά ενώνεται άρρηκτα με το διπλανό του και δημιουργείται μία κι ενιαία αρχιπελαγική κυριαρχική αλυσίδα. Το διεθνές δίκαιο είναι σαφές. Σε παράκτιο αρχιπέλαγος δεν εφαρμόζεται ο κανόνας των 6 ή 12 νμ, αλλά ο περιγραφείς κανόνας του άρθ 7. Εάν χαράξουμε υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ με το σημερινό καθεστώς, απαγορεύεται η μετέπειτα χάραξη νέων παράκτιων αρχιπελαγικών γραμμών. Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και Υφαλοκρηπίδα είναι ακριβώς το ίδιο στη χάραξη, αφορούν στα δευτερεύοντα κυριαρχικά δικαιώματα, ενώ το αρχιπέλαγος καθιστά τον αιγαιοπελαγίτικο χώρο σε εσωτερικό και αφορά σε αμιγή εθνική κυριαρχία. Συνεπώς, θα πρέπει πρώτα να αναγνωριστεί το Αιγαίο ως Παράκτιο Αρχιπέλαγος, όπως ρητά ορίζει το διεθνές δίκαιο και μετά να καθορισθούν οι κυριαρχικές ζώνες, όπως έκανε η Νορβηγία το 1951 και ο Καναδάς το 1985. Εάν οι ανατολικές νήσοι του Αιγαίου ενωθούν μεταξύ τους, όπως προτάσσει το διεθνές δίκαιο, (Σαμοθράκη – Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος κλπ), αναπόφευκτα περικλείονται και όλα τα νησιά που βρίσκονται στα δυτικά τους.

Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, άρθρα 55-57 και 121: Έχει δοθεί η εντύπωση οτι με την ΑΟΖ κερδίζουμε περισσότερα απ' ό,τι με την υφαλοκρηπίδα, επειδή έτσι λέει το αρθ 121. Λοιπόν, ορίστε το άρθρο 121:

01/09/2010

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Από τα μέτρα του 2010, προβλέπεται να εξοικονομηθούν 5800 εκατομμύρια.



Το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9650 εκατομμύρια, δηλαδή υπερδιπλάσια από το 2010. Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομμύρια. Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομμύρια.



Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων πέραν του 5 προς 1! Μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομμύρια. ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομμύρια!!!



ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές του 2010! Εσείς οι 500.000 Έλληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το .... 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα.



Προσέξτε τώρα. Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομμύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομμυρίων!!! ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!