25/09/2010

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Έως το τέλος του 2010 θα έχει ολοκληρωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών το σχέδιο για την έκδοση ομολόγων σε Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. "Το πρόγραμμα θα είναι έτοιμο προς το τέλος του 2010", δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κ. Πέτρος Χριστοδούλου, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Στην έκδοση των ομολόγων της διασποράς είχε αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά την ενημέρωση που έκανε στους ξένους επενδυτές για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πρωτοβουλία αυτή τόνισε χθες ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής επιχειρηματικής κοινότητας. Η Ελλάδα σχεδιάζει να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων το 2011 και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έκδοση των "ομολόγων της διασποράς".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.

- ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

- ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΓΗΣ.
- ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο, ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΗΝΩΝ, ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ή ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

No comments :

Post a Comment