30/09/2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ

Ομάδα 200 περίπου αναρχικών από τη Βίλα Αμαλία, κατευθύνθηκαν συνοδευόμενοι από δικυκλιστές της "Δέλτα" πριν περίπου μια ώρα προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί αφού πέταξαν πέτρες μολότωφ και άλλα αντικείμενα προς τους κατοίκους και τους πιτσιρικάδες της πλατείας ετράπησαν σε φυγή δια μέσου της οδού Αχαρνών προς το στέκι τους.  Για να μην συνεχιστεί όμως το ρεζίλεμα του παρακρατικού βραχίονα του συστήματος, ο άλλος βραχίονας φρόντισε με δακρυγόνα, επίθεσεις και προσαγωγές να καλύψει την οπισθοχώρηση του και να τιμωρήσει έτσι όσους τόλμησαν να αντισταθούν στους "αντιεξουσιαστές" συναδέρφους τους που ασφαλώς πληρώνονται καλύτερα από αυτούς και μένουν και σε καλύτερα σπίτια, που έχουν χτίσει με τα κλεμμένα οι πατεράδες τους, πολιτικοί, δικαστικοί, αστυνομικοί, καθηγητάδες, ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι και μέλη της υψηλής κοινωνίας που υπηρετούν σαν παραδουλεύτρες τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι προσαγωγές, όλες από την πλευρά των αμυνομένων κατοίκων στο Α.Τ. του Άγιου Παντελεήμονα είναι σύμφωνα με πληροφορίες επτά και μεταξύ τους τραυματίας από τα αντικείμενα που πέταγαν οι αναρχοάπλυτοι.

ΠΗΓΗ: www.stoxos.gr

ενημέρωση από κάτοικο 02:00
"Πριν λίγη ώρα αποχώρησαν τα ΜΑΤ αφού βγήκαν οι κάτοικοι και τους έβριζαν από τα μπαλκόνια.Αυτή την στιγμή επικρατεί ηρεμία στη πλατεία.Βρισκόμαστε στην εμπόλεμη ζώνη του Αγίου Παντελεήμονα αποκλεισμένοι από δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ. Κεντρική εντολή είναι να συλληφθούν όλοι οι κάτοικοι που βρίσκονται στο δρόμο. Ήδη 6 από αυτούς βρίσκονται ήδη στη ΓΑΔΑ, αφού τους ξυλοφόρτωσαν πρώτα, δήθεν για εξακρίβωση στοιχείων στην ουσία για να φακελωθούν και να προσπαθήσουν να τους φορτώσουν κατηγορίες. Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν κάτοικοι της πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα θέλησαν να συγκεντρωθούν για να κουβεντιάσουν στη πλατεία Αττικής για το πρόβλημα που τους ταλανίζει χρόνια τώρα. Την εγκληματικότητα των μιριάδων λαθρομεταναστών που έχουν μαζευτεί στη περιοχή τους. Χωρίς περαιτέρω κάλεσμα μαζεύτηκαν περίπου 300 ατόμα και αποφάσισαν να κάνουν πορεία. Ολόκληρο το σύστημα τρόμαξε. Οι αναρχικοί από τη Βίλα Αμαλίας πήραν εντολή από τα αφεντικά τους να τρομάξουν τους αντιστεκόμενους κατοίκους. Μετά τη λήξη της πορείας περίπου 200 αναρχοτραμπούκοι έφτασαν συνοδεία της αστυνομίας στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα φωνάζοντας ''Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες''. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά οι προβλέψεις όλων διαψεύτηκαν. Κάτοικοι που βρίσκονταν στις καφετέριες γύρω από τη πλατεία σηκώθηκαν. Λίγοι τολμηροί στην αρχή κι ύστερα όλοι. Οι αναρχικοί επιδόθηκαν στο γνωστό τους άθλημα. Έτρεξαν να φύγουν και ανέλαβε η αστυνομία. Η εντολή ήταν ''τσακίστε τους κατοίκους''.Έριξαν χημικά και χτυπούσαν αδιακρίτως. Γέρους, γυναίκες και παιδιά. Ακολούθησαν οι προσαγωγές μετά ξύλου. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε."

http://egersis2.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.html

Από μήνυμα στο tvxs...
"σε χρονο ρεκορ μαζευτυηκαν πολλοι κατοικοι και κατευθηνθηκαν προς την βιλλα αμαλιας για αντιποινα,τοτε δεκαδες δελταδες κατευθασαν μαζι με κλουβες και χτυπησαν τους κατοικους απωθωντας τους προς την πλατεια!εφτασαν μετα 4 κλουβες και χτυπησαν πολλους κατοικους!χτυπησαν γυναικες παπουδες τους παντες!στην αγορακριτου εγινε μακελιο ματ χτυπαγαν θαμωνες και εκαναν συλληψεις σε μαγαζια καιο κοσμος πετουσε πετρες μπουκαλια καρεκλες στα ματ!τα ματ απαντησαν με δακρυγονα και δεκαδες συλληψεις ελληνων κατοικων!τωρα 4 κλουβες γυρω απ την πλατεια δεν αφηνουν να πλησιασει κανενας!οποιος εχει αντερα ας κατεβει ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕς ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!αντε ντε κατεβειτε κι αφηστε το ιντερνετ!"

Μήνυμα από κάτοικο της περιοχής...
"Καραστημένο όλο το σημερινό.Θορυβήθηκαν οι άπλυτοι,γιατι βλέπουν πως αρχίζουμε και μαζευόμαστε πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ στην πλατεία με τις συγκεντρώσεις.Αν νομίσουν ότι θα μας φοβήσουν γελάστηκαν.Θα περάσουμε καλό χειμώνα μαζί τους."

Αναγνώστης είπε ...
"ενω ολα ηταν ομαλα στην πλατεια κι ο κοσμος αποχωρουσε απ τα μαγαζια που εβλεπε μπαλα κατα τις 12 εφυγε κι η κλουβα επι της αχαρνων,ομαδα 200 αναρχικων ξεκινησαν απ την βιλλα αμαλιας κι ανενοχλητει εφτασαν μεχρι την γωνια της αγορακριτου,με κρανη μαδερια και συνθηματα οπως κρεμαλες στους φασιστες κτλ τραμπουκισαν τους λιγοστους κατοικους που ειχαν μεινει!"

Αναγνώστης είπε ...
Πριν από λίγο έπεσαν δακρυγόνα...τωρα στον αγιο παντελεημονα εχει γινει χαμος!!200
αναρχικοι επιτεθηκαν σε κατοικους και εχει γινει χαμος στην αχαρνων!

ΠΗΓΗ: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_9817.html

No comments :

Post a Comment